61226
Egy ilyen téma megkívánna egy független, állandó házigazdát felügyelőnek, erre pedig sajnos nincs lehetőség - a szerkesztőség és a moderátorok döntése alapján a topic zárva marad.
  • Danny1987
    "Én simán megnéznék egy Thürmer vezette országot csak úgy a kísérlet kedvéért. Kína európai helytartói lehetnénk :)"

Hát ha kínai modellel kezdenénk akkor megszűnne a nyugdíj meg a szoc rendszer.
    A szuperbruttó eltűnne és a minimálbér csökkenne.
    Esne a munkanélküliség meg az életszínvonal is.
    Viszont annyi előnyünk lenne hogy ausztriába németországba meg úgy ny. európába olcsóbb lenne a szállítás.
  • Danny1987
    "a jobbik az más, és ezért becsülöm őket;) ők legalább szívvel lélekkel, fogdosták őket össze "

Na ezért kellene a 8 ált. a szavazati joghoz ,hogy a pollux féle ismeretekkel rendelkezők ne szólhassanak bele az ország történésébe.
  • Tikal #57138
    mert a sugármentesítés ráér, mi? :)
  • Pares
    A kérdés csak az, van-e ennek a pénzügyi/politikai rendszernek még 4 éve?
  • NYUZGA
    (egy ismert magyar bankár bölcsessége) – FREI Tamás „A bankár” című könyvéből

„Minden társadalom ugyanolyan. A tetején 5 százaléknyi okos, agyafúrt ember, az alján 5 százaléknyi sötét csőcselék. E kettő között pedig 90 százaléknyi mocsár, az átlagemberek tömege, akik oda mennek, ahová mondjuk nekik.”

• remark #57135
    És utána kaphat még 4 évet a következő, aztán a következő, aztán a következő.
  • ManoNegra
    A kis lenin fiú...
  • remark #57133
    Ha a tudni lehetne, hogy a Jobbik ebbe az irányba menne, akkor én rájuk szavaznék. De szerintem nem menne, csak most úgy csinál, mert van erre igény, hogy úgy csináljon. (Demokrácia = színház.)
  • remark #57132
    Nem tudom, ha mondjuk Brüsszelből irányítanának minket (nem az én ötletem volt), akkor az megnyugvást és stabilitást hozna a számodra?
  • remark #57131
    hogy a csába tarthatunk itt 2011ben? 20évvel azután hogy végre önrendelkezésünk van
    és most itt a demokratikus szvazásra értem..

Miért szerinted hol tartunk? Már ami a "demokratikus szavazást" illeti...
  • remark #57130
  • remark #57129
    Milyen lenne szerinted a gazdaságpolitikájuk? 1-2 részletet ha mondanál...
  • remark #57128
    Szerintem igenis a Jobbik az egyetlen életképes párt ma Magyarországon, és szerintem az utolsó esély is a megújulásra.

Ha az kell ahhoz, hogy ráébredjetek hogy a Jobbik se alternatíva, hogy a Jobbik is kapjon 1x-2x 4 évet, akkor legyen.
  • pedobear

Fukushima: az 1-es blokkon a zónaolvadék átlyukaszthatta a reaktortartályt

Erdőkbe szállítják Fukushima atomhulladékát

A japán kormány úgy döntött, hogy ideiglenesen állami tulajdonban lévő erdőkben tárolja a Fukusima-1 atomerőmű térségében konténerekben összegyűjtött fertőzött anyagokat. A fertőzött földet és anyagokat ideiglenesen zárt helyiségekben fogják tárolni, a sugármentesítésüket a későbbiekben végzik el.

