Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

guardian hero
Ez ugyanolyan egyoldalú, demagóg, hangulatkeltõ szemlélet, mint a szenkoronarádió meg hasonlók féle.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

????????

A 15. század óta tart ez a "divat", komolyan nem értem mirõl beszélsz.

Ha külföldi lennék akkor talán elgondolkodnék azon hogy neked lehet igazad de hát itt élek szal, ehh...

(btw újabban divat divatnak nevezni sokmindent)

5c0rp330n
Aham. Asszem akkor az utóbbi kategóriába tartozol. Az is lehet, hogy nem azért cigányoznak, mert ettõl lesznek kemények. Az is lehet, hogy talán hallottak/tapasztaltak dolgokat velük kapcsolatban. Ezt sem lehet kizárni. Bár mint tudjuk: nincs cigánybûnözés, így tényleg ritkák ezek az események 😊

Badarság. A legtöbb ember azért cigányozik, mert ez a divat, ettõl lesznek kemények.

5c0rp330n
"Természetesen ez a helyzet nagyon kellemetlen lehet egy tényleg tisztességes cigány ember számára"

Még jó, hogy egyesszámban írtad, mert kb valóban ennyien vannak 😊

Szerintem irtsuk ki cakumpakk az emberiséget: magyarbûnözés is van, szlovákbûnözés is, sõt, német bûnözés is. Nem beszélve az amcsikról. 😊

(aki fajgyûlöletrõl beszél, az vagy bolond, vagy tudatlan: Az emlõsállatok között az emberi faj egységét rasszokra bontják, tehát aki a fajt gyûlöli, az magát az embert gyûlöli...)

Ismerek néhány romát, van köztük kõmûves, autószerelõ, villamossági mérnök. ALapjában rendess emberek, de ha lecigányozza õket valaki, az õ zsebükben is kinyílik a bicska. Csakúgy, mint ahogy nekünk fáj az ausztriai "Magyarok, ne lopjatok!" tábla.

5c0rp330n
Mert mint tudjuk a valóságban a mi boxbaknokunk terrorban tartja az iskola összes cigányát, akik a sok évnyi elnyomás után úgy döntöttek, hogy most az egyszer visszavágnak, és ez a videó alád módon pont ezt a mindössze pár percig tartó jelenetet mutatták be. A valóságban tudjuk, hogy ilyen és hasonló csak a legritkább esetekben fordul elõ.

guardian hero
Jó kérdés... Azt hiszem egy komplett program a Mo-i cigánykérdés megoldására nem kicsit feszítené túl ennek a topiknak a kereteit 😊 De elsõ lépésnek mindenképpen jó, ha feltesszük ezt a kérdést, és elkezdünk rajta gondolkozni.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

A probléma az hogy az emberek itt a fórumon és úgy általában az országban is elsõkézbõl, a saját élményeik alapján alakították ki a nem éppen kedvezõ véleményüket a cigányságról, nincs itt semmiféle népbutítás meg agymosás, "jobb" esetben már az általános iskolában szembesülnek a gyerekek a cigány-valósággal.

Éppen ezért nem értem a jogvédõk erõlködését, nem a média teszi a magyarokat khmm... "cigányság dolgait kevésbé tolerálóvá" hanem a saját élmányeik, ez ellen értelmetlen harcolni és azt bizonygatni hogy márpedig ez totál másképp van meg nonstop azt adni a tévében hogy az egész valójában nem is létezik.

Természetesen ez a helyzet nagyon kellemetlen lehet egy tényleg tisztességes cigány ember számára mert az életét nehezíti a sok nem éppen alaptalan elõítélet és õ akármennyire dolgos és becsületes mindig is elõítélettel fognak rá nézni.

Ez a videó a valóság egy kiragadott részét tükrözi. Pontosan azt a részét, amely alkalmas elõítéleteink megerõsítésére.

PíszLávJuniti
😊

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

bld
mit lehetne?

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

guardian hero
Aki azt mondja, hogy nincs cigánykérdés, az nem ebben az országban él, vagy legalábbis nem nyitott szemmel

Más kérdés, hogy akik nagy pofával uszítanak a neten, azok pont semmit nem tesznek a probléma megoldásának érdekében.

Bandee1987
Nincs cigánybûnözés, csak nem tudok mondani 1 olyan falut/várost se az országban, ahol a cigánylakta részen félelem nélkül(vagy anélkül, hogy belém ne kötnének) át tudnék menni.
Nincs cigánybûnözés, csak ahova én jártam anno a kerepesi iskolába (ami most a marha nagy "rasszizmusáról" lett híres pár napja a híradóban) nem merik járatni a magyar gyerekeket a szüleik, inkább másik iskolába viszik, mert a cigány kölykök terrorizálják a többi gyereket. (Szerintem még "jópár" ilyen iskoláról lehetne beszámolni itthon)
Nincs cigánybûnözés, csak Olaszliszkán cigányok lincseltek halálra egy tanárt.
Nincs cigánybûnözés, csak a többi, Magyarországon lévõ kisebbséggel soha nem volt ennyi probléma mint a cigányokkal.
Nincs cigánybûnözés, csak a magyar emberek nagy része kapásból tudna mondani olyan esetet, amikor cigányok kötöttek bele, loptak meg, stb.
Nincs cigánybûnözés, csak mert nem minden cigány bûnözõ, asszociatív magatartást tanusít, csak a nagy része.

