Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha Amerikában történik, azt mondom, oké, nem az elsõ. De Egyiptomban?

bertino
megérdemelte 😄D

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

PíszLávJuniti

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

Bandee1987
Á, ez már megint a Magyarországi túlzott "rasszizmus" eredménye. Szegény cigányoknak vajon nem fájt az ökle, amikor ütötték a rasszista orvost és a rasszista mentõautót?

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

desigo
1 Forint TBt nem fizetnek de persze ököllel verik a mentõt.
szemét egy társaság...
a.carkey
89

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol

És a sitten is majd ebben fogsz bízni? 😊

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

joebacsi
megyek mészárolgatni egy kicsit az utcára, oszt úgyis ráfogom majd a gétéára 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Én is szerettem, azért vagyok most 172 cm magas, 68 kilós "kigyúrt állat" 😄

Bandee1987
Legjobb. Kincs ami nincs a top1. Aztán jön a többi 😊

bertino
Bud Spencer még ma is sztár, az összes...

Bandee1987
Na mind1. Eléggé belegázoltak a lelkembe ezzel a cikkel. Gyerekkoromban ez volt a kedvencem meg a Bud Spencer filmek 😊
Na, elég erõszakos vagyok? 😊

Ööö nincs kedvem utána nézni, de már vagy egy évtizede volt errõl szó.. Ha jól emlékszem arról beszéltek, hogy Tom állandóan csak püföli Jerryt.

Bandee1987
de miért pont a Tom és Jerry? Nem hiszem, hogy az volt a legelsõ erõszakos rajzfilm. Ennyi erõvel a Frédi és Béni is az.

Mondjuk ez kb. olyan hisztéria, mint a "túl sokat számítógépeznek a gyerekek, túl sok az erõszakos program".
Emléxem a 90-es évekre, amikor azon volt felháborodva a média meg a sok szülõ, hogy a kölykök jó része arra a kérdésre, hogy "milyen filmet szerettek" asszonták, hogy zsanklódvandammost 😊))

Köze nincs a címnek a cikkhez. Nem Ranschburg Jenõ mondta, hogy a konkrét rajzfilm káros:
...Ranschburg Jenõ véleménye szerint a magyar médiában a Tom és Jerry televíziós rajzfilmsorozat vetítése vetette fel elõször élesen az agresszivitás kérdését, a szakemberek ekkor mutattak rá arra a veszélyre...
Éljen a zindex 😊

Bandee1987
Ez még elmegy, sõt megkockáztatom a vicces kategóriát 😊

Bandee1987
Egy idióta szerint Tom és Jerry árt a gyerekeknek

Na, most nem azért, de én is Tom és Jerryn nevelkedtem mégsem ugrottam le a háztetõrõl, hogy kipróbáljam visszapattanok -e. Nevelés kérdése az egész, a Tom és Jerry egy 1940-as évek óta vetített remek rajzfilm, erõszakossága a mai rajzfilmek mellett eltörpül (nézzetek csak rá egyszer a reggeli rtl-es rajzfilmekre...)
Legközelebb azt találják ki, hogy a Vuk is erõszakos.

Mr_no_NaMe
Ha igaz, hogy a keményfiúk közé fogják bezárni (ami szerintem kétséges mivel pszihés esetnél el szokták az ilyet különíteni meg amúgy is fiatal) tehát ha csak 1 kis emberség is van abban az emberben aki ezt intézi, akkor bezárja a keményekhez. De amit az ott kapni fog..talán még a halálbûntetésnél is jobb..
Ha legjobb esetben 20 perc szenvedés után meghal az inkább megváltás...de ha több évig lelki terrorba van, folyton a háta mögé kell figyelnie és õ lesz a szappanos, akkor még talán oda is eljuthat, hogy öngyilkos lesz...igazából ez lehet a legigasságosabb ami történhet vele.
Az ilyennek nem jár gyors halál. Nem érdemli meg.
desigo
"az idõs asszony soha nem panaszkodott, és mindig a legnagyobb szeretettel beszélt unokájáról"

ez a senki meg a vállát vonogatja...
nyilvános akasztást nekije...
Asszem' ez a hír vótmá' 😊

Na, erre mit mondjak?

89: Beteg. Ha belegondolunk, hogy a Viszkis 25-öt kapott...

Ha soha többé nem engednék ki akkor kárpótolna de így csak rosszabb, eleve instabill + 13 évnyi szivatás a fegyházban, na vajon a szabadulása után mennyi idõ fog eltelni mire megint megöl valakit? <#gonosz3>

5c0rp330n
majd a börtönben õt is megtömködik rendesen, remélem.

Az utolsó mondat azért egy kicsit kárpótólhatja a lelkifájdalmad 😉

89

89
<#idiota><#nevetes1>

PíszLávJuniti
két hétre hat sör több embernek ?😮OOOOOOOOOOOOO

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

PíszLávJuniti
riszpekk

bertino

joebacsi
na ettõl majd megoldódik a kisebbségi kérdés

eddig is a hivatalok a gyors ügyintézésrõl voltak híresek, bonyolítsuk egy kicsit, úgyse bírták sokan ezt a mostani szélsebességet...

