Hír topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
"A támadás pontos körülményei egyelõre nem tisztázottak, valószínûleg robbantottak, majd nyakon lõtték, ez utóbbi végzett vele."
biztos Achmed volt, Õ tudna robbantás után lövöldözni..., szánalmas😞
http://gaborszantai.co.uk/
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
NOL • Népszabadság Online • 2007. december 27.
Merénylet következtében életét vesztette csütörtökön Benazir Bhutto pakisztáni ellenzéki vezetõ, volt kormányfõ egy Ravalpindiben tartott választási gyûlésen - erõsítette meg a Dawn News pakisztáni magántelevízió ilyen értelmû jelentését a pakisztáni belügyminisztérium szóvivõje.
Bhutto beszédet mondott több ezer híve elõtt pártja, a Pakisztáni Néppárt választási gyûlésén az Iszlámábádhoz közeli városban. Kevéssel beszédének elhangzása után egy öngyilkos merénylõ robbanószerkezetet hozott mûködésbe a gyûlés helyszínén. Bhutto 54 éves volt.
Egy helyi rendõrtiszt azt mondta rögtön a detonáció után nyugati tudósítóknak, hogy Bhutto már eltávozott a helyszínrõl, mire a robbanás történt. Kevéssel késõbb azonban több pakisztáni televízió jelentette, hogy a politikus asszony életét vesztette a robbanás következtében. Az iszlámábádi belügyminisztérium hamarosan megerõsítette a tévéjelentéseket. A Pakisztáni Néppárt több más vezetõje is megsérült a robbanásban, köztük Sherry Rehman, a párt szóvivõje. A legújabb jelentések szerint legalább harminc holttest maradt a gyûlés helyszínén a detonáció után.
Az elsõ jelentések szerint Bhutto a robbanás következtében vesztette életét, de pártjának biztonsági tanácsadója utóbb azt mondta, hogy az ismeretlen merénylõ nyakon és mellbe lõtte a politikus asszonyt, amikor az gépkocsiba akart szállni, hogy távozzék a gyûlés helyszínérõl. Ez utóbbi beszámoló szerint a merénylõ a Bhuttóra leadott lövések után hozta mûködésbe a testére erõsített robbanószerkezetet.
A Pakisztáni Néppárt vezetõje tíz héttel ezelõtt, október 18-án tért vissza emigrációjából. Alig néhány órával azután, hogy hazai földre lépett, már megkíséreltek ellene egy merényletet. Öngyilkos merénylõ robbantásos támadást hajtott végre Karacsiban az ellenzéki vezetõt és kíséretét szállító gépkocsioszlop ellen a hazatérõt ünneplõ tömegben. 140 ember életét oltotta ki az a merénylet, de Bhutto akkor sértetlen maradt. A karizmatikus politikus asszony meghatározó szerepet játszott az utóbbi évtizedek pakisztáni belpolitikájában, kétszer volt kormányfõ is. Ellenfelei gyakran illették korrupciós vádakkal, de népszerûsége mit sem csökkent.
Kevéssel korábban ismeretlen fegyveresek tüzet nyitottak ugyanebben a városban Navaz Sarif volt pakisztáni kormányfõ, jelenlegi ellenzéki politikus híveire egy választási nagygyûlésen. Ott három ember vesztette életét.
Két hét múlva parlamenti választások lesznek a dél-ázsiai országban.
(MTI)
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
A medve nem játék.
Összefoglalva: attól még hogy egy két nagyokos úgy véli hogy jogukban áll más nemzetek felett rendelkezni, nem kell felülni az ilyen jellegû attrocitásoknak. Elvégre pont erre megy ki a dolog, hogy reagáljunk valamit, és akkor a másik oldalról jöhet a "Na én megmondtam hogy milyen bunkó népek ezek".
Nem részletezném, miért gondolnak rólunk minden rosszat az osztrákok, mert most járt le az érte kapott büntipontom. De sajnos ez így van 😞 Õk is tudják ezt, de számukra csak a tolvaj = magyar. És azt látni nagyon ciki, hogy mész az ottani utakon, és kiszállsz egy magyar rendszámtáblás kocsiból, akkor sugdolóznak... Kiköltözés után a szomszédok elkezdik zárni az ajtókat..
És az az érzésem, a határátkelõ megszûnése nem nekem lesz jó, meg a többi vásárolni átjárónak, hanem a csempészeknek, a tolvajoknak. No meg persze a kamionosoknak, így lesz csak még több ebbõl errefelé. MErt az utak errefele ingyenesek csak, mindenhol máshol fizetõsek. Így történik az, hogy itt az utak hamar tönkremennek a terheléstõl. Most majd fóleg, hogy nem kell számítaniuk határátkelõnél kialakult dugókra.
