Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kérdés, honnan vesszük hogy uborkát akartak lopni (mert hogy a TOLVAJ ezt mondja?). Lehet, hogy az öreget akarták álmában megölni, kirabolni (volt már rá hasonló példa, egyedül élõ idõsek...stb) például... és most ennek köszönheti azt, hogy egyáltalán életben van. (amúgy meg az egész falu tudta hogy a kertjén belül a veteményest éjszakára árammal védte, a tolvajok is tudták)

Mr_no_NaMe
Az 1 dolog, hogy félnek mindentõl és mindenkitõl annyira, hogy ne merjenek ehhez a dologhoz nyúlni, de kérdem én vajon meddig fogjuk mi ezt eltûrni? Lásd galgagyörköt és képzeld a helyére pestet. Na mind1 csak felhúzom magam..amúgy is belpolitika :S
mert az itteni kormánynak és a hazaáruló politikai elitnek nem érdeke a közbiztonság.

Mr_no_NaMe
De azért milyen korrekt már. Megkérdezték tõlük, hogy még is hogygondolják azt, hogy ujjlenyomatot vesznek PONT a cigányoktól? Az volt a válasz ingerülten, hogy ez van, a cigányok között köztudottan sok a bûnözõ ezért veszünk ujjlenyomatot...nyílvántartásba veszik a putrikat, megnehezítik azoknak az életét akiknek nem is lenne joguk ott tartózkodni.
A másik pedig, hogy elég korrekten ki mernek állni az orkprobléma ellen. Erre mi miért nem vagyunk képesek?
Punker
kézlevágás hatékonyabb megelõzés lenne......

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Sadist
Én meg a bíró helyében azt csinálnám, hogy mivel a bácsi elmondta, hogy áram van a veteményes körül, ezért a cigányok csoportosan elkövetett öngyilkossági kísérletet valósítottak meg, ami egyiküknek össze is jött. Ügy lezárva, viszont látásra.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

desigo
Üzemek sorát zárják be az olimpia miatt

A Pekingtõl északra fekvõ észak-kínai Tangsan (Tangshan) városának vezetése 267 üzem bezárását rendelte el július 8-ától, hogy a káros anyagok kibocsátásának csökkentésével javuljon a kínai fõváros levegõje az olimpia megkezdése elõtt.
desigo
desigo
tudom
azért írtam...
csak ezek még nem tartottak abban a stádiumban
Mr_no_NaMe
Te idõzavarba vagy te 😄
Öregasszonyt 2-3 hónapja szúrtak le annyi pénzekért...meg azelõtt nagyon sokszor
desigo
ma zöldséget lopnak
holnap 500 Forintért öregasszonyt szúrnak le...

pusztuljon mind
Sadist
"áramot vezetett a veteményes körüli kerítésbe"
Ezt írtam.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

a.carkey
A hírek szerint a pasinak volt a kerítése. Amögött állt a háza, aztán ott volt hátul a kis veteményese, és annak a kerítésébe volt bevezetve az áram. A veteményes körül volt a kert többi része, a kert többi része körül pedig a szomszéd telkek, szintén kb. hasonló kertecskékkel, gyümölcsössel, de áram nélküli kerítésekkel. Nem tudom, de szerintem falun ritkán szoktak gyümölcsöskertben játszani gyerekek labdával. Max városiak ...

A medve nem játék.

a.carkey
Valóban, nem volt rajta sapka ...

A medve nem játék.

Még szerencse, hogy az ottaniak soha nem hagyták el a házukat 😉

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

Egy kicsit pontosítanék, NEM a kerítésbe vezette az áramot, mint ahogy a média hazudja, hanem fémhuzalt feszített ki a veteményese köré, aztán rá a kakaót. Kõkerítésbe kicsit nehéz lenne az áramot bevezetni.

Divergencia
Nálunk az idegenhez berúgott labda problémájának megoldására az volt a jól ködõ szokás, hogy becsengettünk és megkértük a háziakat a labdánk szives visszaadására. És mûködött.

Főoldal IT/Tech Tudomány Játék Mobil Digicam Film Letöltés Apró Fotólabor WebTop Tárhely Szerverhosting Áruház

Én azt elhiszem, de amíg az általam említett példának nullánál nagyobb az esélye (márpedig nagyobb)addig elítélendõ ez a megoldás, szvsz.

