Hír topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
A medve nem játék.
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Na, elég erõszakos vagyok? 😊
Mondjuk ez kb. olyan hisztéria, mint a "túl sokat számítógépeznek a gyerekek, túl sok az erõszakos program".
Emléxem a 90-es évekre, amikor azon volt felháborodva a média meg a sok szülõ, hogy a kölykök jó része arra a kérdésre, hogy "milyen filmet szerettek" asszonták, hogy zsanklódvandammost 😊))
...Ranschburg Jenõ véleménye szerint a magyar médiában a Tom és Jerry televíziós rajzfilmsorozat vetítése vetette fel elõször élesen az agresszivitás kérdését, a szakemberek ekkor mutattak rá arra a veszélyre...
Éljen a zindex 😊
Na, most nem azért, de én is Tom és Jerryn nevelkedtem mégsem ugrottam le a háztetõrõl, hogy kipróbáljam visszapattanok -e. Nevelés kérdése az egész, a Tom és Jerry egy 1940-as évek óta vetített remek rajzfilm, erõszakossága a mai rajzfilmek mellett eltörpül (nézzetek csak rá egyszer a reggeli rtl-es rajzfilmekre...)
Legközelebb azt találják ki, hogy a Vuk is erõszakos.
Ha legjobb esetben 20 perc szenvedés után meghal az inkább megváltás...de ha több évig lelki terrorba van, folyton a háta mögé kell figyelnie és õ lesz a szappanos, akkor még talán oda is eljuthat, hogy öngyilkos lesz...igazából ez lehet a legigasságosabb ami történhet vele.
Az ilyennek nem jár gyors halál. Nem érdemli meg.
ez a senki meg a vállát vonogatja...
nyilvános akasztást nekije...
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
eddig is a hivatalok a gyors ügyintézésrõl voltak híresek, bonyolítsuk egy kicsit, úgyse bírták sokan ezt a mostani szélsebességet...
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
ez nagyon durva 😞((
Grat nekik! (egy NIK-es)
"A szervezõk a csapatok biztatására hat üveg sört is elhelyeztek az alkatrészek között, melyeket a csapatok többsége a friss gondolatok serkentésére el is fogyasztott, ám a BMF csapata feláldozott egy üveg sört, így a hajó tõkesúlyaként használt sör stabilabb, jobban irányítható hajót eredményezett."
Kár azért az 1 üveg sörért, de látszik mennyire leleményesek a Kandósok 😊
De ez már nem a Hír topik témája...
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Már megtett cselekedet, már kimondott vélemény alapján elítélni valakit nem elõítélet.
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Egy ittas társaság, vagy egy verekedõ alak nem biztos, hogy csak C lehet. Sõt, C-k között arányaiban több a bûnözés - lehetõségeik hiányában erre kényszerülnek.
Ha "vesszenek a Lalák" és "minden Lala mocskos tolvaj" feliratokkal lenne tele az ország, én is hajlamosabb lennék a bûnözésre.
Talán az "elõítélet" a kulcsszó.
Peace.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
A húszéves Isaiah Otieno apja, Dalmas Otieno elmondása szerint a fia a postára tartott, hogy feladjon levelet, amikor a szerencsétlenség megtörtént. A Kanadában üzletvitelt tanuló fiú barátai a kanadai CBC televíziónak elmondták, hogy Otieno fején valószínûleg fülhallgató volt és zenét hallgathatott, ezért nem hallotta, hogy mi történik a magasban, a feje felett.
Szemtanúk azt mondták, hogy a Bell 206-os gép elõbb forogni kezdett a tengelye körül, majd leállt a rotorja, és 30 méteres zuhanás után csapódott a kenyai diákra, majd kigyulladt. Szemtanúk közölték, hogy megpróbálták a kenyai fiút kihúzni a roncsok alól, de már nem tudtak rajta segíteni."
aztapics@ ennek kb mennyi lehet az esélye?
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Nem mindenki szembesül velük.
Én is viszonylag ritkán találkozok a fajtájukkal szerencsére ...
Lehet,hogy azon vitatkoznak,hogy reggel 6-ra vagy 7-re jön értük a munkásbusz xD
Tudod mit, hagyd, már hívtam a rendõrséget. A kiszálássi díjat az adóforintjaid bánják. (Már ha egyáltalán kijönnek...)