Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Itt összemosod a projekt jelentette értéket a hitellel. A hitelt jelentõ pénz, illetve annak értéke létezik attól függetlenül, hogy te a projekttel teremtesz-e valamit, vagy befuccsolsz. Ha a projekted megvalósul, akkor csak annyi történik, hogy a pénzbõl teremtesz terméket vagy szolgáltatást, nem pedig azt, hogy értéknélküliségbõl teremtesz értéket.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Bronx South
Ok. Szerintem nincs igazad, de tegyük fel hogy van. Mire alapozod a kijelentésed ?

Danny1987
„Megloptak a saját véreim”

"– Dániában töltöttem nem egészen egy évet, hogy valami pluszhoz jussak – mondta büszkén a mester –, hiszen kell a pénz, három lányomat neveltem fel tisztességgel. A kisebb a Kodály Gimnáziumba jár Pécsre, a középsõ már érettségizett és szakmával rendelkezik, a legidõsebb pedig Olaszországban dolgozik. Soha nem voltunk ingyenélõk. Én is dolgozom épületasztalosként, az itthoni munka pedig a szabadidõmet viszi el. De szükség van rá, a havi százezer forintból nehéz megélni."

Bár ilyen lenne a többi is.

Live for nothing or die for something.

Danny1987
Máris visszakészülnek Franciaországba a hazatoloncolt romák

"- Hogyne mennénk vissza! - rikkantja leereszkedõ hanghordozással, és tökéletes franciasággal, egy tíz év körüli, gömbölyded fiú. Szóba se jöhet, hogy maradjanak, ez szerinte vicces. - Vakációzni küldtek haza, és még pénzt is adtak hozzá! - kiált a háttérbõl nevetve egy fiatal családapa. - Vissza fogunk menni... Miért jöjjünk haza? Mit csináljunk itthon? Lopjunk? - az egyetlen, 26-27 éves fiú, aki mielõtt beül a máris dugig telt taxiba, a hátsó ülés tele gyerekekkel, viccesen kiszól a riportereknek: „Nincsen pénzem taxira... Nem adnának?"

„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

Danny1987
kb mikor én😊

Pont az általad linkelt topikban magyarázták meg, hogy nem így van, nem emlékszel?

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

A mentalitásosban ott mindig témába vágó hozzászólásaim voltak, más kérdés, hogy nem esett egybe az ottani fórumozók álláspontjával. Mellesleg mikor is jártam ott utoljára?...

Pont úgy,ahogy egy kereskedelmi bank is hitelez, hogy a hitel maga nem érték, csak a kamattal terhelt visszafizetett hitel az érték...

Danny1987
"Mert az elmúlt hetekben teleszemetelik vele ezt a topikot ahelyett, hogy a megfelelõben osztanák az észt?..."

Ne haragudj de neked ezt tolerálnod kéne úgy ahogy tolerálják azt is hogy felbukkansz a mentalitásban böfögsz aztán lelépsz.

"Akkor ezek szerint mégsem esik szét? Vagy délután fél 5-kor fog változni az ezzel kapcsolatos álláspont? "

Az értelmezéssel vannak gondok.

Na mindegy, véleményem szerint a konteóknak semmi helye ebben a topikban, arra megvannak a megfelelõ topikok a tudományosnak mondott alfórumban. Ez hírtopik lenne vagy mi.

A mi tartozásunk is ilyen fedezetlen pénz egészen addig, amíg vissza nem fizettük!

Ha mi fedezet nélküli pénzt kapunk, akkor azt is adunk vissza, nemdebár, az miért is lenne jó a hitelezõknek? Vagy mégsem errõl van szó, merthogy amikor kipótoljuk vele az államháztartási hiányunkat, abban a pillanatban nagyon is valós pénz lesz, mert csökken a hiány...

Az nem titok meg elmélet, hogy sokkal több pénz mozog a világban, mint amire fedezet van! A mi tartozásunk is ilyen fedezetlen pénz egészen addig, amíg vissza nem fizettük! És ettõl dögõdik a világ, a pénzügyi szélhámosok miatt!! Tessék konteo...

