Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gz8
Nagyon aszfaltozok, hogy most az egyszer sikerüljön önmérsékletet tanúsítaniuk...

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ

indexrõl:

"A támadás pontos körülményei egyelõre nem tisztázottak, valószínûleg robbantottak, majd nyakon lõtték, ez utóbbi végzett vele."

biztos Achmed volt, Õ tudna robbantás után lövöldözni..., szánalmas😞

http://gaborszantai.co.uk/

de a parlmenti választások 2 hét múlva lesznek...

Fabio Capello
lassan újra kell varratni az összes amerikai zászlót, már nem 51 csillag hanem 53 kell rá... és ezekszerint lesz még több is

gz8
Az a baj, hogy az elnökválasztás egy év múlva lesz csak, és Dubya még távolról sem lame duck; simán el tudom képzelni, hogy az amerikai csapatok ott is megpróbálnak rendet tenni.

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ

Ráadásul az olajpiac már negatívan reagált, ha polgárháború lesz ebbõl és az USA beavatkozik, akkor ellehet gondolkodni, hogy Musharraf embere volt-e a merénylõ vagy egy fegyvergyár bérence...

gz8
Frankó. Pedig bíztam benne, hogy sikerül egy kicsit gatyába ráznia Pakisztánt :-/

Merényletben megölték Benazir Bhuttót
NOL • Népszabadság Online • 2007. december 27.

Merénylet következtében életét vesztette csütörtökön Benazir Bhutto pakisztáni ellenzéki vezetõ, volt kormányfõ egy Ravalpindiben tartott választási gyûlésen - erõsítette meg a Dawn News pakisztáni magántelevízió ilyen értelmû jelentését a pakisztáni belügyminisztérium szóvivõje.

Bhutto beszédet mondott több ezer híve elõtt pártja, a Pakisztáni Néppárt választási gyûlésén az Iszlámábádhoz közeli városban. Kevéssel beszédének elhangzása után egy öngyilkos merénylõ robbanószerkezetet hozott mûködésbe a gyûlés helyszínén. Bhutto 54 éves volt.

Egy helyi rendõrtiszt azt mondta rögtön a detonáció után nyugati tudósítóknak, hogy Bhutto már eltávozott a helyszínrõl, mire a robbanás történt. Kevéssel késõbb azonban több pakisztáni televízió jelentette, hogy a politikus asszony életét vesztette a robbanás következtében. Az iszlámábádi belügyminisztérium hamarosan megerõsítette a tévéjelentéseket. A Pakisztáni Néppárt több más vezetõje is megsérült a robbanásban, köztük Sherry Rehman, a párt szóvivõje. A legújabb jelentések szerint legalább harminc holttest maradt a gyûlés helyszínén a detonáció után.

Az elsõ jelentések szerint Bhutto a robbanás következtében vesztette életét, de pártjának biztonsági tanácsadója utóbb azt mondta, hogy az ismeretlen merénylõ nyakon és mellbe lõtte a politikus asszonyt, amikor az gépkocsiba akart szállni, hogy távozzék a gyûlés helyszínérõl. Ez utóbbi beszámoló szerint a merénylõ a Bhuttóra leadott lövések után hozta mûködésbe a testére erõsített robbanószerkezetet.

A Pakisztáni Néppárt vezetõje tíz héttel ezelõtt, október 18-án tért vissza emigrációjából. Alig néhány órával azután, hogy hazai földre lépett, már megkíséreltek ellene egy merényletet. Öngyilkos merénylõ robbantásos támadást hajtott végre Karacsiban az ellenzéki vezetõt és kíséretét szállító gépkocsioszlop ellen a hazatérõt ünneplõ tömegben. 140 ember életét oltotta ki az a merénylet, de Bhutto akkor sértetlen maradt. A karizmatikus politikus asszony meghatározó szerepet játszott az utóbbi évtizedek pakisztáni belpolitikájában, kétszer volt kormányfõ is. Ellenfelei gyakran illették korrupciós vádakkal, de népszerûsége mit sem csökkent.

