61226
Egy ilyen téma megkívánna egy független, állandó házigazdát felügyelőnek, erre pedig sajnos nincs lehetőség - a szerkesztőség és a moderátorok döntése alapján a topic zárva marad.
-
Amúgy szerintem a HG se végzi a dolgát mostanában rendesen, lehet valaki mást kéne választani. -
Vlala #56819 Nézd.
A híreknek van fontossági sorrendje. Talán annak kellene a legfontosabbnak lennie, amin az országunk, a jövőnk múlik.
Négy éve nemcsak az SG, de a Kossuth tér is tele volt azzal, hog "szemét gyurcsány, tolvaj MSZP, ezek elcsesznek mindent".
Ezzel tulképp a külföldet harsogták túl, ahol az elemzők, hitelminősítők, gazdasági szaklapokGyurcsánynál már láttak némi fejlődést, Bajnainál pedig egyenes növekedést jósoltak. De ez kis hazőánkba nem ért el - mivel minden este a felbérelt fradiszurkolókat kellett néznünk mindencsatornán, minden újságban és még a netes hírtportálokon is az volt a sláger, ahogy ezek a "hazafiak" és "polgárok" "aggódnak a jövőjükért" és "nemtetszésüket fejezik ki".
Meg is lett a hatása, kétharmaddal nyert az akkor okoskodó, leghangosabban elégedetlkenkedő és - mint azóta megtudtuk - a tüntetéseket, "forradalmat" szervező párt.
Első rendelkezésük: minenki főzhet pálinkát.
Második: Média, pofa be, azt ugasd, amit szabad.
Harmadik: Írjunk magunknak egy alkotmányt...
A külföld most is figyel. Nem hiába kaptuk a leminősítést, abból nem lesz gazdaság, ha azt mondják, hogy legyen. A kormány leghosszabb távú tervei a saját hatalomban maradásukra irányulnak. Már addig, amíg ezt a "gyorsnaszádot" országnak lehet nevezni. Mert arra mérget vehetsz, ők lesznek az első patkányok, akik elmenekülnek a süllyedő hajóról.
A külföldi elemzők nem jósolnak túl sokat hazánknak. Hosszú távú gazedasági elképzelés nincs. Szedjünk be adót, különadót, visszamenőleges adót, és a bankok fizessék az emberek hiteleinek kamatait. Mert a bankok úgyis hülyék.
Ezért kerültünk bóvli kategóriába, ezért kellett visszahozni a tavaly "elegánsan kipenderített" IMF-et, és ezért kell még a kutyák után is adót fizetni - kellett valami ötlet, tavaly a nyugdíjak, idén a kutyák, jövőre nyilván a lábujjak, vagy a hajszálak után fogunk perkálni a közösbe. DE EZ NEM MEGSZORÍTÁS, hanem értünk van, a Jövőért, Magyarországért. Igen, a Te pénztárcád tartja lélegeztetőgépen ezt a 93 ezer négyzetkilométerecskét, amelyből 62000 km2 rákos sejt.
És mit csinál most az előző időszakban olyan lelkes média?
- Naponta egy-két hír az állatkertből.
- Egy nehéz sorsú család adományokat kapott.
- egy postás megmentett egy macskát.
- Nyilas Misi pakkot kapott.
