Hír topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
Mi, dolgozó magyarok kitartunk mellette!
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
nevetséges.
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
Volker Beck, a Zöld Párt tagja viszont megérti a játékost.
"Nem ismerjük a hátteret, elképzelhetõ, hogy Dejagah Iránban élõ családtagjait vagy rokonait érheti bántódás, ha pályára lép Izraelben. Ebben az esetben maximálisan megértem a futballistát, azt viszont neki kell megértenie és elfogadnia, ha ezek után nem számítanak rá a német válogatottban."
Nem is tudtam, hogy a zöld párt adja az utánpótlás válogatott edzõjét?!<#phone>#phone>
A medve nem játék.
csak alapos terhesség. 😊
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
Sörhasnak nézte terhességét a topmodell!
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
A medve nem játék.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
A medve nem játék.
Szvsz Petra müködése volt a csúcs az elmúlt 10 évben. (Nagyon ott van a comment!)
Erõsen utána Sváby és Fridi jönnek.
A medve nem játék.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
"fõállású honatyák" 😊
Szerintem elég lenne lemásolni a svéd modellt, és átvenni a svéd vagy a japán mentalitást.
A medve nem játék.
ebbõl én azt vettem le, hogy a gyereken nem volt..
hát az ellen nem sokmindent lehett volna tenni, hogy ne essen rá, leszámítva persze azt, hogy nem ültetjük rá. nehéz dolog ez.
akkor meg hogy eshetett akkorát szegény gyerek? vagy ráesett a motor?
Én is szerettem volna magamnak helikoptert is, ezért Anyu az ölébe, vagy Apu a hátára ültetett, és helikoptereset játszottunk. Nem tudtak nekem megvenni mindent, amit akartam - nem csoda, Salamon kincse nem lett volna rá elég - de ott voltak, és foglalkoztak velem, nem éreztem, hogy bármiben is hiányt szenvednék. Kis gokartom is volt, igaz, csak pedálos, de Apu barkácsolta nekem. Többet jelentett, mintha vett volna egyet - ilyen ugyanis tényleg csak nekem volt.
Az már más kérdés, hogy mennyire veszélyes, bár biztonságosabb mint egy motor.
Azért nem egyszerû egy ilyen dögöt magadra dönteni.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.