Hír topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Magyarként nézve undorító, de nem hiszem, hogy lefizették a mukit, az egyszerûen ilyen hülye volt. Viszont tény, hogy kurvára nem volt átgondolva az egész.
Amivel védekeznek az elég egy bolond érv, hogy csak így lehet megóvni. Jól hangzik, mint anno ahogy az "EU"-t hírdették (cukrászda, bolt, és a vám nélküli autóvásárlás külföldön ...).
Tényleg furcsa, hogy amikor a telkemre akartam építeni egy faházat, akkor mennyi engedély kellett, és itt meg elég volt Mezõs Tamás jóváhagyása. Kiváncsi leszek a részletekre késõbb, mert ennek vsz nem lesz vége.
(Én speckó kibasznák velük, hogy nem engedélyezném a megnyitást.)
VISZONT, nyugaton IS van rá példa, hogy parkoló/mélygarázs épült a város történelmi helyein, ahol aztán szintén van történelmi emlék: Salzburg, Würzburg, stb. Itthon persze szakszerûtlenségrõl is beszélhetnénk (ha igaz amit állítanak), meg pofátlanságról is.
A medve nem játék.
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Nem a képzettséggel van baj, hanem a lustasággal és az irigységgel.
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
\"Ha Ábrahám gyermekei lennétek,akkor úgy cselekednétek, ahogy Ábrahám....Ti apátoktól, az ördögtől származtok.\"-János 8 [39,44]
Van ahol semmibe se nézik az ott végzetteket.
Ha van pénzed ott a legkönnyebb diplomát szerezni...
Én a GDF-rõl eddig csak elképesztõ dolgokat halottam. 2-3 féléves anyaguk az én gimis szintemet nem ütötte meg. Olyan álláshirdetést is láttam, hogy a végén odaírták, hogy "GDF-es ne is jelentkezzen..."
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Mert wiki szerint az ország egyik top fõiskolája.
Nyílván az én elég kis empirikus mintám nem túl releváns, de aki GDF-est ismerek, az a számtech eladónál feljebb nem igen jutott 😄
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
szóval szerintem lenne igény itt is megfelelõ szakemberre, de aki már ért a dolgokhoz már régen elhúzott, vagy van egy jó állása 😊
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Oda megy ami közel van, közben meg szivja a fogát hogy milyen szar neki.
Az elég jó programozo meg valszeg egyenlõ azzal, hogy végzettsége nincs.
A cisco ccna papír meg talán ha a 2%-át érdekli a munkáltatóknak.
Meg arra is kíváncsi lennék, hogy ki mit ért "elég jó" programozáson. Mert az, hogy 25 nyelven tudsz helloworldöt írni, és mással csináltatod meg a beadandó feladataidat, hogy 5 év után kapj egy papírt, az nem igazán az a kategória.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
Mégjobban szigorítani kell, és a szabálytalankodóknak a kedvét elvenni minden féle szabálysértéstõl, persze ehhez az is kellene hogy a rendõrök ott álljanak és figyeljenek, de ez olyan ritka mint a fehér holló.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Akkor most nekik lenne, de nem mennek, a magyaroknak meg nincs, de mennének?
Maximálisan egyetértek. Ugyanez vonatkozik az adókra is.
Én jövõbe mutatóan mondtam, te meg jelen idõben. És a mai kressz állása szerint sehol nem lehet 160-al menni, sõt.
de ha te ennyit tudtál kiolvasni a mondandómból akkor vagy te vagy nehézfelfogású, vagy én írtam le a mondandómat rosszul, bár szerintem elég egyszerûen és érthetõen írtam.
"nem szigorítani kellene, hogy kevesebb legyen a baleset, hanem betartatni vazz."
de mindig is bírtam az ilyen picsa dolgokba kapazkodókat.
Aha... kicsit túlzás, az meg ne legyen már baj hogy nem lehet 160al száguldozni ( mindenhol ).
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
szóval az ilyenek kapják be, most te is Vlala (harag nélkül persze 😊 )
szerintem nem a jelnlegi adókulcs kevés, hanem nem tartatják be, mert ez így nekik jó (meg a cégeiknek)
Ugyan ez vonatkozik a kresszre is. Elég szigorúak a szabályok, nem szigorrítani kellene, hogy kevesebb legyen abaleset, henem betartatni vazz. Lassan 20-al lehet csak menni, aztán csak rájönnek, hogy nem ez a megoldás....
na most kieresztettem egy kicsit a gõzt 😊
Az sem mindegy hová mész! És persze a szakma is számit.
Dolgozz itthon orvosként és dolgozz külföldön orvosként ...
A medve nem játék.