Igen. Műhírek. Mert ami történik, arról nem szabad beszélni, mert az egyszerű ember még a végén elkezd gondolkodni. -
Vlala #56818 Mit vártál? -
#56817 Nagyobb, mint a tűzszerész: ettől a bombától retteg a német város
"Az 1,8 tonnás bomba a Rajna szokatlanul alacsony vízállása következtében bukkant elő a folyómederben. " -
Garfield #56816 Ehhez azért pofa kell: az esztergomi FIDESZ-frakció az önkormányzattal akarja kifizettetni Meggyes perköltségeit. Erre bezzeg van pénz... -
#56815 Megvan a pénzszállítótolvaj autója -
Ronny #56814 Nem bánom, importáljunk germánokat... -
#56813 az nem jó... -
commissioner #56812 Főzzél pálinkát! -
Ronny #56811 -
#56810 Szerintem meg mindegy, egy mennyiség után kedvezőtlenül hatnak az országra. -
#56809 Szlovákia előtt -a -
#56808 Megegyeztek a Szlovákiában az orvosokkal
Lövés a 923-as buszon
Büntetésből a mosdóban lakik VV5 Attila -
#56807 Keletiek? -
#56806 azért nem mindegy milyen bevándorló jön. -
#56805 -
#56804 Hőszigetek és bevándorlók százezrei formálhatják át Budapestet -
#56803 A kínai tábornok akár egy világháború árán is megvédené Iránt -
#56802 -
Borg #56801 Elég szűk a határ mostanában a konteo és a realitás között, lévén egyre másra válik valóra, amit eddig konteonak hívtunk... -
#56800 Hungary Outlaws Being Homeless
Ezaz Viki, vidd a jó hírünket. Olvastam pár kommentet is mivel több külföldi fórumon átvették ezt a cikket és a döbbenetüknek adtak hangot az emberek. Van aki azt javasolta, hogy ha lecsuknak valakit azért mert hajléktalan akkor egyen nagyon sokat, igyon sokat és használja ki teljesen a börtön adta lehetőségeket. Ha belegondolunk, kb. 10 ezer hajléktalan van csak Budapesten, komoly kiadás lesz nekik ha akár felét is lecsukják. -
#56799 Magyar katonák Afganisztánban. (video) -
#56798 Államtitkárok számlás cuccát törölték már.ITT. :) -
#56797 Na végre... Mar egy hete be sem neztem a hülyeség miatt.. -
#56796 Mi fizettünk az államtitkárok számlájáért is
Egyben marad Budapest -
#56795 Akkor innentől a konteos, NWO-s cuccok az NWO-s topicban lesznek. Aki megszegi, azt kivágjuk.
Kezd a púpom tele lenni az NWO-s topiccal és a Hír topiccal is.
Ha nem tudtok némi toleranciát magatokra erőltetni bezárom mindkettőt, és (szó szerint) téma lezárva! -
#56794 Van egy bölcsességről íródott jó kis mondás, remélem azzal azért tisztában vagy, ha mással már nem... Azt meg nem tudom összerakni, hogy valaki miért űz gúnyt a saját tudatlanságából, extra még egy fórumon osztja is a nagy észt. Fogadd őszinte tiszteletem. -
ManoNegra #56793 Megfosztottak állampolgárságától egy 99 éves szlovákiai magyar nőt is
[i]Tamás Aladárné 1912-ben született Rimaszombaton, jövőre tehát századik születésnapján ünnepli. Idén áprilisban, korára való tekintettel, gyorsított eljárásban kapta meg ismét a magyar állampolgárságot. A nyugdíjas tanítónő ezt levélben jelentette be az illetékes szlovák hatóságnak, mert tudott róla, hogy abban az esetben, ha eltitkolja, a Fico-kormány idején hozott szlovák állampolgársági törvény értelmében háromezer eurós büntetést kaphat.
A szlovák alkotmányra hivatkozva Tamás Aladárné ugyanakkor nyilatkozott arról is, hogy nem akarja elveszteni szlovák állampolgárságát sem.
Ennek ellenére megkapta meg az értesítést, hogy hétfőn le kell adnia szlovák állampolgárságát igazoló okmányait. -
#56792 -
Viccet félretéve, tényleg szárazság van, figyelembe véve a tavalyi rekord csapadékos évet. -
Lantee #56790 Akkor én ezt most nem értem! Én úgy tudom, hogy nekünk annyi vizünk van, hogy Izrael is csak amiatt akar felvásárolni minket?! Most akkor az hogy lehet, hogy "Kiszáradt Magyarország"? Vagy ez csak egy megtévesztés, esetleg egy gerjesztett aszály, amit a gonosz ciók egy titkos laboratóriumból irányítanak? -
#56789 Kiszáradt Magyarország -
#56788 Az igaz. Ott készült az alkotmány is. :) -
remark #56787 Teljesen félreértettél. Nem azt írom, hogy majd Kína jól megsegít. Nem. Azt írom, hogy majd magunk jól megsegítjük magunkat. Kínával kapcsolatban meg annyira céloztam, hogy nem osztom azt az álláspontot, miszerint azért kell egy egyesült Európa, mert így majd képesek leszünk felvenni a versenyt a ("nyilvánvalóan" félelmetes és rémisztő) nagyhatalmakkal, mint Kína meg Oroszország. -
Garfield #56786 IPad-esben, nem, mostanában az a trendi a fiúknál. -
Garfield #56785 Oh, hogyne. És ugye Kínától is rettegnünk kell, ezért kell az EU, mert az majd megvéd Kínától. (Remélem a kínaiak is tudják, hogy milyen rettenetesek.)
