Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

w77d
úgylátom egyet értünk, hogy ez az agyon hangoztatott félelmetes gárda pletyka valóságtalan, a baloldal egyik megalapozatlan vádaskodása....

trident
Off.
Te a belvárosi fotel -jogvédõ/szociológus/politikustól hallod a jól ismert, félelem, rettegés, megfélemlítés, masírozás, jogtalan, újnáci, újfasiszta, csõcselék, randalírozó gumicsont-szavakat.

Tessék megnézni a helyszínen készült riportokat, videókat, újságokat. Akkor látni fogod, hogy a fentiek ismételgetik ezt (és nem az érintettek - kérlek ne hozd fel példának, hogy átlátszó maszkos gárdisták mindenkit lepofoztak, pisztollyal belelõttek a plazmatvbe és felgyújtottak több házat -mert ilyen m1-es adás is volt).
Ergo egy kolompár orbán mokkás riport =/= realitás.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Bandee1987
ejnye

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

w77d
dehogynem, ettõl hangos a média, hogy mennyire összecsinálták a gatyájukat....

TÉK

trident
Nem félnek.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

w77d
nem tudom mi a fasztól félnek a cigányok, gárdista még nem bántott senkit, nem ölt, nem úgy mint akik "rettegnek"....

a.carkey

A medve nem játék.

Egy ismerõsömet elkapták Pesten egy parkolóban, jött is neki a szép csekk, a hozzá tartozó fenyegetéssel. A probléma csak az volt, hogy az autót elõzõ hónapban összetörte, és az ominózus idõpontban egy kasztnisnál pihent szétflexelve...

joebacsi
mûvészként szinte mindig kötelezõen melléktermék valami perverzitás, elég csak hálivúdra ránézni 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Dynamic
Ezen kicsit ledöbbentem:

Oliver Shanti közel ezer gyermeket erõszakolt meg.

Már csak azért is mert nagy kedvencem, több lemeze is megvan.
M@TriX
szerintem ez nem az a kategória...

bár a védelem simán felhasználhatja...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

M@TriX
tudom blikk, de azért nem semmi ha csak a fele igaz....

konkrétan arra gondolok, hogy az eredetit is odaadták a fószernak 😉))

Így csalnak a Parkolósok

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Mr_no_NaMe
Jobban megb*sszák ha kiszál segíteni..
desigo
a rohatt

remélem,hogy levadásszák...
a.carkey
joebacsi
...akkor kigyalogol a déli partra emelõért 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Jól megúszta. Most képzeld el, ha lerobban a teknõ a Balaton közepén, õ meg kiszáll kereket cserélni...

desigo
Részeg hajós futott zátonyra a Balatonon

"A hajót vezetõ férfirõl kiderült, hogy ittas, nincs engedélye a hajó vezetésére, ráadásul azt a balatonfüredi kikötõbõl lopta el."

tud élni xD
trident
/off.
A kereskedelmi csatornákon volt, egyébként ételszinezék és folyékony csali volt.
Szerintem ha lehet összefoglalni 3 percben (nem, persze, hogy nem lehet, esetleg néhány történést)

Mr_no_NaMe
Igen savval voltak töltve. Vajsavval.
Bandee1987
Ismerõstöl. Meg rádióban mondtak vmi ilyesmit.

5c0rp330n
ilyet hol hallottál? <#wow3>

Bandee1987
Üdv srácok, pár napig Balcsin voltam. Hallom volt buzitünti, dobálás, miegymás. Tényleg voltak tojások savval töltve vagy sem?

desigo
mégsem ehettek pirítóst teával...
ha te MOST 20évvel fiatalabb lennél akkor ö még maradna annyi amennyi 😄DDDdd

A francba, ha most húsz évvel fiatalabb lennék... <#vigyor>

a.carkey

A medve nem játék.

joebacsi
inkább az a hírértéke a dolognak, hogy az origo átvett valamit az MNO-tól 😊

Punker

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

M@TriX
én komolyan mondom majdnem meglepõdtem (volna ha nem Mo-n történne)

trident
Hõõõõõ... Már a gondolattól kiégett a szemem!=)

desigo
egy minõségi hír mielõtt elalszotok xD

Mary Zsuzsi régen nem viselt bugyit, ha fellépett
Jééééé! Hír! 😊

Gratulálok nekik. Szép teljesítmény!

bertino
<#eljen><#eljen>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

desigo
ez kemény :/

Ha a 10X-esét sikerül velünk megfizettetni és mi közben azon lázongunk,hogy a melegek parádéznak akkor ez a legprofibb kormány a földön...

