Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PíszLávJuniti
nyertél egy utat a banamákra.
nincsmit.

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

Aztamajdnemmondtamvalamit.

bertino
<#wow2>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

prezi

Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !

Ez loál 😄

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

LINKT!345345

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Bandee1987
88 éve történt a nemzet egyik legnagyobb tragédiája

Sry, de csak ezt a kis cikket találtam errõl.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Öngyilkos merénylõ.

desigo
azé az nem vékony...

szerk
nem is olyan vészes 33 mm
Mr_no_NaMe
Mit is kell gúgliba írni? Milyen .avi? 😄
Sadist
Valszeg sakál részeg volt. Gondolom páran át is mentek rajta, de csak a viccesebb részét vették fel.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Sadist
Jocó, Karesz, Csülök a 8-ból, Hentes Pisti, meg a haverjaik.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

SHADOWEYES7
:!D

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

PíszLávJuniti
lol 😄

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

Hozzászokott...

SHADOWEYES7
neveket<#wink>

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Punker
van 1-2 szer ami kiüt egy elefántot is....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

PíszLávJuniti
De hogy nem ébredt fel?

Scottt
Azért ez durva.Viszont látta magát?😮 Akkor a csajok is nézik a poreszt😊

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

SHADOWEYES7

"Ha sikerrel járnak"
Megsúgom: nem fognak.

PíszLávJuniti
<#eljen>
nem mondom hogy tökéletes az openoffice, de hátha sikerül elnyernie

GregSB
PíszLávJuniti

PíszLávJuniti
Sõt semmilyen víz közelébe nem megy, mert ott megfulladhat -.-

bertino
korábban volt motoros baleset, arra válaszolva itt ez a tesztösszeállítás.

ebben van pár érdekes teszt jármûvekkel, többek közt az is, hogy milyen ha egy autóval ki tudja hány száz km/h-val összeütközik egy motoros

Sadist
Hát én úgy tudom, hogy csak kijeölt területen szabad fürdõzni, legyen akármilyen természetes víz. Bányatavakhoz meg szerintem nem rakják ki a táblát, hogy szabad fürdõzni.
Meg szerintem akinek van egy kis esze, az nem is megy ilyen vízbe.

tehát akkor mind1ikbe tilos?

Sadist
De, az összes bányatóban tilos fürdeni, mert hirtelen mélyülnek, és elég hideg is. Ahol ki van jelölve strandolásra alkalmas terület, na OTT szabad fürdõzni.

Scottt
Kapják be.Ez a tömör véleményem.Bár remélem úgyis elfelejtik hétvégére:s

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

"A rendelékezés vonatkozik az éjjel-nappal nyitva tartó hipermarketekre is, a városban most egy ilyen van, a Kishegyesi úton lévõ Tesco."

desigo
akkor marad a Tesco..
akyyy
bemész a mátrixba és iszol😄 meg gondolom mindenhol máshol is. bár az elé fasság hogy 2 órával busz indulása elõtt kidobnak hogy zárnak, bye.:S

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

SHADOWEYES7
de aki otthon issza meg, az nincs rászorulva az éjjel nappali boltokra, ezt azok használják ki akik éjjel, vagy este buliból haza felé, vagy buliba viszik a boltokból.

Punker
nem tudnád mivel a legtöbb ember alapvetõen lusta, megveszi elõre és otthon megissza és ugye pont ez a cél hogy ne az utca legyen tele züllött emberekkel.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

SHADOWEYES7
De egyszer csak elfogy😛

joebacsi
nemtom, nekem a literes balentájnsz általában egész sokáig szokott kitartani, és nem kényelmetlen hurcolászni 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

bertino
nyissunk kocsmát <#heureka>

SHADOWEYES7
én a boltosok helyébe kihasználnám<#vigyor1>

ne itéljetek el<#miaz>

PíszLávJuniti
A régi amerikai példa, amikor a maffia a szesztilalom miatt virágzott fel ?😊

PíszLávJuniti
Szerintem többségében eléri a rendelet a hatását. Az emberek kényelmesek és lusták. Nem fog senki 10 üveg sörrel mászkálni éjjel, azért hogy reggelig kitartson neki. Elmegy a közeli ivóba és ott fog mulatni. Nincs ezzel semmi gond.
Nálunk (Miskolc) nincs ilyen tilalom, legalábbis nem tudok róla, viszont az összes régebbi éjjel-nappali bezár este 10 kor. Italt csak benzinkúton tudsz venni 5 x árért, vagy a város peremén lévõ teszkóba mész el 😞
Ez a helyzet is siralmas.

SHADOWEYES7
vagy másfélszeres áron adják majd a boltosok a pult alól

GregSB
Az emberek leleményesek, ezzel csak azt fogják elérni hogy mindeki be fog spájzolni piából 10 elõtt 😊

akyyy
most olvastam én is. lehet miattam vezették be (pár éve nemkicsit berúgtam boxerba rohangáltam éjszaka az úton<#banplz>)

egyébknt tök felesleges. max nem lesznekeste részeg hajléktalanok meg csövesek, de a szórakozóhelyen ahol az orditozó tinik és fiatalok jönnek ki, ott szvsz ugyanugy lehet inni továbbra is.

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

SHADOWEYES7

Scottt
<#idiota><#idiota>

PíszLávJuniti
lál
azt nem értem, hogy eddig tényleg lehetett alkoholt fogyasztani tömegközlekedésen?

The Garrett

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.