Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kipakolás? Robbantás. Az újságok meg kapnak az alkalmon, és szépen, részletesen, képekkel illusztrálva leírják, hogyan dolgoztak a bûnözõk.
Francba a terrosista kézikönyvvel, elég, ha van nálad egy hírlap...

Most az ótómata kipakolás a divat!

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Szééép.
Õk is emberek, tévedhetnek...

ffxi
Asszojdják, hogy Budapesten rendõrhiány van. Nah nyomás bankot rabolni 😄

Fákjúal!

Punker
itthon tuti lelõtték volna a rendõrt 😞

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Így kell ezt csinálni, tanulhatnánk tõlük.

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

a.carkey

A medve nem játék.

Punker
a dollár hetek óta lent van, most éri meg külföldrõl rendelgetni 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Dragooon

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

Punker
ha 300 köré megy szólj én is veszek 😊

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

offtopik

vajon hol áll meg a font romlása? Már 340-nél gondoltam rá, hogy bevásárolok belõle és most váltják 325-ért.

SHADOWEYES7
Sérülhet(ett) a gerince a katapultálástól,gondolom a katonai orvosok majd eldöntik.

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Istencsászár
Ez jó volt.

TV2 híradó, kérdés "engednek e egy katapultát pilótát ujra repülni"

^^

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

SHADOWEYES7

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Kiütés a futballpályán 😄

Ahogy érzed.

GregSB
Az a baj hogy nem ezt írták a cikkben. Dezinformáltak, csak hogy jobban csengjen a cikk címe. Ennyi.

Ember, az egyik bomba a történelem leghatalmasabb pusztítását végezte az élõvilágon, a másik nem.
Mi a francot nem értesz még?!

GregSB
<#wilting>

Nem nevezhetjük nagyobb bummnak is akár...
Az egyik 50 megatonnás robbanás volt, a másik 15. Nem a felhõk mérete számít, azt befolyásolják az idõjárási tányezõk, és az is, hogy a Cár egy sokkal "tisztább" bomba volt a Castle Bravonál.

Ráadásul ezt is benézték az Indexnél, a Bravo felhõje 40Km magasra szállt fel, 100Km az átmérõje volt.

Ja és ha figyelmesen olvasol megtalálod, hogy míg az oroszok bombájának felhõje 64km magasra emelkedett, addig az amcsiké 100km-re. Vagyis nyugodtan nevezhetjük nagyobb bummnak is akár..

Valóban hibás a cím, talán a "..történelem egyik legnagyobb.." lett volna a helyes. Ettõl függetlenül egyértelmûen az amcsik által kreált bombáról esik szó, mint ahogy a wiki linkedben is megemlítik "...Összehasonlításul, az Amerikai Egyesült Államok által épített legnagyobb nukleáris fegyver, a B41-es bomba hatóereje 25 Mt, a legnagyobb felrobbantott amerikai atomfegyver hatóereje pedig 15 Mt volt...".

GregSB
Akkor olvasd el mégegyszer a fõoldalra kiírt alcímet:

"Fél évszázaddal a történelem legnagyobb nukleáris robbantása után "

Szerintem rosszul értelmezted.

23 kísérleti robbantást végzett az amerikai hadsereg..A legnagyobb szabású egy 15 megatonnás hidrogénbomba tesztje volt.

Vagyis nem a világ legnagyobb bombájáról, hanem az amerikaiak által készített legnagyobb hidrogénbombáról van szó.

akyyy
Ezt tanítják

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

GregSB
Az Index hozza a szokásos formáját

Cím és alcím a fõoldalon:

"Élet a hidrogénbomba kráterében

Fél évszázaddal a történelem legnagyobb nukleáris robbantása után pezseg az élet a Bikini-korallon."

A cikkbõl:

"A legnagyobb szabású egy 15 megatonnás hidrogénbomba tesztje volt."

Maga a cikk érdekes, de mi a francnak kell telerakni szenzációhajhász hazugságokkal? Aki egy kicsit is odafigyelt töriórán a "hidegháború" témakörnél az tudja, hogy a valaha felrobbantott legnagyobb hidrogénbomba az 50 megatonnás Cár bomba volt.
Ennyire hülyének nézik az embert az indexnél?

Mr_no_NaMe
azdejónéni <#wow2>
<#nyes><#eplus2><#hehe><#eljen>

egyetértek a szlovákok többsége nem utálja a magyarokat..a slota csak egy idióta...

erõltett bizony,a szlovákok többsége idiótának látja slotát..azért emelik ki nálunk hogy eltereljék a figyelmet a valós gondokról..szlovákiábam már jövöre bevezetik az eurót..az ottani magyarok egyre jobban élnek...

<#finom>

a.carkey

A medve nem játék.

a.carkey
Kis Vuk kritika ...

"Vége. Nem térek magamhoz. Inkább egy haldokló 12 éves maláj kurva bambuszketrecbõl lecsurgó nyálát kenje szét a mellkasomon három pucér skót a szöges bakancsával, miközben nyugdíjas nénik szottyadt mellükkel terítik be a fejem és félkarú szintisember adja elõ a Fásy- mulató Összest."

A medve nem játék.

Mr_no_NaMe
közi ^^
joebacsi
-1 😞

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Bandee1987
lessssz.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Mr_no_NaMe
Most akkor lesz holnap sztrájk vagy nem?
a.carkey
Farkánál fogva ...

A medve nem játék.

PíszLávJuniti
😄

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

Ez igaz az összes részeg autósra.

Bandee1987

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

*kegyetlenül röhög*

Persze, azért hazaszeretet is van a világon. (Legközelebb nagyobb szmájlit teszek oda. 😊 )

mondjuk olyat soha nem mondtam hogy "legyünk szlovákok"...

Továbbá lenne egy rakás síparadicomunk. Rábeszéltél, legyünk szlovákok. Nekik legalább van jövõjük 😊

továbbá alacsonyabbak lennének az adók (pl iparûzési nincs is), alkotmányellenes a prakolásért való fizetés, jövõre lehetne eurónk😊

Meg én. Megiszom az összes sörüket. 😊

Meg Kiszel Tünde. Úgy tûnik nem számoltak a lehetséges következményekkel😊