Hír topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A másik pedig, hogy elég korrekten ki mernek állni az orkprobléma ellen. Erre mi miért nem vagyunk képesek?
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
A Pekingtõl északra fekvõ észak-kínai Tangsan (Tangshan) városának vezetése 267 üzem bezárását rendelte el július 8-ától, hogy a káros anyagok kibocsátásának csökkentésével javuljon a kínai fõváros levegõje az olimpia megkezdése elõtt.
Öregasszonyt 2-3 hónapja szúrtak le annyi pénzekért...meg azelõtt nagyon sokszor
Ezt írtam.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
A medve nem játék.
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
Főoldal IT/Tech Tudomány Játék Mobil Digicam Film Letöltés Apró Fotólabor WebTop Tárhely Szerverhosting Áruház
Azért is címeztem neked a hozzászólást, mert ha rajtakapja a cigót és a helyszínen agyonlövi, akkor nem szólok egy szót sem <#vigyor1>#vigyor1>
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
rossz az egész ahogy van, de nemis tesznek ellene semmit
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Egy dolog az államtól lopni, egy dolog warezolni, a gyárból lopni stb... Mind elítélendõ persze, DE:
Aki egy embertársa házából, zsebébõl veszi ki direktben annak értékeit (fõleg, ha azt nem kevés munkával szerezte/termelte meg) az olyannyira vérlázító, hogy ha velem történne, szemrebbenés nélkül saját kezûleg végezném ki a tolvajt, ha lehetõségem lenne rá.
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Ennek ellenére sajnálom a gyereket akit megrázott az áram.
A medve nem játék.
A medve nem játék.
A balfasz bemászik, megvágja az áram és amilyen faszkalap még bele is döglik. Az oké, hogy a gazda áramától patkolt el, de mi a francot keresett a kertjében???
Tehát ha én véletlenül kinthagyok egy mûködõ rotációskapát az udvaron, bejön a tolvaj és látja, hogy elkaptam, vége, nincskiút, akkor belefejel a kapába mert akkor engem fognak elõvenni?
Vagy akár bármi olyan dolgot kinthagyok a kertben ami életveszélyes...teszemaszt leszúrok egy 10 centis karót a növényekhez. Odatéved valaki, belezuhan és szívenszúrja magát vele (nekérdezzétek hogy) akkor is én vagyok a hibás mert volt olyan balf*sz, hogy nem öngyilkossági mámortól vezérelve megölte magát? Ez kész..
(Miért akarják elhitetni az emberekkel, hogy a ferdeség teljesen normális dolog?)
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
hát hogyne...és én még néha behaluzom, hogy a figyelõ egy komoly lap/oldal...
ha sokszor mondják még, lassan az emberek nagy része el is hiszi, és tényleg az lesz a ciki, ha pöcsösként nem kívánom a f*szt 😊
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Főoldal IT/Tech Tudomány Játék Mobil Digicam Film Letöltés Apró Fotólabor WebTop Tárhely Szerverhosting Áruház
Kiírhatta volna egy táblára, vagy ahogy elõttem írták letranszformálhatta volna az áramot. Még talán az segíthet neki ha be tudja bizonyítani hogy az áldozat és társa tudatában volt hogy áram van a kerítésben... ha nem tuti megbüntetik valahogy.
Ez kb. olyan, hogy betör hozzád a cigány és a csengõ helyett a másba tenyerel bele ...
A medve nem játék.
ha az utcára húzza ki a kábelt azt mondom megérdemli. Persze csinálhatta volna ügyesebben is, hogy letranszformálja, de már mind1.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.