Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PíszLávJuniti
casus belli 😊

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

Ez nem lehet akadály.
Mi, dolgozó magyarok kitartunk mellette!

Bandee1987
Nem csodálkoznék, ha most tényleg kitörne a forradalom 😊

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

joebacsi
<#rinya>

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

<#csodalk>

desigo
Akkor pálinkázni kell 😊
Bandee1987

Kezelésre szorulna, mintsem hogy börtönre 😊

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Nem voltam még terhes, sõt, még nõ sem, de arra talán emlékeznék, hogy valaki belémültette a gyermek magvait...

Túl sok imnetet olvasgatsz 😊

Taranov
Szerintem is fake lehet, mert állíólag az is érezhetõ, amikor megfogan a gyerek.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

PíszLávJuniti
és még azért szívjon szerencsétlen, mert a konfrontációt akarta elkerülni ezzel?
nevetséges.

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

a.carkey
Németországi zsidók szervezete azt követeli, hogy zárják ki az utánpótlás-válogatottból Ashkan Dejagah iráni születésû labdarúgót, mivel megtagadta a játékot Izrael ellen.

Volker Beck, a Zöld Párt tagja viszont megérti a játékost.

"Nem ismerjük a hátteret, elképzelhetõ, hogy Dejagah Iránban élõ családtagjait vagy rokonait érheti bántódás, ha pályára lép Izraelben. Ebben az esetben maximálisan megértem a futballistát, azt viszont neki kell megértenie és elfogadnia, ha ezek után nem számítanak rá a német válogatottban."

Nem is tudtam, hogy a zöld párt adja az utánpótlás válogatott edzõjét?!<#phone>

A medve nem játék.

0Fritz0
Nincs többé kövérség,
csak alapos terhesség. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Ez szerintem fake hír, ennyire még Milla sem lehet hülye.

whiskeyman
<#wilting>

&#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#771;&#830;)&#1782; CefreTeam&#8482; &#3663;&#865;&#815;&#3663;&#64831;

PíszLávJuniti
ez se gyenge
Sörhasnak nézte terhességét a topmodell!

joebacsi

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

a.carkey
Hihihi. Ismerem a szitut 😊

Taranov
Én azon a véleményen vagyok, hogy kapja be mindenki, csak nekem ne kelljen.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

GregSB
Szóval kapják be mert nekik van olajuk és ezt kihasználják, nekünk meg nincs. Érdekes felfogás, amolyan magyaros :-)))

M@TriX
haj, de szép emlékeket hoztak fel 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

a.carkey

A medve nem játék.

a.carkey
Petra Anettka fényképére maszturbál, avagy a kereskedelmi tévék legsötétebb pillanatai

Szvsz Petra müködése volt a csúcs az elmúlt 10 évben. (Nagyon ott van a comment!)
Erõsen utána Sváby és Fridi jönnek.

A medve nem játék.

Csapoltban a sört jobban szeretem 😊

Én is csapolnám ha tehetném.

M@TriX

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Az olajat? 😊

desigo
jól megy az olaj,hogy kapnák be...
joebacsi
persze, hogy nem, csak céget kell alapítani náluk, mer ócsó (bár szeptember óta ugye kevésbe) 😊

Nem kell velük foglalkozni.

Dubai

joebacsi

Persze, kilövik Bruce Willist.

lol

a.carkey
A nap vicce pedig ez:
"fõállású honatyák" 😊

Szerintem elég lenne lemásolni a svéd modellt, és átvenni a svéd vagy a japán mentalitást.

A medve nem játék.

M@TriX
amúgy megvan ami miatt elértettem: "Ezért célszerû a gyerekeknek és a felnôtteknek is a bukósisak használata– mondta Berkes István a Sportkórház fôigazgató-fôorvosa."

ebbõl én azt vettem le, hogy a gyereken nem volt..

hát az ellen nem sokmindent lehett volna tenni, hogy ne essen rá, leszámítva persze azt, hogy nem ültetjük rá. nehéz dolog ez.

Úgy emlékszem, hogy ráborult a quad.

M@TriX
akkor ok, a fejsérülésnél olvastam, hogy sisak nem volt rajta. de akkor valszeg elértettem vagy elírták.

akkor meg hogy eshetett akkorát szegény gyerek? vagy ráesett a motor?

A tegnap esti híradóban azt mondták, hogy volt rajta védõruha.

M@TriX
ha jól hallottam, védõfelszerelés nem volt a gyereken inkább ezt tartom inkább felelõtlenségnek. A faterja ott volt, a személyi felügyelet megvolt és nem is elõször körözött már a kissrác.

Elbeszéltünk egymás mellett. Más az, ha vesznek egy quadot, és más az, ha fogják a kezét, miközben próbálgatja.

Én is szerettem volna magamnak helikoptert is, ezért Anyu az ölébe, vagy Apu a hátára ültetett, és helikoptereset játszottunk. Nem tudtak nekem megvenni mindent, amit akartam - nem csoda, Salamon kincse nem lett volna rá elég - de ott voltak, és foglalkoztak velem, nem éreztem, hogy bármiben is hiányt szenvednék. Kis gokartom is volt, igaz, csak pedálos, de Apu barkácsolta nekem. Többet jelentett, mintha vett volna egyet - ilyen ugyanis tényleg csak nekem volt.

0Fritz0
Igen, ilyen törõdést én is el tudnék viselni. 😊

Az már más kérdés, hogy mennyire veszélyes, bár biztonságosabb mint egy motor.
Azért nem egyszerû egy ilyen dögöt magadra dönteni.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Taranov
Szinte minden gyerek szeretne quadot magának, ez annyira nincs összefüggésben azzal, hogy foglalkoznak-e vele.

Szörnyû tragédia. A szülõ, ugye, mindent megvesz a gyermeknek... sajnos ahelyett, hogy foglalkozna vele.

Bandee1987
Az a baj, hogy egyre több ilyet látni (akár a mi falunkban is). Kiskölyköknek faterjuk megveszi a quadot, hadd játsszon az a kölyök, és lesz az eredménye.

joebacsi
felelõtlenség, a bûnös bûnhõdik eléggé...eléggé egyszerû eset 😊