Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bertino
nemrégen történtek még durvább dolgok is...

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Tikal
egy ideje nem követem az otthoni hireket, de minap hallottam errõl a kis cigány gyerekrõl a blahán, vagy hol tanyázik, késelget meg nem lehet vele mit kezdeni... nem értem...egyébként hol vannak ilyenkor a nagy jobbosok, akik minden ünnepségen törnek zuznak mikor meg egy kis cigot kell felpofozni senki nem teszi meg... felháborito hogy ilyenek történnek 2008ban Magyarországon.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

5c0rp330n
ennyi. a románok is otthagynak minket, mint a szart.

Ingyen laptop Romániában
Õsztõl valamennyi 9. és 10. osztályos gimnáziumi és szakiskolai diák személyi számítógépet kap, melyet iskolai padján kell tartania. Ezt Cãlin Popescu-Tãriceanu miniszterelnök jelentette be a kormány keddi ülése után.
„Alapvetõ fontosságú, hogy a fiatalok meg tudjanak felelni az információs társadalom követelményeinek. Elengedhetetlen, hogy tágítsuk számukra a megismerés határait” – nyilatkozta a miniszterelnök. Megjegyezte, a számítógépeket operációs rendszerrel, és olyan programokkal látják el, amelyek az alaptantárgyak tananyagának elsajátítását segítik elõ. A miniszterelnök azt is megjegyezte: letettek arról a korábbi elképzelésrõl, amely szerint minden diák százdolláros hordozható számítógépet kapott volna. Tãriceanu ezt azzal magyarázta, hogy a diákoknak szükségük van az internetre kötött számítógépre, az olcsó laptopok kifejlesztésére pedig még várni kell. A kormány határozata szerint megközelítõleg 435 ezer diák jut számítógéphez, közülük 215 ezer kilencedik, 220 ezer pedig tizedik osztályos. A határozat szerint a kormányprogram négy éven át zajlik majd.

SHADOWEYES7
a konyhakertem csak

egéssz tavasszal azon melóztam ha nem a földön voltam kinn

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

desigo
Részvét :/
nagy károd lett?
SHADOWEYES7

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

"Megy a vonat, megy a vonat Kanizsára"
Nem vicces, kigyulladt egy dízelmozdony.

Bûzlik az ügy, mert nagyon gyenge volt a "merénylet", valamint oltári bénák nem lehettek volna, pedig azok voltak a testõrök, hibát hibára halmoztak.

Úgymond a vizipisztolyos merénylet alatt pl szabadon hagyták a testõrök a miniszterelnököt. Ilyet nem csinál egy komoly brigád...

a.carkey
Nézd, egy megrendezett valamiért is kellett valamit adni.

A medve nem játék.

a.carkey

A medve nem játék.

desigo
A Gyurcsányra mûfegyvert fogó férfi 30 ezer Forintos bírságot kapott

nekem is pont ennyi volt a bírság mert autópályán 80 helyett 101-el mentem

valahogy nincs arányban a kettõ...
desigo
Zámbó Árpi xD
M@TriX
és ez most összehasonlítási alap, hogy neked a két hónapos jogsihoz öt hónap kellett? 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

guardian hero
Gondolom félt hogy ha elõretorakszik, a felháborodott ügyfelek meglincselik, pisztoly ide vagy oda 😊

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

bertino
😄DDDdd

"A napszemüveges, jellegzetes frizurájú, laza nyári ruhát viselõ, tarisznyás férfi sorszámot húzott, majd amikor rá került a sor, a pultnál fegyvert húzott elõ és pénzt követelt."

😄DDDDDddd

de legalább nem tolakodott elõre, pf.

Bandee1987
Én pl. márciusban kezdtem és szeptemberben lett meg.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Megélhetés. Mi lenne, ha még tandíj is lenne? Menne a radiátor is?

Más: Idióta amcsik

Ha megnézed a mostani autóvezetõk képességeit, megtaálod a választ a balesetek számára.
Hirdetés: "Két hónap alatt jogsi", "elmélet: három hét", stb.

M@TriX
Ezzel egyet is értek, tök jó tréningek vannak már, nem értem miért nem építik be az oktatásba...

Tovább képeznék az autósokat

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

"Lisztes" frizura

Vagy azt rizsporosnak hívták?

Bandee1987

w77d
mélyen megrázott a hír, nyugodjon békében!

Bandee1987
😞

desigo
jah szegény kissrácot láttam korábban amikor a mûtét után találkozott az osztálytársaival

RIP...
bertino
😞

a.carkey
Meghalt az elsõ szívátültetésen átesett magyar gyerek 😞
Óh, szegény! Pont tegnap láttam vele egy riportot, hogy milyen jó neki ott és mennyire élvezi. Tök boldog volt. Erre ez a hír ...

A medve nem játék.

a.carkey
Vagy õ volt a kapus ...

A medve nem játék.

desigo
azt hitte,hogy medence csak víz nem volt benne...
a.carkey
SHADOWEYES7
omg

a.carkey

A medve nem játék.

GregSB
Munkaidõn kívül csinálták 😊

SHADOWEYES7
haláli ez a smile 😄DDDd

bertino

joebacsi
bocs, nemtudtam kihagyni 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Az se baj, ha valaki segített neki. Merem remélni szenvedett egy ideig.

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

Öngyilkosság? Ez is egy magyarázat.

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Értem én, de muszáj mindegyiknek a fekete oldalát nézni? <#smile>

guardian hero
Nem errõl van szó, nyilván lehetnek pozitív hatásai is (fõleg ha tartósan így marad), de az érmének két oldala van.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Nektek sem jó már semmi.
Ha sör, akkor miért nem bor, ha bor, akkor miért nem pezsgõ...

vagy aki Magyarországon elõállított árut ad el nyugaton

guardian hero
Pl. akinek amerikai cég dollárban fizet.

Miért, kinek nem?

guardian hero
Már akinek ez jó.

Tovább erõsödött a forint

Nem azért írtam, hogy politizáljunk, hanem azért, hogy legyen már egy jó hír is.

Szép.

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

off-> mondjuk galgagyörkrõl konkrétan szerintem még nem volt szó... attól meg még hogy volt már korábban hasonló is?