Hír topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A medve nem játék.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
ezt, hogy érted ?
nem arról híresek, hogy teli vannak lóvéval.
A medve nem játék.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Főoldal IT/Tech Tudomány Játék Mobil Digicam Film Letöltés Apró Fotólabor WebTop Tárhely Szerverhosting Áruház
A medve nem játék.
Ha egyenlõ felekként kezeled a randalírozókat a rendõrökkel, akkor már régen rossz.
Hogy ne csak flém legyen
A medve nem játék.
Ha a megvert - hívjuk így pl. - Józsi, azt mondja, hogy 12657 verte meg, 74737 segédkezett benne, és megnézik, hogy ezek akkor hol voltak, akkor megvan az elkövetõ. Olyan ez mint a számháború: ha megvan a szám, és beolvassák, akkor az illetõ ki van lõve. Persze csalni lehet ott is ...
Egyébként mi hülyeség a törvényeken? Be kell tartani és tartatni õket. Nem csak meghozni.
A medve nem játék.
Hagyjuk már a hülyeséget. A Kossuth tér NEM a rendõri brutalitásról szólt.
A medve nem játék.
A medve nem játék.
A medve nem játék.
A medve nem játék.
Gondolj bele: kétféle ember van. az egyik tud vezetni (nem megy neki semminek), a másik nem, épp ezért vett nagy autót, terepjárót, hogy egy esetleges balesetbõl õ kerüljön ki élve.
Ha az elsõvel találkozol, nincs gond, mert el tud menni melletted, ha a másodikkal, akkor tökmindegy, mid van, betámad, mert pl. fék helyett dudát használ. Ilyenkor a legnagyobb királyság a Mini, a kispolski vagy az Aixam törpeautó: a hülyéje egyszerûen nem találja el. 😊
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
NEM KELL SZÁGULDOZNI ÉS KÉSZ! Ez lett a vesztük.
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
De ez már tényleg nem Hír Topic téma...
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
A Suzuki alapvetõen nem lenne rossz autó, 5 embert elvisz A-ból B-be, viszonylag olcsón, aktív biztonsága elég jó (kormány, fékek, úttartás), aki keleti csodából ül át, talán még jól is érezheti magát benne. Az ütközés pillanatában pedig úgyis az égiek kezében vagy, mindegy, miben ülsz. Láttam már félbeszakadt BMW-t is, és Suzuki-roncsból kiszálló családot is, ez nem autófüggõ.
csak a kasztni miatt nem mennék egyetlen suzukival se 100 felett, láttad te már azt, ami abban a csotrogányban benne van ? netán utaztál már vele-benne valaha is ?!
hát istenem, most egy ilyen batár állattal találkozott, tudod pont az ilyen helyzetekre találták ki a többrétegû lemezt.
de hát amíg a suzuki-t ki tudja fizetni a magyar népség(mert szarér hugyér megvehetõ ?!) és nem adnak a cégnél annyit a biztonságra amennyit kellene, addig ezt mit se számít. kell az embernek, viszik mint a cukrot, számold meg a belvárosban pesten vagy akármelyik megyeközpontban fél óra alatt csúcsforgalomban hány suzuki megy el az orrod elõtt.
láttad már egy audi ajtaját(csak egy példa) ? ha igen kérlek mesélj róla milyen látvány volt és, hogy miben különbözik ennek a fosnak a kasztnijától.
ugyan mit számítana, hogy suzuki ?!
hogyha emberi verdát gyártana az a fostalicska cég meg több péze lenne a magyar embernek, nem suzukiban száguldozna 80al, hanem egy olyan autóban, amiben nem luxusnak számít a biztonság.
de amugy teljesen igazad van.
vegyél te is ilyet bazdmeg, ha neked mit se számít 😄
idióta...
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Bár az azért "vicces", hogy a benzintank csak behorpad!! egy autó nekiütközésétõl.
Tudom, Suzuki...
Akartam írni, hogy naná, hogy Suzukis volt, mert hatványottan több Suzukist látok õrült módjára közlekedni, de gondolom ez inkább a hatványozottan több darabszám miatt lehet, talán...
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
A medve nem játék.
Másik kérdésedre a válasz:
Vsz még nem utalta át a fõnökség a 200 millás honlap jutalékaiból az összeget az összekötõjüknek, így a törõ-zúzó "jobbosok" jelenleg igazoltan távol vannak, így nem tudnak leápolni senkit sem.
A medve nem játék.