Hír topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.smart-bus.hu
H ezen a fórumon dõlne el az ország sorsa és az emberek gondolata, megérteném az igyekezetet (közérdekû: valaki adjon már egy másik billzetet, ez alig akar mûködni), de ez így, ebben a formában csak felesleges szájkarate, amely addig tart, amíg egy erre alkalmatlan személy ki nem fejti a "mindenki menjen a p...ba, úgyis nekem van igazam" nézeteit. 😊
www.smart-bus.hu
Az is egy válasz, ha válasz helyett inkább ironizálsz...
www.smart-bus.hu
A lényeg, hogy egyetértek! <#eljen>#eljen>
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
hál istennek...
apropó vallás
"Szeresd az embertársaidat úgy, mint saját magadat!"
nem gyûlölködni kellene egyik oldalon sem és nem lenne gond...
Az egész baloldali csicserihad azon problémázott, hogy a kormány ellenes tüntetésekkel a politika kikerült az utcára. Kérdem én, politizálni nem lehet az utcán, de dugni igen? Most akkor, hogy van ez? A szabad vélemény nyilvánítás a hatalom ellen elítélendõ, a Jézus gyalázó orgia parti Budapest szívében pedig politikailag korrekt! Hát itt tartunk most... ez a szép új világ! Biztató...
www.smart-bus.hu
De miért kell a keresztényeket gyalázni? Ez a toleranica? Akkor viszont a reakciót is tolerálni kell, ha igazi toleranciáról beszélünk.
Ha valakinek ellenszenves a felvonulás témája, akkor számtalan lehetõsége van véleményének kinyilvánítására, többek közt meg van az lehetõsége hogy ellen-felvonuláson vegyen részt kultúráltan, mint a #8629-ben lévõ linken is látható.
Sajnos úgy látszik hogy itthon el kell még telvi pár évnek, vagy inkább évtizednek hogy az emberekben tudatosodjonanak azok a szavak mint pl "demokrácia", meg "emberi jogok".
www.smart-bus.hu
"Bárándy Gergely elmondta, szeptemberben kezdeményezni fogja a gyülekezési törvényrõl tartott ötpárti tárgyalások folytatását, és ezzel párhuzamosan elõkészítik a gyalázkodással kapcsolatos törvénymódosítást is. Arra a kérdésre, mit szól ahhoz, hogy a felvonuláson egyházellenes feliratok is voltak, a képviselõ közölte, hívõ emberként az ilyen megnyilvánulások neki sem tetszenek. Ezek ellen jelenleg azonban nem lehet semmit tenni, mert az Alkotmánybíróság hatályon kívül helyezte a gyalázkodásról szóló törvényt, amely nem csak a melegeket védte volna, hanem az egész magyar nemzetet - fûzte hozzá."
A medve nem játék.
Már keverem a dolgokat, nem lesz ennek jó vége.. 😄
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
Az viszont hogy egy elvileg demokratikus országban meggyaláznak és szétvernek egy felvonulást még távoli országok újságaiban is második oldali hír lesz legalább.
www.smart-bus.hu
Nem, egy régebbi hsz-re utaltam. Én mondtam még tegnap, hogy leszartam a felvonulást, erre jött válaszul, hogy manapság mindenki leszarik mindent, és ezért tartunk ott ahol. Erre linkeltem a londoni felvonulást (meg ott van még a kölni is) és erre írtam irónikusan hogy biztos ott is leszarta mindenki, és ezért tartanak ott ahol... (és itt nem csak gazdasági szintre gondolok, hanem az emberek gondolkodásmódjára is)
Egyébként bõven vannak országok, ahol vannak ellentüntetések is, de ezekben többnyire meg tudják oldani kultúrtáltan, transzparensekkel felvonulva.
Az a szintû randalírozás, ami tegnapelõtt volt nálunk egyszerûen primitív és szánalmas, és nem a legjobb propaganda az országunknak...
Eötvös Pált, aki annak a bizonyos Teller levélnek az elkövetõje volt, megrótta a Magyar Újságírók Etikai Bizottsága, majd ezek után megválasztották a pubit a Magyar Újságírók Országos Szakszervezetének elnökévé! Ez egy gyönyörû balliberális karrier! Ilyet a másik oldalon nem találsz... még akkor sem, ha õk is szeretnek túlozni... azért mindennek van határa!
www.smart-bus.hu
A medve nem játék.
A medve nem játék.
Na itt röhögtem fel nem kicsit 😄 Nyilvánvalóan igazi szarkavarók 😄
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
tájékozódj inkább blikkbõl, retekklubból, tévékettõbõl, ahogy azt a sok kinyíltszemû proli teszi.
Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny
a legelfogulatlanabb híreket a Rudi-éra alatti Híradó szolgálta. De hát sajnos ez is múltidõ...
Mikor lesz kishazánkban a BBC-hez fogható elfogulatlan közszolgálat???
Ajánlom Neked még a Munkásjövõt, biztos objektív hírforrásként szolgál majd a részedre.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
az elõállított az nem letartóztatott.
hatásvadász mocskos média.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
több hirídóban hallottam, hogy valami savas trutymóval lefoglaltak pár embert, aztán pedig megjelenik ez a hír amit belinkelek, ahol maga a Rendõrség is magyarázkodik(?)
szóval az ok, hogy tévedtek és mégsem veszélyes a cucc, de a médiáknak akkor miért azt adják tovább....?
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.