Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Néztem reggel a fidesztv-n az erzsébet hídi oszlatást is, hát állítom a sajtósok többen voltak, és többet kötekedtek a rendõrökkel, hogy õket miért küldik le onnan 3. felszólítás utáni oszlatáskor...
<#nyes><#eplus2>Véleményem

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

0Fritz0
Ezen felröhögtem.

Sok sajtós kis helyen is elfér, avagy a ló másik oldala. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

0Fritz0
A 30 rendõr túlzás, de a fotósok tényleg sokan voltak. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

w77d
mutatták, hogy pár ember megállt az autójával, õket kiszállították és a kocsit elszállítottaák! Basszus én nem kockáztatnám a kocsim, örülök, hogy van! Ezek hülyék! <#idiota>

w77d
azért a taxisblokád egy picit nagyobb dolog volt ennél

a.carkey
A taxisblokádot is kb. így kellett volna felszámolni. Nem nézni, hogy leáll az egész ország. Nevetséges volt.

A medve nem játék.

Rohamrendõrök várnak egy vonatra

A Keleti pályaudvaron 30-40 rendõr vár a Füzesabony felõl érkezõ vonatra, amin a Hír tévé szerint szkinhedek érkeznek.

(Index)

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Pluskast
Ja több volt az újságíró meg a rendõr mint a tüntetõ😊) Az origón van egy kép, hogy azt a szerencsétlen dobost 30 rendõr fogja le miközben 20 újságíró veszi körbe és fényképezi😊)

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

0Fritz0
Inkább városnézés volt.

w77d
állítólag ma lehet még számítani hasonlókra

joebacsi
már vége

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

w77d
hozzá kell szokni, hogy sajnos ez egyre inkább mindennapos lesz!

megint balhé van

a.carkey
Mármint amit hallott ...

A medve nem játék.

a.carkey
Meglopták munka közben a tûzoltókat

Errõl a Terminátor utolsó mondata jut eszembe ...

A medve nem játék.

a.carkey
Brolly
Szellemi ráhatás semmi esetre sem, ha én döntenék a sorsukról, akkor úgy megveretném õket hogy a maradék életüket tolókocsiban keljen letölteniük. Vagy bezáratnám vmi szigorúan õrzött börtönbe, ahol a legkeményebb bûnözõk vannak, ott merjenek vandálkodni meg gyújtogatni, a qrva any*ukat, de felkúrták az agyam most. sry...

\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

Gyorsulási Futam Szezonzáró Rakéta hétvége a Tököli repülõtéren, 2007. október 27-28.!
- JETSHOW 2007 -
Nyitva tartás: 10-18 óráig mindkét napon

Lassan véget ér az idei gyorsulási szezon, a futam.hu rendezvénysorozat október 27-28-án tartja évadzáró versenyét. A magyar és külföldi sztárokkal fûszerezett mezõny számos izgalmas programot kínál!

BÕVEBB INFÓ
PíszLávJuniti
lol.
néhány makákónak beszólhattak a madarak😄

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

PíszLávJuniti
spanyol gyerekek poénbõl betörtek és felgyújtottak egy fickót

az ilyeneken mi segít? szellemi ráhatás nemhiszem.

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

Ez azért van, mert náluk népi hagyomány a regélés és a gyûjtögetés, amelyet nekünk, befogadó országnak tiszteletben kell tartani. (nyugi, ezt már én sem gondolom komolyan. 😊 )

PíszLávJuniti
érdekes, hogy ha egy cigányügy után kiderül, hogy teljesen másképp volt, mint ahogyan a kedves ombudsman elõadta, akkor semmilyen retorziója nincs a dolognak.

joebacsi
a negatív reklám is reklám 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Már megszoktuk, nem fáj, elmúlik magától...

w77d
részvét barátom 😄

joebacsi
<#sniffles>

Na meg belõlem. Salgótarjáni vagyok. 😊

Elnézték a naptárat. 😊

w77d
mi lessz holnap? remélem békés megemlékezés! Amúgy holnap elmegyek erre a szabadtéri haditechnika kiállításra! Nem nézitek meg ti is?

w77d
nah bammeg Gyõzike <#buck>
de rühellem már õket! képesek bolondot csinálni magukból!

desigo
háháhá

akkor új fõszereplõ lesz a showban 😊
Na, azt mondják, hogy lassan már teljesen vége lesz a "tüntetésnek" (azért raktam "-jelbe, mert ez már több, mint egyszerû tüntetés)... De vajon mi lesz holnap? Ez még csak 22. volt 😮
Sajnos egy-két fejet betörve nem lennének jobbak a rendõrök a tüntetõknél, és még nem beszéltünk a visszahngról, amit a médiában kapnának.
A rohamrendõr beavatkozó, és nem büntetésvégrehajtó szerv, neki az a dolga, hogy a közbiztonságot biztosítsa.
sajnos amit a #3859-ben írtál, igaz. A rohamrendõr is csak ember, és neki is tele van a "tökéletesen a feje" az egésszel,persze, hogy ingerült lesz, hiobázik. Otthon ünnepelne, megemlékezne a család, õt meg kivezénylik a terepre tömeget oszlatni, hadd agggódjon az asszony és a gyermekek. Mindezért annyit kapnak, hogy aki nem lép egyszerre, az ellen eljárás indul.

