Hír topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Õsztõl valamennyi 9. és 10. osztályos gimnáziumi és szakiskolai diák személyi számítógépet kap, melyet iskolai padján kell tartania. Ezt Cãlin Popescu-Tãriceanu miniszterelnök jelentette be a kormány keddi ülése után.
„Alapvetõ fontosságú, hogy a fiatalok meg tudjanak felelni az információs társadalom követelményeinek. Elengedhetetlen, hogy tágítsuk számukra a megismerés határait” – nyilatkozta a miniszterelnök. Megjegyezte, a számítógépeket operációs rendszerrel, és olyan programokkal látják el, amelyek az alaptantárgyak tananyagának elsajátítását segítik elõ. A miniszterelnök azt is megjegyezte: letettek arról a korábbi elképzelésrõl, amely szerint minden diák százdolláros hordozható számítógépet kapott volna. Tãriceanu ezt azzal magyarázta, hogy a diákoknak szükségük van az internetre kötött számítógépre, az olcsó laptopok kifejlesztésére pedig még várni kell. A kormány határozata szerint megközelítõleg 435 ezer diák jut számítógéphez, közülük 215 ezer kilencedik, 220 ezer pedig tizedik osztályos. A határozat szerint a kormányprogram négy éven át zajlik majd.
egéssz tavasszal azon melóztam ha nem a földön voltam kinn
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Nem vicces, kigyulladt egy dízelmozdony.
Úgymond a vizipisztolyos merénylet alatt pl szabadon hagyták a testõrök a miniszterelnököt. Ilyet nem csinál egy komoly brigád...
A medve nem játék.
nekem is pont ennyi volt a bírság mert autópályán 80 helyett 101-el mentem
valahogy nincs arányban a kettõ...
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
"A napszemüveges, jellegzetes frizurájú, laza nyári ruhát viselõ, tarisznyás férfi sorszámot húzott, majd amikor rá került a sor, a pultnál fegyvert húzott elõ és pénzt követelt."
😄DDDDDddd
de legalább nem tolakodott elõre, pf.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Hirdetés: "Két hónap alatt jogsi", "elmélet: három hét", stb.
Tovább képeznék az autósokat
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
RIP...
Óh, szegény! Pont tegnap láttam vele egy riportot, hogy milyen jó neki ott és mennyire élvezi. Tök boldog volt. Erre ez a hír ...
A medve nem játék.
A medve nem játék.
A medve nem játék.
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Ha sör, akkor miért nem bor, ha bor, akkor miért nem pezsgõ...
Nem azért írtam, hogy politizáljunk, hanem azért, hogy legyen már egy jó hír is.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?