Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

NYUZGA
Evo Morales, Hugo Chávez és Izland megtette! Akkor a mi beszari politikusain, miért nem?

"A Kisérlet az Kisérlet" A&B Sztrugackij:A kárhozott város

Jah van érzéke a blogolónak. :-)

„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

NYUZGA
Tudod hogy nem vagyok teljesen hülye, de ez a kép nagyon jó. 😊

Jaj, helyi politikába inkább nem "nyalnék" bele!!

Biztos?

NYUZGA

polluxware
ez mind tudodkinek a bûne!

NYUZGA
Az bizony! Erõsen ajánlott még ebbõl az irányból a Brazil is.

...úgy érzem emelkedünk... lol

Az a szomorú, hogy ez telitalálat... :-(

Kormányzati kommunikáció:

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Danny1987

Live for nothing or die for something.

NYUZGA

Az esztergomiak hülyék?
Miért?
Nem Szent Meggyest választották?

A Fidesz a bóvli kategóriába süllyesztette az országot. Gyurcsány idejében nem voltunk bóvlik, pedig Az elõzõ kormány elbaltázott gazdaságpolitikája idejében még megvolt a nyugdíjam, és "nagyon sokba", 300 Ft-ba került egy liter benzin.
Most? Hatalomra került a Nemzeti Együttmûködés Kormánya, a nyugdíjnak lõttek, benya 400, euro 315, és emelkedik, az ország befektetésre alkalmatlan, valamint más ötlet híján adót vetnek ki a kávéfogyasztásra és a kutyatartásra is.

De ez nekik nem elég, személyes bosszút állnak azon a városon, amelyik gondolkodott is, mielõtt ikszelt.

Köszönjük, Orbán, köszönjük, Fidesz.

polluxware
a hazaáruló esztergomiak lázadoznak..

jobb is hogy sötétben teszik😉

polluxware
elfogadom, hogy nem érted<#hawaii>

Danny1987
Európa válsága orosz szemmel

Hát amit leír az igaz.

Ezt lehet más érti, én nem. Nem a "magyarok lakta" Interneten szocializálódtam. Bocs.

Unorthodox gazdasági szabadságharc (vagy mi):

(Amúgy klikk a képre.)

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Danny1987

polluxware
cukorvirág😉 most már nem mind1?

Az meg hogy ki milyen következtetést von le abból, hogy a magyar sem kell, a német sem kell, az egy teljesen más lapra tartozik. Következtetéseket itt nem vontam le. Akkor meg mi a baj?
Az se zavar, ha valaki teljesen bele van abba temetkezve, hogy minden kizárólag a Fidesz sara.

<#nevetes1>

Ha két topikban is ajánlom ugyanazt a hírt, akkor az "átlinkelés"? Jó, legyen.

Azt akkor hogy hívod, mikor az egyik hsz-t linkeled egy másik hsz-bõl?

Egyébként meg gondolom érted, hogy a téma az, hogy attól valami NWO-ssá válik-e, mert az NWO-ban IS ajánlom? Pl. kétszintû Európa? Vagy hogy nem csak a magyar kötvény nem kell senkinek, hanem a német sem?

immovable
Nem egyszer. ez, ez és pl ez is megtalálható az NWO topikban. Persze majd mindjárt jön a szómágia, hogy ebbõl csak egy igazi "átlinkelés", a többi csak sima link.<#smile>

Nem nem humor topik, de nem is szómágia topik.<#smile>

Irónia.

Az irónia olyan közlésmód, amelyben a kimondott jelentést felülírja a közlés módja által hordozott jelentéstartalom. Az irónia eszköze lehet a szokásostól eltérõ kontextus, kiejtés vagy más akár nem verbális gesztus is.
Az irónia szó ógörög eredetû, a „színlelt szerénykedés, tettetés, kertelés, tudatlanságot színlelõ kérdezgetés” jelentésû εἰρωνεία az εἴρων „tudatlanságot színlelve kérdezõ személy, színlelõ” szóból képzett elvont fõnév. Ez az eljárás Szókratész egyik kedvelt retorikai eszköze volt.
Az ironikus jelentés nem feltétlenül magától értetõdõ, néha tragikus, néha humoros jelentést ad az eredeti közlésnek. Richard Rorty amerikai filozófus szerint az ironikus gondolkodás használata segít megõrizni a képességünket a szabadságra, a megújulásra.
Egyszer "linkeltem át" egy hírt, kaptam is érte egy valagravaló mínuszt.

Akarod, hogy megnézzük, az ide másolt linkjeid közül mennyi szerepel az NWO vagy a gazdasági világválságos topikban?

Vazeg!!! Beleolvasgattam a linkelt cuccokba, és majdnem félrenyeltem a kakaót a röhögéstõl! 😄
Ez jobb, mint az Elveszett Jézus Videó! 😄 😄 😄
Egyszer "linkeltem át" egy hírt, kaptam is érte egy valagravaló mínuszt. (Majd legközelebb copy-paste.) Azóta szimplán "híreket hozok", mint ti. Hallottál pl. már a kétszintû Európa tervérõl? Szerintem érdekes terv. Rossz topikot választottam volna a hírekhez? Nem hiszem.

