Hír topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A medve nem játék.
A medve nem játék.
A medve nem játék.
...
Ennyit errõl. Hihetetlen, de még azt a morált sem üti meg a közlekedésünk, ami 1989-ben volt, nemhogy egy mai Svájchoz közelítene ...
A medve nem játék.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
Helyi megfigyelõk tornádót észleltek a Bács-Kiskun megyei Gátér térségében kedden délután - tájékoztatott az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ).

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
A medve nem játék.
Igen? Kik? Hol? Mikor? Hogy? Én valahogy érdekes mód semmi ilyenrõl nem hallottam...
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
de azért fizetni (nem keveset) ,hogy szándékosan tönkretedd a tüdõdet nem ép elmére utal!
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Akinek ennyire nem számít a saját élete, az egyáltalán miért él? Annyira nem tudom megérteni.
A medve nem játék.
khumbula
Az meg más kérdés, hogy mivel ingyenes, ezért nincs pénze marketingre (megvesztegetésre 😊), a kicsipuhának meg van és nem sajnálja ezt kihasználni, és úgy néz ki õk csinálják jól 😊
A tojásdobáló forma elõtt meg le a kalappal, legalább a kis kopasz se hiszi azt ezek után, hogy ha lassú-szépenérthetõ angol beszéddel jópofizik kicsit, vigyorog egyet-kettõt, még nem fogja mindenki csontig kinyalni neki ebben a balkáni országban 😊
(persze nagy veszteség úgyse érte, mert már pattantak az adriai nyaralókulcsok a megfelelõ döntéshozó személyeknél, de azért jól esik belegondolni, hogy talán az ilyenektõl nem áll föl neki még legalább 10 évig, még ha talán ez túl romantikus is 😊)
"azt követelte, hogy a cége adja vissza az adófizetõk pénzét"
szerinted az rendben van, hogy az állam csak microsoft termékeket vesz az iskolákba az állam pénzébõl a te és az én pénzembõl?
Sztem ennek most kivételesen nincs köze a divatdobáláshoz, sztem csak egy elvetemült Linux hívõ volt 😊
Divat lett dobálni.