Hír topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
"nyja könyvben mondja el"
kell a lóvé valamibõl...
Lazán belefér a "kiskorú veszélyeztetése" kategóriába.
a problémám ott kezdõdik, hogy a szemükben le vagyok nézve, én magam vagyok a sátán, az antikrisztus, úgy viselkednek a nem meleg emberekkel szemben, mintha leprások lennének. Ez a probléma.
Alapelvem, hogy senkivel nem vagyok ellenséges, amíg õ nem az velem. De sajnos õk ellenségesek velem.
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
"A gyanú szerint a MÁV Cargo vezetõje és két társa egymilliárd forint kárt okoztak a vasúttársaságnak azzal, hogy kétezer, futásképes vagy kis javítással azzá tehetõ vasúti kocsit hulladékáron adtak el 2002-2003-ban."
szépen lassan el is évül...
Ja de meddig.... Legyél prímás és meleg egyszerre, akkor te leszel itt az isten... Ha magyar vagy, és hetero, akkor te leszel a lenézett kisebbség... Komolyan itt tartunk mostmár...
Regisztrált igen - melegeknek is
u.i.: azt utálom a legjobban, hogy még a magyar szavainkat is kisajátítják, "meleg" "szivárvány".. stb. A köcsögöt megtarthatják... :I
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Vszeg itt szegény öregúrból fognak példát statuálni: Így jársz ha meg akarod védeni azt ami a tied! - Életfogytot kapsz...
Ez Magyarország, gratulálok.
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
"az utca lakói az elmúlt öt évben több mint ezer büntetést gyûjtöttek össze, és összesen 4,5 millió forintos befizetetlen bírságot halmoztak fel. A cégnél - forrásunk szerint - hamarosan meg is kezdik a fizetési meghagyások postázását."
eddig mire vártak?
Ezek az évekre visszamenõleges bírságok egy cseppet undorítóak...
A medve nem játék.
A medve nem játék.

A medve nem játék.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
A medve nem játék.
A medve nem játék.
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Egyébként lol a hídépítõk nyilatkozata, mivel érdekes módon õk a saját autóikkal jóval messzebb álltak meg, illetve letakarták õket. Akkor kérdem én mit is nem tudtak elõre? Le kell perelni a hajukat is.