Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sadist
Hozzád naponta odamennek a meleg párok, leköpnek, és azt mondják rád mocskos heteró?

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

5c0rp330n
végezze úgy, mint a south parkban 😄

Istencsászár
Az amerikai álom😄 ugorjon le egy hídról amikor depis, nem fogom sajnálni egy percig sem.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

desigo
Britney Spears 15 évesen már ivott, szexelt és drogozott

"nyja könyvben mondja el"

kell a lóvé valamibõl...
Hárman ültek a robogón
Lazán belefér a "kiskorú veszélyeztetése" kategóriába.

desigo
Fabio Capello
nem. egyáltalán nem érdekel. sõt magasról szarok bele.

a problémám ott kezdõdik, hogy a szemükben le vagyok nézve, én magam vagyok a sátán, az antikrisztus, úgy viselkednek a nem meleg emberekkel szemben, mintha leprások lennének. Ez a probléma.

Alapelvem, hogy senkivel nem vagyok ellenséges, amíg õ nem az velem. De sajnos õk ellenségesek velem.

5c0rp330n
gyerekek, mi folyik itt?
(nem csak gyöngyösön..)

banok
neked miért fáj, hogy a meleg kapcsolatokat regisztrálni is lehet tehát pl. örökölhetnek? Irigykedsz?

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Büdös cigányok. Az a baj, hogy ezek ellen sehogy nem lehet védekezni, csak ahogy az öregember csinálta. Semmi más nem tartja vissza õket ami nem okoz halálos sérülést, de ha be vannak baszva, akkor láthatjuk, hogy ez sem érdekli õket. Most ha én építek egy 10 méteres kerítést és a részeg cigány leesik a tetejérõl kitöri a nyakát, azért is engem csuknak le? Vagy az ilyen veszélyes kerítésre engedélyt kell kérni nehogy szegény tolvaj megsérüljön?

a.carkey
Sebaj, dobálják az apró parazsat a tûzre, sokkal jobban fog égni ...

A medve nem játék.

a.carkey
Öreg marad, MÁVos fasz megy.

A medve nem játék.

Tikal
jo olvasni itt a híreket egymás után, szegény öregbácsi megvédte a kis telkét, jól megurcolják, valaki egymilliárdos kárt okoz, és nem történik semmi....

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
na ja, miért nem hivják õket buzinak, vagy homoszexuálsinak ahogy eddig is... és pont a szivárványt kellett egyébként is lenyulniuk....

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

desigo
Nem tartóztatták le a MÁV Cargo vezetõjét

"A gyanú szerint a MÁV Cargo vezetõje és két társa egymilliárd forint kárt okoztak a vasúttársaságnak azzal, hogy kétezer, futásképes vagy kis javítással azzá tehetõ vasúti kocsit hulladékáron adtak el 2002-2003-ban."

szépen lassan el is évül...
Fabio Capello
"Alapvetõ különbség viszont, hogy házasságot változatlanul csak férfi és nõ köthet, míg élettársi kapcsolatot azonos nemûek is létesíthetnek."

Ja de meddig.... Legyél prímás és meleg egyszerre, akkor te leszel itt az isten... Ha magyar vagy, és hetero, akkor te leszel a lenézett kisebbség... Komolyan itt tartunk mostmár...

M@TriX
azért nem olyan rossz a helyzet a sötétebb bõr mellett a melegebb színek is helyet kapnak ebben a csodaországban...

Regisztrált igen - melegeknek is

u.i.: azt utálom a legjobban, hogy még a magyar szavainkat is kisajátítják, "meleg" "szivárvány".. stb. A köcsögöt megtarthatják... :I

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Fabio Capello
ezaz csak így tovább, adjunk még több jogot a kisebbségnek, végül az is bûn lesz, ha kerítéssel vagy ajtóval mered megvédeni magad... Fogadjunk ha a kedves ügyészek valamelyikét próbálták meg volna kirabolni, rég a három (ill már csak kettõ?) sötétbõrût vádolnák betörés alapos gyanújával...

Vszeg itt szegény öregúrból fognak példát statuálni: Így jársz ha meg akarod védeni azt ami a tied! - Életfogytot kapsz...

Ez Magyarország, gratulálok.

guardian hero
Szégyen... Hurcolják csak meg a szerencsétlent, építsük Cigányországot...

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

whiskeyman
"A vádhatóság szerint ugyanis a férfi terhére rótt bûncselekmény olyan súlyú, hogy amiatt tartani lehet a szökésétõl is" aha, persze

٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿

bertino
<#eljen><#eljen><#eljen>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

desigo
A BKV behajtja a bírságokat a buszellenes utca lakóin

"az utca lakói az elmúlt öt évben több mint ezer büntetést gyûjtöttek össze, és összesen 4,5 millió forintos befizetetlen bírságot halmoztak fel. A cégnél - forrásunk szerint - hamarosan meg is kezdik a fizetési meghagyások postázását."

eddig mire vártak?
Ezek az évekre visszamenõleges bírságok egy cseppet undorítóak...
a.carkey
desigo
Tura fele kb kisebbség...
nem meglepõ a rablás
a.carkey

A medve nem játék.

a.carkey
A következõ meccsekre a vendégcsapatok sajátos örzõ-védõket hoznak majd magukkal:

A medve nem játék.

Punker

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

a.carkey
De nincs mivel.

A medve nem játék.

Punker
csökkent az olaj ár úgyhogy támadni kell, nincs más választásuk.....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

joebacsi
a feka meg az exdzsíájdzsó is kampányolt már az iráni támadás mellett

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

a.carkey
Remélem nem hozza el ...

A medve nem játék.

Vagy pont azért lesz. Hogy még Bushra lehessen kenni, utána meg mikor megvolt a hadmûvelet, akkor Obama elhozza a kánaánt, és a közvélemény is lenyugszik.
banok
idén még nem lesz semmi a választások miatt szvsz.

SHADOWEYES7

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

banok
ûûûûûûû <#wow1>

bertino
forgalommal szemben...

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

a.carkey

A medve nem játék.

a.carkey

A medve nem játék.

gz8
Késsel fenyegetõzött, mert megunta a sorban állást.

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ

joebacsi
látod, látod, megéri szépen mondani, hogy "honolulu" 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Ezt már kb 2 hónapja írták másik fórumon, hogy az autójukat összebaszta fehérrel a híd festése. Szal a hír nemigazán friss, vagy újabb esetrõl van szó.
Egyébként lol a hídépítõk nyilatkozata, mivel érdekes módon õk a saját autóikkal jóval messzebb álltak meg, illetve letakarták õket. Akkor kérdem én mit is nem tudtak elõre? Le kell perelni a hajukat is.
desigo
szerencsére csak kosz van rajta 😊