Kevéssel korábban ismeretlen fegyveresek tüzet nyitottak ugyanebben a városban Navaz Sarif volt pakisztáni kormányfõ, jelenlegi ellenzéki politikus híveire egy választási nagygyûlésen. Ott három ember vesztette életét.

Két hét múlva parlamenti választások lesznek a dél-ázsiai országban.

(MTI)

PíszLávJuniti

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

Fabio Capello
mindkettõre csak azt tudom mondani, hogy az emberi hülyeség határtalan...

SHADOWEYES7

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

SHADOWEYES7

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

a.carkey

A medve nem játék.

Fabio Capello
A szlovák ügyrõl: jártam mind Ausztriában, mind Szlovákiában, és (szerencsére) semmilyen attrocitás nem ért, sõt... Napjainkban normális hogy az osztrákok félnek a határnyitástól, elvégre nézzük meg az árbeli különbségeket. Ugyanakkor ez az ami jó nekik. Az õ költségvetésüket növeljük, nem a sajátunkat. Szlovákiában ugyanez. Határozott megállapításom, hogy az ehhez hasonló videók szélsõséges radikálisok felvételei, akik a magyarságot "szennynek", oda nem illõnek hiszi. Kb. olyanok mint a románok. DE! egy radikális nemzetiségi nem egyenlõ egy egész nemzettel. Öt-tíz ember véleménye nem egy ország véleménye. A szlovákokkal mostanság kifejezetten rossz a politikai viszony, de ennek nem az az oka, hogy a két nemzet utálná egymást. Szlovákiában legjobb tudomásom szerint épp a radikális szélsõségesek vannak párton, és nem csak a magyarokkal, más környékes országokkal is szítják a balhét.

Összefoglalva: attól még hogy egy két nagyokos úgy véli hogy jogukban áll más nemzetek felett rendelkezni, nem kell felülni az ilyen jellegû attrocitásoknak. Elvégre pont erre megy ki a dolog, hogy reagáljunk valamit, és akkor a másik oldalról jöhet a "Na én megmondtam hogy milyen bunkó népek ezek".

autoszimulator
Itt élek az osztrák határtól pár kilométerre, és azt kell mondjam, tényleg rossz véleménnyel vannak rólunk, magyarokról. Körülbelül olyan a szituáció, mint esetünkben és a románokkal kapcsolatban. Számunkra õk fejletlenek, putrikban élnek. De legalább fejlõdnek - mondhatnánk..

Nem részletezném, miért gondolnak rólunk minden rosszat az osztrákok, mert most járt le az érte kapott büntipontom. De sajnos ez így van 😞 Õk is tudják ezt, de számukra csak a tolvaj = magyar. És azt látni nagyon ciki, hogy mész az ottani utakon, és kiszállsz egy magyar rendszámtáblás kocsiból, akkor sugdolóznak... Kiköltözés után a szomszédok elkezdik zárni az ajtókat..
És az az érzésem, a határátkelõ megszûnése nem nekem lesz jó, meg a többi vásárolni átjárónak, hanem a csempészeknek, a tolvajoknak. No meg persze a kamionosoknak, így lesz csak még több ebbõl errefelé. MErt az utak errefele ingyenesek csak, mindenhol máshol fizetõsek. Így történik az, hogy itt az utak hamar tönkremennek a terheléstõl. Most majd fóleg, hogy nem kell számítaniuk határátkelõnél kialakult dugókra.

Visszatérve az utálatra. Mi sem vagyunk különbek tõlük, például engem kifejezetten irritálnak a németek/osztrákok, az örökös kiabalással, kihaénnem-kedéseikkel, mintha õk egy felsõbbrendû faj részei lennének, és itt mindenki nekik ugrálna.
Határmenti utak eltorlaszolása, táblákkal korlátozása, hogy a határmenti fürdõhelyekbe látogatók ne az olcsóbb magyar szállásokon pihenjenek meg, hanem az osztrák oldalon levõkben, egyenesen no comment.

Egy szó mint száz, annak a bizonyos, hazánkban egyre inkább terjedõ "néptípusnak" sikerült elterjeszteni a magyarok hírnevét, nem épp pozitív értelemben.. Nem elég nekik itthon lopni.

.: mobilize.hu :.

gz8
Újabb állatkerti mészárlás, ezúttal Kínában.

