Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a.carkey
pfff itt lakok és errõl nem is hallottam :S

a.carkey

A medve nem játék.

a.carkey

A medve nem játék.

a.carkey

...

Ennyit errõl. Hihetetlen, de még azt a morált sem üti meg a közlekedésünk, ami 1989-ben volt, nemhogy egy mai Svájchoz közelítene ...

A medve nem játék.

Punker
a testõr is okos volt nagyon, lehetett volna bomba is.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Bandee1987

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

joebacsi
hmm, valamelyik nagy putyinhívõ kreatív volt 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Punker
lassan elfelejthetjük mit is tanultunk anno földrajzon.....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

whiskeyman
ennek viszont a fele sem tréfa <#wow2>

&#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#771;&#830;)&#1782; CefreTeam&#8482; &#3663;&#865;&#815;&#3663;&#64831;

whiskeyman
Nyugodjék békében Kutya Úr 😞

&#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#771;&#830;)&#1782; CefreTeam&#8482; &#3663;&#865;&#815;&#3663;&#64831;

a bizti õr is kemény fazon, én oda nem nyúltam volna kézzel😊

Fabio Capello
hát ettõl leestem a székrõl... 😄 Vki nagyon pihentagyú lehetett 😄

Mátészalka máma

Helyi megfigyelõk tornádót észleltek a Bács-Kiskun megyei Gátér térségében kedden délután - tájékoztatott az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ).

a mai magyar tornádókról van valakinek képe, videója?

Fabio Capello
😞 RIP

desigo
Szép kort megért...
nyugodjon békében!
Bandee1987

Scottt
Hát aki félévet lehúzott Afganisztánban.Még szép, hogy egybõl fotózni kezdett😊Bár elég csúnyán néz ki😄

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Fabio Capello
aucs

a.carkey
Igen; A filmek, a "háemcsék", a "példaképek"; A 80-as, 90-es években; úgy, hogy divatot csináltak ebbõl is, meg a bukósisak nélküli motorozásból is; Hallottad, csak nemm vetted észre.

Sadist
"Elhitették velük, hogy ha nem kötöd be magad, attól kemény leszel."

Igen? Kik? Hol? Mikor? Hogy? Én valahogy érdekes mód semmi ilyenrõl nem hallottam...

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Sajnos nem az a helyzet, hogy nem érdekli õket. Elhitették velük, hogy ha nem kötöd be magad, attól kemény leszel. Legalábbis a fekvõgipsz, vagy a koporsó kemény lesz.

Sadist
Igen, errõl is oldalakat lehetne írni, hogy az emberi faj buta önpusztító része és a dohányosok mennyire alkotnak közös halmazt, de erre úgyis van külön topik.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

desigo
Az alkohol legalább elbódít...
de azért fizetni (nem keveset) ,hogy szándékosan tönkretedd a tüdõdet nem ép elmére utal!
joebacsi
húsvétkor, mise után ahogy számolgattam legalább 20-25 ember bukta volna a jogsit, hála a zéró toleranciának 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

5c0rp330n
ennyi erõvel a cigisek miért léteznek? az is lassú öngyilkosság. vagy alkoholisták.. ennél a biztonsági öv hiánya még jobb is, mert abba csak akkor halsz bele, ha peched van. aki így vezet, az vszínûleg szarik az egészre és úgy gondolja, hogy ha már karambólozik, akkor az isten akarata, hogy meghaljon 😊

Sadist
"A meghalt személygépkocsi-vezetõk fele, elöl ülõ utasaik 56 százaléka nem használta a biztonsági övet."

Akinek ennyire nem számít a saját élete, az egyáltalán miért él? Annyira nem tudom megérteni.

a.carkey
Ennek ellenére ma reggel is ugyanaz a két autó, egy zöld CDs rendszámú Audi és egy szürke Merci lazán bekanyarodott balra egy olyan helyen, ahol évek óta nem lehet és azt a sávot használta amit csak a BKVnak lehet. Ezt kb. 4x láttam már különbözõ reggeleken. Szóval ezek visszaesõk és lazán így járkálnak. Rendõr persz sehol. A rendõr is csak ott van/mér, ahol pl. egy 40es tábla van kitéve ...

A medve nem játék.

Csak jó valamire a zéró tolerancia, meg a gyorshajtás szigorítása...

desigo
legalább valahol van fejlõdés...
Bandee1987
Nemtom, gondolom majd fennlesz Microsoft weboldalán vmikor.

GregSB
Fent van valahol a teljes beszéd?

joebacsi
Azért az teljes kompatibilitás kicsit sántít, és az openoffice is képes meghülyülni, de való igaz, hogy az esetek túlnyomó többségében szerintem is ki lehetne vele váltani a kicsipuha szoftverét.

Az meg más kérdés, hogy mivel ingyenes, ezért nincs pénze marketingre (megvesztegetésre 😊), a kicsipuhának meg van és nem sajnálja ezt kihasználni, és úgy néz ki õk csinálják jól 😊

A tojásdobáló forma elõtt meg le a kalappal, legalább a kis kopasz se hiszi azt ezek után, hogy ha lassú-szépenérthetõ angol beszéddel jópofizik kicsit, vigyorog egyet-kettõt, még nem fogja mindenki csontig kinyalni neki ebben a balkáni országban 😊
(persze nagy veszteség úgyse érte, mert már pattantak az adriai nyaralókulcsok a megfelelõ döntéshozó személyeknél, de azért jól esik belegondolni, hogy talán az ilyenektõl nem áll föl neki még legalább 10 évig, még ha talán ez túl romantikus is 😊)

Szerintem meg az baromfigazdálkodást akarják fellendíteni a tojásdobálással. 😊

5c0rp330n
nem feltétlenül ezt mondtam. viszont egyrészt akkor legalább tényleg tanulnának valamit és nem az az office-word-excel ökörködés menne, mint most, másrészt mondjuk egy ubuntu-nál már nem sok szükség van a parancssorra, direkt a windózhoz szokott tudatlan júzereknek találták ki. addig még oké, hogy windows, egyelõre legalábbis. de hogy word-excel-access-powerpoint erõltetése miért megy? mért kellenek minden téren microsoft programok? hallottak olyasmirõl, mint mondjuk OpenOffice? még kompatibilis is a microsoft féle gánnyal, jobb és teljesen ingyenes.

Sadist
Igazad van, inkább mindenhova linuxot, és bukjon a sok suttyó linux parancsokból és shell programozásból 😊

ajh :S

Bandee1987
Lehet, hogy nincs rendben, de ez nem a Microsoft hibája. A Microsoft egy cég, és mint minden cég (közgáz elsõ óra anyaga), õk is a profitmaximalizálásra törekednek. A tojás nem Steve Ballmernek jár, hanem az adott poltikusnak, aki aláírja a szerzõdést.

5c0rp330n
nem elvetemült linux hívõ volt. vagyis lehet, hogy az volt, de nem emiatt dobálta meg.
"azt követelte, hogy a cége adja vissza az adófizetõk pénzét"

szerinted az rendben van, hogy az állam csak microsoft termékeket vesz az iskolákba az állam pénzébõl a te és az én pénzembõl?

Bandee1987
Bill Gateset is dobálták már tortával.
Sztem ennek most kivételesen nincs köze a divatdobáláshoz, sztem csak egy elvetemült Linux hívõ volt 😊

Mindig kell egy hülye, akinél van néhány tojás.
Divat lett dobálni.

5c0rp330n
<#eljen>

bertino
pff... 😄

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Bandee1987
Na, ezt épp pont láttam

http://live.interware.hu/online/

még élõben beszél

majd mumuifikálják 😊