Hír topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
A 15. század óta tart ez a "divat", komolyan nem értem mirõl beszélsz.
Ha külföldi lennék akkor talán elgondolkodnék azon hogy neked lehet igazad de hát itt élek szal, ehh...
(btw újabban divat divatnak nevezni sokmindent)
Még jó, hogy egyesszámban írtad, mert kb valóban ennyien vannak 😊
(aki fajgyûlöletrõl beszél, az vagy bolond, vagy tudatlan: Az emlõsállatok között az emberi faj egységét rasszokra bontják, tehát aki a fajt gyûlöli, az magát az embert gyûlöli...)
Ismerek néhány romát, van köztük kõmûves, autószerelõ, villamossági mérnök. ALapjában rendess emberek, de ha lecigányozza õket valaki, az õ zsebükben is kinyílik a bicska. Csakúgy, mint ahogy nekünk fáj az ausztriai "Magyarok, ne lopjatok!" tábla.
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Éppen ezért nem értem a jogvédõk erõlködését, nem a média teszi a magyarokat khmm... "cigányság dolgait kevésbé tolerálóvá" hanem a saját élmányeik, ez ellen értelmetlen harcolni és azt bizonygatni hogy márpedig ez totál másképp van meg nonstop azt adni a tévében hogy az egész valójában nem is létezik.
Természetesen ez a helyzet nagyon kellemetlen lehet egy tényleg tisztességes cigány ember számára mert az életét nehezíti a sok nem éppen alaptalan elõítélet és õ akármennyire dolgos és becsületes mindig is elõítélettel fognak rá nézni.
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"
Más kérdés, hogy akik nagy pofával uszítanak a neten, azok pont semmit nem tesznek a probléma megoldásának érdekében.
Nincs cigánybûnözés, csak ahova én jártam anno a kerepesi iskolába (ami most a marha nagy "rasszizmusáról" lett híres pár napja a híradóban) nem merik járatni a magyar gyerekeket a szüleik, inkább másik iskolába viszik, mert a cigány kölykök terrorizálják a többi gyereket. (Szerintem még "jópár" ilyen iskoláról lehetne beszámolni itthon)
Nincs cigánybûnözés, csak Olaszliszkán cigányok lincseltek halálra egy tanárt.
Nincs cigánybûnözés, csak a többi, Magyarországon lévõ kisebbséggel soha nem volt ennyi probléma mint a cigányokkal.
Nincs cigánybûnözés, csak a magyar emberek nagy része kapásból tudna mondani olyan esetet, amikor cigányok kötöttek bele, loptak meg, stb.
Nincs cigánybûnözés, csak mert nem minden cigány bûnözõ, asszociatív magatartást tanusít, csak a nagy része.
Persze, most jöhettek azzal, hogy én csak bizonyítékokkal alátámasztottam, és ez nem fedi le a valóságot. De kérdem én, ha tényleg nem fedi le, akkor miért van az hogy a magyar emberek többsége nem szeretné, ha egy cigány lenne a szomszédja, vagy nem szeretne ilyenekkel "összefutni". Talán mind rasszisták vagyunk?
Ausztriában sem véletlenül irták ki a boltokra anno, hogy "Magyar ne lopj!". Talán õk is rasszisták voltak? Véletlenül nem a tapasztalataik alapján?
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Ez a videó teljesen hûen tükrözi a valóságot. Akartam is írni, hogy ami a videón van az teljesen hétköznapi dolog, az egyetlen különlegesség, hogy felvették videóra és felrakták a netre. Nem kellenek ahoz videók, hogy lássuk, hogy milyenek a cigányok. Nálunk a suliba felakasztottak egy gyereket(nem halt meg). Ez csak 1 eset, de akár 100 oldalt is tele tudnék írni ilyen történetekkel. Az összes haveromnak kivétel nélkül van negatív tapasztalata cigányokkal, vagy mondhatnám úgy is, hogy CSAK negatív tapasztalatuk van. És egyik se náci fajgyûlölõ. Én se úgy születtem, hogy utáltam a cigányokat, a bõrük színe is hidegen hagy, soha nem olvastam náci oldalakat, soha nem volt egy náci haverom se(nem is lesz) és mégis utálom õket mint a szart. És ezért nem engem kéne lebaszni, hogy köcsög fajgyûlölõ, hanem a cigányoknak kéne gondolkodniuk mielõtt csinálnak 10 gyereket, vagy éjszaka lecsapnak minden tizenévesre aki egyedül van, hogy ezzel mekkora elõítéletet gerjesztenek.
Arról van szó, hogy ha van egy prekoncepciónk, akkor pillanatok alatt lehet hozzá találni azt alátámasztó bizonyítékokat - de azért, mert igazoljuk az "elméletünket" valamivel, még nem biztos, hogy az a valóságot hûen, nem pedig némileg manipulálva, torzítva tükrözi.
Példa: Azt állítom, hogy a magyar utakon tucatjával hullanak az emberek, mint õsszel a legyek. Alátámasztandó belinkelek pár képet a langlovagok.hu-ról. Ezzel igazoltam az elméletem? Igen. Lefedi a valóságot az állításom? Nem feltétlenül. De arra mindenképp jó, hogy aki népirtást akar vízionálni, annak lesz egy újabb igazolása.
U.i.: Vlala utolsó mondata - "irányított zombik" - kapcsán lásd még a "Gyûlölet percei"-t az 1984-bõl.
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"
<#eljen>#eljen>
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
<#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
Ezen 10 sor egyébként tartalmazza a cigánysággal szembeni összes sztereotípiát...
ez a videó nem uszít, csak megmutat olyan tényeket, amikrõl egy m1-tv2-rtl klub-ot nézõ, népszabadságot olvasó agymosott ember máshogy gondolkodik.
Ez egy szimpla uszítás, már megint CSAK a romák rosszalkodnak. Ilyet minden nap, bármilyen témakörbõl fel lehetne venni -példa rá Tomcat újabb nyálparádéja Pákóval, vagy a rendõrök elleni internetes hajtóvadászat...
Ha ilyen videók alapján #5324 jut az eszünkbe, akkor elérték céljukat - mi pedig megsértõdünk, ha irányítható zombinak neveznek bennünket.
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol
Ebben az etteremben en is jartam parszor szovatettem hogy jo ez a hely csak hianyzik egy hastancosno,mire az elado vszinuleg nem ertette mit akarok es tamado allast vett fel.Ajanlanam hogy ne csak annyira tanuljanak meg magyarul hogy sos,edes,csipos,csirke,rizs,hello,szisztok
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
Most õszintén: Ugye, hogy az elsõ szavazórészben a "Bárcsak a fülkében lehetnék"-et a másodikban "A lényeg, hogy vetkõzik "-et jelöltétek meg? 😊)))
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler