Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sadist
Na, ez vadászat! Mennyivel tökösebb, mint sunyi alja módon várakozni egy lesen és odalõni egyet. Testmozgás, izomerõ, teamwork.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

börtönköltségeket na...

kapna egy repjegyet Indiába és megtakarítottuk a súlyos börtöni kötlésgeke(meg a hamarosan aktuálissá váló segélyeket)...

gz8
Ha legalább annyit kap, mint Mortimer, akkor valószínûleg nem. Persze ténylegesen letöltendõ büntetésre gondoltam.

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ

a.carkey
Kiváncsi leszek, lesz e kettõs mérce ...

A medve nem játék.

Igen, ránézésre is egy kedves, a légynek sem ártó embernek tûnt! 😉

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

nothes
Nekem a médiából úgy jött vissza, hogy ez a Józsika egy csupaszív, törékeny ember, aki senkinek sem tudna ártani. Nem akarom elhinni, hogy annak a Morti féle alaptalan hazugságnak, miszerint Józsika akkor a buszon egy bicskával fenyegetõzött, alapja van😊

\"Nem vagyok én állat, hogy annyit igyak amennyi jólesik..\" \"A csokiautomata a legjobb barátom\"

gz8
Nem indikál nyálcsorgást. <#ravasz1>
Egy Duvel vagy Leffe már annál inkább.

Persze attól még egésség! 😄

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ

Kilkennyt iszom 😄

gz8
Én meg angolórát tartok...

Annyi gerinc sincs bennük, hogy a fekvõ embert ne bántsák.. Inkább iszom egy sört.

gz8
Már nem jelenik meg, hanem tény

Mármint az utcai 😉

Vissza a jövõbe 😊))
Hamarosan megjelenik majd a lebunkózás is! 😊

gz8
Szakadékba kergették és agyonverték a szarvast.
Basszus, nem kéne a Neander-völgy <#ticking>

gz8
Értelemszerûen elég lenne egy óriáskatapult vagy - csúzli is.

Túl drága lenne.. Az egyszerûbb módszer pedig diktatórikus.

gz8
People like these should be launched into the fucking sun. <#bdead>

Mr_no_NaMe
Ekkora balfaszt, istenem...nagyon bátornak kell ahhoz lenni, hogy kalapálni kezdjek 80 darab petárda körül...Na õ már nem fog petárdához nyúlni ez fix. És még meg is bûntetik.
az az ilyesztõ, hogy a srác 17 évesen volt ilyen hülye. Ilyenkor már kaphat jogsit és még egy rakás olyan dolgot csinálhat amivel mások életét veszélyezteti.

A hülyegyerek, esze nincs az ebbõl az idióta balesetbõl eléggé kiderült és már "kétkezi" munkára is alkalmatlan, ehh...

PíszLávJuniti
az összes petárdás megérdemelné hogy leszakadjon a keze kb.

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

Sadist
Sehonnan, a "másik" itt olyan értelemben szerepel, amelyik még nem szakadt le.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Sadist
"A robbanás akkor következett be, amikor kalapácsütésekkel akarta elzárni a csõ végét, hogy minél nagyobbat durranjon"

Ehhez külön gratulálok. Én a rendõrség helyében még a robbanóanyaggal való visszaélést is szépen a nyakába varrnám. Ki tudja, hogy mit akartak felrobbantani egy csõbombával.

honnan tudod hogy az szakadt le amelyikkel recskázott?😊

Sadist
Hehehe, most már a másik kezével kell recskáznia.

Ha ilyen hülye volt... Õ kereste magának a bajt, megtalálta.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

banok
sok idióta

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Brolly
Házi petárda szakította le egy fiú kézfejét ...

pedig mennyit dolgozhatott rajta, neki lesz már jó a szivleszter...

\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

"A virsli története

Az elsõ virslit Bécsben készítette egy Johann Georg Lahner nevû hentes 1805. október 15-én..."

Egy zseni volt, én mondom egy ZSENI!!!!!! <#worship><#worship><#worship>

joebacsi
nah ennek örömére megyek is füstliért az Ocsmányba 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

banok
nem tudja elvenni az étvágyamat. XD

SHADOWEYES7
Virsli szilveszterre: kutyának vagy embernek?

Olvassátok végig a cikket <#vomit><#vomit><#vomit><#vomit><#vomit>

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Fabio Capello
wow... hova kell beiratkoznom? 😄

Bandee1987
Akár 15 évet is kaphat a sextanárnõ

Huhh, ha engem egy ilyen "megerõszakolna" nem ellenkeznék 😊
Gondolom a srác se tette 😊

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

gz8
Ti bogarak mind egyformák vagytok... 😄

joebacsi

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Fabio Capello
mea culpa, elnézést

banok
pakisztáni elnök jelölt. vagyis volt.

Fabio Capello
Felgyújtották a szegedi betlehemet

Elnézést, talán nem olyan nagy kaliberû ez a hír mint a palesztin elnök halála, de mint félig szegedi, eléggé ki vagyok borulva rajta, hiszen mégiscsak az ország és a város egyik jelképérõl van szó... Ha szándékos volt akkor saját kézzel tekerném ki a nyakát annak aki ezt tette

Bandee1987
Sajna várható volt, már nem egyszer próbálták megölni.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

joebacsi
amerikai csapatok nem fognak ott rendet tenni, egész egyszerûen azért, mert nincs már erre kapacitásuk...
ezért nem szedik szét iránt se, pedig az irániak is elkövették már azt a halálos bûnt, amit szadi is anno: euróért értékesítenek olajat

semmi gond nem lesz vele, mert ezeket az országokat Félholddal jelölik majd...

http://gaborszantai.co.uk/

gz8
Gondolom az ENSZ-nek meg rengeteg beleszólása van. Bár szerintem eddig se nagyon vették komolyan, inkább egyfajta bábszervezet.

Fabio Capello
XD Ahogy a jelenlegi helyzetet nézem, nem sokáig lesz az prímszám.. Egy kis Irán, egy kis Pakisztán aztán hopp miénk a Közel-Kelet...

gz8
Mint az aranyköpésekben. "A szultán selyemzsinórt küldött a pasának, hogy azzal tetszés szerint fõbe lõhesse vagy felakaszthassa magát."

Á, Ahmed inkább két katolikus pap közé dobna be egy kisfiút :x

gz8
Furán fog kinézni, ráadásul az 53 prímszám is (az 51 nem), úgyhogy arra a zászlóra varrjon valaki gombot <#idiota>