Nem volt szükség a kõröshegyi völgyhídra

Több súlyos hiányosságot, olykor törvénytelenséget találtak a számvevõk a tavaly épített sztrádaszakaszok ellenõrzése során. A kivitelezõk nem szembesültek éles versenyhelyzettel, nem végeztek elõzetes árkalkulációt, megalapozatlanok voltak a határidõk. Az állam, mint megrendelõ nem rendelkezett elõzetes költségkalkulációkkal, de a területrendezéssel kapcsolatos feladatokat is tervezés nélkül végezték. Ennek köszönhetõen a sztrádák építése csúszott, és még menet közben is drágult.

Magnumrolcsi
Mert *.*.*.*. Deportálni kellene Õket a pics**a

Kicsit sokk volt az alátámasztás! 😊 Elnézést...

www.smart-bus.hu

Úgy érzed én beszélek mellé? Ha nem azért röhögtél mert hosszú, akkor miért azt írod? Ó, már a nyálamat is verem, egyre jobb! Szeretettel várlak abban topikban, és örömmel veszem, ha elkezded a sértõ véleményed alátámasztását érvekkel alátámasztani. Adiig ez a megnyilvánulás az én szememben csak egy korlátolt pökhendi ember szubjektív véleménye.

Segíts nekem, hogy mit írjak ami tetszik a szemednek!

www.smart-bus.hu

Nem kell mellébeszélni - még most sem. Tökre nem azért röhögtem, mert hosszút írtál. Hanem azon, hogy milyen témához írtál hosszút, ami lényegében nyálverés a semmirõl, a semmiért.
Inkább azon kellene kacagnod, hogy olyan dologról mondasz lekicsinylõ véleményt, amit el sem olvastál, csupán annak mérete miatt tartod nevetségesnek. Továbbá mit bizonyít az, hogy hányan olvashatták el? Megpróbálsz engem nevetségesnek beállítani csak azért, mert a mondandómhoz nem tudsz érdemben hozzászólni. Miért van az, hogy amikor elfogynak az érvek, akkor a másik fél egybõl lehülyézi a másikat, vagy csupán felesleges szájkaraténak degradálja a beszélgetést? De tudod mit, legyen neked igazad! Én vagyok a hülye, Te meg a bölcs, hogy nem vitatkozol velem! Nyertél... Igazad van! Remélem most így jó... 😊)

www.smart-bus.hu

Punker
"A horvát kormány közlése szerint a hét végén írták alá a Dubrovnik elõtti Osojnik és Doli közötti, 28 kilométeres autópályaszakasz projektszerzõdését. A 79,5 millió kunás (mintegy 2,7 milliárd forintos) költségbõl készül el az útvonal"

hogy a f@szba lehet az hogy nálunk az alföldi lapályon ennyibõl max 2 kilómétert tudnak csinálni???

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Hát igen, egy bevásárló központ sokkal fontosabb, és nagyobb értéket képvisel, mint holmi lóversenypálya...
Menjenek csak a büdös lovaikkal a "pusztába hupákolni", ne rontsák a levegõt Budapest közepén...

A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce

Én igyekszem, csak az esik rosszul amikor a tõlem különbözõ ezt a magatartást csak egy irányba várja el! 😊

www.smart-bus.hu

Arra gondoltál már, hogy a másik mentalitásos topikba is volt e aki elolvasta a litániáidat? 😄 Mert én speciel már a látványán jót röhögtem, de nem hiszem hogy statisztikailag mérhetõ lenne a fórumozók azon hányada, aki végigolvasta, hátmég aki meg is próbálta megérteni.
De ez csak egy példa. Arra, hogy van ami miatt érdemes, és van ami miatt nem érdemes a "szájkarate". Fõleg ha elnagyolt, hangulatkeltõ infók alapján születnek ezek a mondókák, erõsen kétséges valóságalappal.