A világmegváltó gondolatok közt azt kellene észrevenni, hogy ha szerinted az EU gazdasági függést jelent az ország számára, akkor miért változik bármi is, ha csak a függő helyzet másik szereplőjét cseréled le?Azt hiszed, hogy Kína pusztán csak Orbán Viktor szemszínétől megrészegülten beszáll az államadósság finanszírozásába? Kína kapcsán már nemegyszer hangzott el a Budapest Airport megvétele. Bizony, nem ez lenne az utolsó ilyen célpont. Csak valamiért érdekes módon egy exkommunista ország antikommunista szemléletet valló állampolgárai számára egy földrajzilag és kulturális is idegen, neokommunista állam gazdasági befolyásszerzése teljesen oké, szemben azzal a földrajzi-gazdasági-kulturális közösséghez való tartozással, melynek 1000 éve a tagjai vagyunk. -
Garfield #56784 Semmi gond. -
remark #56783 Egyébként meg: "Lehet keresni a kifogásokat, hogy miért nincs úgy ahogy mondom, de nem fogsz találni jó kifogást. Csoda lenne, ha találnál! Ha mégis van ilyened, írd meg, szeretnék valami újat tanulni!"
A te kifogásod: ez bullshit!
Oh, hogyne. És ugye Kínától is rettegnünk kell, ezért kell az EU, mert az majd megvéd Kínától. (Remélem a kínaiak is tudják, hogy milyen rettenetesek.) -
remark #56782 Ha nem haragszol, nem hat meg az álláspontod. -
remark #56781 Ez a hsz most OFF lesz, aki nem szereti az OFFokat az UGORJA ÁT!!!!
Egyébként ez a reakciód is a probléma következménye. Elvárod, hogy én neked a szádba rágjak egy kész megoldást. Letegyem eléd az elkövetkező 50 év részletes tervét, lépésről lépésre. Azt akarod hogy megszervezzek mindent, hogy adjak neked biztosítékokat, és hogy megmutassam hogy ez így olcsó, kényelmes és gyors lesz.
Az életben semmi se
-gyors
-biztonságos
-kényelmes
-gyors.
A probléma ott kezdődik, hogy az ember olyan megoldásokat választ, melyek látszólag biztonságosak, gyorsak, kényelmesek és olcsók.
Ilyen nincs! A piacon a ***** kereskedő nyilvánvalóan azt fogja mondani, hogy az õ portékáját vedd meg, mert ez olcsó, kényelmes, gyors megoldást ad és természetesen legalább tízféle garanciát is ad mellé: tanúsítványokat és biztosításokat. Ezt fogja mondani, mert ezt mondta évezredekkel ezelőtt is, és ezt mondja ma is. Semmi se változott. Mi meg folyamatosan rossz lóra teszünk, és nem értjük meg hogy a nagy tanulság az, hogy mi ezt jobban tudjuk. A mi portékánk értékesebb. Igaz hogy csak verejtékes munkával lehet elérni szépen lassan, és még ráadásul garancia sincs arra, hogy sikerülni fog. De ez teljesen mindegy, mert egyértelmű, hogy nincs más választásunk. Ennek az útnak nincs alternatívája.
De persze az ember szeretne hinni a kereskedőnek. Szeretné azt hinni, hogy valóban jobban jár, ha másra bízza a munkát, és végül az egész életét is. Mert az úgy... de hisz írtam már: mert az úgy olcsóbb, kényelmesebb, biztonságosabb és gyorsabb. De ilyen nincs. Ez egy hazugság.
Ezért ez a "nagy mindent megoldó" tervem: én meg te együtt ennél többre vagyunk képesek. Ezért is költözök haza Magyarországra, mert ezt tudom.