Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pedig de 😊

desigo
takarító-vállalkozó a best xD
0Fritz0
Javítsatok ki ha tévedek, de tudtommal a muszlimok nem metélitetik körül magukat. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

a BKV Elõre ultrák a legkomolyabbak !! 😄

SHADOWEYES7
Fáj a BKV-sztrájk, de a végkielégítések még jobban

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Azt az öngólt tényleg tanítani kellene.

bertino
épp azért van pont nálunk.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

5c0rp330n
ezt már láttam nemrég, tényleg hihetetlen. pont jókor, jó helyre, qrvanagy öngól, ilyen a világon nincsen.

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

guardian hero
Nagyrész ez.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Jah, biztos ez a gond 😄 lol
guardian hero
Mert akik a jogszabályokat alkotják, azokat mindennek lehet nevezni, csak becsületes embernek nem.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

én nem értem miért a becsületes embernek van kevesebb joga?

Punker
hát semmi esetre se szabadna több jogot adni nekik.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

jah aki nem dolgozik ne is egyék...élõsködnek nincsenek jogoik vagy legaábbis az lenne a normális

off de Európa vége a tolerancia például hollandiában már több muszlim nevet adnak szinte mint hollandot...ha többen lesznek õk majd megmondják na most körülmetélitek magatokat vagy mehettek a tengerbe😄...a fene nagy tolerancia csak az európai korlátolt önpusztító viselkedésben van meg..

Punker
na itt tévedsz nincs helye a senkiházi élõsködõknek sehol, majd ha nem parazitaként élnek akkor lehet õket emberszámba venni.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Az államnak elvileg mindenki érdekeit kell képviselnie. Állami szemmel nincs többség és kisebbség, egy egész van, Magyarország. Ez nem úgy megy, hogy "óvónéni, mi vagyunk többen, tessék õket megverni", meg kellene tanulnunk (tanulniuk!) békében élni ebben az országban. Van elég hely.

Punker
ha te értesíted a rendõröket és rögtön mondod hogy C-k vannak, hidd el hogy megértik.

Az attól még segítségnyújtás elmulasztása.

Sajnos bármennyire is szar ügy ott és akkor megállni, és kiszállni, ez a kötelességed.
Punker
elgurulsz pár száz métert és hívod a zsarukat.

amúgy kinézem a C-kbõl direkt küldik a kölköket az autók elé.

Ilyenkor mindig elgondolkozok azon hogy az állam a többség érdekeit képviseli vagy nem?😄.

Zárójelben azért tegyük hozzá, hogy a médiának igen jelentõs szerepe van abban, hogy csak ezeket a híreket kapjuk kézhez.

5c0rp330n: Lassan eljutunk odáig, hogy a cserbenhagyásos gázolás bûntettében elfogadják enyhítõ körülménynek, ha beleírjuk a vallomásba, hogy "Olaszliszka, Nyírkáta"

a.carkey
Most mondták, hogy "gyerek" súlyos sérülése - természetesen - nem súlyos, és csak megfigyelésre maradt kórházban, de ez várható volt.

A medve nem játék.

Komolyan én egy nyugodt ember vagyok, de ez már felháborító ami itt folyik.

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

5c0rp330n
ez nyilvánvalóan így van, mivel azzal nem védekezhetsz utólag, hogy cigány volt és megvert volna ha ottmaradsz fõleg mivel nincs is cigánybûnözés az országunkban mint tudjuk. persze ha elõre tudnám, hogy ez fog történni, maximum azért tolatnék vissza, hogy még 3szor átmenjen a kocsi kereke rajta.

Scottt
Elüt elszáguld tömeg megnézi a sebesültet és akko padlógáz bele a tömegbe<#eplus2><#eplus2>

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Divergencia
Persze, attól még elütötted, felelõsségre vonnak, és az adataidat megtudatják az áldozat hozzátartozói..

Főoldal IT/Tech Tudomány Játék Mobil Digicam Film Letöltés Apró Fotólabor WebTop Tárhely Szerverhosting Áruház

Divergencia
Nem számít cserbenhagyásnak, ha tovább hajtasz, és egy biztosabb helyrõl hívod fel a rendõrséget.

Főoldal IT/Tech Tudomány Játék Mobil Digicam Film Letöltés Apró Fotólabor WebTop Tárhely Szerverhosting Áruház

0Fritz0
Már ha rád tudják bizonyítani.
Még mindig inkább a full gáz, mintsem a biztos lincselés.
De természetesen ez egy szabadon választott gyakorlat. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

guardian hero
Én meg nem állnék, az is biztos. Egyébként is csak a bûnmegelõzésben segített az illetõ...

Igen inkább tolatni kellet volna megvárni mig jön a tömeg aztán satu gáz <#idiota>

PS3 ID: kolb@szman

Ha nem állsz meg téged csuknak börtönbe.
0Fritz0
Ez megdöbbentõ...

Van még olyan hülye, aki megáll miután a direkt elérohanó cigányt elütötte?
Meg is érdemelte.

bertino
biztos vagy benne ? <#idiota>

Bingó. 😊

Sadist
8235412

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

guardian hero
Hány embert fognak még a cigányok meglincselni, mielõtt végre elsõrangú állami ügyként kezdik kezelni a cigánykérdést?

#6859 😉

Ugyanaz a hír.

A Stop híre egy szóval több az Általad belinkeltnél. Kitalálod, melyik ez a szó? C-vel kezdõdik.

Gondolom ezek se erõsen pigmentált új magyar fiatalemberek <#kuss>

cigányok...

Ismét gázolóverés.

De a BKV-nak kiadhatja az adatot mivel az állami

Milyen szerencse, hogy ennyivel megúszta az ürge!

bertino
easyrider öcsém! 😄DD

bld
Nálunk Debrecenben az ellenõrökkel hatósági személy is van, vagy közvetlen kapcsolatban állnak a rendõrséggel. Mivel nincs joguk igazoltatni, elvileg nem veheti fel az adataidat stb, viszont a rendõr igen. A bonyodalom ott kezdõdik, hogy a rendõrnek viszont nincsen joga kiadni a személyes adataidat, így nem mondhatja el az ellenõrnek, aki így nem is jelenthet fel stb stb. Ezért azt találták ki, hogy ha így elkapnak akkor a rendõr felír, felkerülnek az adataid egy adatbázisba, amelybe havonta egy alkalommal a fõnök bekkukanthat és eldöntheti h kezdeményez-e polgári peres eljárást. Szal nálunk elvileg vhogy így oldották meg ezt a bliccelõs kérdést, legalábbis ha jól tudom...

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

A marha. rendõrautó, szirénázik, jön, mi ilyenkor a teendõ? Bõ gázzal bele a keresztezõdésbe! Hadd szóljon!

whiskeyman

&#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#771;&#830;)&#1782; CefreTeam&#8482; &#3663;&#865;&#815;&#3663;&#64831;