Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

M@TriX
azon felröhögtem, hogy a rendõrök elkapták a büdös vizipisztolyosokat, de miután magukra is fröcsköltek a cuccból elengedték õket

😊))))

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Most ezzel az a gond, hogy a tojásokat nem foglalták le? Mert ugye jegyzõkönyv csak a lefoglalt árukról szól, nem arról amit ott találtak, hiszen a felvételen is több dolog van.
Ja, nekik joguk van szétverni a várost, a rendõröket, felvonulókat, ünneplõket életveszélybe hozni, rájuk támadni, szétverni a rendõrök autóit, de ellenük fellépni nincs joguk a rendõröknek? Ez ám a demokrácia. Mutatták ahogy 2 rendõr viszi el bilincsben a randalírozót, erre odarohan még vagy 5, és elkezdik verni a rendõröket. Az ilyeneknek mégis mi jár ha nem fejlövés? Több rendbeli gyilkossági kísérletért, súlyos testi sértésért, közrend zavarásért, hatóság elleni erõszakért, és még sorolhatnám, az életfogytiglan a minimum lenne.
Csak remélni tudom, hogy Gyurcsány pontosan ennek a HIBÁNAK a kiküszöbölésére céloz a #8578-ban linkelt hírben.
M@TriX
azért ez sem rossz...

A rendõrség hazudik?

szép világban élünk ha ez igaz...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Nem ezt mondtam, csak említettem a német példát. Ha visszagondolsz a történelemre, a német nem a kimondottan toleráns népek közé tartozik, mégis elviselik azt, ha valaki valamilyen oknál fogva felvonul. Szíve joga, ha nem tetszik, esetleg rendezhetsz egy "nem szeretem a felvonulásokat" felvonulást.

w77d
nem a buzik lövöldöznének, hanme telán visszalõnek onnan, ahová lõttek. Ha ez megtörténik, a fene tudja mi lesz a végkifejlet....

a.carkey
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"Törpe párthoz, törpe buzi kisebbség dukál." Egy arc a tömegbõl az egyik esti híradóban

A medve nem játék.

desigo
te is "leszarod" az afrikai putri országokat...
szerinted románia vagy albánia legyen nekünk az etalon?
És ki kell mondani, itt a buzik ugyanolyan szélsõségesek voltak - a rendezvényt politikával átitató párttal együtt - mint akik betámadták õket, mert a felvonulók csak a melegek radikálisait képviselték, a kisebbségen belüli kisebbség, pedig soha nem lehet többség. Mert tény nem minden meleg tûz pávatollat a seggébe, s vesz hozzá vmi kereszténygyalázó szimbólumot...

talán nyugat az istenünk akiket mindenben majmolni kell?õk leszarnak mindent nem is csoda hogy ott egyre több az aberált buzeráns illetve pedofil stb.

micsoda?Felnõttség eltûrni az aberáció reklámozását?érdekes a gondolkozásod.

teljes mértékben igazad van<#eljen>.

polgárháború?mirõl hadoválsz?az ország fele buzi?

89
te is értelmes lehetsz hallod...szted mi lenne az elsõ lövés után? minimum fegyveres összecsapások, ha nem polgárháború...az ilyen "naénúúgybelelõnék a tömegbe" típusúaktól robban szét az agyam.
Hol élsz te ember? kihat még rád a dicsõséges kommunizmus vagy mi? Nézd meg az általatok olyannyira modernnek és intelligens nyugaton mi van mondjuk egy antiglobalista tüntetésen hatszor durvább dolgok vannak az utcákon, mégsem jönnek azzal, hogy na most belelövünk a tömegbe oszt jólvan <#wow3>

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol

M@TriX
ezen bevallom jót derültem...

komment: ja, bazmeg...

0Fritz0
…és ebben a korosztályban még divat az aberrált szexualitást ráerõszakolni a heterokra.
Nézd és fogadd el, vagy egy szemétláda vagy.