Persze, most jöhettek azzal, hogy én csak bizonyítékokkal alátámasztottam, és ez nem fedi le a valóságot. De kérdem én, ha tényleg nem fedi le, akkor miért van az hogy a magyar emberek többsége nem szeretné, ha egy cigány lenne a szomszédja, vagy nem szeretne ilyenekkel "összefutni". Talán mind rasszisták vagyunk?
Ausztriában sem véletlenül irták ki a boltokra anno, hogy "Magyar ne lopj!". Talán õk is rasszisták voltak? Véletlenül nem a tapasztalataik alapján?

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

"még nem biztos, hogy az a valóságot hûen, nem pedig némileg manipulálva, torzítva tükrözi"

Ez a videó teljesen hûen tükrözi a valóságot. Akartam is írni, hogy ami a videón van az teljesen hétköznapi dolog, az egyetlen különlegesség, hogy felvették videóra és felrakták a netre. Nem kellenek ahoz videók, hogy lássuk, hogy milyenek a cigányok. Nálunk a suliba felakasztottak egy gyereket(nem halt meg). Ez csak 1 eset, de akár 100 oldalt is tele tudnék írni ilyen történetekkel. Az összes haveromnak kivétel nélkül van negatív tapasztalata cigányokkal, vagy mondhatnám úgy is, hogy CSAK negatív tapasztalatuk van. És egyik se náci fajgyûlölõ. Én se úgy születtem, hogy utáltam a cigányokat, a bõrük színe is hidegen hagy, soha nem olvastam náci oldalakat, soha nem volt egy náci haverom se(nem is lesz) és mégis utálom õket mint a szart. És ezért nem engem kéne lebaszni, hogy köcsög fajgyûlölõ, hanem a cigányoknak kéne gondolkodniuk mielõtt csinálnak 10 gyereket, vagy éjszaka lecsapnak minden tizenévesre aki egyedül van, hogy ezzel mekkora elõítéletet gerjesztenek.

Az a baj, hogy nem értetted meg, mit akar Vlala, csak hajtogatod a magadét a cigánybûnözésrõl.

Arról van szó, hogy ha van egy prekoncepciónk, akkor pillanatok alatt lehet hozzá találni azt alátámasztó bizonyítékokat - de azért, mert igazoljuk az "elméletünket" valamivel, még nem biztos, hogy az a valóságot hûen, nem pedig némileg manipulálva, torzítva tükrözi.
Példa: Azt állítom, hogy a magyar utakon tucatjával hullanak az emberek, mint õsszel a legyek. Alátámasztandó belinkelek pár képet a langlovagok.hu-ról. Ezzel igazoltam az elméletem? Igen. Lefedi a valóságot az állításom? Nem feltétlenül. De arra mindenképp jó, hogy aki népirtást akar vízionálni, annak lesz egy újabb igazolása.

U.i.: Vlala utolsó mondata - "irányított zombik" - kapcsán lásd még a "Gyûlölet percei"-t az 1984-bõl.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

bld
Ha én lennék a miniszterelnök teljesen más országban élnénk😊 igenis ki lehet fehéríteni az országot, és nem minden cigány hulladék. A jobbaknak maguk közül kéne irtaniuk a szemetet, hogy megváltozzon a róluk kialakult kép, ezeket a sittrevaló, részegen csinált, mocskos férgeket a fehérek közül is kiírtanám, de a golyót sajnálom az ilyenekre....😄

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

5c0rp330n
ezen most mért is derülsz olyan jót? mert a magyarok nem becsületesek és nem adóznak? mert ez így távolról sem igaz, de ha az is lenne, akkor is halálmind1, hogy a segélyt milyen külföldi hitelekbõl adják nekik fentõl, uyganannyit érdemelnének belõle.

Ha ilyen videók alapján #5324 jut az eszünkbe, akkor elérték céljukat - mi pedig megsértõdünk, ha irányítható zombinak neveznek bennünket.

<#eljen>

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

amiket az adózó, becsületes mgyarok adóznak

<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

Ezen 10 sor egyébként tartalmazza a cigánysággal szembeni összes sztereotípiát...

