61226
Egy ilyen téma megkívánna egy független, állandó házigazdát felügyelőnek, erre pedig sajnos nincs lehetőség - a szerkesztőség és a moderátorok döntése alapján a topic zárva marad.
-
#57060 VV Eszter, Gergő melett maszturbált! -
Tsol #57059 Nem húzok be mínuszt, miért húznék? Egyszerűen azon töröm a fejem hogy miért személyeskedsz? Az utóbbi hozzászólásaid számomra követhetetlenek. Az hogy minden hsz.-edre megy egy egy válasz tőled nekem kicsit vicces. Az hsz.végi mosolyok meg...szerintem bizonytalanságot mutat.
Nincs most kedvem vitatkozni. -
#57058 19 pont - új világ születhet -
#57057 Köszönöm. Megérősítétél. :) -
#57056 Felavatták, illetve forgalomba helyezték pénteken a gödöllői királyi váró előtt a Győr – Sopron – Ebenfurti Vasút Zrt. (GYSEV) Erzsébet királyné (Sisi) arcmásával díszített Taurus mozdonyát.
-
#57055 Amúgy politikailag nem korrekt, hanem kevés vagy. Húzzál be nekem egy mínuszt és akkor azt hiheted, hogy vagy valaki. :) -
#57054 szárból szarból. -
#57053 Ne. Csak azt mond el, hogy hogyan kellene kimászni a szárból.
Első lépés: ? -
#57052 A válasz az hogy a kormányok bábok, tehát csak elmondják amit az irányítok leírnak nekik. Nincsenek már igazi hírek. -
Tsol #57051 Most vázoljam fel egy kormányprogram lényegét? :D -
Vlala #57050 Igen, facepalm kellene már neki, de nyugodtan hívhatod sallernek is, mifelénk így híjják a pofontot. -
#57049 "Ebben egyformák vagyunk"
Akkor mond mit csinálnál, ha te lennél a kormányfő. Megcáfolom, ha tudom és utána én jövök egy javaslattal. -
Vlala #57048 És ezzel megerősítetted az állításomat. -
Tsol #57047 Ebben egyformák vagyunk. A link nem konkréten neked ment. -
#57046 Az a baj, hogy már nem hiszek a mesékben. Kellene már a népnek egy kis realitás is. Nem gondolod? -
Ironman2 #57045 Remélem ki is rúgja a picsába.Hihetetlen hogyan lehet ragaszkodni egy olyan emberhez aki tök hülye az egész gazdasághoz -
Tsol #57044 zsír
2012 -
Ironman2 #57043 Átirja a kormány az egész költségvetést
"Az újratervezést magyarázhatja az is, hogy pénteken kiderült: az agrárium kivételével lényegében az egész magyar gazdaság recesszióba csúszott."
"a gazdasági minisztert már szombatra elhívtam egy találkozóra”.
-
#57042 Ilyen kérdést utoljára egy 100 kilós barátnőmtől hallottam. :) -
#57041 Nem mondom meg. :) -
#57040 előre félek hogy kiraknak minket, hogy fog ezután eu támogatásból járda épülni?
nem fognak, de jó 30 év se kell egy III. vh-hoz, utána már úgy is tökmindegy lesz.
az angolok joggal balhézhatnak, már ha ez balhénak nevezhető, mert szerintem ez egy teljesen egyértelmű dolog a részükről. Tisztán látszik hogy még mindig a II. vh előtti politikát folytatják, kiegyensúlyozó szerep stb, angol német pl sose fog ugyanazon az oldalon állni ezt le merem fogadni. -
Tsol #57039 Miért kell ennek ekkor a feneket keríteni?
-
#57038 Kezébe nyomtak egy legépelt szöveget. Na, akkor ezt olvasd fel Ferikém. :) -
#57037 Nincs kilépés egyikből sem. -
#57036 Most láttam fleto fletovics felolvasott reagálását. Szerencsétlen marha, lehet hogy saját sírját ássa. :) -
#57035 Jócskán bővült az iráni feketelista Japánban -
#57034 "a végén úgy kipaterolnak minket az EU-ból, Nato-ból, meg mindenhonnan, hogy csak pislogunk."