Az emberi kapzsiság végtelen és gusztustalan.

Szerintem a bel-és külpolitikát hagyjuk meg az Index fórumosoknak.
De ismétlem magamat, ezt a videót magyarok csinálták, szlovákok ellen uszító célzattal. Ha valaki nem hisz a szlovák-magyar barátságban, tartson velem, szívesen körbevezetem Losoncon.
Nem lennék meglepve, ha ismét a Tomcat-féle feltûnõségi hülyegyerekekig vezetnének a szálak...

89: Nem bábuk, csak ügyesen össze van vágva az anyag: csak azok kerültek bele, amitõl a legjobban ökkölbe szorul a kéz. Természetesen Szlovákiában is vannak túlfûtött hazai érzettel "megáldott" honfiak, de a legtöbbjük nem ilyen. Ugyanúgy, ahogy Magyarországon sem mindenki "igazmagyar".

Sokan írták, hogy mindenhol vannak rasszisták. Igen, de nálunk pl nincsenek a kormányban alkoholista, rasszista faszkalapok, akik érthetetlen módon még népszerûek is(csak tolvajok meg hazudozók). Azt is sokan írták, hogy nem számít, hogy pár alkoholista mit mond. Igen ez tényleg nem számít, de nem csak alkoholisták szerepelnek a videóban. Amúgy meg a videó slota városában készült, lehet, hogy Kassán pl szeretik a magyarokat.

SHADOWEYES7
Én nagyon õszintének láttam õket, csakúgy mint az Osztrákokat akik utálnak minket a határátkelõk megszûnése miatt, és lerablóznak stb......

szóval szted a szlovákok bábúk?
<#pardon1><#szomoru1>

89
szóval szted nincs ilyen szlovák? ez csak egy bábú volt, mint a szõke nõ, meg a többi srác is ugye?
<#pardon1><#szomoru1>

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol

Hülyeség. Ha körbekérdezel Magyarországon pl. a mákos bejglirõl, arról is össze lehetne hozni egy ilyen filmet.
Árt a fogaknak, morzsálódik, drága, "komformista", nincs benne elég alkohol, stb.

Ez egy szlovákok ellen uszító film, amit (nyilván szélsõséges) magyarok csináltak, akiknek érdekében áll egy jó kis viszályt szítani a két ország között.
Eddig bármikor mentem át Fülekre, vagy Losoncra, barátként fogadtak, nem akartak kinyírni azért, mert magyarul beszéltem. Igaz, nem is az anyjukról beszéltem magyarul...

89
A (védekezõ természetû) nacionalizmussal semmi gond sincs...a problémák az agresszív változatnál jelentkeznek, azaz a sovinizmusnál...
Én is "nacionalistának" érzem magam, mégse mondanék soha olyat rájuk, mint az a részeg mondott a videó végén (és nem ez a néhány ember gondolkodik így...a soviniszta románok "bozgor"-oznak (hazátlan), és a határontúli területeken is egyfolytában hallani magyarverésekrõl. A Kárpát-medencei népek meg kell próbáljanak végre közösen, békében együtt élni a Szent-korona tagjaihoz méltóan (ez a magyarokra is vonatkozik, akik büdös-oláhoznak, büdös-szlávoznak..stb.)

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol

desigo
Semmit nem számít,hogy pár alkoholista senki mit mond...
PíszLávJuniti
Lál.
Szerintem bárhol elmész a restibe forgatni, már homályos állapotban mindenki beszél faszságokat, nem mérvadó.

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

Szánalom. Trianon nélkül nem is létezne Szolvákia, erre most õk pattognak... Kaptak ajándékba egy országot. Nekünk sokkal több okunk lenne utálni õket, de én érdekes módon még senkit nem hallottam, hogy a szlovákokat szídta volna. Ez a Slota meg egy kétszínü fazkalap. Régen magyar felesége volt, aki elhagyta és ezért utálja a magyarokat. Egy alkoholista fasz.

