Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a.carkey
Pont most akartam belinkelni. 😊

Magyarként nézve undorító, de nem hiszem, hogy lefizették a mukit, az egyszerûen ilyen hülye volt. Viszont tény, hogy kurvára nem volt átgondolva az egész.

Amivel védekeznek az elég egy bolond érv, hogy csak így lehet megóvni. Jól hangzik, mint anno ahogy az "EU"-t hírdették (cukrászda, bolt, és a vám nélküli autóvásárlás külföldön ...).

Tényleg furcsa, hogy amikor a telkemre akartam építeni egy faházat, akkor mennyi engedély kellett, és itt meg elég volt Mezõs Tamás jóváhagyása. Kiváncsi leszek a részletekre késõbb, mert ennek vsz nem lesz vége.

(Én speckó kibasznák velük, hogy nem engedélyezném a megnyitást.)

VISZONT, nyugaton IS van rá példa, hogy parkoló/mélygarázs épült a város történelmi helyein, ahol aztán szintén van történelmi emlék: Salzburg, Würzburg, stb. Itthon persze szakszerûtlenségrõl is beszélhetnénk (ha igaz amit állítanak), meg pofátlanságról is.

A medve nem játék.

Bandee1987

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Nyugodjék békében.

Bandee1987
RIP
😞

Fabio Capello
😞 RIP

M@TriX
hajh...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Sajnálom. Olvastam róla, hogy az utolsó napokban már nem ismert fel szinte senkit. Borzasztó dolog a rák.

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

akyyy
😞((((((

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

guardian hero
Nyugodjék békében.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

bertino
fail.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Modern Darwin-díj.

Én csak annak örülök, hogy ártatlanok nem kerültek eléjük.

Ha kiforgatod a szavaimat, sosem értjük meg egymást.
Nem a képzettséggel van baj, hanem a lustasággal és az irigységgel.

<#eljen>

egyetértek

arról van szó hogy a diplomás hülye mert túlképzett,a munkás pedig alulképzett..tehát a kormány nem hibás csak mi igaz?

a fizetés 50 százalékát kb.

érdekes módon itt veszi el az állambácsi a legtöbb pénzt és mégsem müködik semmi...a híres nevezetes demokrácia bizony csak fizetek de az se jár amaz sem jár,a szegény meg is pusztulhat...

joebacsi
hírösszefoglaló-szerkesztés a következmények nélküli országban 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Bandee1987
Én is Neumann karra járok, szóval akkor reménykedhetek? 😊

Anglia - Egyesült Királyság...na ezt sokan keverik, de embert nem hallottam még aki Liechtensteint és Svájcot összetévesztené.

Ez nem lámaság kérdése, sokan keverik. Ha nem vesszõvel választottad volna el akkor nem értem félre, sry.

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

R4VII
Legjobb hírek : kuruc.info 😄

\"Ha Ábrahám gyermekei lennétek,akkor úgy cselekednétek, ahogy Ábrahám....Ti apátoktól, az ördögtől származtok.\"-János 8 [39,44]

desigo
Én is láttam ilyen hirdetést!
Van ahol semmibe se nézik az ott végzetteket.
Ha van pénzed ott a legkönnyebb diplomát szerezni...
Én nem tudom milyen most a gdf, de amikor ilyen álláshírdetések voltak, akkor még nem volt hivatalosan elfogadott a diploma amit adtak. De ha ccnp-t meg mcp-t oktatnak akkor annyira szar nem lehet. Ez a 2 papír diploma nélkül is nagyon sokat ér. Amúgy lehet, hogy a bmf-nek többet ér a diplomája, de mindegy, hogy hova jársz ha mellette nem foglalkozol vele. Lehet, hogy a bmf-es pályakezdõt felveszik rögtön, de fél évig lófaszt se fog csinálni amíg a cég be nem tanítja. Aki mellette sokat foglalkozik az informatikával annak meg tökmindegy, hogy gdf vagy bmf.

desigo
tudom de mindkét országba megyünk
azért ekkora láma nem vagyok...
bertino
az már elég kemény 😄D

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Molnibalage
A Bátyus 5 éve végzett a BMF Neumann karán. El tudott vele helyezkedni és azóta is dolgozik.

