Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GregSB
Ez az amit tõlünk nyugatabbra megtesznek maguktól az autósok, nincs benne a Kresz-ükben. Kicsit szánalmas hogy nálunk ezt be kell venni.

Sadist
Ami most felbaszta az agyam, hogy pár hét múlva bevezetik a KRESZ-be, hogy zebra elõtt már akkor is meg kell állni, ha a gyalogos még nem lépett le, hanem csak ott áll a elõtte.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

PíszLávJuniti
a számlákat nem kellett fizetnie?

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

PíszLávJuniti
Tegnapi újságban, (Észak-Magyarország) még úgy írtak a gyárról, hogy itt Miskolcon épül fel.. ennyit a sajtóról.

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

GregSB
42 éve halott nõre találtak lakásában Horvátországban.

A nõ 1966-ban ült le a TV-je elé teázni Zágrábban. Senki nem kereste 42 évig, szomszédok azt hitték kiköltözött. :S

desigo
Duplázódhat az arany ára
ebbe kell fektetni nem részvényekbe...
joebacsi
itt nálunk gyerekrendelõ ablakai közül 4bõl 3at nem lehet bukóra nyitni, mert a zár részbõl kilopták azt a fém pálcát, ami ezt lehetõvé teszi, szóval nem kell messzire menni...

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

bertino

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

GregSB
Ott van belinkelve index cikk #8241-ben, hivatalosan be van jelentve hogy itt lesz.

PíszLávJuniti
A magyarországi felépítés is annyira biztos, mint ahogy a románok hitték magukról?

Azért csak jó valamire ez az ország. 😊

GregSB
GregSB
Tudom hogy volt már az egyik, de ez a két hír (ez + ez) így együtt egy napon belül nagyon jó hazánknak, meg is erõsödött a Ft. Végre 2 olyan hazai vonatkozású hír aminek lehet örülni, manapság ritka az ilyen :S

PíszLávJuniti
velence koppintás

a.carkey

A medve nem játék.

banok
nekem is ez a kabaréjelenet jutott eszembe

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Az ókori Rómában nem dugult el a szennyvízelvezetõ a sok eldobált szeméttõl. Szerintem.

desigo
Meg nem volt modern technika sem...
Békéscsaba cirka 70 ezres város
GregSB
Ókorban nem volt 6 milliárd ember, meg globális felmelegedés 😄

desigo
Békéscsaba ma:

Az ókori Rómában megtudták oldani a vízelvezetést.Mi nem
szánalom...

Bandee1987
"a tervezés, a rendszerintegráció, a folyamatkialakítás, a szabályozás, az adatfeltöltés, az oktatás, és a kapcsolódó szolgáltatások ára adódik hozzá, amely bruttó 100 millió forint."

100 millió???? Megõrültek ezek?

Mellesleg: adatfeltöltés: röhögnöm kell...azért a pár oldal tartalomért+videóért?
kapcsolódó szolgáltatások: Ez alatt mit tetszenek érteni? Vagy csak jönnek a nagyképû hülye sablonszöveggel, úgysem érti a hülye parasztja?

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

a.carkey

A medve nem játék.

PíszLávJuniti
fasiszták

Nem elmebetegek az "orkvadászok"

Nem gondoljátok, hogy kissé átcsúsztunk belpolba?

Gyõzike szántani fog, Ti meg egy nyavalyás weblapon rágjátok a körmeiteket?

desigo
botrányos 😞
5c0rp330n
és.. mikó.. atomtámadás ellen is véd?

Bandee1987
Ezért a pénzért sztem más sósav-álló is.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

joebacsi
az, hogy a webszerver billentyûzetének nemcsak kakaó-, hanem kávéállónak is kell lennie, nemértem mit nem lehet ezen megérteni, és minek kell rosszmájúskodni alaptalanul...

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

a.carkey

A medve nem játék.

GregSB
A #8208-ban leírt dolgok, + a 4-5 fullextrás Audi a webdizájner cégnek 😄

banok
de most tényleg, mi kerül egy weboldalon 200 millióba?

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

0Fritz0
Ha tovább olvasod, akkor ott is van lol.
Lop itt mindenki, de a fenébe is, én miért nem?! <#fejvakaras>

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Ezután befejezem, de ezt nem bírom kihagyni:

a.carkey
Belpolitika? 😊 Ez kérlek inkább a bûnözési részlegbe mehetne.

A medve nem játék.

a.carkey
Jó helyen van ez! 😄

A medve nem játék.

5c0rp330n
bocs 😊 pedig az összes teremtményem gerinces állat 😊

A belpolitika TILOS! <#nyes>

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

5c0rp330n
ezt kéretik törölni, eltévesztettem a topicot 😊

GregSB
Érdekes hírek 😄DDD

5c0rp330n

PíszLávJuniti
ráadásul az angol változat fel sincs töltve, csak a posztok beírva, stb.

5c0rp330n
basszameg, ezen most nagyon felb@sztam az agyam :S:S

192.000.000 Ft a cimbi a zsebébe....

Most tudtam meg, hogy ezt egy 100% állami tulajdonban lévõ pénzmosócég fejlesztette, akik az összes állami tulajdonban lévõ oldalt csinálták(Ez is érdekes, hogy mindet õk csinálták. Ha pályázatot írnának ki, akkor 100-ad ennyibõl kijött volna az összes oldal). Annyiból áll nekik a fejlesztés, hogy nyílt forráskódú cms-eket alakítanak át és csinálnak hozzá valami designt. Egy másik oldallal lebuktak, mert véletlenül benne hagytak egy fejlesztõi kommentet.

Érdemes még elolvasni ezt az oldalt.

rácok ismét magyarokat vernek (Temerin)
Még kisebb Szerbiát! Még nagyobb Koszovát!!

Nem, vörösborbiztos. 😊