Fabio Capello
szeretem, hogy ilyenkor elfelejtik hogy kinek köszönhetik hogy egyáltalán van országuk (1848 - nemzetiségi törvények)... Hihetetlen, hogy a környéke minden ország szinte nekünk köszönheti hogy van egyáltalán, de a magyarok takarodjanak a fenébe...
(Elnézést kérek a kemény kinyilatkozásért, de az ilyen jellegû beszólások a környezõ térségekbõl mindig felnyomják bennem a pumpát.)

0Fritz0
Mi ebben a különös, nálunk is vannak nacionalisták és a világ minden országában találni hasonló gondolkodású embereket.
Csupán a gyûlölet okai és tárgyai változnak.

Régebben volt valamelyik ismeretterjesztõ adón egy mûsor, ami egy pici, világvégi kis országról szólt (a nevét elfelejtettem) és az ott élõ szegény, egyszerû életet élõ emberek is igen büszkék voltak a nemzetiségükre, sõt különbnek is érezték magukat miatta.
Pedig ott nem igazán volt jelen a modern világ és a média.
A nacionalizmus egy minden emberben (különbözõ mértékben) meglévõ érzés/eszme ami nem is baj*, amíg nem mások** "alacsonyabb rendûségének" igazolására próbáljuk felhasználni.

* Ez is „csak” egy összetartó erõ az emberek között, mint pl.: az azonos érdeklõdési kör, hobbi, sport, politikai nézet, stb.
** Akik nem mi vagyunk, és/vagy nem azt mondják/gondolják, amit mi.

Na elég ennyi bölcsesség, jöhet a flém! 😊

Uff

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

SHADOWEYES7

SHADOWEYES7
Tényleg 😮OOO

SHADOWEYES7
Százhúsz centi tömény erõszak

| 1999. 11. 30., 00:00 | Frissítve: 1 napja

The Garrett
elromlott a dátumozás vagy 1999 es a cikk? 😛 mert ha '99- akkor már rég nagykorú és valoszinuleg rég börtönben van / meghalt 😛

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

skinnyman
Kár, hogy nem régebben történt és nem Auschwitz-ba ment az a vonat...

Regards,

prezi
kajak 20 forintot dobnék neki aproba mert ilyen szépen énekel 😄:AS

Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !

Brolly
jól van már, úgy kamillázik mint a kisangyal, jó volt neki az intézetbe, faszt sír hogy megverték, ezt a videót a tvbe kéne leadni, hatásosabb lenne sztem...
a véleményem meg maradjon csillagok között.

\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

SHADOWEYES7
Hú de kommentelnék 😊 <#kuss>

desigo
Éjféltõl megnyílnak a határok Ausztria, Szlovénia és Szlovákia felé, Magyarország a Schengeni-övezet teljes jogú tagjává válik.

Lesz itt kánaán <#nyes>
Százhúsz centi tömény erõszak

aztakurva...nem szívesen gondolok bele mi lesz itt ötven év múlva!

desigo
Mertek volna mást választani...

gz8
A sofõr eltávozáson volt börtönébõl, jogosítvány nélkül, ittasan vezetett.

Nagy kár, hogy nem egy tehervonat volt az ellenfél, hanem egy villamos. <#wilting>

Jaja, már látom is az EU pályázatot "kisebbségi települések elektromos hálózatának fejlesztése". Csak aztán "nehogy" baleset érje a reaktort...
gz8
Nem kell a szakmai ártalom 😊)

Kell nekem egy ilyen! <#eljen>

Teleobjektív használata javasolt 😊

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

PíszLávJuniti
távoli, elszigetelt kistelepülésekre tudom elképzelni

200KW-os mikro-atomreaktor a Toshibától

40 év élettartam, 5cent/kwh áron... lassan eljön az ideje annak is, hogy háztömböknek, vagy lakótelepeknek külön áramforrása lehet...
M@TriX
érdekes, hogy nincsenek ott sose amikor ilyen "attrocitás" van és a kár is jelentéktelen, szóval ez nekem bûzlik... legalábbis semmi lényegét nem látom, hogy ha valéakinek van egy éles fegyvere, ami utal pár dologra miért lõ bele kétszer egy házba (amibe nincs senki)

továbbá az is érdekes, hogy a rendõrpalota(!) ellen leadott lövések okozóját még mindig nem találták meg...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.