Hír topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
😊))))
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Csak remélni tudom, hogy Gyurcsány pontosan ennek a HIBÁNAK a kiküszöbölésére céloz a #8578-ban linkelt hírben.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A medve nem játék.
szerinted románia vagy albánia legyen nekünk az etalon?
Hol élsz te ember? kihat még rád a dicsõséges kommunizmus vagy mi? Nézd meg az általatok olyannyira modernnek és intelligens nyugaton mi van mondjuk egy antiglobalista tüntetésen hatszor durvább dolgok vannak az utcákon, mégsem jönnek azzal, hogy na most belelövünk a tömegbe oszt jólvan <#wow3>#wow3>
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol
komment: ja, bazmeg...
Nézd és fogadd el, vagy egy szemétláda vagy.
Egyébként nem tudom miért követelõznek, pont annyi joguk van, mint nekem.
Egy kanbuzinak nem lehet férje és nekem sem lehet. Ezt hívják jogegyenlõségnek.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
jó a kiállítás reklámdrapijának a szövege az oszlopojon:

"...és vitassák meg, miért látszunk gyengének pár száz, a többséget terrorizáló szélsõségessel szemben"
sztem itt a parlamentben ülõkre gondolt<#mf1>#mf1>
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Azt azért te sem hiszed, hogy ha valaki ilyet mond a buzikról, akkor utána egyszer csak hopp, megváltozik a véleménye.
A hír pont arról szól, hogy milyen nyílt képmutatásokkal erõszakolják rá a politikára (és ezáltal a népre is) az „i love gay” eszmét.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Akkor tényleg éljen a lemaradás. 😊
Már leírták elõttem páran: A melegség egy betegség, nem mutogatni és ráerõszakolni kéne az emberekre, hanem gyógyítani.
Akik hangokat hallanak, több személyiségük van, azt hiszik magukról, hogy õk Napoleon, a fóbiások... ezeket mind betegnek „bélyegzik” és kezelik.
A buzik valahogy kimaradtak, érdekes.
Pedig nehezen tudom elképzelni, hogy normális elmeállapot az, ha valaki a saját neméhez vonzódik.
Csak azért mert nincsenek ezen kívül kirívó tüneteik, attól még azokban a fejekben bizony gondok vannak.
Ahogy elnézem, ebben a témában még azok is teljesen egyetértenek, akik amúgy homlokegyenest eltérõ véleménnyel vannak a világ dolgairól.
Tehát errõl ennyit.
Nuku ellentüntetés. Biztos mindenki leszarta... ezért tartanak ott ahol. Ja hogy elõrébb vannak mint mi?
A medve nem játék.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
A medve nem játék.
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Demokrácia ide vagy oda, én bizony lelõttem volna mindet a gecibe ott a helyszínen.
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
Ez tomkettnek a plakátja:

A medve nem játék.
A medve nem játék.
De amelyik ott produkálja magát és pár haverjával rózsaszín mûfaszt szopogatnak a kamion tetején táncolva, közbe ahányszor kamerát látnak, rögtön valami kis plusz számot kell elõadniuk, azok nem melegek, vagy buzik, hanem szellemileg sérültek. Valszeg orvosi segítségre lenne szükségük, nem felvonulásra. Arról nem beszélve, hogy az egész felvonulás eléggé kimeríti a közszeméremsértés mûfaját (akár engedélyezett rendezvény, akár nem).
Úgyis lesz itt flame, a többi gondolatom majd elmondom késõbb 😊
Jah, és a drága buzivédõknek (akik nem válogatnak a fentebb leírt típusok között, csak elszántan védenek mindenkit), feltenném a kérdést, hogy hogy lehet olyan címmel reklámozni egy felvonulást, hogy "Te még mindig hetero vagy?" (budapesten láttam).
Igen, mér baj?
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
A medve nem játék.