Hír topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az Eb alatt Ausztria visszaállítja a határforgalom-ellenõrzést
Ausztria visszaállítja a határforgalom-ellenõrzést a labdarúgó Európa-bajnokság ideje alatt. Így június 7-tõl 29-ig a nagyobb átkelõknél újra használják a kapukat, és figyelik a jármûveket, illetve az utasokat. Az útlevélre továbbra sem lesz szükség, elegendõ a személyi igazolvány a határátlépéshez.
„Ausztria a saját biztonsága érdekében kérte ezt, ezért ezt az ellenõrzést õ hajtja végre, határforgalom-ellenõrzést magyar rendõr nem végez” – mondta Samu István, az ORFK rendészeti fõigazgatója.
Ez azt jelenti, hogy Ausztriából Magyarország felé továbbra is bárki ellenõrzés nélkül utazhat. Samu István elmondta: amennyiben az osztrák kollégák igénylik, egy 15 fõs magyar rendõri csoport készen áll, hogy az Eb alatt Ausztriában segítsen a rend fenntartásában. A rendõrség feladata itthon az lesz, hogy a hazánkba belépõ szurkolók utazását biztosítsa. A torna alatt elsõsorban az M1-es autópályán és a Budapest-Bécs vasútvonalon lesz fokozott az ellenõrzés.
A zebrán ment át egy gyerek és már az út felénél járt amikor egy kettes golf satuzott és amikor látta,hogy nem bír megállni elrántotta balra a kormányt.Majdnem elcsapta szerencsétlent.
Nem a törvényekkel van a gond hanem a betartásukkal...
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
anno amerikában is a tv reklámoknak sikerült rászoktatni az embereket az öv használatára (ugye a 60as 70es években az autókban a biztonsági öv extrának számított, így értelemszerûen a használatuk sem volt igazán elterjedt)
itthon például ez a "Tibi megúszta a büntetést" majd ráhúzzák a hullazsákot féle reklámok is hatékonyabbak, mint akármilyen büntetés
amúgy annyira nem érdekel, aki hülye, haljon meg 😊
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
A 70 pedig városban igenis gyors, nem véletlen találták ki azt az 50-et. Lehet, hogy fel sem fogod, de 70-nél egy autó féktávja durván duplája az 50-es tempóhoz képest.
Attól meg hogy más szabálytalankodik, még nem jogosít fel és nem is kötelez téged is a szabálytalankodásra.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
A medve nem játék.
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
amúgy én sem értem, hogy miért nem kötik be magukat az emberek, én ha megyek valahova autóval, városba vagy azon kívülre, nekem mindig az az elsõ, hogy becsatolom az övet
Nem igaz.
Egyébként kíváncsi lennék, miért fáj valakinek bekötnie magát. Ciki, vagy mi? Szerintem ennél nagyobb baromság a világon nincs.
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
flémelni
ha azt mondom, hogy én is mentem már hetvennel ötvenes korlátozás mellett akkor boldog leszel? Egyik ember sem tökéletes, nem is állította senki egy szóval sem, de neked muszáj kötekedni, viszont ha te ennyire ellenszenves vagy a fórumot illetõen, akkor nem értem miért jársz ide...
Ilyen liberális balfaszokkal nem barátkozok.
Az utolsó mondatod gondold át még egyszer, ritka nagy baromság.
Szal ebbõl a szempontból miattam úgy büntethetnek ahogy akarnak.
Ennyi álszent embert... Én megmondom õszintén, hogy városba nem szoktam bekötni magam, de országúton mindig, meg városba 70-el megyek országúton 110-120. Szerintem ez a normális. Nem is értem, hogy lehet 90-el menni. A büntetéseket is csak azért emelték fel mert kell a pénz a rohamrendõrökre, vízágyúra meg a határõrökbõl lett rendõrökre.
Amúgy kurvára nem a gyorshajtók okozzák a baleseteket, hanem az ittas vezetõk meg a záróvonalon elõzõ faszkalapok.
Vétlen áldozat volt a meghaltak 49 százaléka. A meghalt személygépkocsi-vezetõk fele, elöl ülõ utasaik 56 százaléka nem használta a biztonsági övet.
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
"A forint már erõsen, 244,70/75 forint/euró árfolyamon nyitott, majd kisebb-nagyobb korrekciókkal a nap folyamán végig erõsödött. Legerõsebb pozíciója az euróval szemben 242,40 volt, míg a leggyengébb 245,20.
A nemzetközi devizapiacokon az euró 0,60 százalékkal erõsödött a dollárral szemben. A dollárt a budapesti bankközi kereskedelemben 154,55/75 forinton jegyezték, gyengébben a kedd délutáni 156,80/90 forintnál."
megint lehet rendelni😊
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
Elõdöt ne keverjük ide, földönkívüliekre, emberszabásúakra és csúszómászókra nem vonatkozik a magyar törvény. (a megfelelõ rész aláhúzandó.)
Anno, anyám egy volt kollégáját még alig 30 évesen lecsukták, mert autópályán (!) elütött egy részeget. 3 évig ült. Ez volt 1977 körül. Azóta a fene nagy demokrációban egy Császár Elõd megússza. Ha 25 éve elfelejti valaki jól rögzíteni a csöveket az IFAn, és balesetet okoz, kap 15 évet, vagy többet. Ezek meg majd megússzák felfüggesztettel és szabad lábon is védekezhetnek.
Nem volt jó korszak a rendszerváltozás elõtti, de legalább volt valamiféle közlekedési morál, és betartatták a törvényeket. Most pont ez hiányzik. Aki meglépné azt, hogy beszedjék az adókat mindenkitõl, betartatná a törvényeket mindenkivel, a legjobbat csinálhatná amit jelenleg ebben a következmények nélküli országban lehet csinálni. Sok minden problémát megoldana ...
A medve nem játék.
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
Mostanában bejöttek a 0%-tól elvihetõ nyugati autók, igaz, késõbb a naci is rámegy, de három napi dicsekvés után legalább lesz okunk panaszkodni a "rablógazdaságra", anélkül úgysem élet az élet.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?