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

desigo
"Az orvosok szerint a kisfiú látását sikerül megmenteni, de egyes szerveit az alkohol olyan mértékben károsította, hogy valószínûleg élete végéig rokkant marad."

ez nagyon durva 😞((
Bandee1987
Hogy legyen valami örömhír is: a Kandó csapata nyert a Design Challenge 2008 robotépítõ versenyen

Grat nekik! (egy NIK-es)

"A szervezõk a csapatok biztatására hat üveg sört is elhelyeztek az alkatrészek között, melyeket a csapatok többsége a friss gondolatok serkentésére el is fogyasztott, ám a BMF csapata feláldozott egy üveg sört, így a hajó tõkesúlyaként használt sör stabilabb, jobban irányítható hajót eredményezett."

Kár azért az 1 üveg sörért, de látszik mennyire leleményesek a Kandósok 😊

és ez még csak nem is az a típus aki azt gondolja, hogy a nagymamám itatott velem egy kis pálinkát mindig amikor csuklottam és akkor elmúlt, mert ezt a gyereket kvára nem azért itatták ill. keverték bele az ételébe, hanem rohadtul meg akarták ölni a kisgyereket feltûnés nélkül, azthitték így nem jönnek rá, de nem értem, hogy miért nem emberölési kísérlet vádjával jelentik fel õket ill. küldik õket bíróság elé?!

És kapnak érte három évet...

bertino

A példa jó, de lehetnek tévútjai is az általánosításnak.
De ez már nem a Hír topik témája...

guardian hero
Muszáj általánosítani. Tudod amikor az õsember haverja megevett egy piroskalapos, fehérpöttyös gombát, és beledöglött, akkor még talán nem volt gyanús a dolog. Amikor az ötödik haverja döglött bele, akkor jött az általánosítás: a piroskalapos, fehérpöttyös gombák rosszak. Persze kísérletezhettek volna addig, amíg ki nem döglik az egész emberiség, de szerencsére õk már képesek voltak erre az egyszerû induktív gondolkodásra, ami egyébként az egész tudományos fejlõdésünk alapja is.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Bandee1987

Elõítélet az, ha valakit ismeretlenség nélkül egy tulajdonságáról, jellemzõjérõl beskatulyázunk, általánosítunk.
Már megtett cselekedet, már kimondott vélemény alapján elítélni valakit nem elõítélet.

guardian hero
Látod ez a baj, hogy nem tudsz különbséget tenni az elõítélet és az utóítélet között. Neked van elõítéleted mindenkivel szemben, aki fel meri emelni a hangját a mocskos cigányok ellen, mert egy pillanatra se vagy képes azt feltételezni, hogy talán jogosak a sérelmeink.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Hagyjátok már ezt a romakérdést. Én is tudnék olyat mondani, hogy egy C ezt, meg azt csinálta. Sõt, nekem lenne igazán okom panaszra, nekünk a városban még Gyõzikénk is van...

Egy ittas társaság, vagy egy verekedõ alak nem biztos, hogy csak C lehet. Sõt, C-k között arányaiban több a bûnözés - lehetõségeik hiányában erre kényszerülnek.
Ha "vesszenek a Lalák" és "minden Lala mocskos tolvaj" feliratokkal lenne tele az ország, én is hajlamosabb lennék a bûnözésre.
Talán az "elõítélet" a kulcsszó.
Peace.

Sadist
50%, vagy ráesik, vagy nem.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Punker
"A közszolgálatokért felelõs kenyai miniszter Kanadában tanuló fia volt az a szerencsétlenül járt gyalogos, akire kedden rázuhant egy meghibásodott helikopter. A kanadai áramszolgáltató helikoptere az ország nyugati részén található egyik kistelepülés utcájába csapódott be. A balesetben a gép fedélzetén lévõ három ember, és a húszéves kenyai gyalogos halt meg.

A húszéves Isaiah Otieno apja, Dalmas Otieno elmondása szerint a fia a postára tartott, hogy feladjon levelet, amikor a szerencsétlenség megtörtént. A Kanadában üzletvitelt tanuló fiú barátai a kanadai CBC televíziónak elmondták, hogy Otieno fején valószínûleg fülhallgató volt és zenét hallgathatott, ezért nem hallotta, hogy mi történik a magasban, a feje felett.

Szemtanúk azt mondták, hogy a Bell 206-os gép elõbb forogni kezdett a tengelye körül, majd leállt a rotorja, és 30 méteres zuhanás után csapódott a kenyai diákra, majd kigyulladt. Szemtanúk közölték, hogy megpróbálták a kenyai fiút kihúzni a roncsok alól, de már nem tudtak rajta segíteni."

aztapics@ ennek kb mennyi lehet az esélye?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

SHADOWEYES7
😄

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

desigo
Ne bántsd!
Nem mindenki szembesül velük.
Én is viszonylag ritkán találkozok a fajtájukkal szerencsére ...

Lehet,hogy azon vitatkoznak,hogy reggel 6-ra vagy 7-re jön értük a munkásbusz xD
guardian hero
Hé Vlala, vagy 10 cigány üvöltözik másfél órája az utcán, és üvöltetik a szar zenéjüket. A feleségem nem tud aludni tõlük, de Te biztos a lelkükre tudnál beszélni. Légyszi intézkedj.

Tudod mit, hagyd, már hívtam a rendõrséget. A kiszálássi díjat az adóforintjaid bánják. (Már ha egyáltalán kijönnek...)