Egyébként nem tudom miért követelõznek, pont annyi joguk van, mint nekem.
Egy kanbuzinak nem lehet férje és nekem sem lehet. Ezt hívják jogegyenlõségnek.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

ez egész vonulgatás egy provokáció? Jézusnak két apja volt? Õ elvárják, hogy tartás õket tiszteletben...?? a szexulalitást meg senki se vigye ki az utcára.

jó a kiállítás reklámdrapijának a szövege az oszlopojon:

89
idióta...
"...és vitassák meg, miért látszunk gyengének pár száz, a többséget terrorizáló szélsõségessel szemben"
sztem itt a parlamentben ülõkre gondolt<#mf1>

89
Azt az országot is tönkretették már...szerencsétlen németek nem szólalhatnak fel semmi abnormalitás ellen, mert egybõl lenácizzák, lefasiztázzák õket...a német szellem már csak a múlté

guardian hero
Igen, ez ennek az országnak a tragédiája, hogy képtelenek vagyunk mások hibáiból tanulni... Ugyanez lezajlott nyugaton is, csak 20-30 évvel ezelõtt. Azóta ott leszarják a buzifelvonulást, mégse lett rosszabb nekik. De nekünk muszáj tartani mindenben a 20 éves lemaradásunkat, nehogy már legalább egy-két dologban felzárkózzunk a nyugathoz...

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

A németek már felnõttek. Magyarország még nem, most vagyunk 18 évesek, ebben a korosztályban még divat b..izni.

desigo
Balhé nélkül! Melegfelvonulás Kölnben

félmillió nézõvel,mindenféle incidens nélkül...
0Fritz0
A hírhez: A polgármester is egy politikus, tehát minden szavazatra szüksége van.
Azt azért te sem hiszed, hogy ha valaki ilyet mond a buzikról, akkor utána egyszer csak hopp, megváltozik a véleménye.
A hír pont arról szól, hogy milyen nyílt képmutatásokkal erõszakolják rá a politikára (és ezáltal a népre is) az „i love gay” eszmét.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

0Fritz0
Tehát egy ország fejlettsége a buzikhoz való hozzáállásban mutatkozik meg?
Akkor tényleg éljen a lemaradás. 😊

Már leírták elõttem páran: A melegség egy betegség, nem mutogatni és ráerõszakolni kéne az emberekre, hanem gyógyítani.
Akik hangokat hallanak, több személyiségük van, azt hiszik magukról, hogy õk Napoleon, a fóbiások... ezeket mind betegnek „bélyegzik” és kezelik.
A buzik valahogy kimaradtak, érdekes.
Pedig nehezen tudom elképzelni, hogy normális elmeállapot az, ha valaki a saját neméhez vonzódik.
Csak azért mert nincsenek ezen kívül kirívó tüneteik, attól még azokban a fejekben bizony gondok vannak.

Ahogy elnézem, ebben a témában még azok is teljesen egyetértenek, akik amúgy homlokegyenest eltérõ véleménnyel vannak a világ dolgairól.
Tehát errõl ennyit.

GregSB
Pár ezer Km-el arréb ez így zajlott le.

Nuku ellentüntetés. Biztos mindenki leszarta... ezért tartanak ott ahol. Ja hogy elõrébb vannak mint mi?

5c0rp330n
<#wow3>

a.carkey

A medve nem játék.

bertino
ebbõl az országból csak takarodni érdemes.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

0Fritz0
Csak a felvonulás biztosítása 100 millába került, ezért érdemes adót fizetni.

a.carkey
Az adónkból kurva jól tudnak mindenhol szórakozni. Sõt abból igazán. Két milliárd, legyen inkább 2.5. Ezen már ne múljon ...

A medve nem játék.

guardian hero
Örülök hogy hétvégén ismét bebizonyosodott, milyen kurvára jól megy ebben az országban mindenkinek. Komolyan irígylem a buziknak meg a csürhének is a problémáit. Nekem érdekes módon a héten ledolgozott 60 óra után jobb dolgom is volt, mint tüntetni, de sebaj, az adómból jól szórakozott néhány köcsög (mindkét oldalon).

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

w77d
én is végszó szerûségnek szántam XD

a.carkey
Ennyi errõl.

