61226
Egy ilyen téma megkívánna egy független, állandó házigazdát felügyelőnek, erre pedig sajnos nincs lehetőség - a szerkesztőség és a moderátorok döntése alapján a topic zárva marad.
-
#56740 "nesze neked fog meg semmi" érzésem van. -
#56739 Nesze neked remark, ÁVH-s vagy. :) -
#56738 Fósodor = hazudik mint a vízfolyás. -
#56737 szeleztetni=szellöztetni -
#56736 De ez bokros nem merné szeleztetni. Ö is egy fölsodor beli közgazdász.
-
#56735 99 éves nénitől vették el a szlovák állampolgárságot
Lemondott a Bencsik János -
#56734 Is! Pénzmosás. Sehol sincs ekkora jegybanki kamat.
-
#56733 Nem nyert.
De hiába mondanám. Nem hinnéd el. -
ManoNegra #56732 Sztem arról a lóvéról van szó, amire fizet az mnb x százalék kamatot.
Aztán lehet tévedek. -
Vlala #56731 Valószínű arról a mégis létező rejtett tartalékokról beszél, amiről négy éven át fennen hirdette, hogy Gyurcsányék maffiamódszerekkel lopkodták.
Most valahonnan mégis előkerült, csxakúgy, mint a MOL-részvények árára az az ötszázmilliárd... amellett, hogy a nyugdíjpénztárak vagyonát "szükségből" beolvasztották egy adósságrendező alapba.
De NEM, orbán SOHASEM hazudott a választóinak.
-
Vlala #56730 Aktuális téma: leminősítés, megszorítások, kormány elbaltáz mindent? -
#56729 Ezért van belenyomva a pofátok a szarba. Csak a szar után tudjátok értékelni a jót.
-
#56728 Vagy másképp jön a fekete autó. :) -
#56727 Vannak akik baszottul félnek a változásoktól. Tele vannak manival és azt hiszik, hogy ez örökké tart. Pedig osztozni kell a jóban és rosszban is. :)
-
remark #56726 Már vártam hogy valaki levonja ezt a konklúziót. Csak akkor most nem értem, ez lenne itt az összeesküvések topik? -
#56725 Újra kell rajzolni a világ energiatérképét? -
#56724 Szerintem ez megérett cikk hogy ide is beszúrjam ha már az nwoban témát kerítettem belőle. 2009 -ben csak félezer építész állt. az érv mögé, azóta biztos többen vannak. Büdös konteósok !! -
#56723 Ha n lennék az AVH, akkor te már nem dalolnál, csak ott benn, de ott feladnád az anyádat is. :) -
nem furi ,hogy az aktuálisabb témák háttérbe szorulnak?
digitális ÁVH jóóómunkásemberei serénykednek;) -
remark #56721 Nem kell szurkálódni.
Miért nem írod le miről van szó, tényleg kíváncsi vagyok. -
#56720 Köszi az ingyen reklámot, :) -
commissioner #56719 -
#56718 Sebaj. Látom, hogy értetsz és ez mindent megmagyaráz. -
Garfield #56717 ... van abban valami bájos, amikor az NWO topik átköltözik ide veszekedni ... -
commissioner #56716 Spoiler:
Pont ugyanolyan könnyen negatívan megbélyegeztelek, mint te teszed ezt az összes párttal. -
Garfield #56715 Inkább távolodsz.
2001. .vi LVIII. törvény, 4. § (3), (4) bekezdés.
Tudom, ez nem annyira izgalmas, a zíemefezés. -
#56714 Ha nem oévastad...
"Ez attól függ, hogy te mit nevezel NWO-nak. Én egy direkt demokráciában hiszek, Ha ez az NWO, akkor igen." -
#56713 Kihagyom. -
commissioner #56712 Az előbbi két hsz-emben hazudtam neked! Azon gondolkodj el, hogy miért! -
#56711 Lásd lejjebb és kér bocsánatot. :) -
#56710 Erről most egy bibliai rész jutott eszembe, erősen negatív értelemben ezzel a "szent" szöveggel kapcsolatban... inkább hagyjuk. -
#56709 Nem. -
remark #56708 Legutoljára Magyarország kapcsán parkolópályára tett pénzekről az IMF hitelek kapcsán hallottam. Na, közeledek? :-) -
#56707 Ez attól függ, hogy te mit nevezel NWO-nak. Én egy direkt demokráciában hiszek, Ha ez az NWO, akkor igen.
-
commissioner #56706 ... csak megjátszod itt nekünk, hogy küzdesz az nwo ellen, pedig valójában őket segíted! Te is olyan semmirekellő vagy, mint ők! -
commissioner #56705 "Az a trükk, hogy minden párt az uj világrend ügyét viszi előre."
Te is az NWO ügyét viszed előre!!! -
#56704 Az a trükk, hogy minden párt az uj világrend ügyét viszi előre. De ez így első hallásra bonyolult... -
Tsol #56703 Bocs, nekem ők hiteltelenek. -
#56702 Van még. :)
-
#56701 Nem kamuzok. Itt egy régebbi.
Orbán: Új világrend, új külpolitika