61226
Egy ilyen téma megkívánna egy független, állandó házigazdát felügyelőnek, erre pedig sajnos nincs lehetőség - a szerkesztőség és a moderátorok döntése alapján a topic zárva marad.
  • Garfield
  • Garfield
    Ha te nem tudod hogyan kellene Magyarország dolgait intézni, akkor helyetted senki se fogja tudni. És Magyarország dolgai nem lesznek elintézve. Kész.

Ne haragudj, de ez azt hiszem, ennél nagyobb bullshit még nem hangzott el ebben a topikban a fennállása óta.
  • Bronx South
    Én nem értem, de a másik a hülye ?
  • remark #56777
    Egyik sem. Ha te nem tudod hogyan kellene Magyarország dolgait intézni, akkor helyetted senki se fogja tudni. És Magyarország dolgai nem lesznek elintézve. Kész. Lehet keresni a kifogásokat, hogy miért nincs úgy ahogy mondom, de nem fogsz találni jó kifogást. Csoda lenne, ha találnál! Ha mégis van ilyened, írd meg, szeretnék valami újat tanulni!
  • remark #56776
    Folyamatosan a megoldásról írok. Látod is, csak nem hiszed el, hogy jól látod.

Leírom, hogy nem kell bedőlni annak a szövegnek, hogy "kell az EU mert jaj a sok hülye magyar". Azt is leírom, hogy nem kell bedőlni annak a szövegnek, hogy "kell az EU, mert jaj a többi nagyhatalom".

Látod te, hogy az marad, hogy hiába fenyegetnek "külső tényezők", hiába festenek ördögöt a falra, én meg te nem vagyunk "hülye magyarok", hanem igenis tudjuk jól, hogy mi a megoldás.

Ezt sem érted? Én tudom, meg te tudod hogy mi a megoldás. Nem a kormány. Nem a MOL vezérigazgatója. Nem az X külföldi bank aki a tulajdonosa az akárminek.

Tudjuk hogy ez a megoldás, csak ez a verzió még a kínaiaknál és az Orbánnál is rémisztőbb, ezért maradunk a kínaiakra meg az Orbán félékre mutogatásnál. Ezért nem megy át, hogy miről beszélek, mert rémisztő az, amit mondok: te meg én képesek vagyunk önmagunk ellátására. Nem kell ide óvónéni. Képesek vagyunk, de nem tesszük.
  • Lantee
    Fürge róka lábak, surranó kis árnyak, hipp-hopp, jön Vuk!Inkább berakok valami fontos hírt is -->
  • immovable
    iPhone-s dobozba ment a lóvé. rogán gyerek modern.
  • Lantee
    Na, még egyszer megkérdezem, aztán hagylak:
    Mégis, mire gondolsz konkrétan? Forradalomra? Netán ültessünk civil embereket a parlamentbe? Vagy szimplán egy jobbikos diktatúrának örülnél?
  • remark #56772
    Kár hogy ennyi jön le. Pont azt írtam, hogy nem igaz, hogy a magyar egy tehetetlen buta nép, amelyik még a saját fenekét is képtelen kitörölni. Pont ezt írom, hogy ez nem így van. NYUZGA jól írta: "Az emberek nagy része, már nem eszi fals politikai pártok közti ellentétet." Igen, ezzel foglalkozunk: fals politikai pártok által gerjesztett fals problémákra adott fals válaszokkal.

Te meg én együtt jobbat is tudunk, a sok fals dolog kihagyásával. Csak még nem szántuk rá magunkat, mert... mert még nem eléggé rossz a helyzetünk. Szidjuk a rendszert, de igazából jól elvagyunk.
  • immovable
    Ugrik a jogsi, ha fél éven belül háromszor sértjük meg a KRESZ-t
  • rajzadi
    2 ember,semmit mondó trécselése
  • Lantee
    Mi lenne, ha néha MONDANÁL is valamit?!
    Napok/hetek óta puffogtatod az alapfrázisokat (a levegőt lélegezzük, a vizet isszuk, stb.), de oldalakon keresztül beszélsz a SEMMIRŐL!

