61226
Egy ilyen téma megkívánna egy független, állandó házigazdát felügyelőnek, erre pedig sajnos nincs lehetőség - a szerkesztőség és a moderátorok döntése alapján a topic zárva marad.
-
Tsol #56860 Megfizeti az EU a halogatás árát -
Tsol #56859 -
#56858 -
#56857 -
Garfield #56856 "Teljesen természetes, hogy a város megvédje a volt polgármestert az ellene indult aljas támadásoktól."
U.i.: Esztergomban érdekes módon valamiért nem menő az elmúltnyócév duma. -
ManoNegra #56855 Azt hiszem, topikot tévesztettél... -
#56854 nem kémrepülő volt az..
csak egy dróón besugárzásmérővel
ergó, hamarosan kezdőthet a légicsapás -
#56853 az indok már meg van miért is kellene támadni... olaj meg rohadt sok van iránban.. szoval egyszerű a helyzet.. -
#56852 Duplájára nőne az olajár
Csak összehoznak majd egy jó kis háborút. -
#56851 Totti! Erről hogyan tehet a tétényi? :D -
#56850 Elszöktek a lazacok
LOL, azért kiváncsi lennék hogy ez mégis hogyan néz ki? Mármint egy ilyen lazac szökés... nézték a prison break-et aztán kitalálták hogy ők is megszöknek? Leütötték az őröket, majd alagutat furtak egy közeli patakhoz? :) -
#56849 Egy amerikai kémrepülőgépet lőtt le az iráni hadsereg -
Garfield #56848 Ugyanaz, ahogy a Mónika-show műsorvezetőjét se venném komolyan egy közéleti vitaműsor házigazdájaként.
Friderikusz korábban jó talkshow-kat csinált, emlékeim szerint gyakorlatilag ő honosította meg a műfajt nálunk, amit aztán Fábry vitt tovább. Illetve ott volt még a Szólás szabadsága. Ő az eddigi műsorai alapján jóval komolyabb figura egy ilyen műsorhoz, míg Vágó kvízműsoros múltja révén jobban passzolt hozzá. Vágóval találtak egy nagyon a műsorhoz passzoló arcot, míg Fridinél én nem nagyon érzem ezt a harmóniát, de majd kiderül. -
#56847 én azért adok neki egy esélyt. -
#56846 Szólás Szabadsága. Friderikusz Sándor egy riporter. Vágó István meg mindig is kvízműsorokat csinált (az Álljunk meg egy szóra műsoron kívűl). A tévedés minimális kokázatával mondom, hogy Friderikusz rossz döntést hoz ha a LÖIM-t elvállalja. Lást még a Megasztáros szereplését. Suszter maradjon a kaptafánál... -
#56845 "a HG se végzi a dolgát mostanában rendesen" - már vagy fél éve nem nyúltam hozzá a topikhoz -
#56844 Az MNB óriási pénzeket kezel, amelyeket mozgósítani lehet a gazdasági növekedés érdekében, vagyis a jegybankban "heverő" nagy tartalékoknak a növekedésbe való bevonásáról kell megegyeznie a nemzetgazdasági tárca vezetőjének Simor Andrással, a nemzeti bank elnökével - hangsúlyozta Orbán abban az interjúban, ahol arról is beszélt, hogy Magyarországot újabb spekulációs támadás érheti.
Az igen. A következő mi lesz? Bankbetét einstand? Szép világ jön, ha ez a tudatlan horda eltapsolja a jegybanki devizatartalékot is, akkor itt befellegzett. -
#56843 Az lehet, de talán azért érezzük így, mert még sosem láttuk komolyabb műsorban? Kb az az eset, mint amikor az akciósztár vígjátékban akar szerepelni. Egyébként az M1-en régebben volt valamilyen politikai műsora, de egy részt se láttam belőle. -
#56842 Nem való ilyen műsorba. Vágó elég magasra tette a mércét. A Fábry is röhejes volt a LÖIM-ban pedig én szeretem a Fábryt. -
#56841 Alekosz
Megjelöljük a B? Mindééég minden körülmények között? -
#56840 Egy kérdés: mi baja van az embereknek Friderikusszal?
Komolyan kérdem, legutoljára még valamikor a 90-es években láttam tévében, a saját műsorában. Az asszem jó volt, bár még akkor gyerek voltam. -
Garfield #56839 Úgy érzem, évek kérdése, hogy fogja még VV-s celeb is vezetni ezt a műsort... -
#56838 -
#56837 Friderikusz Sándor vezetheti a Legyen ön is milliomost -
ManoNegra #56836 Mindegy, inkább oda linkeltem. -
#56835 Ez kérdés volt ? Hivatalos média, tehát ezt (#56795) már ki is ütötte. -
ManoNegra #56834 -
#56833 Magyar újítás: vakság gyógyítása a zöld alga génjeivel! -
#56832 Felszámolják a feketebörtönöket Kínában -
#56831 Előretörtek az iszlámisták Egyiptomban -
#56830 Robbanás a bahreini brit nagykövetségnél -
ManoNegra #56829 Nógrádi György echotv-s interjú jöhet, vagy nem? -
#56828 A témaindító ill. házigazda anno én voltam, csak elfoglaltság miatt Hegi vette át, aztán ő ezt lemondta, de vmilyen bug miatt a témaindító neve mögött ő áll.
Egyébként ami az utóbbi időkben folyik itt az valami egész elképesztő, néha felnézek ide, de hozzászólni a témákhoz már baromira nincs kedvem... -
remark #56827 Alapvetően megegyezik a véleményünk. Amit én mindehhez még hozzátettem, az az volt, hogy ha a "külföld" a nem tetszését azzal fejezi ki, hogy többletkiadásokba hajszol minket, akkor gyakorlatilag maga alatt vágja a fát.
Ezért a véleményemért meg is kaptam a magamét, mert hogy néz az ki, hogy valaki más szempontokat is megemlít amellett, hogy mindent a Fidesz szúrt el.
Pedig szerintem igen jó téma ez, és szorosan kapcsolódik az ide linkelt hírekhez. Tudja a "külföld", hogy mit csinál? Nyilvánvalóan tudja. De akkor miért csinálja? -
#56826 mert agyilag nem vagy rendben? :D
azt nem tudtam, hogy lemondta -
#56825 ehh, latom remenytelen az eset.
felul nincs egyetlen hazigazda sem.
meg volt valasztva, de lemondta.
jelenleg ennek a topicnak nem letezik hazigazdaja.
ott van fent: temaindito.
temaindito es hazigazda meg mindig nem ugyanaz.
szerinted miert lovagolok ennyit a teman ?
hogy vegre eszrevedd. -
#56824 http://www.sg.hu/forumuserinfo.php?uuserid=1152734906
Ha jól emlékszem tavaly választottuk meg. -
#56823 megmutatnad ? -
#56822 ott fent van a neve :D -
#56821 hol latsz te itt hazigazdat ?