Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bertino
nem sok maradt belõle.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

a.carkey
bertino
hát ebben az esetben szerintem jól teszik, mi a baj ezzel ?

desigo
az EU ilyen szeretetszolgálat,hogy segíti ezt a projectet?
bertino
... ?
ezt, hogy érted ?
nem arról híresek, hogy teli vannak lóvéval.

desigo
nincs az Ukránoknak pénze,hogy EUs pénzbõl építkeznek?
a.carkey

A medve nem játék.

Hacsak addigra ki nem csinálják a kissebbségiek...

Sadist
Az a szopás benne, hogy a tulajdonost durván meg fogják büntetni.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Divergencia
A helyi rádióban azt mondták, hogy az áldozat rokonai nagyszámban jelentek meg az eset után, de a rendõrök urrá lettek a helyzeten ..

Főoldal IT/Tech Tudomány Játék Mobil Digicam Film Letöltés Apró Fotólabor WebTop Tárhely Szerverhosting Áruház

desigo
tulajt kicsit elõ fogják venni...
a.carkey
Tegnap volt a nõrõl egy film. Jól nyomja! 😄

Más:
Az igazi szopás ...

A medve nem játék.

Ha egy focimeccsrõl vagy számháborúról beszélnénk, ez helyénvaló is lenne. De itt egy kicsit több volt a tét...
Ha egyenlõ felekként kezeled a randalírozókat a rendõrökkel, akkor már régen rossz.

Hogy ne csak flém legyen

a.carkey
Olyan ez, mint ha egy multi játékban valaki csítel és 112x fejbelõ, te meg nézel, hogy mit és hogy? Aztán te is reklamálsz, az illetõ bannolását, jobb csít ellenes lehetõségeket követelve. Kb. itt is így kell felfogni. Persze ez a dobáló és a földön fekvõt verõ oldalra is vonatkozik.

A medve nem játék.

a.carkey
Nem is a Kossuth téren verték meg a akik most perelnek!

Ha a megvert - hívjuk így pl. - Józsi, azt mondja, hogy 12657 verte meg, 74737 segédkezett benne, és megnézik, hogy ezek akkor hol voltak, akkor megvan az elkövetõ. Olyan ez mint a számháború: ha megvan a szám, és beolvassák, akkor az illetõ ki van lõve. Persze csalni lehet ott is ...

Egyébként mi hülyeség a törvényeken? Be kell tartani és tartatni õket. Nem csak meghozni.

A medve nem játék.

Azonosító? Ez aztán a nagy probléma. Nem mutatkozott be a rendõr, mielõtt megakadályozta, hogy felgyújtsák a parlamentet.

Hagyjuk már a hülyeséget. A Kossuth tér NEM a rendõri brutalitásról szólt.

a.carkey
Itt nem arról van szó, hogy ki mennyire zavarog, hanem az eltussolásokról. Azonkívül pont a tömegbéli rendbontókat nem kapták el. Ha szuperterroristák miatt elmaradnak dolgok, mert utdomást szereznek arról a hatóságok, ez miért olyan bonyolult? Ugyanilyen egyszerû lenne számonkérni a rendõrség tagjain is a dolgokat, ha lett volna azonosítójuk. Ennyi.

A medve nem játék.

Mikor hallunk már híreket a randalírozók viselt dolgairól? Vagy már ott tartunk, hogy egyáltalán nem is történt zavargás, csak a rendõrök sértettek szabályt békés, nyugodt adófizetõ Polgárok ellen? (nem véletlen a nagy pé.)

a.carkey
a.carkey
a.carkey
Pedig most már terepjáróknál is általában jobban a véd egy nagyobb családi autó frontálisnál. (Pl. Scenic, Espace, S-Max) és kevesebbet is zabál.

A medve nem játék.

Nem, a Mini király. Fõleg a régi.

Gondolj bele: kétféle ember van. az egyik tud vezetni (nem megy neki semminek), a másik nem, épp ezért vett nagy autót, terepjárót, hogy egy esetleges balesetbõl õ kerüljön ki élve.

Ha az elsõvel találkozol, nincs gond, mert el tud menni melletted, ha a másodikkal, akkor tökmindegy, mid van, betámad, mert pl. fék helyett dudát használ. Ilyenkor a legnagyobb királyság a Mini, a kispolski vagy az Aixam törpeautó: a hülyéje egyszerûen nem találja el. 😊

89
elgurult valami???<#wilting>

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol

Istencsászár
Volt Ignisünk, most SX4... bármelyik másik autó is igyjárt volna, tudod nem mindenki jár x5ös batár állattal, a piacon a kisautók sokkal kelendõbbek, azokkal meg ha csattansz ilyen sebességnél csak a szerencsén múlik hogy túléled avagy sem... ennyi erõvel a Minikben való utazás maga a koporsó stb... ne legyünk már vakok és fikagépek csak azért mert Suzuki... ülj bele egy uj Swiftbe, Sx4be, Splashba és utána fikázd.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Synit HUN
Ezen felesleges vitatkozni. A tény adott: A jármû suzuki volt, a sebesség nagy, az ellenfél meg még nagyobb.

NEM KELL SZÁGULDOZNI ÉS KÉSZ! Ez lett a vesztük.