Könyörgöm, rakj már össze egy értelmes mondatot a véleményed összefoglalására, esetleg fejeld meg egy általad elképzeld megoldási javaslattal, mert arra legalább érdemben tudnánk reagálni.
  • remark #56768
    Most miért nem azt írtad, hogy "szómágia"?
  • rajzadi
    Olvasd 2vel lejeb!!! Mi ez? Politikai újság? Ez a fórum nem erre lett megnyitva. MENNYETEK A PARLAMENTBE,ezért nem jut semmire az ország,mert csak egymás közt lázong a magyar, Terjesszétek be országházba javaslataitokat
  • remark #56766
    Ja egyébként az is ismerős hozzáállás, hogy azért kell nekünk az EU mert különben végünk. Ez ugyanaz, pepitában. Kétféle változat van: kell az EU mert végünk a belső problémáink miatt (bénák a politikusaink), vagy épp: kell az EU mert máskülönben végünk a külső problémáink miatt (nagyhatalmak). Gondolom érthető, hogy mi a közös motívum szerintem a kettőben.
  • Lantee
    Annyira kíváncsi lennék, hogy te mégis hogyan képzeled el magyarország fantasztikus felemelkedését. A te szavaidból ugyanis csak annyi jön le, hogy "EU = szar, sátán" vs "Magyar ember = tehetetlen, buta"
  • immovable
    bla-bla-bla
  • remark #56763
    Két ember előtted képes volt megfelelően reagálni arra amit írtam. Te vagy itt a kivétel.
  • Lantee
    "Európia Unió kell, de csak úgy, hogy nem a mi kárunkra fejlődik Nyugat-Európa"

Na, ez viszont óriási naivitásra vall, ha eddig azt hitte bárki is, hogy NyE egyfajta rendes báty szerepét kívánta magára vállalni, és szegény, 40-50 évvel lemaradott KE-i országokat akarta magukkal egy szintre emelni. A régi vasfüggöny keleti és nyugati oldala közti 40-50 év fejlettségi különbség SOHA nem lesz eltörölhető!
    Az, hogy 2004-ben elkezdtek bevenni minket is a "buliba", az egy közös megegyezés alapján történt. ŐK odaengednek minket a vályúhoz, de csak egy egészen apró kis lyukasos kanalat nyomnak a kezünkbe, cserébe mi megnyitjuk a piacainkat. Mi is jól jártunk, mert azért letagadhatatlanul vannak előnyei a csatlakozásnak, és ők is jól jártak, mert újabb X millió fővel bővült a piac. Ettől még a 40-50 év különbség egy nappal sem csökkent.

DE mondom, aki tényleg azt képzelte, hogy az EU-nak köszönhetően majd mi is pikk-pakk Ausztria szintjén leszünk, az roppant naív ember.
  • rajzadi
    Hali mindenkinek. Hoztam egy ide illő témát,FIGYELEM. Gáz kazánra,a megfelelő helyre felhelyezett 2db speciális mágnessel,az égés minősége javítható.Érdekel valakit? Nem a gagyi patkó alakú műa.burkolatú átverésről van szó,gáz kazánokon egy pont van,ahol hatásos. Égés közben láng sárgás,mert nem hatékony az égés. A 2db mágnes felhelyezése után a lángod acél kékes. Mit jelent ez? Nagyobb hőt ad,hatékonyabb az égés,ugyan annyi gáz fogyasztásnál nagyobb meleget ad. Nos?? Akkor ki kér belőle? Figyelem: Gáz órákra rakni tilos
  • remark #56760
    Tudom hogy mit beszélek. Lásd. [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1096828734&no=56758]#56758[/URL].
  • immovable
    Akkor ha nem gond a vv topikból az nwo-ba irányítom az embereket.
  • Lantee
    "...magyar képtelen saját maga vezetésére, külső segítség nélkül még a fenekét is képtelen kitörölni, ezért adjuk oda az országot az EU-nak, vagy annak aki a legtöbbet adja érte..."

