Hír topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nyugalom, kiszámítható jövõkép, normális fizetések stb amitõl a nép elég relaxált lett ahhoz hogy "emberibben" álljon az embertársaihoz és ne úgy lépjen ki minden reggel a házból munkába menet hogy na majd most jól letaposok mindenkit hogy nekem meg az enyiméimnek jobb legyen és a többiek mind le vannak szarva.
Jó dolgok voltak ezek de persze meg is volt az áruk, de jó dolgok voltak.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Talán mi is fejlõdésnek indulhattunk volna, mint Ausztria, talán nálunk is lehetett volna azóta demokrácia. De nem.
A szülõ és a tanár feladata hogy egyengessék a felnõtté vállását, ha rossz irányba fejlõdik a személyisége akkor jobb egy irányadó pofon még gyerekként (ha már semmi más nem segít) mint késõbb évtizedekig sírni, magyarázkodni hogy azért van sitten vagy azért van csirkebelezõ manager karrierje a futószallag mellet mert "Hát istenkém, nem akart tanulni, ráhagytam, biztos tudta hogy mi neki a jó"
Nem mindig alakul az élet a nagy könyv szerint, a szülõnek és a tanárnak a gyerek érdekét és jövõjét kell szem elõtt tartania, egész gyerekkorom alatt összesen három pofont kaptam a szüleimtõl és egyet egy tanáromtól, mindegyikre emlékszem a mai napig és ma visszagondolva mindegyiket kurvára meg is érdemeltem, hálás vagyok érte hogy még idõben észheztérítettek, tudom hogy sokkal rosszabb lett volna NEKEM ha nem teszik meg.
(ja és most hogy felnõttem és õk már öregek és gyengék nem fogom kihasználni az alkalmat hogy jól "bosszút álljak" a múltbeli sérelmekért lol 😊
Ha nem érted a különséget a gyerek megverése és az atyai pofon között akkor inkább hagyjuk a témát, atyai pofonnál nem arról beszélek amikor az alkesz szülõutánzat minden este rutinból végigrugdossa a gyerekeit a gangon.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Az agresszív tanári túlkapás az egyik véglet, a másik a túlzott engedékenység, mindkettõ hülyeség és mindkettõ szinte garancia arra hogy a gyerekek nevelését elbasszák.
(tízezer éven át mûködött a gyereknevelésben a nevelõ jellegû atyai pofon de szerencsére felvilágosult világunk mára már le akarja vetkõzni a múlt szörnyûségeit, hurrá, hurrá...)
(Nem, nem sírom vissza de olyan elvakult se vagyok hogy a jó részeit is letagadjam mert az trendye)
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
viszont tudod tanultam történelmet és vannak ismerõseim a korszakból -.-
A vitnyédi probléma nem egyedi: a helyiek szerint a szcientológiai egyházzal jó kapcsolatot ápoló alapítvány számos más, önkormányzatoktól átvett iskolában és óvodában sem fizeti rendesen a dolgozókat.
A szemetek gondolom az államtól az egyházi támogatást meg szépen felveszik...
Mondod ezt te, aki 30 éve még csak pajzán gondolat sem volt.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Elég a rossz hírekbõl, meg a körlevelekbõl.
Jöjjön valami vidámabb téma, elvégre az élet szép 😊
a körlevelekkel pedig én úgy vagyok, hogy sosem küldtem egyet sem tovább így szerencsére nem is küldenek nekem, csak szökõévente. annak is általában a címéig jutok el aztán repül a kukába. a múltkor olyat kapott egy ismerõsöm, hogy bill gates most osztja szét a vagyonát és küld tovább és kapsz hatszázezermilliárd forintot és azt is írták benne hogy õk sem hittek benne, aztán megjött a pénz és ez valami hihetetlen. 2 éve mintha ugyanezt megkaptam volna, azóta keringhetett és még mindig van aki továbbküldi? <#wow3>#wow3>
A falusi vénasszonyok pletykái elektronikus formában születtek újjá. 😊
Ugyan nem akarok politizálni, de mindenképp meg kell említenem, hogy ez fordítva is igaz: Ha az ellenzék csinál olyan bablevest, akkor meg a kormány kezd el fikázni, illetve körítene az egész mellé egy jó kis "náciveszély" címû szöveget.
Fogadni mernék, hogy alaptalan koholmány az email. Csak valaki nagyon lelkes volt...
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Négy
erdélyi család költözött vissza szülõföldjére november =
óta Nagykovácsiból.
Önmagában ez nem számottevõ; ám ez a kistelepülés csak egy a =
sok közül.
Megindult a visszavándorlás. Ügyvédek, akik évekig segítették=
a Romániából
érkezett magyarok letelepedését, most a visszatelepülésükben se=
gédkeznek.
