Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a.carkey
Meg Gyurcsány, Orbán, Kóka és Dávid.<#wave>

A medve nem játék.

Most ugyanezt románokkal, nemrég úgyis "megtámadtak minket az ûrben"...

Ha lúd legyen kövér, szart se adjatok tótok a labancoknak..😛<#hehe><#idiota><#eplus2>

..alakul <#ravasz1>

És övék lenne Gyõzike. 😊

a.carkey
Vajon tudja Slota, hogy ha átkerülne hozzájuk a térképen jelölt rész, akkor a szlovákság kisebbségbe kerülne? 😊

A medve nem játék.

Bandee1987

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Álom? Nem, én tényleg így élek.
(köcsög hippi 😄 )

desigo
Pedig amit vagy akit utálsz az csak neked rossz...
"Csak az az ellenség, akit annak nézel. 😊"

Vlala és az álomvilág😊

Akkor most hallasz szlovák-magyar barátságról is 😊
Csak az az ellenség, akit annak nézel. 😊

Bandee1987
Létezik? Én eddig lengyel-magyar barátságról hallottam még csak 😊

A remény hal meg utoljára. De ha most elkezdjük teli torokból szidni a szlovákokat, mi sem leszünk különbek. Fõleg, hogy megromlana a szlovák magyar barátság, ami a netes-sajtós-kereskedelmi tévés pletykák ellenére is létezik.

Bandee1987
Bárcsak így lenne. Szerintem azért nem ilyen egyszerû a dolog.

Tudsz ellene tenni? Kell ellene tenni? Slota olyan, mint a nátha. Kellemetlen, de elmúlik magától.

Bandee1987
Két fontos különbség van a szlovákiai magyarok és a cigányok között:
- A szlovákiai magyarokat származásuk miatt támadják, a cigányokat a viselkedésmódjuk miatt.
- A magyar kisebbségrõl még soha nem hallottam, hogy agyonvertek volna 1 embert, mert az véletlen egy kisgyereket elütött, soha nem hallottam olyat, hogy 40-50-en egymásnak esett volna két magyar család, romákról ezeket a dolgokat nem mondhatom el.

Belekevered a cigányokat a dologba, pedig két teljesen külön kategória.

Ja, és Párkányban nyugodtan végigsétálnék az utcán, Olaszliszkán nem szívesen.

joebacsi
köszi, ez azért közel sem csekély...

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

guardian hero
Sajnos ezt már 1848-ban sikerült elkúrnunk.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Csak õk ezt kormányzati helyrõl teszik...
A parlamentjük is fajgyülölõ...

Kimondottan slotának (SNS) 15% körül mozog.
De a sovén tótokhoz még hozzá kell venni Meciar pártját is...
...na s Fico pártja se egy magyarbarát...

guardian hero
Mások meg azt hiszik, hogy a politikai korrektség azt jelenti, hogy a seggünkbe dugjuk a fejünket, és nem veszünk tudomást nyilvánvaló problémákról. Az se jobb.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

*rosszul😊

szerintem nem járnánk rosszúl ha a kölkök anyanyelvi németet tanulnának...

vagy egyes népcsoportok nagy átlagban tényleg mocskosak.

Sz.rd már le, a kutyát sem érdekli Slota. Szerencsére a szlovákok nem Sloták, egy fecske nem csinál nyarat.

Ugye, milyen rosszul esik, ha ott, külföldön "mocskosmagyaroznak"? Nálunk ugyanezt csinálják a romákkal, és attól lesznek kemények egyes "nagyfiúk".

joebacsi

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

joebacsi
kevés, de õ az itteniekkel ellentétbe bekerült a parlamentbe...bár ennek ellenére sztem eléggé erõltetetten van eltúlozva ez a slota hisztéria...

Bandee1987
Ja, csak õ és a pártja van kormányban, úgyhogy jogosan lehet félteni a magyar kisebbséget.

Mert MO-n mekkora támogatottsága lenne egy hasonló majomnak? 😊
Még csak az kéne...
joebacsi
szlovákiában mekkora a támogatottsága ennek a majomnak?

Bandee1987
Ez ellen a mocskos magyargyûlölõ féreg ellen kéne tiltakozni inkább, nem? Nem igaz, hogy a külügyminiszérium leszarja az egészet. És ezek vannak ott kormányon. Inkább õk adják vissza a Felvidéket, amit elvettek tõlünk.

Támogatom, hogy az osztrákok annexálják a Dunántúlt.)

a.carkey
Mr_no_NaMe
Mondjuk én ezt alapból nem értem...tollal ráír arra a szar fecnire amit még a hülye is lát, ráadásul a saját tulajdona és eljárás indul ellene okirathamisításért??? Ez a vicc...

Punker
én nehezen képzelek el egy 2. osztályú szállodát is, akkor már inkább kemping 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Emlékezz, George W. Bush is csak megbotlott, és a torkán akadt a ropi, miközben a szemüvege megsértette az arcát...

PíszLávJuniti
😄DDDDDDD
nehezn képzelem el, hogy mászkál egy patkány a szobában, és egybõl ráront a fickó szemének. aki persze nem hall semmit, nem érzi, hogy mellémászott egy állat, stb..
érdekes, amikor én földön aludtam, és egy egér suhant a szobán keresztül felébredtem rá, pedig nem 0 centire a fejemtõl volt

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

desigo
Pár éjszaka nem fog rendesen aludni az tuti...
Punker

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

desigo
nyugodjon békében 😞
Sadist
"A Parlamenttel szaroznak, nem tudom megvenni" 😄😄😄

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Sadist
"A közelben lakók annyit láttak, hogy az enyhén ittas állapotú nõ több házba is becsönget, keres valakit, akit viszont senki nem ismert."

Tehát minimum benne volt egy liter pálesz, és a véralkoholja olyan 3-4 ezrelék körül volt.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

MÛÛÛÛKÖDJ!!!

joebacsi
megyek mészárolgatni egy kicsit az utcára, oszt majd úgyis ráfogom a gta-ra 😊

joebacsi
kurvaország 😊

következõ lépésben lakóparkot építenek majd amerikai konyhával a várba 😊
(videó vége, anno még röhögtem mucsiék poénján, de ezekután...remélem a parlamenttel nem fognak majd ennyit szarozni 😄)

Majd kell egy parabola lentre is! 😄
Én már nem csodálkozom semmin 😊

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

guardian hero
Én is egyetértek, kivéve a látens jobboldali propaganda-utalásokat.