[URL=http://www.origo.hu/idojaras/20111205-olyan-lesz-paks-ii-mint-a-negyes-metro-interju.html]"Az atomenergia már döglődő technológia" - Az Energiaklub Paks II-ről[/URL]
  • pedobear

Radioaktív a Fukushima környéki rizs

Fukusima: kórházban az igazgató

• Garfield
    A Pesty-féle választási propagandára gondolsz?
  • set36dyrf
    van akinek amúgy se, főleg aki nem felejtette el még a Hajdú-Bét ügyet.
  • Láma!
    Biztos, legalábbis a nagyvilág, a gazdasági szakértők, a hitelminősítők, és bárki szerint aki ért hozzá és nem agymosás után formál véleményt valakiről. Nem hiába ad elő amerikai egyetemeken a mai napig. abban az egy évben szakértői kormány volt, aki jó úton indult el, ezt Orbánék is elismerték, ahogy mára mindenki.
  • csige791
    Orbán a kummunista

"Míg Kína aktivitási rátája 85 százalék, addig az EU-ban ez az arány mindössze 65 százalék - hívta fel a figyelmet a kormányfő."
  • csige791
    Tudom, hogy ízlés dolga, nincs is különösebb bajom azzal, hogy neked inkább az lmp mint a jobbik.

Az ízlésről még egy-két szót:
    Ha a jenkik az ízléssel foglalkoznának, akkor nem szórtak volna atomot két lakott városra, nem támadtak volna meg kb 5 különböző országot az utóbbi pár évtizedben és a többi.

Csak arra akarok kilyukadni, hogy külpolitikában nem biztos, hogy az ízlést kell előtérbe helyezni. Ha mondjuk a jobbik nyerne, nem hinném hogy cigány/zsidó deportálásba kezdenének vagy bármi olyasmibe ami ezeket akár csak meg is közelíti. Ellenben ahol övüké a polgármesteri szék javult a közbiztonság ami minimum több mint amennyit az utóbbi 20év kormánya elért.

Ami a "rossz" lehet, hogy gyengül a forint néhány lépésüknek köszönhetően. Tudom, hogy én könnyen osztom az észt külföldről de aki még mindig hisz abban, hogy a jelenlegi helyzetből ki lehet lábalni államcsőd vagy ahhoz hasonló helyzettel, (ami ugye radikális változás lesz) az minimum naív.
    Orbánék minden pénzt ami elérhető volt felhasználtak (pl magánnyugdíj zseton) és még így is több hitelt kell felvenni. Ami még nagyobb kiadást generál a költségvetésben amikor vissza kell fizetni. Lehet Viktorék ezzel a hitellel kihúzzák a maradék idejüket, de vajon isten mennyi mozgástere lesz a köv kormánynak? Sejtésem szerint nem hogy nulla, hanem inkább mínusz felé fog közelíteni.

Esküszöm nem tudom milyen csodára vártok, jön majd valami csoda "gyerek" aki előrébb gondolkodik a hitelezőinknél, és sakk mattot ad nekik vagy nem értem.

Persze mindenki fosik attól, hogy ha valaki meglépi ami elkerülhetetlen, akkor majd 5-800 forint lesz a benya literje, de ez így is úgy is bekövetkezik.

Az LMP meg lehet hogy kicsit szolidabb, meg szereti a melegeket, cigókat meg minden "elnyomott" szerencsétlent, de az nem fog segíteni az országon abban biztos lehetsz.

Tsol:
    Úgy értettem, hogy a jobbik és az lmp tábora közül a jobbiknak nagyobb van. Aki meg a többiben "hisz" azok nem is számítanak, mert ők az agyilag legallja, bárcsak ne szavazhatnának, mindenkinek jobb volna. (kivéve az mszp-fidesz nagykoalíciónak)
  • neB
    Igazából ha jobban belegondolsz most is az vagy mert Viktor-nak fogalma sincs arról hogy mit csinál / kéne csinálnia szóval kísérletezik jobbra balra
  • banok
    Én nem szeretném, hogy kísérleti alany legyek...
  • neB
    Igazából lehetne független jelöltekre is szavazni továbbá ott van az MKKP is a Munkáspárt is (vagy hogy hívják már őket...), Zöld Baloldal, Kalózpárt, Összefogás párt. Szóval van bőven választás csak jobb marketing kéne egyeseknek. Én simán megnéznék egy Thürmer vezette országot csak úgy a kísérlet kedvéért. Kína európai helytartói lehetnénk :)
  • ManoNegra
    Brüsszelben a császár lesz. ;-)
  • Pares
    Nem lesz itt semmilyen következő szavazás... Brüsszelben lesz a királyunk, Budapesten meg a helytartó...
  • commissioner
    ha már erről megy itt a diskurzus:
    egy elég sanszos forgatókönyv a kormány leváltására
  • polluxware
    hogy a csába tarthatunk itt 2011ben? 20évvel azután hogy végre önrendelkezésünk van

