Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dragooon
egyáltalán nem olyan nehéz belefulladni.

mivel én is fürödtem párszor bányatóban, vannak rossz tapasztalataim. egyszer sétálgattam befelé, "jajdejó langyos vizecske mossa a térdecském" örömködéssel, pár másodperc után hirtelen 7 méterrel mélyebb lett a víz, a tó alja felé pedig már piszkosul hideg minden.
azt meg hogy mi jöhet egy-egy eset után, ki lehet találni...

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

FZoleee
Kecskére cserélte meddõ asszonyát egy bolgár paraszt

Asszonyát adta egy kecskéért egy bulgáriai földmûves, a nõ ugyanis képtelen volt gyereket szülni neki. Sztoil Panajotov egy nyolc éves kecskét kapott Elenáért, a meddõ asszonyért. A különleges üzlet az ámuló emeberek elõtt történt a forgalmas a plovdivi mezõgazdasági vásáron. Az 54 éves paraszt elmondta, hogy a vevõ egy nappal az üzlet elõtt panaszolta neki, hogy nincs szerencséje a nõkkel, és igazán tetszik neki Elena. Elenának is tetszett a kecskés ember. Ezt követõen nem maradt más, minthogy egymás tenyerébe csapjanak és áldomást igyanak a boltra.
Szegény kecskét senki sem kérdezte meg.

<#idiota>
Dunaharsztiban is van egy elég nagy és ez egy "üdülõterület" is

The Garrett
csak az olyan tavakon, ahol dolgoznak is még. Borsod megyeben nyekladhazan van pl egymás mellett 4 bányató, ott szabályos üdülõtelepek épültek azok mentén a tavak mentén, amiken nem járnak már kotróhajók.

#7895 -> bányatavak is elég mélyek, 10-15+ méter is lehet. A nagyobb baj az hogy hirtelen mélyülnek, mivel nem strandolásra lettek kitalálva. +A pasi meg gondolom ivott is...😛

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

"Bányatóba fulladt egy 50 éves férfi" <#nezze>

Mi azon a fura hogy nem reagáltak?

Ha van nála mobil akkor hívja a 112-t és ennyi, ha nincs nála akkor mit tudna "segíteni"?

Semmit...

bányatavak elég durván mélyek, kicsit lejebb merülsz ott annyira jéghideg a víz majdnemhogy szabályosan lefagy a lábad, lemerevedik... (majnemtapasztalat)

meg aztán nincsenek semennyire sem tisztán tartva a vizi növényektõl amikbe ha szintén lejebb merülsz akkor elkap a gyilkos növény 😄

Mr_no_NaMe
Amúgy hogy a francba lehet belefulladni a bányatóba? Az csak 1 víz. Bemész, úszol/pancsolsz kijössz. Aki pedig azért döglik bele mert beleseggelt egy kiálló szarba az meg meg is érdemli, hogy nem nézett körbe.
desigo
nagy részükben tilos
Minden nyáron ezzel van tele a híradó,hogy hányan fulladtak bányatóba
nagyon siratnom kellene õket?
Saját felelõsségükre mentek oda és ráfáztak.Ennyi
a saját butaságuk volt...
hogy lenne már tilos? ill. tuti, hogy van olyan amelyikben az, de ez nincs kiterjesztve az összesre

desigo
ezen a nyáron is jó sokan bele fognak fulladni a vizekbe sajna...

mintha tilos lenne a bányatavakban fürdeni nem?
Minek ment oda a lámája...
Dragooon
Bányatóba fulladt
"A parton horgászó tucatnyi embertõl próbáltak segítséget kérni, de õk nem reagáltak." :-o

Ügyvéd bácsi dolgozik.