Az NWO pedig elsõsorban nem konteó, majd megérted.

Ez pedig nem humor topik.

Az irónia meg a lejáratás egyik formája.

Más most így hirtelen nincs.

A gyornaszádból nagyjából egy hét alatt lyukas gumicsónak lett, köszönhetõen szeretett vezérünk és nagyrabecsült vezérkara jóvoltából.
De ahelyett, hogy levonnák azt a konzekvenciát, amit RAJTUK KÍVÜL MÁR MINDENKI, õk inkább nekiállnak bûnbakot keresni. Majd kitalálják, hogy az IMF, vagy esetleg a zúnió, netán a bankok nemzetközi összefogása okozta.

Annyira szánalmas már, ami itt zajlik, hogy az a bizonyos 2006. rohadt gyorsan feledésbe fog merülni, hiába öntik festménybe, meg beszélnek róla minden egyes alkalommal.
Senki nem gondolta volna - de, azért néhányan igen - hogy alul lehet múlni az ellenzéki fideszt...de a kormánypárti fidesz rácáfolt a várakozásokra.

Érdemes a youtube-on nézegetni orbán beszédeket, nyilatkozatokat. Vezérünkben annyi tartás sincsen, hogy hozzá képest egy "ház nélküli csiga egy GERINCOSZLOP!" (by Hofi).
immovable
Akkor minek linkeled át ide is az NWO-ba már betett linkjeid?<#smile>

Az irónia pedig a humor egy fajtája. Kell ezekben a "vészterhes" idõkben. Nem baj ha nem érted, nem is neked szántam.<#smile>
Ez nem konteó topik!

immovable
Amúgy igen. Csak te már nem látsz tisztán, hisz téged elkábít a HAARP, hogy ne vedd észre az EU összeesküvést, de a tisztán látok megpróbálnak meggyógyítani, így hát nem moss fogat, mert hát a fluorid, plusz csak nyílt lángon melegítsd a levesed, mert hát mikrohullám.<#bohoc>
Hungarista oldal: CNBC: Euro on ‘Death Watch’ After Investors Spurn German Bonds

(Tudom már, nem kell leírnod újra, hogy "hozzád ki szólt?"...)

immovable
Inkább ne, mert rögtön megjelenik "filozófus úr" és elkezdi linkelni az összeesküvéseket különbözõ hungarista oldalakról, majd megmagyarázza, hogy a piros az kék.<#smile>
Hátha sikerül meglátni azt a bizonyos "big picture"-t: A befektetõknek nem kell a német államkötvény

Ja. Teljesen belesimulsz a tömegbe! :-) Csak ez nem az a topik, arra ott van a tudjátokmelyik.

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

Most mit integetsz? Kicsit próbálok beilleszkedni. 😉
<#ejnye1>

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

Na mi van? Csak nem zátonyra futott a gyorsnaszád! Esetleg a közgazdászok, pénzügyi elemzõk mind segghülyék, és nem látják, hogy nálunk dübörög a gazdaság?

JA, neeem! Már tudom! A hitelminõsítõk is egy világszintû ció-összeesküvés résztevõvi, és a magyar vízre fáj a foguk..... pffff
arty
😞

Forza.

immovable
Na megint megy a szómágia a kormánynál. "Támadás, támadás!" Az fel sem merül bennük, hogy most õk kúrták el, nem kicsit, nagyon.? A kérdés persze csak retorikai. Tipikusan mindenki hülye csak õk helikopter.
Pluskast
Ja vagy a kávéskanállal megvágja a kezét miközben készíti a fõnökének a kávét😄 Komolyan én elöszõr sajnáltam a görögöket, de ahogy egyre több minden kiderül, úgy jövök rá, hogy ez egy naplopó banda. Nem csoda, hogy csõdbe mentek....

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

immovable
Ja. De ezen az alapon minden munka veszélyes, mert a titkárnõ is kiszúrhatja a saját szemét egy Rotringgal. 😊
Pluskast
Na ja. Azért veszélyes munkának minõsíteni a fodrászt, vagy a tv bemondót... Ok a tv bemondó fejére ráeshet fentrõl egy reflektor így érthetõ😄

immovable
LOL és van aki megkérdõjelezi a görögök pazarló életét.
Pluskast
Ja, csak ezzel az a baj, hogy ha az egyik elkezdte a többi is folytatja. Így kezdték lerontani a hitelminõsítésünket is. Elöszõr csak az egyik aztán a másik, és végûl a harmadik is. Te még hiszel a mesékben?

immovable
Bencsik a Facebookon támadja Lázárt

Bár a törvényjavaslat általában beszél ellátásbiztonságról és a fogyasztók védelmérõl, a kikapcsolási tilalom leginkább csak az önkormányzatok és a közvilágítás vonatkozásában értelmezhetõ.

Nagy haverok meggyes elkúró tamással. Védeni kell beszarásig. Plusz valószínû hódmezõvásárhely is a meggyesi úton halad, de ott majd nem lesz kire kenni az eladósodottság miatti látványos (közvill. kikapcs.) intézkedéseket.