és most itt a demokratikus szvazásra értem.. (remélem ebbe legalább oldaltól függetlenül nem köt bele senki)
  • polluxware
    ha egy másik dolgot szabad még..

sztem vityán most tisztán látszott, hogy fingja nincs mit csináljon.. közvetítéseken látszik

eddig ő volt minden döntés alapja, most meg jön haza megkérdezni szefós pártembereket

sztem érzi hogy a terve ,hogy kiugrunk az eu-ból és a 4év maradékában egy kistérségi napóleon módjára kiélvezi a hátralevő időt -> erre már nincs ideje

hamarabb összeborul az egész

mekkkkkkkkora szarrban lehet már a költségvetés, ha már most 1,5 év után kényszerül behajolni

az hogy vitya eltűnik vagy sem........ sztem ez már MOST nem lényeg

mi lesz utána?

jön Horty a fehérlovon? Vonáék már készülődnek hogy bevonuljanak -> erre utalt is nem oly rég

nem akarok csak vonáékkal példálzni, mert a möszöpö ugyanúgy nem kell a hátam közepére mint az a miniviktor lmp-s

nincs alternatíva.. a káosz meg már kopog az ajtón

• polluxware
    mondok egy másik dolgot..

annó amikor azt a csomó zsidót elvitték innen, a nép javarésze nem éljenzett.. csak éppen a nem törődömség és a kárörvendő somolygás határán billegett

na ez a mostani konzervatív "fényevő" fideszes csoport ősei, gyökerei

a jobbik az más, és ezért becsülöm őket;) ők legalább szívvel lélekkel, fogdosták őket össze
  • polluxware
    fideszben nincs "megtért" ömöszömpés? ;)

egy biztos

mszp a józangondolkodású embernek nem kell, se a vérmagyarnak

ha nem lépünk túl ezen a kiafaszamagyar faszságon ez a népcsoport megy a kukába a marhapörkölttel meg a fütyülőssel együtt

• polluxware
    tévedsz sztem..

most hogy vitya behajol az uniónak;)

nincs olyan messze a masszív konzervatív jobboldali többség a jobbiktól (nagyot téved aki ebben bízik)
  • banok
    Nekem az ő 1 éve tetszett. Tették a dolgukat ideológiai agyzsibbasztás nélkül. Feddhetetlen múltú a nagypolitikában véleményem szerint nincsen.
  • Pares
    Én biztosan elmennék szavazni, bár nem sok olyan ember van Felvidéken, mint én, akit érdekel olyan szinten a magyar politika, hogy utána nézzen, ki-kicsoda, kire lehet szavazni. Rohadtul elbirkásodott itt mindenki.
  • Pares
    Hogy Bajnai? Izé, hát, őőő... WTF? Az MSZMP maffia egyik tőzsgyökeres tagja? Biztos?
  • Garfield
    Nem vagyok biztos abban, hogy a Jobbik gazdaságpolitikája nem lenne még unorthodoxabb a FIDESZ-énél is.
  • banok
    Ha kaptok választójogot elmész szavazni? A felvidékiket érdekli ez?
  • Pares
    Magyarország nem bírna ki még egy ilyen Fidesz-kormányt... Szóval ha nem pártolnak át... kampeca.
  • Garfield
    Egyszerű, nem mennek el szavazni. Nem minden fideszesnek van gusztusa a Jobbikra szavazni.
  • Tsol
    "Szerinted az eddigi Fideszesek hova pártolnának át?"
    Sehova.
  • Pares
    Szerinted az eddigi Fideszesek hova pártolnának át? MSZP-hez? Kötve hiszem, hogy az ősi ellenséget választanák. A Jobbik és az LMP közül pedig már most is látszik, hogy melyikben bíznak jóval többen.