Országunk, tudomásul vesszük vagy sem, elveszítette korábbi vonze=
rejét. Fordul a
trend: már ma is sok magyar vendégmunkást lelni Romániában. Ott t=
avaly tizenhat
százalékos volt a reálbér-növekedés. Mindenki megtalálja a
számítását.
Ferenc sok éve él nálunk. Dolgos ember, megbecsült
ezermester. Mindenhez ért. Csapata mindent tud, ami egy építkezésn=
él kell, az
alapozástól a tetõfedésig. "Amit nem tudunk, azt megtanuljuk." A mu=
nka a
szenvedélye. "Kora este felmérjük, milyen munkafázisnál célszer=
û abbahagyni. És
ha kell, csináljuk még két-három órát."
Sohasem folyamodott
állampolgárságért. "Csak nem gondolja, hogy leülök kínaiak k=
özé magyarból
vizsgázniâ�¦" Most búcsúzik. Keserû monológgal.
Szervusztok, magyarok,
megyünk haza! Otthon is keresünk már annyit, mint itt, és ott legal=
ább senki se
néz bennünket románnak. Eleget hallgattunk azoktól, akik a kocsmapu=
ltot
támasztják egész nap, hogy mi csak amolyan megtûrtek vagyunk. Pedig=
mi egy
szelet kenyeret sem vettünk el tõletek, mindenért megdolgoztunk, mink=
et nem
láttatok a szerszám nyelét támasztani soha.
2004. december 5. óta úgysem
éreztük magunkat itthon. Kilenc évig éltünk, dolgoztunk és ad=
óztunk itt, de
tõlünk féltettétek a nyugdíjatokat. Azt hiszitek, ti vagytok a ma=
gyarok, csak
mert idepottyantott titeket az Isten? December 5-én felmondtátok velü=
nk a
szolidaritást. Most március 9-én egymással is felmondjátok majd. =
Mert egy szelet
kenyérért eladnátok az anyátokat is. Nem vagytok ti se magyarok, se=
mások. Csak
önmagatok vagytok, s egymásnak ellenségei.
Született itt egy kislányunk a
párommal, aki ugyanolyan magyar, mint mi, és hiába tettem apasági n=
yilatkozatot,
úgy adták a kezembe a kórházban a saját gyermekemet meg az anyak=
önyvi papírt,
hogy "apja ismeretlen". És persze õ sem lehet magyar állampolgár, m=
ert nekünk
csak tartózkodási engedélyünk van. Hát így gyártjátok ti a =
románokat.
Ti
mindent fordítva csináltok, mint ahogy a józan ész diktálja. Pana=
szolkodtok a
kormányra, rítok, mint a malac, de megválasztjátok, s egy tál len=
cséért újra
megválasztanátok holnap is. A druszám elfecséreli a hazátokat. El=
adják a
földjeiteket, az útjaitokat, a vasútjaitokat, a kórházaitokat, el=
adnak
mindõtöket, ti meg szótlanul tûritek.
Kormányhivatal itt jót még nem tett
mivélünk. Akadékoskodtak, amiben csak lehetett. Odahaza a kormány l=
egalább nem
ellensége a románoknak. Most meg minket is várnak, sõt hívnak. =
Épülnek. Épül
Erdély is, mégpedig gyorsan. Aki nem lusta, dolgozhat, a kormány nem =
üt agyon
mindent.
Szóval mi megyünk, szervusztok! És fojtsátok meg egymást nyugodta=
n
egy kanál vízben. De nélkülünk.
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
De h ott egy kontinensre azt mondják, h egy ország, azért az durvább sztem... De sztem ezt itt hagyjuk is abba, mert errõl óráig lehetne süketelni vics-verza, h ki hol milyen okos. Csak egy megjegyzés volt részemrõl. Mki olyan qrva nagy amerikai fan, csak azt nem tudom miért?!
Olyan okosak, h recesszióba kerül idén amerika, és ez magával rántja szinte az egész világot! Gratulálok amcsi nép, még több hitelt nekik, még több autót, házat, nyaralót, ***-om tudja mi van még hitelbõl nekik, az egész életük, és lásd milyen okosan bántak ezzel...
Photoshop képeim: http://robos.atw.hu Euro Truck Simulator skin pack by robos: http://robos.atw.hu/eurotruck-simulator.html
De ettõl még nem kell elvakultnak lennem, láthatom a hazám hiányosságait (van belõlük bõven...), és azt is, hogy merrefele kéne elõrelépni.
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Photoshop képeim: http://robos.atw.hu Euro Truck Simulator skin pack by robos: http://robos.atw.hu/eurotruck-simulator.html
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?