Miért, te talán nem így látod? Én 20 évet vártam, most már én is azt mondom, hívjunk valakit külföldről, aki fix fizetésért csinálja a melót. Ha futballkapitányt tudunk importálni, pénzügyminisztert miért nem?
  • Narxis
    Senki nem beszélt megadásról, mi itt a nem tetszésünket hangoztatjuk az éppen aktuális kormány ellen. A magyar politikai élet végtelenül elkorcsosult, saját zsebét mindennél előrébb tartó, műveletlen réteg. Ezt kellene, hogy leváltsák olyan magyar emberek akik számára az első az ország és annak lakossága. Európia Unió kell, de csak úgy, hogy nem a mi kárunkra fejlődik Nyugat-Európa. Azért kell az Európai Unió, hogy megfelelően tudjunk lépést tartani más nagyhatalmakkal, mint pl. Oroszország, Kína, USA stb.

Ez az én meglátásom, de semmi olyasmit nem láttam itt amiről beszélsz, senki nem akarja "átadni" ezt az országot külföldi politikusok kezébe. Teljesen abszurd ötlet, valószínűleg paranoia szülte.
  • remark #56756
    Azért azt érdekesnek találom, hogy társalgást csak arról lehet folytatni, hogy a Fidesz hogyan rontott el mindent és miért felelős a Fidesz mindenért. Először volt a "hurrá a Fidesz mindent meg fog oldani" roham - akkor is tiltakoztam -, most meg van a "francba a Fidesz mindent elrontott" roham - most is tiltakozok.

Tiltakozok, mert pontosan azt látom itt megtörténni, amiről a másik topikban beszélgetünk, hogy meg fog történni. Ez pedig az európai egyesült államok önkéntes bevállalása. Az ide látogatók "krémje", azaz egy bizonyos álláspont harciasabb képviselői már kifejezetten a magyar politika megszüntetését találnák megoldásnak. Az a logika, hogy mivel a magyar képtelen saját maga vezetésére, külső segítség nélkül még a fenekét is képtelen kitörölni, ezért adjuk oda az országot az EU-nak, vagy annak aki a legtöbbet adja érte. Komolyan mondom, nem viccből, hogy ez a topik ahogy én látom ezt a nézetet hangoztatja.

Tehát tiltakozom. És nem a hírek miatt, mert azok adottak. Hanem azért, mert az önmagunk teljes, feltétel nélküli önkéntes feladása, ez szerintem egy szélsőséges és káros nézet.
  • immovable
    Szólni kell egy modnak, hogy kezdjen el itt takarítani. Van annak külön topikja. Ilyen alapon a mobil fórumosok is ide jöhetnének vitázni.
  • Bronx South

• commissioner
    www.enisroganszomszedjaakaroklenni.hu

be kéne regelni ezt a domaint, nagy látogatottsága lenne sztem.
  • Vlala #56752
    Véletlenek márpedig vannak.

Tippeljetek. Mennyi csúszik vissza? Egy nokiásdoboz?
  • Vlala #56751
    És aktuálisabb, mint valaha.
  • Vlala #56750
    He?

Ez ugye most csak egy paródia?
  • NYUZGA
    Elfognak tűnni. Nem is akárhogy.
  • pedobear
    ennek a faszinak egyedül a reklámfilmje vót jó..

• NYUZGA
    Egyetlen hatalom létezik csak a szuper gazdagok és ők mindent bevetnek, hogy megosszák a népeket. Viszont a nép sem akar éhen halni, ezért most következik egy utolsó harc a szabadságért. Vagy vagy.
  • pedobear
  • NYUZGA
    Különbem keverjétek csak a szart nem fog menni. Az emberek nagy része, már nem eszi fals politikai pártok közti ellentétet. Üres a hasuk barátaim. Szopi van. :)
  • NYUZGA
    Akinek nem inge...
  • polluxware
    köbö..
  • polluxware
    te kikre gondolsz öreg? ;)
  • NYUZGA
    ÉN még az MHSZ-nél (ÁVH :)) vizsgáztam. Az én jogsim mindenre jó. Tankra is. :)