Sadist
Vagy csak tele lett a töke, hogy a cigányok szétlopják a kertjét. A faluban sem véletlen terjesztette, hogy áramot vezetett a veteményes körüli kerítésbe.

Valljuk be az öreg hülye volt és megérdemli, ilyet nem szabad csinálni. Az áram nem tudja, hogy kit ráz meg és bármire fel kell készülni. Nem tudom a körülményeket, de ha pl. egy kisgyerek a berúgott labdájáért bement volna a kertbe és agyonvágja az áram egybõl más a leányzó fekvése.

Azért is címeztem neked a hozzászólást, mert ha rajtakapja a cigót és a helyszínen agyonlövi, akkor nem szólok egy szót sem <#vigyor1>

joebacsi
30as övezetben még nem láttam rendõrt, csak fekvõt...az viszont elég hatékony 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Szerintem 40-ig nem is kattan a trafi úgysem... ha meg igen, akkor már több lesz az mint 30k...
Punker
halál az összes fosztogatóra.....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Na, azért 30-as övezetben 35-tel hajtani, ezért egy pöttyet sok az a 30.000, nem?

Istencsászár
Én nemhajtok gyorsan, mert betartom a szabályokat.. nemsietek sehova, nincs 200 lóerõs masinám, 50-90el eljutok bárhova ahova akarok idõben... rendõr még nem büntetett meg, és remélem nem is fog.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Istencsászár
Persze amit az "öreg" csinált az is hülyeség volt, de ennek mindig ez a vége... ha szólt a rendõrségre és szartak rá akkor azt is ki kéne vizsgálni és akik figyelmen kívül hagyták azokat elõvenni... az pedig álltalában várható hogy ha a szolgálunk és védünk nem tesz semmit akkor valamit kénytelen a sértett a dolog ellen tenni, de ekkor hogyha a bûnözõknek valami baja esik akkor õ van nagy szarban...

rossz az egész ahogy van, de nemis tesznek ellene semmit

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Amikor gyorsan hajtasz, a rendõr megbüntet min. 30.000 Ft-ra. Szerinted ez rendjén van így?

Sadist
Meg azért azt se felejtsük el, hogy ez egy 68 éves (valószínû nyugdíjas) ember, aki nem csak saját magának termelte azt a zöldséget, hanem a megélhetéséért.

Istencsászár
Odamegy és kér, vagy elmegy dógozni vagy termszt õis uborkát... mindenre van megoldás, de semmi sem jogosít fel senkit hogy mástól lopjon + magánterületen mászkáljon... hogyha már igy bemerészkedik valaki akkor az akár a házadba és bemegy minden lelkiismeret nélkül és bármit elvihet, az ilyen embert meg kell büntetni, persze nem a börtönnel... az a legjobb büntetés számukra, ingyen elvannak, kajáltatjuk õket, aztán ha kijönnek ugyan ugy folytatják.

guardian hero
Egyébként a leggusztustalanabb bûnök egyike más kemény, verejtékes kétkezi munkájának a gyümölcsét ellopni.

Egy dolog az államtól lopni, egy dolog warezolni, a gyárból lopni stb... Mind elítélendõ persze, DE:

Aki egy embertársa házából, zsebébõl veszi ki direktben annak értékeit (fõleg, ha azt nem kevés munkával szerezte/termelte meg) az olyannyira vérlázító, hogy ha velem történne, szemrebbenés nélkül saját kezûleg végezném ki a tolvajt, ha lehetõségem lenne rá.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

guardian hero
Láttam már elég tolvaj cigányt ahhoz, hogy ne hullajtsak krokodilkönnyeket egynek se a halálakor. Egy élõsködõvel kevesebb, elnézést, hogy nem fogom megjátszani álszent módon az emberbaráti szeretetet...

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Aki uborkát lop, annak nincsenek gátlásai? ööö... izé, szerintem egy kissé eltúlzod. "Ma egy tornacipõ, holnap a világ?"

Sadist

GregSB
Ha valaki ennek a híve az költözzön észak Koreaáa, vagy Iránba, és jó életet kívánok neki. Itthon nem ilyen törvények uralkodnak és kész.

