61226
Egy ilyen téma megkívánna egy független, állandó házigazdát felügyelőnek, erre pedig sajnos nincs lehetőség - a szerkesztőség és a moderátorok döntése alapján a topic zárva marad.
  • Tsol
    Megfizeti az EU a halogatás árát
  • Tsol
  • Narxis
  • arty
  • Garfield
    "Teljesen természetes, hogy a város megvédje a volt polgármestert az ellene indult aljas támadásoktól."

U.i.: Esztergomban érdekes módon valamiért nem menő az elmúltnyócév duma.
  • ManoNegra
    Azt hiszem, topikot tévesztettél...
  • polluxware
    nem kémrepülő volt az..

csak egy dróón besugárzásmérővel

ergó, hamarosan kezdőthet a légicsapás
  • Tikal #56853
    az indok már meg van miért is kellene támadni... olaj meg rohadt sok van iránban.. szoval egyszerű a helyzet..
  • Danny1987
    Duplájára nőne az olajár

Csak összehoznak majd egy jó kis háborút.
  • arty
    Totti! Erről hogyan tehet a tétényi? :D
  • Tikal #56850
    Elszöktek a lazacok

LOL, azért kiváncsi lennék hogy ez mégis hogyan néz ki? Mármint egy ilyen lazac szökés... nézték a prison break-et aztán kitalálták hogy ők is megszöknek? Leütötték az őröket, majd alagutat furtak egy közeli patakhoz? :)
  • Danny1987
    Egy amerikai kémrepülőgépet lőtt le az iráni hadsereg
  • Garfield
    Ugyanaz, ahogy a Mónika-show műsorvezetőjét se venném komolyan egy közéleti vitaműsor házigazdájaként.
    Friderikusz korábban jó talkshow-kat csinált, emlékeim szerint gyakorlatilag ő honosította meg a műfajt nálunk, amit aztán Fábry vitt tovább. Illetve ott volt még a Szólás szabadsága. Ő az eddigi műsorai alapján jóval komolyabb figura egy ilyen műsorhoz, míg Vágó kvízműsoros múltja révén jobban passzolt hozzá. Vágóval találtak egy nagyon a műsorhoz passzoló arcot, míg Fridinél én nem nagyon érzem ezt a harmóniát, de majd kiderül.
  • Hegi90
    én azért adok neki egy esélyt.
  • banok
    Szólás Szabadsága. Friderikusz Sándor egy riporter. Vágó István meg mindig is kvízműsorokat csinált (az Álljunk meg egy szóra műsoron kívűl). A tévedés minimális kokázatával mondom, hogy Friderikusz rossz döntést hoz ha a LÖIM-t elvállalja. Lást még a Megasztáros szereplését. Suszter maradjon a kaptafánál...
  • Hegi90
    "a HG se végzi a dolgát mostanában rendesen" - már vagy fél éve nem nyúltam hozzá a topikhoz
  • immovable
    Az MNB óriási pénzeket kezel, amelyeket mozgósítani lehet a gazdasági növekedés érdekében, vagyis a jegybankban "heverő" nagy tartalékoknak a növekedésbe való bevonásáról kell megegyeznie a nemzetgazdasági tárca vezetőjének Simor Andrással, a nemzeti bank elnökével - hangsúlyozta Orbán abban az interjúban, ahol arról is beszélt, hogy Magyarországot újabb spekulációs támadás érheti.

Az igen. A következő mi lesz? Bankbetét einstand? Szép világ jön, ha ez a tudatlan horda eltapsolja a jegybanki devizatartalékot is, akkor itt befellegzett.
  • Hegi90
    Az lehet, de talán azért érezzük így, mert még sosem láttuk komolyabb műsorban? Kb az az eset, mint amikor az akciósztár vígjátékban akar szerepelni. Egyébként az M1-en régebben volt valamilyen politikai műsora, de egy részt se láttam belőle.
  • banok
    Nem való ilyen műsorba. Vágó elég magasra tette a mércét. A Fábry is röhejes volt a LÖIM-ban pedig én szeretem a Fábryt.
  • banok
    Alekosz
    Megjelöljük a B? Mindééég minden körülmények között?
  • Hegi90
    Egy kérdés: mi baja van az embereknek Friderikusszal?
    Komolyan kérdem, legutoljára még valamikor a 90-es években láttam tévében, a saját műsorában. Az asszem jó volt, bár még akkor gyerek voltam.
  • Garfield
    Úgy érzem, évek kérdése, hogy fogja még VV-s celeb is vezetni ezt a műsort...
  • Narxis
  • banok
    Friderikusz Sándor vezetheti a Legyen ön is milliomost
  • ManoNegra
    Mindegy, inkább oda linkeltem.
  • Bronx South
    Ez kérdés volt ? Hivatalos média, tehát ezt (#56795) már ki is ütötte.
  • ManoNegra
  • Danny1987
    Magyar újítás: vakság gyógyítása a zöld alga génjeivel!
  • Danny1987
    Felszámolják a feketebörtönöket Kínában
  • Danny1987
    Előretörtek az iszlámisták Egyiptomban
  • Danny1987
    Robbanás a bahreini brit nagykövetségnél
  • ManoNegra
    Nógrádi György echotv-s interjú jöhet, vagy nem?
  • Bandee1987
    A témaindító ill. házigazda anno én voltam, csak elfoglaltság miatt Hegi vette át, aztán ő ezt lemondta, de vmilyen bug miatt a témaindító neve mögött ő áll.

Egyébként ami az utóbbi időkben folyik itt az valami egész elképesztő, néha felnézek ide, de hozzászólni a témákhoz már baromira nincs kedvem...
  • remark #56827
    Alapvetően megegyezik a véleményünk. Amit én mindehhez még hozzátettem, az az volt, hogy ha a "külföld" a nem tetszését azzal fejezi ki, hogy többletkiadásokba hajszol minket, akkor gyakorlatilag maga alatt vágja a fát.

Ezért a véleményemért meg is kaptam a magamét, mert hogy néz az ki, hogy valaki más szempontokat is megemlít amellett, hogy mindent a Fidesz szúrt el.

Pedig szerintem igen jó téma ez, és szorosan kapcsolódik az ide linkelt hírekhez. Tudja a "külföld", hogy mit csinál? Nyilvánvalóan tudja. De akkor miért csinálja?
  • jhetedikj
    mert agyilag nem vagy rendben? :D

azt nem tudtam, hogy lemondta
  • bertino
    ehh, latom remenytelen az eset.

felul nincs egyetlen hazigazda sem.
    meg volt valasztva, de lemondta.
    jelenleg ennek a topicnak nem letezik hazigazdaja.

ott van fent: temaindito.

temaindito es hazigazda meg mindig nem ugyanaz.

szerinted miert lovagolok ennyit a teman ?
    hogy vegre eszrevedd.
  • jhetedikj
    http://www.sg.hu/forumuserinfo.php?uuserid=1152734906

Ha jól emlékszem tavaly választottuk meg.
  • bertino
    megmutatnad ?
  • jhetedikj
    ott fent van a neve :D
  • bertino
    hol latsz te itt hazigazdat ?