Hír topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
..alakul <#ravasz1>#ravasz1>
A medve nem játék.

(köcsög hippi 😄 )
Vlala és az álomvilág😊
Csak az az ellenség, akit annak nézel. 😊
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
- A szlovákiai magyarokat származásuk miatt támadják, a cigányokat a viselkedésmódjuk miatt.
- A magyar kisebbségrõl még soha nem hallottam, hogy agyonvertek volna 1 embert, mert az véletlen egy kisgyereket elütött, soha nem hallottam olyat, hogy 40-50-en egymásnak esett volna két magyar család, romákról ezeket a dolgokat nem mondhatom el.
Belekevered a cigányokat a dologba, pedig két teljesen külön kategória.
Ja, és Párkányban nyugodtan végigsétálnék az utcán, Olaszliszkán nem szívesen.
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
A parlamentjük is fajgyülölõ...
De a sovén tótokhoz még hozzá kell venni Meciar pártját is...
...na s Fico pártja se egy magyarbarát...
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Ugye, milyen rosszul esik, ha ott, külföldön "mocskosmagyaroznak"? Nálunk ugyanezt csinálják a romákkal, és attól lesznek kemények egyes "nagyfiúk".
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
A medve nem játék.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
nehezn képzelem el, hogy mászkál egy patkány a szobában, és egybõl ráront a fickó szemének. aki persze nem hall semmit, nem érzi, hogy mellémászott egy állat, stb..
érdekes, amikor én földön aludtam, és egy egér suhant a szobán keresztül felébredtem rá, pedig nem 0 centire a fejemtõl volt
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Tehát minimum benne volt egy liter pálesz, és a véralkoholja olyan 3-4 ezrelék körül volt.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
következõ lépésben lakóparkot építenek majd amerikai konyhával a várba 😊
(videó vége, anno még röhögtem mucsiék poénján, de ezekután...remélem a parlamenttel nem fognak majd ennyit szarozni 😄)
Én már nem csodálkozom semmin 😊
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?