Hír topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Francba a terrosista kézikönyvvel, elég, ha van nálad egy hírlap...
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Õk is emberek, tévedhetnek...
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
A medve nem játék.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
vajon hol áll meg a font romlása? Már 340-nél gondoltam rá, hogy bevásárolok belõle és most váltják 325-ért.
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
TV2 híradó, kérdés "engednek e egy katapultát pilótát ujra repülni"
^^
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Mi a francot nem értesz még?!
Nem nevezhetjük nagyobb bummnak is akár...
Az egyik 50 megatonnás robbanás volt, a másik 15. Nem a felhõk mérete számít, azt befolyásolják az idõjárási tányezõk, és az is, hogy a Cár egy sokkal "tisztább" bomba volt a Castle Bravonál.
Ráadásul ezt is benézték az Indexnél, a Bravo felhõje 40Km magasra szállt fel, 100Km az átmérõje volt.
"Fél évszázaddal a történelem legnagyobb nukleáris robbantása után "
23 kísérleti robbantást végzett az amerikai hadsereg..A legnagyobb szabású egy 15 megatonnás hidrogénbomba tesztje volt.
Vagyis nem a világ legnagyobb bombájáról, hanem az amerikaiak által készített legnagyobb hidrogénbombáról van szó.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Cím és alcím a fõoldalon:
"Élet a hidrogénbomba kráterében
Fél évszázaddal a történelem legnagyobb nukleáris robbantása után pezseg az élet a Bikini-korallon."
A cikkbõl:
"A legnagyobb szabású egy 15 megatonnás hidrogénbomba tesztje volt."
Maga a cikk érdekes, de mi a francnak kell telerakni szenzációhajhász hazugságokkal? Aki egy kicsit is odafigyelt töriórán a "hidegháború" témakörnél az tudja, hogy a valaha felrobbantott legnagyobb hidrogénbomba az 50 megatonnás Cár bomba volt.
Ennyire hülyének nézik az embert az indexnél?
A medve nem játék.
"Vége. Nem térek magamhoz. Inkább egy haldokló 12 éves maláj kurva bambuszketrecbõl lecsurgó nyálát kenje szét a mellkasomon három pucér skót a szöges bakancsával, miközben nyugdíjas nénik szottyadt mellükkel terítik be a fejem és félkarú szintisember adja elõ a Fásy- mulató Összest."
A medve nem játék.
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!