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

ÉN meg inkább fékre lépek... Ha valaki fél az ütközéstõl, egyáltalán ne üljön autóba. Mindig jöhet egy alvó kamionos, akkor tökmindegy, hogy Suzuki vagy Hummer.

De ez már tényleg nem Hír Topic téma...

Sadist
Nem CSAK autófüggõ, de azért erõsen belejátszik. Inkább csattanok egy Porscheval 100-zal egy betonfalnak, mint Suzukival 50-nel egy kukásautóba.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

ööö... nem vagyok benne biztos, hogy ez ide tartozik, fõleg nem ebben a hangnemben.

A Suzuki alapvetõen nem lenne rossz autó, 5 embert elvisz A-ból B-be, viszonylag olcsón, aktív biztonsága elég jó (kormány, fékek, úttartás), aki keleti csodából ül át, talán még jól is érezheti magát benne. Az ütközés pillanatában pedig úgyis az égiek kezében vagy, mindegy, miben ülsz. Láttam már félbeszakadt BMW-t is, és Suzuki-roncsból kiszálló családot is, ez nem autófüggõ.

bertino
télleg nem.

csak a kasztni miatt nem mennék egyetlen suzukival se 100 felett, láttad te már azt, ami abban a csotrogányban benne van ? netán utaztál már vele-benne valaha is ?!

hát istenem, most egy ilyen batár állattal találkozott, tudod pont az ilyen helyzetekre találták ki a többrétegû lemezt.

de hát amíg a suzuki-t ki tudja fizetni a magyar népség(mert szarér hugyér megvehetõ ?!) és nem adnak a cégnél annyit a biztonságra amennyit kellene, addig ezt mit se számít. kell az embernek, viszik mint a cukrot, számold meg a belvárosban pesten vagy akármelyik megyeközpontban fél óra alatt csúcsforgalomban hány suzuki megy el az orrod elõtt.

láttad már egy audi ajtaját(csak egy példa) ? ha igen kérlek mesélj róla milyen látvány volt és, hogy miben különbözik ennek a fosnak a kasztnijától.

ugyan mit számítana, hogy suzuki ?!

hogyha emberi verdát gyártana az a fostalicska cég meg több péze lenne a magyar embernek, nem suzukiban száguldozna 80al, hanem egy olyan autóban, amiben nem luxusnak számít a biztonság.

de amugy teljesen igazad van.

vegyél te is ilyet bazdmeg, ha neked mit se számít 😄
idióta...

Istencsászár
Valószínüleg nem 50el mentek... persze 50el is lehet nagyot esni, de az autóból ítélve ez nagyobb tempó volt, az meg pech hogy pont egy ilyen batárral találkoztak szembe... Az meg hogy Suzuki nem jelent semmit.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

bertino
suzuki.
:|

M@TriX
büdös nagy mázlija volt a csajnak és a kukásembereknek, hogy nem gyulladt be a tank, pedig jól beletrafáltak pont a tankba. Nekik, hogy jó, hogy Suzukiban ültek.

Bár az azért "vicces", hogy a benzintank csak behorpad!! egy autó nekiütközésétõl.

Tudom, Suzuki...

Akartam írni, hogy naná, hogy Suzukis volt, mert hatványottan több Suzukist látok õrült módjára közlekedni, de gondolom ez inkább a hatványozottan több darabszám miatt lehet, talán...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

"Virágot a virágnak" alapon?

desigo
xDDDDDDDDDDDD

thx
SHADOWEYES7
javítottam 😊

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

desigo
valóban xD
az éves lemaradt...
Mr_no_NaMe
Lefejezett egy 17 amerikai fiút? Lefejezett 17 amerikai fiút? Lefejezett egy 17 tagból álló amerikai fiút? Csak óvatosan az urleléssel 😊
joebacsi
kicsit meg van csusszanva 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

desigo
Vízbe fulladt egy 42 éves férfi vasárnap a budapesti Molnár-szigetnél. A férfi a Soroksári-Dunában horgászott, majd tiltott helyen bement a vízbe úszni. Már a part felé tartott, amikor elmerült a vízben. A tûzoltóság kiérkezõ búvárai találták meg a férfi holttestét.
SHADOWEYES7
a végén érdekes mikor az idõsebb hölgy nyilatkozik 😊

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

SHADOWEYES7

Tikal
nem hiszem hogy viszjött, miért elment? 😊 fogalmam nincs hol tart ez a dolog, hozzám elég késõn jutott el eza hír, lehet már lecsenget... 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

a.carkey
Más.

Egyeseknek milyen problémái vannak?!
Napi "LOL"

A medve nem játék.

a.carkey
A Blahán? Visszajött megint?

Másik kérdésedre a válasz:

Vsz még nem utalta át a fõnökség a 200 millás honlap jutalékaiból az összeget az összekötõjüknek, így a törõ-zúzó "jobbosok" jelenleg igazoltan távol vannak, így nem tudnak leápolni senkit sem.

A medve nem játék.

SHADOWEYES7
jajjmár így is már hõbörögnek<#vigyor2>

csak 1et? <#szomoru1>

SHADOWEYES7

Sadist
Jó rég volt az már.