Akkor minek lovagolsz a konteo vs nem konteo témán

Mert az elmúlt hetekben teleszemetelik vele ezt a topikot ahelyett, hogy a megfelelõben osztanák az észt?...

Ha nem látod az egyesítési kisérleteket az már nem az én bajom.

Akkor ezek szerint mégsem esik szét? Vagy délután fél 5-kor fog változni az ezzel kapcsolatos álláspont?

Kérlek, olvasd végig mégegyszer azt a hozzászólást, amire válaszoltál. Nekem azzal van bajom, amikor a konteózás lemegy egy parttalan titok-halmozásba, ami csak arról szól, hogy ki tud minél több, minél izgalmasabb elméleteket összehordani: ez vezet oda végül, hogy egyszerre fantáziálunk ugyanazon szervezet önkényuralmáról és felbomlásáról. Az elméletkreálásról meg annyit, hogy például egyszerûbb lenne az adott esemény vagy szervezet kapcsán utánaolvasni a hivatalos dolgoknak, mert lehet, hogy az sokmindent megmagyarázna, és akkor az ilyen ismerethiányt nem kellene elméletalkotással pótolni.

U.i.: Szerintem rossz hozzászólást idéztél, mert a linkeltben én sehol sem látom, hogy lehülyéztelek volna.

Danny1987
"Nekem tõkmindegy,"
Akkor minek lovagolsz a konteo vs nem konteo témán

"csak azt döntsük már el, hogy most annak örülünk, hogy hamarosan szét fog esni, vagy világvégét/NWO-t vízionálunk az erõsödõ európai integráció láttán."

Ha nem látod az egyesítési kisérleteket az már nem az én bajom.
Az én bajom az hogy a jövõ szopás lesz.(mindenkinek)

Miért kéne bárkinek megondani hogy miben higgyjen a másik? Azzal egyetértek, hogy mindennek megvan a maga helye, de sok olyan dolog van, amit egyszerûen nem lehet megmagyarázni máshogy, csak úgy hogy elmegyünk egyfajta elmélet felé. És ha ezt közlöm, akkor lehülyézel...

Mázlista. <#beka3>

Nekem tõkmindegy, csak azt döntsük már el, hogy most annak örülünk, hogy hamarosan szét fog esni, vagy világvégét/NWO-t vízionálunk az erõsödõ európai integráció láttán. Ebben én elsõre nem látok semmi koherens szemléletet - bár egy magyarázat lenne: a konteósoknál a lényeg nem is az igazság megismerése, hanem inkább az a lelki állapot, mely szerint valamely titokba való beavatottság, vagy legalábbis más, csoportképzõ ismérv (pl. spéci tudás vagy világnézet) szerint él az illetõ. Ilyenkor nem az lesz a lényeg, hogy a titok/extra tudás tárgyát minél jobban felderítsék, hanem maga az, hogy minél több titkot ismerjen meg. (Ahogy valaki nem egy konkrét lányba/férfibe szerelmes, hanem maga a "szerelmesnek lenni" érzést keresi.) Ha viszont egy dolog már túl populáris lesz, az létrehozza a maga ellen-konteóját, vagyis a vérbeli konteós azt fogja mondani, hogy ez igazából csak elterelõ hadmûvelet a tuggyukkik részérõl, hogy elfedjék az igazságot és befogják az igazságkeresõk száját.

Nagyszerû példa erre az NWO topik eme hozzászólása, vagy a túlzottan elhasznált közös tudás/értékrendre a mentalitásos topik ezen hozzászólása.

tviktor91
Köszöntem akkor !

Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..

jhetedikj
DaemoonHunter
napiszaron már fent is van a tükröstrendi fotója a szelvénnyel😄

banok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

jhetedikj
Kaptál egy pluszt tõlem is. 😊

anno 1987

Danny1987
Köszi!

Danny1987
kaptál egy pluszt

Narxis
Tessék, nyomtam egy pluszt, hogy megszabadulj ettõl a büntetéstõl, de 1 nap csak egyet lehet adni. 😄

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Danny1987

Le van pontozva: alapból -50 alatt elrejti, de ezt állíthatod a profilodban.

tviktor91
Mert okos emberek nyomják a mínusz jelet orrba-szájba.

Danny1987
Miért rejti el a hozzászólásaidat a forum?