w77d
kivéve ha a felszólítás után érkeznek oda, mert siatnek haza! Mind1 gyerekek, az a lényeg hogy én is elítélem ezt az egészet és tisztelem mindenki véleményét, még ha különbözünk is! Legalább mi sg-sek ne essünk egymásnak, különben hol tart már a világ <#vigyor3>

Ne a tévét vedd alapul. A televízió nézettséggel táplálkozó intézmény, ahol már régen nem az igazat, hanem a csámcsognivalót adják. Ismét hangsúlyoznám, hogy a rendõrség a tömeget legalább háromszor felszólítja, és szóban kilátásba helyezi az ottmaradás következményeit, mielõtt bármilyen akciót indítanának. A békés emberek általában reagálnak a felszólításra.

guardian hero
Nézd, én együttérzek a nõvéreddel, meg a barátjával, de nem igazán tudom a rendõröket hibáztatni. Miközben jobbról egy molotov-koktél, balról egy féltégla méretû utcakõ zúgna el a fülem mellett, miközben sörösüveg csattan a pajzsomon, én se lennék igazán diplomatikus hangulatban, és pláne nem a szembejövõk ruházatát vizsgálgatnám.

Sõt, a másik oldalról belegondolva a dologba, nem igazán mennék szembe rohamrendõr-sorfallal, bármilyen békések is a szándékaim...

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

w77d
hogy azért egyet is értsek veled valamiben, szerintem is egy jó nagy agyalás többet ér ez esetben! De csak nekik!

w77d
persze nem kellenek állatok, nem is azt mondtam! de azért mert nem látod hogy mi folyik ott, csak azt amit a tv mutat (és az persze hogy az összecsapásokat mutatja) attól még lehetnek ott teljesen békés emberek is

De az Animal Planet állatait jobb nézni 😊
guardian hero
Én azért látok némi összefüggést egy-egy jól irányzott viperacsapás és a rend visszaállítása között, de lehet, hogy túl poroszos nevelési elveket vallok, és valójában csak pár jó szóra vágynak a kapucnis hülyegyerekek... <#wilting>

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

w77d
komolyan mondom neked, olyan szépen gondolnék most a rendõrökre, ha a szépen kiöltözött nõvéremet és barátját (tehát még az öltözet sem fenyegetõ) a papírok megtekintése után egy lépéssel félreállva átengedik, ezáltal megmentik, nem megtámadják!

guardian hero
Én akarok a legkevésbé ilyeneket látni. Van elég állat a tévében az Animal Planeten, nem kellenek még az RTL Klubra is.

A rendõrségnek nem az a feladata, hogy odacsapjon egy bélsárral szennyezett kígyóval, hanem az, hogy visszaállítsa a rendet.

Ahhoz nem kell túl nagy bátorság, hogy egy laza sortûzzel elintézzenek tíz-tizenöt embert, aztán Isten majd kiválogatja, ahhoz viszont igen, hogy megfékezzen, életben tartson egy fékevesztett tömeget. Természetesen a harc hevében akadhatnak áldozatok, emberek vagyunk, hibázunk. De abba belegondolni is rossz, mi történt volna ugyanott, ugyanabban a helyzetben, rendõrök, visszatartó erõ nélkül. Valószínûleg W77d nõvére sem úszta volna meg ennyivel.

w77d
azért mert csak olyanokat akarsz látni a tévében, attól még ott vannak mások is! Egyébként meg hûtsd le magad, mi az hogy "magadfajták"?
te nagyon nem akarod felfogni amit mondok! Értsd már meg hogy én nem a randarírozókat védem! utálom õket, miattuk nem tudtam tavaly rendesen megemlékzni! Én az olyan esetekrõl beszélek ami pl a nõvéremékkel történt és mondhatsz akármit, ezért elítélem a rendõröket is (lehet csak azért érzek így, mert családtagommal történt a dolog)!

guardian hero
Én csak kapucnis állatokat láttam a tévéfelvételeken, meg puhapöcsû rendõröket, akiknek pont a magadfajták miatt nincs már a kezében egy szaros vipera sem, de ha lenne, akkor se mernének odacsapni.

A rendõrség megtesz mindent, amit tud.... csak néha vannak eldurvult helyzetek. De akkor felelõsségre is vonják õket. A legnagyobb problémát igenis a tüntetõk okozzák.
w77d
nem, a rendõrség csak abban hibás amit pár hozzászólásomban leírtam, hogy nem képes megkülönböztetni a kapucnis állatot, a barátjával hazaigyekvõ huszonéves nõtõl, aki még akkor sem tudna ártani ha akarna!