A medve nem játék.

w77d
én is elítélem az értelmetlen randarírozást. De e mellett nem lehet nyugodt szemmel nézni a liberális világ köcsögeinek a felvonulását. Ha már ilyen betegséggel születtek, ne reklámozzák, ne csináljanak ilyen gusztustalan magamutogatásokat. Ha engedik nyugodtan parádézni õket, akkor csak az jön le az egészrõl, hogy ez a normális dolog, sõt Szetey után talán még hõsies is... NA EZT NEM SZABAD HAGYNI. így is ha megnézitek, mióta eluralkodott ez a liberális életszemlélet, egyre több a buzi. Nem azt mondom, hogy régen nem voltak, de legalább nem vitték ki az utcára, nem tudta róluk senki. Nekem sem lenne velük semmi bajom, ha nem reklámoznák magukat. Amíg reklámozzák a genetikai hibájukat, mintha az jó dolog lenne, én ellene leszek, és a magam módján megpróbálom megakadályozni azt. És jöhet a sok köcsög, hogy én is neonáci meg miazanyámkínja vagyok NEM ÉRDEKEL, gyakorlatilag LESZAROM. Egy biztos, A NÕKET SZERETEM!!!!!

a lelövést a magyar társadalom többsége támogatta volna.

Azért most miket mutattak már a tv-ben... rátámad a rendõrre, meg a kamera elõtt veri szét a rendõrautót? Toporzékoltak meg orditoztak mint valami narkós idióta, komolyan mint amikor a filmekben az elmegyógyintézetben elszabadulnak. Ez nem is a melegekrõl szólt, inkább arról hogy a rendõröket támadják.
Demokrácia ide vagy oda, én bizony lelõttem volna mindet a gecibe ott a helyszínen.
Match
Hát, nem így emléxem arra amit láttam, de valszeg ez volt az akkor....ettõl függetlenül ez még nem javít semmit, de ezért a hibáért sorry.

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

GregSB
Ja tiszta gáz hogy nem mentem ki büdös tojással megdobálni néhány puzit, szégyellem is magam -.-

Amúgy érdekes ez a tomcat. Ezen a plakáton még azt írja, hogy aki balhézni akar az ne ide jöjjön, másnap a blogba meg büszkén újságolja, hogy milyen káoszbrigádot szerveztek, meg hogy büdös tojással megdobálták a buzikat. Jól tették, de kb ennyire hiteles ember ez a tomcat.

"Te még mindig hetero vagy?"

Ez tomkettnek a plakátja:

vagy fasiszta

akkor már náci összeesküvés lenne

a.carkey
Ha ugyanez buzival történik, akkor nagy jujj lenne index-szerte, pedig jogos.

A medve nem játék.

a.carkey
Match
Már a videoban is volt egy csaj, aki tök normális volt, csak sétált az utcán, ezekkel semmi baj nincs...
De amelyik ott produkálja magát és pár haverjával rózsaszín mûfaszt szopogatnak a kamion tetején táncolva, közbe ahányszor kamerát látnak, rögtön valami kis plusz számot kell elõadniuk, azok nem melegek, vagy buzik, hanem szellemileg sérültek. Valszeg orvosi segítségre lenne szükségük, nem felvonulásra. Arról nem beszélve, hogy az egész felvonulás eléggé kimeríti a közszeméremsértés mûfaját (akár engedélyezett rendezvény, akár nem).
Úgyis lesz itt flame, a többi gondolatom majd elmondom késõbb 😊

Jah, és a drága buzivédõknek (akik nem válogatnak a fentebb leírt típusok között, csak elszántan védenek mindenkit), feltenném a kérdést, hogy hogy lehet olyan címmel reklámozni egy felvonulást, hogy "Te még mindig hetero vagy?" (budapesten láttam).
Igen, mér baj?

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

a.carkey

A medve nem játék.

akkor szarj le mindenkit és mindent.azért áll minden úgyahogy mert minden ember leszar mindent.tönkreteszik az országot?lopnak?csalnak?elõttem verik a szerencsétlent?leszarom a mai ember gondolkodása ez.háborgás értelmetlen ahogy a tiltakozás is?csak szarjunk le mindent....

GregSB
Akkor idegeskedj, háborogj, duzzogj. Ha ez neked jó, és ettõl érzed magad normális értékrendûnek akkor egészségedre.

undorító beteges dolgok reklámozása

a gyerek nem hiszem hogy a ribancoktól sokkot kap.de a buzi zombi felvonulástól már valószínû