5c0rp330n
ez nem uszítás, szimplán tényeket mutat be. ha olyat akarsz hallani, ahol nem csak a cigányok rosszalkodnak, akkor kapcsold be a tv-t, olvass újságot. ha cigány vert meg valakit, véletlenül sem említik meg, hogy cigány volt, mert az negatív diszkrimináció lenne és mint tudjuk Magyarországon úgysincs cigánybûnözés (lol?). ellenkezõ esetben viszont egybõl mondják/írják, hogy skinhead fehér támadt meg cigányt. értjük? odafele mûködik, vissza már nem. ebben az államban nemhogy nem különböztetik meg negatívan ezeket a férgeket, hanem õk élveznek elõnyöket velünk magyarokkal szemben. mintha nem lenne így is elég bajunk. nem derülnek ki a hírekbõl, hogy cigány volt az elkövetõ. tagadják azt a nyílvánvaló tényt, hogy milyen cigánybûnözés van itt. kapják orrba-szájba a segélyeket a nyolcadik gyerekért is aki azon kívül, hogy lop, csal és késel, és kapja a segélyt, semmit nem csinál, akárcsak a 7 másik testvére. plusz pontokkal felvételizhetnek akárhova csak azért mert cigányok. pozitívan különböztetik meg õket mindenhol. odaadják neki azokat a pénzeket, amiket az adózó, becsületes mgyarok adóznak. semmi haszna nincs a létezésüknek. az ország vérszívó élõsködõ piócái.
ez a videó nem uszít, csak megmutat olyan tényeket, amikrõl egy m1-tv2-rtl klub-ot nézõ, népszabadságot olvasó agymosott ember máshogy gondolkodik.

Nem védem õket, de komolyan gondoltam.
Ez egy szimpla uszítás, már megint CSAK a romák rosszalkodnak. Ilyet minden nap, bármilyen témakörbõl fel lehetne venni -példa rá Tomcat újabb nyálparádéja Pákóval, vagy a rendõrök elleni internetes hajtóvadászat...
Ha ilyen videók alapján #5324 jut az eszünkbe, akkor elérték céljukat - mi pedig megsértõdünk, ha irányítható zombinak neveznek bennünket.

Fabio Capello
jóötlet 😄

5c0rp330n
Az gyors halál, olyat sem érdemelnének. Inkább olyat, mint Kevin a Sin City-ben.

Fabio Capello
villamosszéket nekik

GTheo
De agyon kéne verni ezeket a cigányokat.

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

5c0rp330n
lol
ezt komolyan gondoltad? <#levele>
véded azokat a mocskokat? :S <#wow3>

89
szerintem elég jól látszik mi történik...

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol

Most erre mit mondjak? A felvétel kb. ürülék minõségû, a bevezetõ szöveg pedig csak uszításnak jó.

Trade
Aki jart mar hosszabb ideig Nyugat-Europaban az tudja hogy milyenek is ezek a derek torok emberek.Addig talan nem is lenne gond amig csak azok vannak akik uzletelelnek,de majd megjelenik egy ido utan a semmirekello reteg is,akik semmiben nem kulonbek a hazaiaktol.
Ebben az etteremben en is jartam parszor szovatettem hogy jo ez a hely csak hianyzik egy hastancosno,mire az elado vszinuleg nem ertette mit akarok es tamado allast vett fel.Ajanlanam hogy ne csak annyira tanuljanak meg magyarul hogy sos,edes,csipos,csirke,rizs,hello,szisztok

BADE

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

Így van.

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Rossz helyen kopogtatsz <#vigyor1>

A saját gyermekét?

gz8
te vagy a kisasszony? <#wow2>

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ

Pályát tévesztettem 😊

Bandee1987
Pilótáknak vetkõzik a francia légikisasszony

Most õszintén: Ugye, hogy az elsõ szavazórészben a "Bárcsak a fülkében lehetnék"-et a másodikban "A lényeg, hogy vetkõzik "-et jelöltétek meg? 😊)))

gz8
De ugye nem áll szánékodban kauterizálni sebet?

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ

desigo
elég lenne egy kézlevágás
utánna mehet is útjára...
gz8
GPS-t loptak a mentõautóból. Az ilyeneket is húsz év szigorított villamosszékre ítélném. <#violent>

gz8
az túl jó lett volna

bertino
uristen bazeg...

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Médiaribanc? Max az interneten, meg néha behívják a mokkába, de ezekután kétlem, hogy mégegyszer be fogják.

Sadist
Dehogy náci, ugyanolyan médiaribanc, mint pákó vagy kelemen annácska.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

PíszLávJuniti
halálbüntetés?

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

Fabio Capello
na ez se egészen normális...

desigo
az idióta 😞

gz8
74 életfogytiglan + 170 év magánzárka két fiú elrablásáért. Még a jó magaviselet miatti harmadolás esetén se fogják szabadlábra helyezni. <#eljen>

Bandee1987
meghirdethetné a "Mozgalom a médiaribancok ellen"-t 😊