Hír topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kérlek, ne a rendõerség legyen már a gonosz azért, mert nem hagyja felgyújtani a fõvárost...
Igen, és a szarházi molotovkoktél-dobálók a diktátorok. Holnap én azért nem pihenhetek itthon a jól megérdemelt szabadnapomon, mert a feleségem fél a belvárosban maradni. Ezért kell minden, lehetõleg minél durvább eszközt bevetni a rendbontók ellen, mert jelenleg õk terrorizálják a békés többséget.
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Sajnos mindig megjelenik egy hülyegyerek valami demagóg szöveggel és máris zárva az egész.
Ajánlom, hogy inkább az ilyen kis buzgó pártkatonákat tegyétek pihire, de tény, hogy ez nem kis munka. 😊
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
A rendõr nem lõ addig, amíg nem mondta azt, hogy lõni fog, vagy nem támadnak rá. Minek megy a szerencsétlen "járókelõ" a tûzvonalba? "Békésen sétálgatni", mint a tavalyi "vétlen áldozatok"?
a bennert olvastátok ugye??
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Mr_No_Name: Azért ne lásd olyan sötéten a dolgokat, a rendõrségnél még él a jogos önvédelem fogalma. Az, hofgy a bulvárszemét mit ír le róla, az teljesen mindegy, hiszen hazugságokból él.
A medve nem játék.
(Szerintem ez az ügy egyszerû reklám a Magyar Gárdának...)
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
A medve nem játék.
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
hétvégén voltam szabolcsban egy kis tanyawellnessen (haveromék onnan származnak, kiszedtünk 5 sor szõlõt, mellette meg vedeltük a szilvapáleszt, kész felüdülés volt a gépelõtt ücsörgés, meg a városi rohangálás után 😊)
nagyon hullaszagú az egész környék, ott ha nem mész ki kapálni minden nap, akkor télen éhendöglesz, nagyon más lehetõség nincs (pár kiválasztott fel tud jönni pestre, építõipari asszisztens karriert csinálni napi 5 rongyért, az emberek nagyrészének kb ez az életcélja ott), szal ilyen állapotok mellett abszolút nem kell ezen csodálkozni..
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
A medve nem játék.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?