Én a GDF-rõl eddig csak elképesztõ dolgokat halottam. 2-3 féléves anyaguk az én gimis szintemet nem ütötte meg. Olyan álláshirdetést is láttam, hogy a végén odaírták, hogy "GDF-es ne is jelentkezzen..."

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Bandee1987
Hát nemtom, szerintem a Budapesti Mûszaki Fõiskola sokkal jobb. (majd 5 kart ölel fel a közgazdaságtantól az informatikán át egészen a gépészekig, és sorolhatnám)

Count Adyn
Sztem azt akarta mondani, hogy aki eddig leszarta a sebességhatárokat annak hiába viszik lejebb ugyanugy le fogja szarni, szóval csak a jelenleg normálisan közlekedõkkel basznak ki, aminek semmi értelme.

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Sadist
GDF amúgy tényleg ennyire gány fõiskola?
Mert wiki szerint az ország egyik top fõiskolája.
Nyílván az én elég kis empirikus mintám nem túl releváns, de aki GDF-est ismerek, az a számtech eladónál feljebb nem igen jutott 😄

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Punker
gyertek le élni kelet magyarországra egy fél évre és kicsit máshogy látjátok majd a világot.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

M@TriX
hát speciel én nyíregyházi vagyok, folyamatosan keresünk/kerestünk informatikusokat (programozót/rendeszergazdát...) de a kb. 10 jelentkezõbõl 7 Gábor Dénes fi diplomát lobogtatott, mást nem tudott, a többi meg hobbi"kertész" volt.

szóval szerintem lenne igény itt is megfelelõ szakemberre, de aki már ért a dolgokhoz már régen elhúzott, vagy van egy jó állása 😊

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Nekem teljesen mindegy, hogy elhiszed vagy sem, de én tudom, mert én is tapasztaltam a saját bõrömön, amikor munkát kerestem. Itt Nyíregyházán nincs semmi. Kb 2-3 havonta kijött egy hírdetés ami majdnem jó lett volna, ezért is húztam el innen a faszba. Pesten biztos találna munkát, de nem akar költözni.

Vagy lusta megmozdulni a jobb állásért.
Oda megy ami közel van, közben meg szivja a fogát hogy milyen szar neki.
Az elég jó programozo meg valszeg egyenlõ azzal, hogy végzettsége nincs.
A cisco ccna papír meg talán ha a 2%-át érdekli a munkáltatóknak.
Sadist
Na ez az, amit nem hiszek el. Az a haverod ha tényleg rendelkezik azokkal a képességekkel, akkor kizárt dolog, hogy egy gyárban kelljen dolgoznia minimálbérért. Még egy alja rendszergazdai melóval is többet lehet keresni.
Meg arra is kíváncsi lennék, hogy ki mit ért "elég jó" programozáson. Mert az, hogy 25 nyelven tudsz helloworldöt írni, és mással csináltatod meg a beadandó feladataidat, hogy 5 év után kapj egy papírt, az nem igazán az a kategória.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

PíszLávJuniti
Másrészt azért nem mennek, mert az olyan kvalifikáltásúg munka amit csinálnának (közmunka, segédmunka), kevesebbet fizet mint a segély. ennyi.

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

Mi van meg mi nincs? A cigányok azért nem kapnak munkát mert nagy szó ha az általános iskolát elvégzik. Nálnuk pl dolgoznak cigányok, a kutyát nem érdekli, hogy barnább a bõrük. Vannak olyan multi cégek, amik külön kiemelik, hogy nem érdekli õket a bõrszín, szexuális beállítottság, vallás, MINDENKI jelentkezését várják. Ha elmenne egy cigány aki jó szakember 100%, hogy felvennék. És igen a cigányoknak lenne nekik megfelelõ munka, de tényleg nem mennek, csak akik akarnak. De a szakképzett magyaroknak tényleg nincs munka, mint ahogy a szakképzett cigányoknak(van ilyen egyáltalán?😊) sincs.

