Hír topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A medve nem játék.
Ha megbukik a sok hülyesége miatt, akkor meg kihozzák, hogy egy beépített magyar imposztor volt. 😄
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Még õk utálnak minket, nem tudom ki toloncolta ki a magyarságot pár évtizeddel ezelõtt...
A medve nem játék.
"A beadott fogalmazás tanúsága szerint a diák értékelhetõ mértékben rendelkezik azokkal az alapvetõ jártasságokkal, amelyeket vizsgálunk. Ilyen például az írásbeli kifejezési készség és a helyesírás" - mondta Buckroyd. "A megoldásnak ugyan nincs köze a feladathoz, de kétségtelen, hogy a diáknak van némi nyelvtani tudása. Magasabb pontszámot is kaphatott volna, ha a mondat végén kiteszi a felkiáltó jelet."
Ez már fáj<#idiota>#idiota>
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
Simán, öt góllal kikapott az MTK a Fenerbahce csapatától a Szusza Ferenc-stadionban a Bajnokok Ligája második körének visszavágóján. A török csapat meggyõzõ és könnyed, 7-0-ás különbséggel jutott tovább.
\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél!\" (ismeretlen)
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Ehhez tuti, hogy volt egy belsõ emberük.
A medve nem játék.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Ja pont ezért😄 lol
a kurva anyjukat annak akik csalnak vele. szánalmas
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Te azért fizetsz, mert szorult beléd némi intelligencia, némi belátás arról, hogy amennyiben nem vagy mozgáskorlátozott, nem használhatsz kártyát és mozgáskorlátozotti parkolóhelyet. Emberként viselkedsz: nem veszed el azt, ami a másé. Szerintem erre légy büszke, és ne azon acsarkodj, hogy az embernek látszó <moderáltam magam>ok mindent megúsznak.
A filmen látható zebracsíkos csajról (fura, de ilyen öltözékben intelligens lényt még csak egyet láttam: Sanyit, az állatkert zebráját) ne tételezzük már fel, hogy tovább lát az egójánál, és belátással legyen másokra... ugyanakkor elvárja, hogy személyes jogain (õt nem szabad kamerázni, mert nem engedte meg) a legcsekélyebb mértékben se essen csorba.
A sztori csattanója, hogy a "hölgy" épp autóvezetési vizsgára vitte a lányát... szerintetek neki is odaadta a kártyát, hogy elõbb találjon parkolóhelyet?
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Én is azt mondom,hogy több ilyen kellene.
Egy idõ után természetesnek veszik,hogy oda állnak.
szemetek...
érdekes én 11 év alatt 1x sem álltam oda...
A medve nem játék.