Hír topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mivel én is fürödtem párszor bányatóban, vannak rossz tapasztalataim. egyszer sétálgattam befelé, "jajdejó langyos vizecske mossa a térdecském" örömködéssel, pár másodperc után hirtelen 7 méterrel mélyebb lett a víz, a tó alja felé pedig már piszkosul hideg minden.
azt meg hogy mi jöhet egy-egy eset után, ki lehet találni...
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
Asszonyát adta egy kecskéért egy bulgáriai földmûves, a nõ ugyanis képtelen volt gyereket szülni neki. Sztoil Panajotov egy nyolc éves kecskét kapott Elenáért, a meddõ asszonyért. A különleges üzlet az ámuló emeberek elõtt történt a forgalmas a plovdivi mezõgazdasági vásáron. Az 54 éves paraszt elmondta, hogy a vevõ egy nappal az üzlet elõtt panaszolta neki, hogy nincs szerencséje a nõkkel, és igazán tetszik neki Elena. Elenának is tetszett a kecskés ember. Ezt követõen nem maradt más, minthogy egymás tenyerébe csapjanak és áldomást igyanak a boltra.
Szegény kecskét senki sem kérdezte meg.
<#idiota>#idiota>
#7895 -> bányatavak is elég mélyek, 10-15+ méter is lehet. A nagyobb baj az hogy hirtelen mélyülnek, mivel nem strandolásra lettek kitalálva. +A pasi meg gondolom ivott is...😛
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Ha van nála mobil akkor hívja a 112-t és ennyi, ha nincs nála akkor mit tudna "segíteni"?
Semmit...
meg aztán nincsenek semennyire sem tisztán tartva a vizi növényektõl amikbe ha szintén lejebb merülsz akkor elkap a gyilkos növény 😄
Minden nyáron ezzel van tele a híradó,hogy hányan fulladtak bányatóba
nagyon siratnom kellene õket?
Saját felelõsségükre mentek oda és ráfáztak.Ennyi
a saját butaságuk volt...
mintha tilos lenne a bányatavakban fürdeni nem?
Minek ment oda a lámája...
"A parton horgászó tucatnyi embertõl próbáltak segítséget kérni, de õk nem reagáltak." :-o
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
'HÁDDE ÉN MÁDZSÁR VÁDZSOK, TISZTÁ MÁDZSÁR!' 😄
btw:rendorapuci biztos felvilagositotta a srácokat hogy ha aztmondják hogy öngyilkosok akarnak lenni akkor nem börtönbe kerülnek, hanem csak dilihazba. :S
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
gépjármû a helyszínrõl elhajtott <#shakehead>#shakehead>
még ha vétlen is,hogy hagyhatta ott 😞
Nagyot alkotott az öreg
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
Égõ sebeket okozott egy csecsemõnek a kínai bõrkanapé
Hát elég durva...Szegény kölyök.
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
ezzel az egésszel
2. Figyelj: az, hogy valaki otthon azt csinál, amit akar, kurvára nem érdekel, az se , hogy buzi -e vagy sem, de amikor ilyen módon hívják fel magukra a figyelmet, akkor az már eléggé zavaró tud lenni. Különben is: Mivel sajnos leszbikus emlékmû nincs, ezért addig tiltakozom ez ellen a kivetítõs módszer ellen, amíg nem lesz<#ravasz1>#ravasz1>

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem