Hír topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy elég nagy szégyen lenne az emberiségnek, ha 21. században csak 2,4% lenne ateista...
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Világtérképek. Elsõ GPD eloszlás. Második: Vallás eloszlás.
(a kettõ között ne keressetek összefüggéseket, véletlenül bukkantam rájuk egyszerre)
A medve nem játék.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Vízibiciklirõl ugrott a Balatonba, majd eltûnt a parttól mintegy 800 méterre egy 17 éves teleki fiú Balatonszárszónál csütörtökön valamivel három óra után; nagy erõkkel kutatnak a vízimentõk és a vízi rendészet - tájékoztatott Tarr Mihály, a Vízimentõk Magyarországi Szakszolgálatának szóvivõje.
A szóvivõ elmondta, két lány és két fiú tartózkodott a vízibiciklin, az úszni nem tudó fiúk, vélhetõen virtusból, beugrottak a mély vízbe. A lányoknak csak az egyik fiút sikerült kimenteniük.
Legalapabb esetben 1 ember minimálbérbõl kb. kifizeti a rezsit, és max. 1x vesz kaját (vagy egyszer sem).
Az a baj, hogy nem elég, hogy szarok a fizetések még Szlovéniához képest is, de emellett még magas az adó is. 😞
A medve nem játék.
Ingatlan: Mohács, 622 m2-es ingatlan, lakás (140 m2), tulajdoni arány 50%. Mohács, 798 m2-es ingatlan, lakás (128 m2), gazdasági épület, tulajdoni arány 50%. Mohács, 1073 m2-es ingatlan, lakás (110 m2), tulajdoni arány 50%, Mohács, 1843 m2-es ingatlan, hétvégi ház (72 m2), szõlõ, tulajdoni arány: 50%, Balatonlelle, társasüdülõ, 20 m2, tulajdoni arány 50%, Mohács, 490 m2-es ingatlan, lakás (150 m2), tulajdoni arány 50%
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
A kutya csak dolgozzon és aludjon (keveset), ne akarjon mást.
De ebben nincs semmi új.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
"Ezzel szemben Dr. Nyúl István (MSZP) szerint vidéken 50-60 ezer, a fõvárosban 70-80 ezer forintból ki lehet jönni havonta. Hozzátette: persze nem mindegy, hogy ki milyen életszínvonalat szeretne megütni."
mondjuk téged b+
csak fél évig élnének a minimálbérbõl sírva rohannának emelni...
tudom nincs rá keret (bár lenne honnan elvenni...az más lapra tartozik), meg ne emeljék, de ne mondják már, hogy abból meg lehet élni. Max annak aki otthon él a szüleivel.. ph.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
A medve nem játék.
Az iroda ügyvédje mindent intézett korrektül.
Széljegyzeten rögtön be is került a nevem a tehermentes tulajdoni lapra.
30 napon belül a nevemre kellett volna,hogy kerüljön.
Nem is foglalkoztam vele.Kb 3-4 hónap múlva jutott eszembe,hogy vajon teljesen tehermentes most is a lakásom ezért bementem a gödöllõi földhivatalba ahol közölték,hogy nincs a nevemen a lakás csak széljegyzetként.
Kérdeztem,hogy miért erre a válasz: sok munkájuk volt ezért az összes iratot elküldték a nagykõrösi földhivatalhoz akik el is felejtették a nevemre írni.
Másnap felhívtam õket elnézést kértek és 1 nap alatt a helyére rakták az ügyet.
Ha nem megyek be érdeklõdni akkor még ma sincs a nevemen...
Szánalom ez az egész földhivatal itt Gödöllõn.
Ha nyitásra odamész és sorszámot kérsz kb a 200-ik leszel ugyanis egyesek húznak vagy 30-at,minden ablakhoz és jópénzért árulják...
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Az emberekbõl egyszerûen undort váltanak ki és ezt csak fokozzák ezekkel az igénytelen "én vagyok a legnagyobb buzeráns, csodálj!" felvonulásokkal.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
A medve nem játék.
Elvégre egy kisebbség, amelynek a beállítottsága gyökeresen eltér a normális emberekétõl, ráadásul ezt hurrogva reklámozva, és felháborodást, undort, folyamatos közszemérem sértéssel vegyítve felvonulnak.
És mi van a gyermekvédelemmel? Legközelebb a kakiszexesek fognak felvonulni, csak mert "szabad"? Tényleg ezt kell látni a kiskorú gyerekeknek?
Ha nem sajnálnám az energiát erre, ezúttal asszem én is mennék ellentüntetõnek szombaton.
A medve nem játék.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
ezt tavaly alkották...
ebbõl a szempontból érthetõ az ellendemonstárció, mégha hetero felvonulás is lenne.
"Édesanyám tekintete az meleg...de ezek buzik!" 😊
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Max az adósság növekedésének üteme csökkent, a megszorítások miatt.
Főoldal IT/Tech Tudomány Játék Mobil Digicam Film Letöltés Apró Fotólabor WebTop Tárhely Szerverhosting Áruház