Danny1987
Próbálkozások mindig lesznek ahogy voltak is.
Ne feledd a római birodalom is megbukott meg még vagy egy tucat másik.

Attól még hogy ti nem hisztek benne nem kell a másikat kigúnyolni mert nem tudhatjátok az igazságot. Lehet hogy õ téved és nektek van igazatok és nem történik semmi de lehet hogy neki és akkor jaj nekünk. Mivel egyik félnek sincs döntõ bizonyítéka ezért fölösleges a gúnyolódás.

Hadd kérdezzek vissza: ha ez lenne a követendõ, akkor vajon miért lesz valaki zsidó és/vagy szabadkõmûves, mert vagy nem ért egyet az aktuálisan futó konteóval vagy épp kifejezetten azzal ellentétesen vélekedik?

Danny1987
Mint már mondtam el van hülyítve a társadalom.
Már nem igazán kell titkolózni a világ tele van hasznos idiótákkal.

Én már ott kezdem elveszíteni a fonalat, hogy miközben az Európai Egyesült Államok a NWO megtestesülése, a másik oldalról meg az EU-nak évei vannak hátra és szétesik teljesen. Érdekes dolog lehet hinni két, egymást kizáró dologban párhuzamosan. <#hehe>

tviktor91
Ja azt is nagyon szeressük...a betelefonáló emberek 99%-nak egy vasa sincs -saját elmondásuk alapján píz energiát kérnek- de azért arra volt pénz hogy 300Ft-ot elbasszanak ilyen baromságokra.Az ilyen meg is érdemli.Röhögni viszont jó a mûsoron.

immovable
Hát de Õ most nem a mainstream média embere? Vagy ilyenkor igazat mond? 😄
Danny1987
Éjen a horoszkóp meg a tv-n át gyógyítók😊

Ennek persze van egy másik oldala is: azért, mert a Blikken/kuruc.info-n/tetszõleges TeCsõ videón behülyített emberek (szak)ismerethiány miatt nem látnak át valamit, az még nem lesz automatikusan illuminátus/envéós világösszeesküvés. (Persze egyszerûbb annak kezelni, megértem, ahogy például az NWO-s topikban az egyik videóban a faszi elõadta, hogy az egyetemek igazából az illuminátusok agymosodái, lásd a fáklyákat a címerben vagy az "alumni" szót, ami az illuminátusokra utal szerinte.)

tviktor91
Be kéne szüntetni az összes tetves vallást és akkor nincs probléma.

Üdv a klubban! <#vigyor1>

Semmi baj a konteóval, mindenkinek saját egyéni döntése, hogy Jézusban, Allahban vagy a zsidó szabadkõmûves hüllõemberekben hisz, csak épp ezekre - fõképp az utóbbiakra - megvan a megfelelõ topik, át lehet oda fáradni, és nem itt ontani a bölcsességet.

Narxis
De ha még igazuk is lenne akkor mit csinálsz? Keseregsz egész nap, hogy kizsákmányolnak és a szemedbe hazudnak? Én amúgy elégedett vagyok az életemmel, megvan mindenem ami kell így nem gondolkozok ilyen dolgokon.

De maradjon ez a téma abban a topikban és ne itt beszéljünk errõl.

Attól még hogy ti nem hisztek benne nem kell a másikat kigúnyolni mert nem tudhatjátok az igazságot. Lehet hogy õ téved és nektek van igazatok és nem történik semmi de lehet hogy neki és akkor jaj nekünk. Mivel egyik félnek sincs döntõ bizonyítéka ezért fölösleges a gúnyolódás.
Én inkább elfogadom a HAARP-os FBIALKAIDA-s összeesküvéseket (többségében) minthogy megint helyeseljek annak a médiának és politikának amelyik már ezerszer hazudott a képembe szemrebbenés nélkül, és még legalább ugyanennyiszer fog.

Narxis

Narxis

<#eljen>

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

Narxis
Ajaj, lebuktam. Én vagyok az FBIALKAIDA összeesküvõösszekötõ magyar ügynök.<#hawaii>

immovable
Ezt a HAARP mondatja veled. Tuti. Kimértem tegnap.<#idiota><#wink>