Hír topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"
Ki beszél itt Tomcatékrõl?
Szóval miért mész vissza mindig Tomcathez?
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Hatvan nõ és 159 gyerek hagyta már el egy poligamista szekta texasi farmját. A rendõrség pénteken, egy házasságra kényszerített 16 éves lány telefonos segélykérése után indított akciót a felfegyverzett szekta ellen.
Vasárnapra már 219 nõ és gyerek hagyta el egy amerikai poligamista szekta texasi ranchát - jelentette az amerikai média. A hatóságok pénteken kezdték átkutatni az Eldorado város melletti farmot, egy 16 éves leányanyát keresve, aki telefonon kért segítséget.
A Salt Lake Tribune címû amerikai lap információi szerint a hatóságoknak eddig csak a farm felét sikerült átkutatniuk, és eddig még nem találták meg a 16 éves lányanyát, akit házasságra kényszerítettek egy ötvenéves férfival. A lány egy hónapja gyermeket is szült. Texas törvényei szerint 16 év alatt még szülõi engedéllyel sem lehet házasságot kötni.
Vasárnap estig hatvan nõ és 159 gyermek hagyta el a szekta területét.
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
"szétbaszzák a nemzeti ünnepeket"
Rossz helyen kopgtatsz barátom. A fejétõl bûzlik a hal.
Hát persze. A végén még kiderül, hogy ezek a szegény, gyújtogató, macskakövet hajigáló, minden nemzeti ünnepet szétfütyülõ, árpádsávos zászlót lóbáló, "gyurcsánymonnyonle" kopasz f@szok igazából a körülmények szerencsétlen áldozatai, mi?
Hát szerintem is: <#banplz>#banplz>
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
Ezek nem tomcaték..
"akadályozzák a forgalmat"
Ki is akar BKV járatritkítást? Hm? Ki fejleszti vissza a vasutat?
"szétbaszzák a nemzeti ünnepeket"
Rossz helyen kopgtatsz barátom. A fejétõl bûzlik a hal.
<#banplz>#banplz>
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Összehasonlíthatatlan, hogy melyik mekkora kárt okoz nekünk, meg úgy általában az országnak.
Kis emberek vagyunk nézzünk hétköznapi eseteket, elég ha híradót nézel...
Mellesleg a szabadság tényleg nem ez. Eleve különbséget kell tennünk valamiRE és valamiTÕL való szabadság között, és hol van még ez az ország ahhoz, hogy a többirõl beszéljünk, amikor liberalizmus legalizálni a füvet, vagy attól vagy szabad hazafi ha rendõröket dobálsz az utcán...
\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"
Jah, csak akkor, ha valakin nincs sapka...
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
De a "tanultam a hibáimból, bármikor meg tudom azokat ismételni" sem egy jó stratégia, ha államot akarunk csinálni ebbõl az izébõl. 😊
áá, nem ellenségek õk, egyáltalán nem, csak túlságosan unatkozik a nép és nincs jobb dolga, mint ilyen ártatlan lelkeket gyanusítgatni, világos.
A szabad ország kifejezésbõl sok embernek csak a "szabad" esik le, az, hogy ez egy ország, nem sok embert érdekel. Mindenki csak saját bajával törõdik, pedig szülõ- és otthonadó hazánk is bõvelkedik gondokban.
Ezzel a nagy magyarságtudattal átestünk a ló túloldalára. Megpróbálunk harcolni a békéért, a szabadságért - talán azért, mert ez most az a generáció, aki Petõfi és a többi lázadó hõstettein nõtt fel. Igaz, akkor még voltak megszállók... sebaj, aki keres, az talál magának ellenséget. Megpróbáljuk gyermekkori belénknevelt hõseinket utánozni: felszabadítjuk a hazát a Nagy Szélmalomtól, és megpróbálunk tizenkét pontot összegyûjteni - az IQ-teszten.
Garfield szavai nagyon találóak a helyzetre - bár ö a sztrájkkal kapcsolatban említette.
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Az, hogy ez egy szabad ország, nem azt jelenti, hogy itt mindent szabad.
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
#29491-es hozzászólás.
sztem a kettõ ugyanaz 😊
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
"Maguk a fasiszták, akik magasról szarnak a törvényekre!" (mondjuk, nem így hangzott teljesen, de ez most lényegtelen)
A mondatnak nem az elsõ része a lényeges, hanem a második.
Kissé vicces. 😊
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
És az mikor fog bebizonyosodni, hogy a cigányság még nagyobb veszélyt jelent?
(utálom a nácikat is de jóval kisebb fenyegetést jelentenek)
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
zseniálisan van összevágva amúgy, fõleg ahogy párosítják a jólszituált üzletvezetõt és a két fiatal srácot...teljesen objektív sugallata van 😊
(fogalmam nincs mi történt pontosan, nagyon nem is érdekel, valahogy mostanában nincs idõm az ilyen világmegváltósdi dolgokhoz)
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Tiszta szószpark, mindennap tanul valamit az ember. 😄
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.