Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mr_no_NaMe
Ezeket a dolgokat olvasva valahogy kezdenek elmúlni azok a görcseim, hogy mi a franckarikából fogok én egyáltalán megélni -.-
guardian hero
Hát, végülis a 19. század végén azt jósólták, hogy a 20. század végére már gyakorlatilag nem kell majd dolgoznunk...

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Fabio Capello
hát igen... -> sztem a hsz. stílusából kivehetõ volt hogy melyik országra értettem.... 😞

Punker
nincs semmi baj a közteherviseléssel HA ésszerûen költi el az állam az adókat, sajna ez itthon nem áll meg 😞

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Én ismerek olyatn németországban, aki egész nap otthon netezik, játszik, wowozik, és segélybõl elél mint marci hevesen.
Van telefonja, internetje, gépe, fenntartja a lakást, meg saját magát, és esze ágában sincs dolgozni menni.
Fabio Capello
Mindigis imádtam hogy azért adózunk hogy másokat eltartsunk - hátha még mindenki rájön arra hogy jobb nemdolgozni mint keresni... Na azlenne a szép élet (kimerülne az amúgyis deficites államkassza és jönnének a (már így is) mérhetetlen adók)

Punker

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Fabio Capello
Így, ezzel a megfogalmazással, és a te érveléseddel is egyetértek 😊

Punker
helyszínen kellett volna lelõni azt kész.

az igaz hogy 3 lövésbõl tudta lábon lõni a manuszt a másik járõr?

Punker
pont az ilyen esetek miatt történnek a durvábbakk, mert a sok barom azt látja hát az is lelõtt 1 rendõrt és megúszta.....

Nemhiába van idézõjelbe a csak. De miért ér többet egy rendõr élete, vagy egy olyané akinek vannak gyerekei? Volt osztálytársam apját vásárlás közbe szúrták le és még az újságba se volt benne... Ettõl sokkal brutálisabb gyilkosságok vannak, és azoknál nincs ilyen felháborodás.

"gyilkosság akkoris gyilkosság"
Igen így van. Ezzel saját magadnak mondasz ellent. Mert a gyilkosság akkor is gyilkosság, ha gyerek az áldozat, vagy rendõr, vagy kõmûves, vagy bolti eladó. Ez milyen már, hogy azt mondod, hogy volt 3 gyereke ezért a gyilkost ki kell végezni. Akkor mondd azt, hogy az összes gyilkost ki kell végezni, amivel valamennyire egyet is értek. Az már más kérdés, hogy kitudja hányan töltik most is ártatlanul életfogytig tartó börtönbüntetésüket, akiket már rég kivégeztek volna. Inkább úgy mondanám, hogy ha egyértelmû a gyilkosság akkor végezzék ki.

Fabio Capello
"csak" annyi????! Neked ennyit jelent az emberélet? Részeg vagy sem, a gyilkosság akkoris gyilkosság, és a rendõrgyilkosságért amerikában injekció jár. Bár igazad van, nálunk már annyira mindegy...

Tudod te hány gyilkos van az országba? Mindet kivégeznéd? Vagy abban mérik a gyilkosságot, hogy hány gyerek maradt utána? Itt "csak" annyi történt, hogy egy részeg lelõtt egy rendõrt. Sokan meg józanul vernek agyon valakit, vagy ölnek meg több embert.

Fabio Capello
Most láttam csak az összefoglalót... Három gyerek maradt utána, plusz a feleség, plusz a trauma, az én igazságszolgáltatásomban ez kivégzést jelent. Nemrég ment az NGC-n egy dok.film egy nagy amerikai bankrablásról, ahol két bankrabló kiállt a rendõri osztag ellen, kb. minden rendõrt megsebesítettek (kettõt súlyosan), róluk meg a kevlar miatt lepattogtak a golyók, aztán rájöttek hogy a lábukon nincs kevlar, és jópár tárat beleeresztettek a fasziba (a másik öngyilkos lett). Aztán érdekes módon "elfelejtettek" mentõt hívni a széttrancsírozott lábú sráchoz... Talán nálunk is elfelejthették volna a mentõt...

a.carkey
Amikor a biztonsági õr srác szarrá lõtte a bankrablót, ott sem volt anyázás. Egy ideig bankrablás sem.

A medve nem játék.

a.carkey
Azok a rendõrök akikre idén rálõttek, mind volt határõrök ...

A medve nem játék.

Ez életfogytiglan lesz.

Punker
tele lenne az összes híroldal a "vérbosszúval" a törvények a bûnözõket védik.....

gz8
Amerikában valószínûleg a lelõtt rendõr társa lõtte volna le a faszit, és még ki is tüntették volna...

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ

desigo
nyilvános akasztást érdemelne...
alapesetben 10-15 évet kaphat? Éljen az igazságszolgáltatás...

whiskeyman

٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿

Fabio Capello
Dobják egy éhes kutyákkal teli ketrecbe.

5425: Mindig is tudtuk, hogy kémkednek egymás után, de akkor már legalább a titkos fegyverek terveit lopták volna el <#hehe>

Hopp, tudom ki ez a két fazon, de akkor a vezetéknevet elnéztem, visszavonom.

gz8: levágni mindkét kezét, azzal dicsekedjen a mocsadék...

gz8
Baltával csonkítottak meg egy kutyát.
Reméljük, hogy nem két napot kap az elkövetõ. Angliában vagy az USA-ban ezért évtizedeket kapnának.

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ

Dragooon
Újra jár a Nagyvárad tér és Kõbánya-Kispest között a 3-as metró. Ezen a szakaszon egy kábel füstölése miatt nem jártak a szerelvények hétfõ reggel háromnegyed nyolctól. Tûz nem volt, a hiba okát még vizsgálják.

link
ez durva volt, ott voltam, nem fértem fel a metrópótlókra. gondoltam elmegyek az örs vezért térre, de akkor helyre állt a rend. 5 metrót elengedtem aztán mentem suliba 😄

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

desigo
Béke poraira...

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

SchNeider. Isten nyugosztalja!

Fabio Capello
RIP 😞

Bandee1987
Meghalt Roy Scheider

😞

Nagy színész volt, Isten nyugosztalja<#shakehead>

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

GregSB
Nem fogok meglepõdni, ha lesz robbantás Németországban nemsoká, amit majd egy iszlám csoport magára vállal...

Fabio Capello
Miért akarja az USA belerángatni a NATO-t a saját háborújába? ebbõl jönnek a túszejtések, hogy vonuljon ki a csapat az országból, és azért emberéletet tényleg csak az USA-nak ér ez az egész dolog

joebacsi
a terrorizmus, meg a harc ellene nagy biznisz 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

még "szerencse", hogy a németeknél ott van Ahmet és Abdul, akik miatt nem nagyon lehet ugrálni ha nem akarnak otthon balhét...

GregSB
Usa nyomul a Nato ülésen.

"A Münchenben zajló nemzetközi biztonságpolitikai fórumon elhangzott beszédében Gates ezúttal is terhek méltányosabb megosztására szólította fel a tagállamokat, közvetve megerõsítve azt a követelést, hogy egyes tagországok - köztük Németország - Dél-Afganisztánba is küldjenek csapatokat.

...

Gates hangsúlyozta, hogy Afganisztán esetében merõben új feladatról, a NATO elsõ szárazföldi háborújáról van szó. Hozzátette ugyanakkor, hogy Afganisztán békéje és az újjáépítés sikere érdekében a hadviselés új eszközeit kell alkalmazni.

...

A Pentagon vezetõje általánosságban is szólt az iszlám terrorizmus globális fenyegetésérõl, s ezzel összefüggésben az iszlám szélsõségesek által az elmúlt években az Egyesült Államokban és több európai városban végrehajtott merényleteket említette. Annak a nézetnek adott hangot, hogy Európának nagyobb szerepet kell vállalnia a terrorizmus elleni harcban."

Oké, hagy fordítsam le ezt a maszlagot emberi nyelvre: Az elmúlt években annyi pénzt költöttek fegyverkezésre (USA), mint a II VH. óta még soha, ezért valahol be kell vetni (demózni) az új fegyvereket, hogy utánna el tudják adni izraelnek meg egyéb arab országoknak. Erre tökéletes hely Afganisztán, megint elõveszik a már nem enyhén kopott "War on terrorism" kártyát, és beszólnak a Nato tagoknak hogy segítsenek nekik ebben (hát nehogymár megint olyan sok amerikai katona essen el, legyen pár Jürgen meg Hans is)

PíszLávJuniti
kár :/

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

gz8

Punker
cikk szerint nem halt meg 1 se, ha mégis nem lesz az életfogyt, elintézik az ilyeneket a sitten gyorsan....

gz8
A cnn.com IP-je 64.236.29.120. Ebbõl vonja le magának ki-ki a konklúziót. <#email>

5c0rp330n
pázzeg...

Sadist
Nyílván. Biztos azért linkelték a szerver IP-jét, és nem a CNN.com-ot...

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

banok
bocs. fake

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

banok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

gz8
Nagyon sokak vannak ilyen helyzetben... Talán úgy hiszik, hogy a másnapra már javul a helyzet, és megbocsátanak neki, elég érdekes ennek a lélektana. Ha például a nõ mindkét szülõje meghalt, rokonok se nagyon vannak, akkor hová tudnak menni?

1. minek ment hozzá?
2. miért nem hagyta el?
3. miért hagyta hogy a gyerekei másfél évig terror alatt éljenek?

(ebben a hírben csak a 2 gyerek az áldozat, az anyjuk ugyan olyan idióta mint az élettársa)

bertino
nem azért mondom, de az ilyen emberek az elmult évtizedek maradékai... is.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

gz8
Másfél éven kersztül verte a családját. Reméljük, hogy nem fél év felfüggesztettet kap. Vagy ha mégis, akkor fél évre fogják felfüggeszteni...