Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Divergencia
már ott bukott, hogy suzukit vett.

Főoldal IT/Tech Tudomány Játék Mobil Digicam Film Letöltés Apró Fotólabor WebTop Tárhely Szerverhosting Áruház

Fabio Capello
Egy újabb fantasztikus példányát láthatjuk a Homo idiotusnak avagy a Balfasz embernek....

Sadist
Ott van bukón, hogy ártatlanokat is ránt magával. Amúgy nekem sem volna semmi gondom vele, aki hülye, haljon meg.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

0Fritz0
Pont most akartam belinkelni.
Mégiscsak létezik természetes szelekció.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

desigo
nem volt normális az tuti 😞
szerencsétlen terhes nõ is
áááá durva 😞
M@TriX
Ez nem igaz, hogy mennyi hülye állat van (már bocsánat), legalább egyedül lenne, aztán felkötné magát...

Négy halottal járt az autóteszt

az ilyeneken baromira ki tudok akadni... 1 napos kocsi + 160 km/h = 4 halott (gondolom nem kell hangsúlyoznom a 4-et) 😞

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

bertino
hja, télleg

törölheted ha gondolod, sry 😄

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Már nem azért, de 3-mal elõtte is belinkelted már...
bertino

Sadist
Ezért is járna a szívlapát.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

... s most magyarázza el valaki a baszkoknak, hogy õk miért ne szakadhatnának le. Vagy a skótoknak.

Remekül fogunk szórakozni.

bertino

bertino
ja, ez kemény <#idiota>

Divergencia
.. egy 16 éves emós kölyök

Főoldal IT/Tech Tudomány Játék Mobil Digicam Film Letöltés Apró Fotólabor WebTop Tárhely Szerverhosting Áruház

bertino
18 évest...

Divergencia

Bandee1987
Nem véletlen, hogy épp Szlovákia és Románia (Ciprus és Spanyolország mellett) nem akarja elismerni Koszovót.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

0Fritz0
Kétségtelen, hogy nagy b@zdmegolások lesznek még a témában, de legalább lesz mit nézni a TV-ben. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

joebacsi
"Fuck YU!" 😊

amúgy kíváncsi leszek mennyire lesz gazdaságilag életképes, bár a kilátások nem rosszak: gazdag erõforráslelõhelyek, szar infrastruktúra (ugye a szerbek nem kifejezetten ebbe a régióba pumpálták a pénzt 😊)

bár mondjuk kicsit jobban örültem volna, ha a nato ebben a túlbuzgóságában inkább erdély sorsát viseli a szívén, és belgrád helyett bukarestre szórnak pár bombát, csak ugye sajnos a románoknak majd egy évszázaduk volt rá, hogy ennek minden demográfiai alapját eltöröljék 😞

milosevics is ezt akarta, csak õ kicsit késõn kezdett neki, és ezért jól ráb*szot 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

csak sajnos Szerbia még így is jóval nagyobb az indokoltnál...

gz8
Ilyen belevaló csajok kellenének mindenkinek -.-

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ

Bandee1987
Grat nekik 😊

0Fritz0

guardian hero
Tegnap voltam könyvtárban, kellett 1120Ft késedelmi díjat fizetnem. Kétezrest adtam, és megkérdeztem a pénztáros csajszitól, hogy adjak-e még 120-at. Mondta, hogy igen, úgyhogy leszámoltam neki az aprót. Ezután jött, amitõl majdnem levakartam az arcom: a csaj (amúgy tipikus szürke kisegér, bamba eltés bölcsész fejjel) beütötte egy kis számológépbe, hogy 2120 - 1120, majd szemrebbenés nélkül vette tudomásul a meglepõ eredményt, mielõtt visszaadott egy ezrest... <#wilting>

Ezek után egy ilyen cikken már meg se tudok lepõdni.<#wow3>

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Sadist
"A tét ráadásul nem is 167 ezer euró (43,6 millió forint), amennyibe a gyûrû a Saks-nél került, hanem 300 ezer euró (38 millió forint)."

Emberek írják ezeket a cikkeket, vagy valami droidok? Az a baj, hogy már minden idióta cikket írhat a netre...

desigo
Kínai milliomos perli Sharon Bush-t

eljegyzési gyûrû árát visszaperelni milyen már 😊))))))
desigo
ez sem egy szép halál 😞

néha kellene enni adni nekik...
SHADOWEYES7

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Hupsz, akkor mellényúltam. 😞

Miondegy, a benzinjük finom... már az autóm szerint 😊

joebacsi
elhamarkodott egy mondat 😊

a mol tulajdonosi szerkezete

kb egyharmada ha magyar, az is kis túlzással...

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

desigo
MEnnyivel érték ezek utól a pótost "hogy a pótkocsi hátsó tengelyét ki is szakították" ?

nem szereteném így végezni...
PLackó
Hehe, az pont Orsi születésnapja. 😊

Egy kis természet:
Teljes holdfogyatkozás február 21-én.

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Csak így tovább, erõsítsük a hazai piacot 😊

PíszLávJuniti
"fegyverhasználatnak nem minõsülõ figyelmeztetõ lövés"
<#wilting>
ezt egyáltalán miért kéne vizsgálni? kajak nem értem, még ha lelõttek volna valakit, vagy bármi..

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

Bandee1987
hm, nem rossz ötlet 😊

Esetleg belépõjegyet szedni a közeli háztetõk "lelátóira"?

Bandee1987
Látom 1 véleményen vagyunk. Csak elõtte le kell zárni a területet, nehogy véletlenül egy magyar ember odatévedjen.

Nyírmihálydiról sem most hallunk elõször.

Sadist
A faszér kell az ilyenbe beleavatkozni a zsernyákoknak. Legalább vártak volna néhány percet, amíg a nagyja elhullik.

Bandee1987

Sadist
A leheletben lévõ alkoholszint csalóka. Lehet, hogy a vérvizsgálattal messze nem annyi volt a véralkoholja.

Asszem még mindig egy lett férfi tartja a rekordot 7,22-vel de õt magatehetetlen állapotban találták meg és intenzív osztályra került, egy átlagos ember 1,2-es értéknél már hányni kezd, 3,0-nál elveszti eszméletét, 4,0 ezrelék véralkoholszintnél leáll a légzés.

A cikkben a részletek az igazán döbbenetesek!

"arra lettek figyelmesek, hogy egy autó cikkcakkban megy az úton."
Az úton tudta tartani a kocsit!!!

"csak vad üldözés után sikerült megállítaniuk"
Még menekülni is volt ereje!!!

"amikor a fújás után megpillantotta a szondát, alig akart hinni a szemének, mert a mûszer 6,05 ezrelék alkoholszintet mutatott, ugyanis már a 4 ezrelék is életveszélyes. Elõször azt hitte, hogy rossz a szonda, de a készülék másodszorra is ezt az eredményt mutatta, tehát a mûszer jól mûködött."

Nemcsak hogy megértette hogy mit akarnak tõle a rendõrök de még kétszer (KÉTSZER!!!) bele tudott fújni a szondába is, nem lehányta, hanem belefújt!!!

<#taps>

gz8
Szerintem egy ideje már gyúrhatott rá

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ

Igen, nála az utóbbi valószínûleg nem volt jelen. 6 ezrelék már a mattrészeg kategória, olyankor már mozdulni is alig bír az átlagember...

gz8
Két kézzel és két lábbal, no meg nem utolsósorban ésszel szoktam vezetni 😄