Istencsászár
Bírd... attól még odanyögted a hülyeséget... tök mindegy milyen tábla van kint a többség szarik rá és túllépi... tegnap is jöttem pestre, 70 helyett 90el mentek, 90 helyett 130al... falun át 50 helyett 70el...

Mégjobban szigorítani kell, és a szabálytalankodóknak a kedvét elvenni minden féle szabálysértéstõl, persze ehhez az is kellene hogy a rendõrök ott álljanak és figyeljenek, de ez olyan ritka mint a fehér holló.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Érdekes, ha cigányokról van szó, akkor tök másképp szól ez a mondóka...
Akkor most nekik lenne, de nem mennek, a magyaroknak meg nincs, de mennének?
"nem szigorítani kellene, hogy kevesebb legyen a baleset, hanem betartatni vazz."
Maximálisan egyetértek. Ugyanez vonatkozik az adókra is.

Ez mekkora nyomorék szöveg, hogy aki akar az úgyis dolgozik😊) lol. Ismerek olyat, aki elég jó programozó meg van cisco ccna papírja, matekból is gecijó és valami gyárban dolgozik minimálbérért. Az it szektorban Budapesten kívül nagyon nehéz elhelyezkedni. Az igaz, hogy aki akar az úgyis talál munkát csak nem mindegy, hogy a szakmájában vagy elmegy postásnak, mekibe, vagy szalag mellé robotmunkát végezni... Inkább ne csináljon semmit 1 évig hanem képezze magát otthon, amíg nem talál munkát, mert ha valaki elmegy ilyen hoki munkát végezni az nagyon gyorsan elfelejti még azt is amit addig tudott.

M@TriX
ez annyira sarkítás mint az enyém... sõt.
Én jövõbe mutatóan mondtam, te meg jelen idõben. És a mai kressz állása szerint sehol nem lehet 160-al menni, sõt.

de ha te ennyit tudtál kiolvasni a mondandómból akkor vagy te vagy nehézfelfogású, vagy én írtam le a mondandómat rosszul, bár szerintem elég egyszerûen és érthetõen írtam.

"nem szigorítani kellene, hogy kevesebb legyen a baleset, hanem betartatni vazz."

de mindig is bírtam az ilyen picsa dolgokba kapazkodókat.

Istencsászár
"Lassan 20-al lehet csak menni, aztán csak rájönnek, hogy nem ez a megoldás...."

Aha... kicsit túlzás, az meg ne legyen már baj hogy nem lehet 160al száguldozni ( mindenhol ).

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

M@TriX
hát azzal a tököm nekem is tele van, hogy Demszky papa is jön a senki nem adóznik szöveggel, a rendes munkások mint én is meg az 50%-ot odapottyantja a zsebükbe.

szóval az ilyenek kapják be, most te is Vlala (harag nélkül persze 😊 )

szerintem nem a jelnlegi adókulcs kevés, hanem nem tartatják be, mert ez így nekik jó (meg a cégeiknek)

Ugyan ez vonatkozik a kresszre is. Elég szigorúak a szabályok, nem szigorrítani kellene, hogy kevesebb legyen abaleset, henem betartatni vazz. Lassan 20-al lehet csak menni, aztán csak rájönnek, hogy nem ez a megoldás....

na most kieresztettem egy kicsit a gõzt 😊

a.carkey
Azért az sem mindegy, hogy mész ki: családdal, vagy egyedül, max. aktuális nõddel.
Az sem mindegy hová mész! És persze a szakma is számit.
Dolgozz itthon orvosként és dolgozz külföldön orvosként ...

A medve nem játék.

na igen, azért megy el a fizunk fele adókra, mert itt senki nem akar adni.

Ez már bõven tabutéma, de kb. ezért tart az országunk ilyen szép kis adósságnál. Mindenki csak kapni akar, adni nem.