Sadist
De balekok. Én bezártam volna õket egy cellába, meg adtam volna nekik néhány méter kötelet. Ha annyira tökös gyerkõcök, nyugodtan öljék meg magukat.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Fabio Capello
loááááááál 😄DD

GregSB
Jómúltkor egy Auchanban láttam két gárdistát vásárolni. Már akkor mosolyogtam hogy mit keresnek a francia kapitalizmus fellegvárában, de a hab a torán az volt amikor a parkolóban beszáltak a Peugeot-jukba, aminek a hátulján ott figyelt a zászlójuk és egy nagy-Magyarország térkép 😄DDD

The Garrett
és mondhatják majd a vonuláson hogy:

'HÁDDE ÉN MÁDZSÁR VÁDZSOK, TISZTÁ MÁDZSÁR!' 😄

btw:rendorapuci biztos felvilagositotta a srácokat hogy ha aztmondják hogy öngyilkosok akarnak lenni akkor nem börtönbe kerülnek, hanem csak dilihazba. :S

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

PíszLávJuniti
Ez olyan, mint Oroszországot a Natoba 😊

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

😄DDDDDDDdddddddd

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

desigo
Úton fekvõ gyalogost gázoltak halálra Fegyverneken

gépjármû a helyszínrõl elhajtott <#shakehead>

még ha vétlen is,hogy hagyhatta ott 😞
Bandee1987
R.I.P

Nagyot alkotott az öreg

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

desigo
PíszLávJuniti

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

PíszLávJuniti
nem találtam semmi hírt, biztos titkos akcióvolt 😮

PíszLávJuniti
Már az ombudsman fel is lebbezett az ügyben 😊 nc..

desigo
eléggé gáz :/

rommá fogják perelni a vevõk az tuti...
Bandee1987
Ja, hát az helyes, csak így tovább

banok
ott is dolgozni kell a segélyért.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Fabio Capello
oO de brutál

Bandee1987
Öööööö ezt fejtsd ki bõvebben plz.

Danny1987
Monokhoz mit szóltok?

Live for nothing or die for something.

:SSS

Bandee1987
Na, akkor felvetek valami új hírt

Égõ sebeket okozott egy csecsemõnek a kínai bõrkanapé

Hát elég durva...Szegény kölyök.

guardian hero
Persze. Akinek nem inge...

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Bandee1987
Nem ez a legnagyobb nyomorom, de mivel tudtommal egy olyan topikban vagyunk, ahol a híreket ki lehet beszélni, ezért itt megtehetem, nem?

guardian hero
Örülök hogy egyeseknek egy olyan szobor a legnagyobb nyomoruk, amit jó eséllyel a büdös életben nem fognak látni.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Bandee1987
*jav

ezzel az egésszel

Bandee1987
Ha pl. lenne egy sima szobor vagy hasonló, akkor semmi bajom nem lenne ezzel az egészet.

Bandee1987
Figyelj, ez szerinted nevezhetõ emlékmûnek? Ennyi erõvel a kocsma is emlékmû, mert ott megemlékezhetünk alkoholmérgezésben elhunyt társainkról, közben még focimeccset is nézhetünk.

Bandee1987
1. Itt nem arról van szó, hogy valakit erõszakkal odacipelnek az emlékmûhöz, és kényszerítik, hogy nézze a mûsort. De most komolyan: Ez milyen emlékmû? Szerinted így kell megemlékezni az áldozatokra? Zsidók sem úgy állítottak emlékmûvet a holocaust áldozatainak, hogy közben meg lehet nézni a Forró Rágógumi címû tinivígjátékot....
2. Figyelj: az, hogy valaki otthon azt csinál, amit akar, kurvára nem érdekel, az se , hogy buzi -e vagy sem, de amikor ilyen módon hívják fel magukra a figyelmet, akkor az már eléggé zavaró tud lenni. Különben is: Mivel sajnos leszbikus emlékmû nincs, ezért addig tiltakozom ez ellen a kivetítõs módszer ellen, amíg nem lesz<#ravasz1>

Dragooon
elõször én is erre gondoltam, de elkezdenének egy istenségre nyilakat lövöldözni?😊

buzi vagy?

sõt talán még nevetnék is<#eplus2>

undorító<#levele>

szerintem az is elég lett volna ha csak átölelik egymást, de sajnos ilyen világban élünk.

Sadist
Szerintem pont egy emlékmûre nem kéne ilyet, de lehet, hogy csak én vagyok ilyen begyöpösödött konzervatív.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

nem helyénvaló erkölcsileg? Pár évtizede még a Te nemi életed is erkölcstelennek számított volna az akkori emberek szemében. A felvonulást is le lehetne bonyolítani normálisan, de mindenhol vannak hülyék.

Valószínûleg istenségnek. Primitív törzsek számára minden Isten, ami a levegõbõl jön,lásd az "Az istenek a fejükre estek" c. film kólásüvegét. 😊