Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GregSB
A kordiagramm színeit ne nézd a világtérképrn, arra a baloldali két doboz vonatkozik. Szal a fehér az = unpopulated = nem lakott terület.

guardian hero
Jól látom, hogy az ateizmust sikerült Grönlandra számûzni? 😄

Amúgy elég nagy szégyen lenne az emberiségnek, ha 21. században csak 2,4% lenne ateista...

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

GregSB
Olaj elõrejelzés:

GregSB
Random érdekesség:

Világtérképek. Elsõ GPD eloszlás. Második: Vallás eloszlás.

(a kettõ között ne keressetek összefüggéseket, véletlenül bukkantam rájuk egyszerre)

a.carkey
Szlovákiához képest jobbak itthon a fizuk, bár ott alacsonyabb az adó.

A medve nem játék.

a.carkey
Nem is azt írtam, hogy nem, csak hogy még hozzájuk képest is, pedig õk sem 20 éve eusok ...

A medve nem játék.

Punker
nem szlovákia?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

szerintem is

Sadist
Balfasz. Aki hülye, haljon meg.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

desigo
Egy 17 éves fiú tûnt el a Balatonban

Vízibiciklirõl ugrott a Balatonba, majd eltûnt a parttól mintegy 800 méterre egy 17 éves teleki fiú Balatonszárszónál csütörtökön valamivel három óra után; nagy erõkkel kutatnak a vízimentõk és a vízi rendészet - tájékoztatott Tarr Mihály, a Vízimentõk Magyarországi Szakszolgálatának szóvivõje.
A szóvivõ elmondta, két lány és két fiú tartózkodott a vízibiciklin, az úszni nem tudó fiúk, vélhetõen virtusból, beugrottak a mély vízbe. A lányoknak csak az egyik fiút sikerült kimenteniük.
Mi az hogy még Szlovéniához képest is? Szlovénia minden tekintetben elõttünk jár.
a.carkey
Sok a hülye.

Legalapabb esetben 1 ember minimálbérbõl kb. kifizeti a rezsit, és max. 1x vesz kaját (vagy egyszer sem).

Az a baj, hogy nem elég, hogy szarok a fizetések még Szlovéniához képest is, de emellett még magas az adó is. 😞

A medve nem játék.

desigo
2006-os ingatlanjai :

Ingatlan: Mohács, 622 m2-es ingatlan, lakás (140 m2), tulajdoni arány 50%. Mohács, 798 m2-es ingatlan, lakás (128 m2), gazdasági épület, tulajdoni arány 50%. Mohács, 1073 m2-es ingatlan, lakás (110 m2), tulajdoni arány 50%, Mohács, 1843 m2-es ingatlan, hétvégi ház (72 m2), szõlõ, tulajdoni arány: 50%, Balatonlelle, társasüdülõ, 20 m2, tulajdoni arány 50%, Mohács, 490 m2-es ingatlan, lakás (150 m2), tulajdoni arány 50%
Match
70-80 ezerbõl épphogy kijön az albim basszameg, nem hogy még meg is élek belõle....kurva anyját az ilyennek, és ilyenbõl van még jópár a drága vezetõségbe.

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

0Fritz0
Ki lehet jönni, a létfenntartáshoz elég.
A kutya csak dolgozzon és aludjon (keveset), ne akarjon mást.

De ebben nincs semmi új.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

5c0rp330n
ez tényleg ilyet mondott? <#wilting>

M@TriX

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

M@TriX

"Ezzel szemben Dr. Nyúl István (MSZP) szerint vidéken 50-60 ezer, a fõvárosban 70-80 ezer forintból ki lehet jönni havonta. Hozzátette: persze nem mindegy, hogy ki milyen életszínvonalat szeretne megütni."

mondjuk téged b+

csak fél évig élnének a minimálbérbõl sírva rohannának emelni...
tudom nincs rá keret (bár lenne honnan elvenni...az más lapra tartozik), meg ne emeljék, de ne mondják már, hogy abból meg lehet élni. Max annak aki otthon él a szüleivel.. ph.

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

M@TriX
én ezért nézek szét ha zöld akkor is, hogy nincs-e egy béna aki még "átér" a piroson és nyomja neki... valami ilyesmi lehetett esetleg itt is...

a.carkey
Egyesek mindenbõl pénzt tudnak csinálni. Nem is értem mi is a baja sokaknak egyesekkel ...

A medve nem játék.

a.carkey
Ráadásul nyár van. Szegények.

A medve nem játék.

