61226
Egy ilyen téma megkívánna egy független, állandó házigazdát felügyelőnek, erre pedig sajnos nincs lehetőség - a szerkesztőség és a moderátorok döntése alapján a topic zárva marad.
-
Tsol #57100 Jah, mszp-vel nekem se feslik. -
#57099 Ez ízlés dolga és ez te is tudod. -
Tsol #57098 He? A dzsobbiknak többsége lenne a társadalomben? -
#57097 Igen én is Bajnaira hajlanék de akkor megint MSZP? Mert ahogy Pares írta ők azért eléggé eljátszották a hitelüket - fínoman fogalmazva. -
#57096 Szerencsére ha az lmp vs jobbik viszonylatban vizsgáljuk a szavazó tábort a hozzád hasonlóan gondolkodóak vannak kevesebben. (ha pestet nem nézzük) -
Tsol #57095 Amúgy Bajnait akartam írni. Nemtom miért Bokros lett. -
Pares #57094 Jó, de ezen kívül szerintem le lehet szögezni, hogy _normálisan gondolkodó_ ember nem szavaz az MSZP-re és a Fideszre sem. Marad két lehetőség. BOX! -
#57093 "LMP-t elvből nem említem, mert nem tartom elfogadhatónak a világnézetüket"
Na én így vagyok a Jobbikal. -
Pares #57092 Mér'? Most azon kívül, hogy nem szavazol senkire, amivel lófaszt nem érsz, el, melyik párt hiteles még annyira, hogy megszavazhasd? Jobbik meg LMP, mert ők még nem kormányoztak. LMP-t elvből nem említem, mert nem tartom elfogadhatónak a világnézetüket (és a szavazóbázisuk méreteit tekintve nem vagyok egyedül).
Én nem tudom, Ti hogy vagytok vele, de szerintem az MSZP és a Fidesz rég leírta magát... Aki nem pártkatona, és figyeli, ki mit ígért a szavazások előtt, és hogy tartotta be azokat a parlamentbe kerülés után... Szerintem igenis a Jobbik az egyetlen életképes párt ma Magyarországon, és szerintem az utolsó esély is a megújulásra.
És nagyon nem mindegy nekem sem, hogy mi történik Magyarországon, ne hogy azt hidd. Nem könnyelműségből beszélek. Magyarország az én hazám is. -
#57091 Abba beledöglenénk. Ebbe is de Bokros egy közgazdasági hentes akinek az emberek csak matematikai számok. -
#57090 Megsértődsz ha erre azt reagálom, hogy te onnan Szlovákiából könnyen beszélsz, hogy mi itt Magyarországon kire szavazzunk? És igen, ebben a hozzászólásomban benne van a Jobbik iránti ellenszenvem. -
Tsol #57089 Oké. Bokros. -
Pares #57088 Adjunk esélyt a Jobbiknak. -
#57087 Én meg azt gondolom, hogy aki á-t mond mondjon b-t is... -
Tsol #57086 Ez nem mentség a maradásukra. -
#57085 Én. -
#57084 Nem jöhet más csak a feri. Nem tudtad? -
#57083 És ki jöjjön helyette? -
Vlala #57082 Az orbáni politika csődöt mondott.
Menniük kell. -
#57081 Ahol beteljesült az igazi kommunizmus
A teljesen eladósodott kapitalisták gyártják a terméket a kommunistáknak akiknek jelenleg a legnagyobb devizatartaléka van. (ha nem számoljuk a bankárokat) -
#57080 Kiszivárogtak Lindsay Lohan Playboy fotói -
#57079 Tüntetések Moszkvában -
#57078 ez kell
gyereket bezárjuk az iskolába du 4ig, kint lehet este 8ig
no mozgás, no önállóság, no bandázás
ez a kommnuista nevelés fidesz módra
hogy bazsódjanak meg -
#57077 lófaszt helyes, jön vissza a szocializmus, kurvaanyjukat -
#57076 "kipateroltuk az imf-et.."
óóócska hangemberek gyülekezete -
#57075 Enged a kormány az IMF-nek és Brüsszelnek
Francba lesz nyugdíj emelés meg 4es metró finanszírozás.
-
#57074 apró, de kellemes flashback a (nagyon!) régi fideszről :)
(ettől még nem fogom kevésbé utálni ezt az arrogáns maffiózót) -
#57073 [URL=http://index.hu/kultur/media/2011/12/10/lomnici-botrany_deutsch_ugroiskolat_rajzolt_az_mti_ele/]Amikor egy "hiteles" ember akcióba lép.[/URL] -
#57072 néha elgondolkozom, hogy ezek a hibbant, begyepesedett fideszkdnpsek a veszélyesebbek az államra avagy a saját birodalmukat épitgető maffiozofideszkdnpsek
döbbenet. -
#57071 hááááténaszittem hogy a nyilasok nem nyúlnak ilyen régi komcsi eszközökhöz..
ejjj -
Lantee #57070 Eddig is gondolhattuk, de így, konkrét szereplők saját elmondásai alapján ez nagy durva! -
ManoNegra #57069 Mekkora kaki ez a noltv, nem lehet végignézni egy tízperces videót hárommásodperces akadozás nélkül. Töltsék fel a youtubera... -
#57068 Híradós voltam - kényszerítettek
Először szólalnak meg olyan egykori híradós szerkesztők és riporterek, akik több mint egy évet dolgoztak az MTVA és az MTI Hírcentrum jelenlegi vezetőivel. Történeteik valódiságát több tanú is igazolja. Megfélemlítésről, irányításról, beleszólásról és az újságíró szabadság teljes semmibevételéről mesélnek. Közben az egyik televíziós szakszervezet vezetője azt mondta, hogy a Legfelsőbb Bíróság korábbi elnöke arcának kitakarása ügyében indult belső vizsgálat nem is volt valódi vizsgálat.
Nagy kérdés, hogy van-e olyan ember ku*va országban akinek ez újdonság? -
Leszúrta a férjét, hogy nézhesse a tévét -
Ironman2 #57066 Jön a kijárási tilalom a gyerekeknek
nagyon helyes! -
Ironman2 #57065 DDDD.Ez most pont jól jött a hír topikba -
#57064 előbb paterolják ki Orbánt, nyugi
Berlusconi is ment, pedig ő nagyobb ember mint Orsósviktor -
Tsol #57063 Frankón kerülöd a lényeget.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!:)
-
#57062 A "mosoly" nálam azt jelenti, hogy nem vagyok senkinek sem az ellensége. -