Visszatérve az utálatra. Mi sem vagyunk különbek tõlük, például engem kifejezetten irritálnak a németek/osztrákok, az örökös kiabalással, kihaénnem-kedéseikkel, mintha õk egy felsõbbrendû faj részei lennének, és itt mindenki nekik ugrálna.
Határmenti utak eltorlaszolása, táblákkal korlátozása, hogy a határmenti fürdõhelyekbe látogatók ne az olcsóbb magyar szállásokon pihenjenek meg, hanem az osztrák oldalon levõkben, egyenesen no comment.
Egy szó mint száz, annak a bizonyos, hazánkban egyre inkább terjedõ "néptípusnak" sikerült elterjeszteni a magyarok hírnevét, nem épp pozitív értelemben.. Nem elég nekik itthon lopni.
.: mobilize.hu :.
De ismétlem magamat, ezt a videót magyarok csinálták, szlovákok ellen uszító célzattal. Ha valaki nem hisz a szlovák-magyar barátságban, tartson velem, szívesen körbevezetem Losoncon.
Nem lennék meglepve, ha ismét a Tomcat-féle feltûnõségi hülyegyerekekig vezetnének a szálak...
89: Nem bábuk, csak ügyesen össze van vágva az anyag: csak azok kerültek bele, amitõl a legjobban ökkölbe szorul a kéz. Természetesen Szlovákiában is vannak túlfûtött hazai érzettel "megáldott" honfiak, de a legtöbbjük nem ilyen. Ugyanúgy, ahogy Magyarországon sem mindenki "igazmagyar".
<#pardon1>#pardon1><#szomoru1>#szomoru1>
<#pardon1>#pardon1><#szomoru1>#szomoru1>
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol
Árt a fogaknak, morzsálódik, drága, "komformista", nincs benne elég alkohol, stb.
Ez egy szlovákok ellen uszító film, amit (nyilván szélsõséges) magyarok csináltak, akiknek érdekében áll egy jó kis viszályt szítani a két ország között.
Eddig bármikor mentem át Fülekre, vagy Losoncra, barátként fogadtak, nem akartak kinyírni azért, mert magyarul beszéltem. Igaz, nem is az anyjukról beszéltem magyarul...
Én is "nacionalistának" érzem magam, mégse mondanék soha olyat rájuk, mint az a részeg mondott a videó végén (és nem ez a néhány ember gondolkodik így...a soviniszta románok "bozgor"-oznak (hazátlan), és a határontúli területeken is egyfolytában hallani magyarverésekrõl. A Kárpát-medencei népek meg kell próbáljanak végre közösen, békében együtt élni a Szent-korona tagjaihoz méltóan (ez a magyarokra is vonatkozik, akik büdös-oláhoznak, büdös-szlávoznak..stb.)
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol
Szerintem bárhol elmész a restibe forgatni, már homályos állapotban mindenki beszél faszságokat, nem mérvadó.
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
(Elnézést kérek a kemény kinyilatkozásért, de az ilyen jellegû beszólások a környezõ térségekbõl mindig felnyomják bennem a pumpát.)
Csupán a gyûlölet okai és tárgyai változnak.
Régebben volt valamelyik ismeretterjesztõ adón egy mûsor, ami egy pici, világvégi kis országról szólt (a nevét elfelejtettem) és az ott élõ szegény, egyszerû életet élõ emberek is igen büszkék voltak a nemzetiségükre, sõt különbnek is érezték magukat miatta.
Pedig ott nem igazán volt jelen a modern világ és a média.
A nacionalizmus egy minden emberben (különbözõ mértékben) meglévõ érzés/eszme ami nem is baj*, amíg nem mások** "alacsonyabb rendûségének" igazolására próbáljuk felhasználni.
* Ez is „csak” egy összetartó erõ az emberek között, mint pl.: az azonos érdeklõdési kör, hobbi, sport, politikai nézet, stb.
** Akik nem mi vagyunk, és/vagy nem azt mondják/gondolják, amit mi.
Na elég ennyi bölcsesség, jöhet a flém! 😊
Uff
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
| 1999. 11. 30., 00:00 | Frissítve: 1 napja
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !
a véleményem meg maradjon csillagok között.
\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
Lesz itt kánaán <#nyes>#nyes>

Nagy kár, hogy nem egy tehervonat volt az ellenfél, hanem egy villamos. <#wilting>#wilting>
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
40 év élettartam, 5cent/kwh áron... lassan eljön az ideje annak is, hogy háztömböknek, vagy lakótelepeknek külön áramforrása lehet...
továbbá az is érdekes, hogy a rendõrpalota(!) ellen leadott lövések okozóját még mindig nem találták meg...
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.