1,a nato meg az eu kicsit más kategória
2,Fogadunk hogy ez nem fog megtörténni soha a büdös életbe -
Lantee #57033 Itt nem az a kérdés, hogy mi ez a hercehurca. Itt arról van szó, hogy a magyar kormány - tekintve a "hatalmas gazdasági fejlődést és világszerte retteget haderőt" - milyen alapon int be az Europai Unio 25 országa által elfogadhatónak tartott megállapodásnak?! Az angolok joggal balhézhatnak, nekik nincs eurojuk, és van erős gazdaságuk.
Ez a picurka ország a picurka királyával addig fogja feszíteni a húrt, hogy a végén úgy kipaterolnak minket az EU-ból, Nato-ból, meg mindenhonnan, hogy csak pislogunk. -
#57032 Nyár óta készült a lemondásra Fellegi -
#57031 Orbán Viktor zsarol és hazárdírozik (vélemény) -
remark #57030 Szégyen: 140 millió okostelefonra telepítettek kémszoftvert -
#57029 nem értem mi ez a hercehurca, úgy se lesz jó vége ennek az eu mizériának, hosszútávon meg pláne nem -
#57028 Twitteren kiosztják Magyarországot -
#57027 Hatalmas FACEPALM ennek az embernek. Komolyan mondom erre már megfelelő szó sincsen.... Amatőr faszkalapok. -
#57026 Csak játssza a valagát a kis akarnok törpe, hogy neki nem diktál senki, majd ő kigondolja. Aztán persze odakullog majd a sor végére aláírni, igaz úgy sem érti mit ír alá, de legalább ő beintett - az asztal alól. -
#57025 Azért az elég beszédes, hogy az ország jövőét befolyásoló hosszútávú szerződésekben és pénzügyekben, egy olyan ember dönt aki közgazdászoktól gazd. alapismeretek kérdez. -
Lantee #57024 viktorka megint akciózik
És egy jó komment:
"Aha, szóval Viktorka az EU előtt is hozza a sunyi formáját... Nemet mond, de amikor meg kéne ÉRTELMESEN magyaráznia, akkor már inkább "talán". A sajtótájékoztatót is délutánra igéri, aztán suttyomban visszahiv pár újságirót (akik nem kérdeznek, csak bólogatnak) és nekik megint más mond. Ez a féreg a magyar miniszterelnök?! Ha kibaszatja az országot az EU-ból, tuti lógni fog, az összes narancsossal együtt." -
remark #57023 Európai Egyesült Államok
Hogyan válhat az Európai Unió egy amerikai befektetési bank leányvállalatává? Az euró sorsát eldöntő végjátékba most már nyíltan beszállnak olyan szereplők, akik egyszerre kötődnek az unió intézményeihez és a Goldman Sachs bankhoz. -
ManoNegra #57022 Állami vagyon lesz a levegő - ezzel a csomaggal búcsúzik Fellegi
A törvény ugyanakkor gondol a levegőre és a régészeti leletekre is - ugyanis szintén kimondja, hogy a nemzeti vagyon részét képezi "Magyarország határa által körbezárt terület feletti légtér". Az állami vagyon részét képezi a "Szent Korona" az országház, a folyók , a közutak, a föld méhének kincsei a rádióspektrum, valamint az állami cégek. A parlament kéthamaraddal fogadná el a magyarországi patakok listáját, eszerint a Dunától kezdve a Hercegkúti patakig kis millió folyócska az állam tulajdonát képezik. Ugyancsak kétharmad szentesíteni a vasúti törzshálózatott - vagyis azon pályák amelyeket a jövőben csakis állami cég üzemeltethet.
Az IMF hitel fedezete az állami vagyon? -
#57021 Magyar szélsőségesek helyett inkább nacionalistát kellett volna írnom mivel ők ott nem viselték egy szélsőséges rendszer egyenruháját sem szemben a tótokkal.