Istencsászár
Aki uborkát lop az már lopott mást is, és bármire képes is, mivel nincsenek gátlásai, csak egy rohadt tolvaj. Persze meghalnia nem kell, csak ahogy régen is tették, hopp egy ujjal kevesebb, hopp egy szemmel kevesebb stb...

GregSB
Grat, szóval szerinted aki uborkát lop az megérdemli hogy úgy haljon meg mint ahogy pszichopata gyilkosokat szoktak kivégezni az óceán túloldalán. <#lama>

guardian hero
Én azt sajnálom hogy a többit nem baszta meg eléggé.

a.carkey
Azért hihetetlen amit a média csinál. Eleinte nem írták ki, hogy ciány, de amikor összegyûlt a rokonság, bár nem írták ki, mindenki tudta, hogy kikrõl van szó.

Ennek ellenére sajnálom a gyereket akit megrázott az áram.

A medve nem játék.

a.carkey
Tudták, a barmok bevallották, hogy tudtak arról, hogy áram van a kerítésben ,de még így is vállalták a kockázatot.

A medve nem játék.

a.carkey
Amelyik cigány túlélte, azt õrizetbe vették lopásért. 😄

A medve nem játék.

Mr_no_NaMe
Kíváncsi vagyok mit kapott volna az öreg ha mondjuk 2 részeg FEHÉR paraszt mászott volna be...bár ez akkoris nonszensz. Kajak lelopják alóla az egész kertet és megint mentek volna. A gazda bepipult, és gondolta áramot vezet a kerítése köré, hogy kivédje a "kártevõket".
A balfasz bemászik, megvágja az áram és amilyen faszkalap még bele is döglik. Az oké, hogy a gazda áramától patkolt el, de mi a francot keresett a kertjében???
Tehát ha én véletlenül kinthagyok egy mûködõ rotációskapát az udvaron, bejön a tolvaj és látja, hogy elkaptam, vége, nincskiút, akkor belefejel a kapába mert akkor engem fognak elõvenni?
Vagy akár bármi olyan dolgot kinthagyok a kertben ami életveszélyes...teszemaszt leszúrok egy 10 centis karót a növényekhez. Odatéved valaki, belezuhan és szívenszúrja magát vele (nekérdezzétek hogy) akkor is én vagyok a hibás mert volt olyan balf*sz, hogy nem öngyilkossági mámortól vezérelve megölte magát? Ez kész..
0Fritz0
Hát ez elég gyenge próbálkozás volt. 😊

(Miért akarják elhitetni az emberekkel, hogy a ferdeség teljesen normális dolog?)

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

GregSB
joebacsi
"A magyar lakosság húsz százaléka biszexuális"

hát hogyne...és én még néha behaluzom, hogy a figyelõ egy komoly lap/oldal...

ha sokszor mondják még, lassan az emberek nagy része el is hiszi, és tényleg az lesz a ciki, ha pöcsösként nem kívánom a f*szt 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Divergencia
hány évesek hogy nem tudnak úszni??

Főoldal IT/Tech Tudomány Játék Mobil Digicam Film Letöltés Apró Fotólabor WebTop Tárhely Szerverhosting Áruház

GregSB
Najah, én is neki szurkolok a bíróságon, de akárhogy is nézzük megölt egy embert...

Kiírhatta volna egy táblára, vagy ahogy elõttem írták letranszformálhatta volna az áramot. Még talán az segíthet neki ha be tudja bizonyítani hogy az áldozat és társa tudatában volt hogy áram van a kerítésben... ha nem tuti megbüntetik valahogy.

a.carkey
A cigányok tudták, hogy mi van éjjelente a kerítésben, de még így is bementek.

Ez kb. olyan, hogy betör hozzád a cigány és a csengõ helyett a másba tenyerel bele ...

A medve nem játék.

M@TriX
jah, 68 éves és szökéstõl tartanak... bezzeg Amcsiban bazz a sajátterületed megvétheted. Remélem jó ügyvédet szerez, ugyanis tájékoztatta is a "lakosságot", hogy árammal védi a tulajdonát, de a cig@nyok szartak rá. meg ha bümtetlen elõélet hátha ki tudnak húzni valamit, hogy ne a börtönbe haljon meg.

ha az utcára húzza ki a kábelt azt mondom megérdemli. Persze csinálhatta volna ügyesebben is, hogy letranszformálja, de már mind1.

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.