Hír topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
idegent nem is nagyon engedne be a biztonsági emberke...
A medve nem játék.
A medve nem játék.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Jobban összekéne dolgozni a 2 félnek mivel mióta az autót feltalálták azóta van ellentét az autósok és a gyalogosok között,hogy a kerékpárosokról ne is beszéljek (tisztelet a kivételnek)
Egyébként is tök mind1 mennyivel megyünk valóban az van ,hogy akár 20-30 km/h is halálosan megsebesülhet bárki,akár 1 ellökött kerékpáros is...
ui: nem lehetsz valami nagy autós ha csak a gyalagosok érdekeit ,jobban nézed,mivel ha sokat közlekednél akkor látnád,hogy nem csak az iskolád környékén vannak gondok hanem mindenfelé, még a jelzõlámpával ellátott gyalogátkelõhelyeknél is ahol simán suhannak át a piroson a kedves gyalogos és kerékpáros emberkék 😊
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Miért kéne szegény autós idejébõl 1 percet is ellopnia egy koleszos sulihoz 20 méterre lévõ zebrának? Mi majd átrepülünk az út fölött ha meguntuk a gázolásokat..nemprobléma.
Egyébként az autósnak nem lehet sós a segge, csak a gyalogosnak? Ha folyamatosan áramlik át ott a nép, akkor az autós várjon órákig, igaz?
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
Elém már pattant ki labda és rögtön a fékre is léptem
azonnal rohant utána a gyerek is figyelembe se véve,hogy autó jöhet.
Ha nem lassítok lazán el is csapom...
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Mert az autóst hibáztatni meg büntetni a legkönnyebb, csak megállni neki a legnehezebb. Fõleg, amikor 2 méterre van a zebrától, akár csak 30-al mint ahogy a szabály elõírná ugye. Meg mikor másik autó, vagy egyéb jármû mögül ugrik eléd a darwin díjas gyalogos.
Mindattól függetlenül, hogy körültekintõen kell behajtani az iskolák, meg eleve a zebrák területére, addig amig a gyalogosok is bénafaszok, nem lesz ebbõl semmi.
A sulim 200 méteres körzetében 2 zebra is van és csak azokon átkelve lehet a suliba betérni. Fél év alatt 3 gyereket gázoltak halálra a faszkalap autósok, mert nem képesek megállni a zebránál.
Villamos is jár azon az úton és amikor megáll a villamos, a balfasz autós meg szépen beelõzi és tarolja el a zebrán lévõket. Nem egyszer szoptam a kocsit majdnem, mert mégcsak le se fékeznek. Látja, hogy 3 gyerek menne át a zebrán, de mégcsak nem is fékez hanem hatvannal átrobog. Ha nem kapcsolok idõben, akkor nem csak a táskámat csapta volna el az a nyomorék. Petíciót is küldött az iskola, hogy szereljenek fel 1 lámpát, erre meg kapunk 2 sor 5 centis acélfekvõrendõrt a ZEBRÁRA.
"a villogó zöld fény az áthaladásra engedélyezett idõtartam végét jelzi: a gyalogos az úttestre nem léphet, az úttesten levõ gyalogos pedig köteles az áthaladást mielõbb befejezni;"
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
2. Ha ennyire nehezedre esik megállni, akkor pengesd a lóvét, szó nélkül!
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Ez így nem teljes egészében igaz. Pl. németeknél ha elütsz egy gyalogost, és valamilyen maradandó károsodást szenved, akkor élete végéig fizetheted a gyógykezelését, ami ott sem kis összeg.
😞
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
De van más véglet is. Mikor száll le egy kerékpáros a kerékpáron zebra elõtt, hogy áttolja? Max. idõsebb nénik és bácsik falun. Máshol mindenki lazán átmegy. Hasonló eset, mint a zebra vs auto.
A medve nem játék.
Más kérdés, hogy néhány gyalogos elég kamikaze módon közlekedik, villogó zöldnél még lerakja elém a járókeretet (ilyenkor egy kis motorpörgetés, és szerencsétlen olyan gyorsan mászik, mint a félberobbantott Terminator Sarah Connor után), vagy egyszerûen ifgyelmen kívül hagyja a lámpát és a közeledõ autót, õket is meg lehetne sarcolni keményebben.
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
Mondjuk ez is olyan, mint az állami részlegben a pályázatok. Elvileg vannak, hogy egyenlõ esélyekkel induljon Kis Pista és Veress Ottokár, de gyakorlatilag meg úgy mûködik, hogy az esetek 90%-ban szépen minden elõre el van döntve, sõt az illetõre van kiírva a pályázat.
Szóval jók ezek az újítások, de hamisak és sosem lesz koordinálva, hogy aki nem lassít le, vagy nem engedi át a gyalogost, azt megbüntetik.
Hány olyan esetet látunk az utakon május 1. óta is, amikor elkelne egy rendõr ...
A medve nem játék.
Meg egy forgalmasabb helyen ez szerintem amúgy sem megoldás, hogy minden egyes gyalogosnak álljanak meg az autósok. Fölösleges fordalom lassítás (vagy inkább akadályozás), ezen kívül a fékezések, elindulások amúgy sem üzemanyag kímélõek.