GregSB
Sztem az idei év lesz a "Zebrán gázolások éve". Hány ilyen volt már idén, legalább 3-4.

5c0rp330n
nem tudom miért feltételezi némelyik naív gyalogos, hogy csak úgy büntetlenül átkelhet a zebrán zöld jelzésnél Magyarországon <#shakehead>

desigo
Elgázoltak három gyalogost az Árpád hídnál

zöld jelzésnél a zebrán <#shakehead>
desigo
Én Gödöllõn vettem egy lakást 2 éve egy ingatlanirodán keresztül.
Az iroda ügyvédje mindent intézett korrektül.
Széljegyzeten rögtön be is került a nevem a tehermentes tulajdoni lapra.
30 napon belül a nevemre kellett volna,hogy kerüljön.
Nem is foglalkoztam vele.Kb 3-4 hónap múlva jutott eszembe,hogy vajon teljesen tehermentes most is a lakásom ezért bementem a gödöllõi földhivatalba ahol közölték,hogy nincs a nevemen a lakás csak széljegyzetként.
Kérdeztem,hogy miért erre a válasz: sok munkájuk volt ezért az összes iratot elküldték a nagykõrösi földhivatalhoz akik el is felejtették a nevemre írni.
Másnap felhívtam õket elnézést kértek és 1 nap alatt a helyére rakták az ügyet.

Ha nem megyek be érdeklõdni akkor még ma sincs a nevemen...

Szánalom ez az egész földhivatal itt Gödöllõn.
Ha nyitásra odamész és sorszámot kérsz kb a 200-ik leszel ugyanis egyesek húznak vagy 30-at,minden ablakhoz és jópénzért árulják...
Mr_no_NaMe
Szausz Park ideillõ része...
Bandee1987
Lassan a pedofilok is jogokat fognak követelni.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

0Fritz0
Feleslegesen erõltetik ránk ezt a "fogadjuk el" dolgot.
Az emberekbõl egyszerûen undort váltanak ki és ezt csak fokozzák ezekkel az igénytelen "én vagyok a legnagyobb buzeráns, csodálj!" felvonulásokkal.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

a.carkey
Én azon gondolkodtam, hogy ez a melegfelvonulás végülis nem szélsõséges megnyilvánulás?
Elvégre egy kisebbség, amelynek a beállítottsága gyökeresen eltér a normális emberekétõl, ráadásul ezt hurrogva reklámozva, és felháborodást, undort, folyamatos közszemérem sértéssel vegyítve felvonulnak.
És mi van a gyermekvédelemmel? Legközelebb a kakiszexesek fognak felvonulni, csak mert "szabad"? Tényleg ezt kell látni a kiskorú gyerekeknek?
Ha nem sajnálnám az energiát erre, ezúttal asszem én is mennék ellentüntetõnek szombaton.
és a rendõrség a megtett feljelentés után, még szabálysértési eljárást sem indított. mi lett volna ha a homoszexulis felvonuló rabbinak, vagy imámnak öltözik?

a.carkey

A medve nem játék.

Sadist
Amúgy meg a kurva anyját. Nem vagyok vallásos, de azért mégis csak tartsa már tiszteletben azt a keresztet és a bibliát.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Sadist
.bmp-t netre tölteni õsi román szokás.

sry, itt a kép

de õk miért nem toleránsak?

ezt tavaly alkották...
ebbõl a szempontból érthetõ az ellendemonstárció, mégha hetero felvonulás is lenne.

joebacsi
ahogy egy tanult kollégám mondaná:
"Édesanyám tekintete az meleg...de ezek buzik!" 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

desigo
hihetetlne,hogy milyen buták az emberek...

Négy ellendemonstráció lesz a melegfelvonulás napján
joebacsi

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Mivel MO bevételei nem tudják fenntartani a kiadásokat, ezért ebben nincs semmi meglepõ.
Max az adósság növekedésének üteme csökkent, a megszorítások miatt.
M@TriX
gondolom pl. -8(hiány) +1(javulás) = -7(hiány)

5c0rp330n
akkor ezek valamit nagyon tudhatnak :o

Divergencia
Pedig az államháztartás mérlege az utóbbi két hónapban pozitív volt.

Főoldal IT/Tech Tudomány Játék Mobil Digicam Film Letöltés Apró Fotólabor WebTop Tárhely Szerverhosting Áruház

desigo
Biztos egy BKV bliccelõt akartak elcsípni...

a.carkey
Õk a világoskékek. De hagyom is ...

A medve nem játék.

desigo
"szolgálat teljesítése közben szenvedtek balesetet"

na persze ...