Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tikal
Ez sajnos igy van, ismerõsöm mesélte épp London elég kemény hely, tele van sok kis pöcs gyerekkel akik persze lognak sulibol, bandáznak, késelgetnek, teljesen mindennapos hogy kirabolnak fiatalokat, megkéselik õket stb... plusz ott a sok bevándorlo, akikkel már ki van a fasza mindenkinek, õrültek háza lehet már kint...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Néger késelési hullám Londonban
Londonban csak az idén 36 késelõs gyilkosság történt. Ebbõl 35 esetben az elkövetõ fekete-afrikai, a maradék egy pedig török. A 2004-es évben a csoportosan elkövetett nemi erõszak (gang rape) elkövetõinek 49 százaléka karibi-, vagy afrikai fekete, míg további 13 százaléka indiai/pakisztáni. Ugyanebben az évben a csoportos nemi erõszak áldozatainak 59 százaléka fehér nõ. A tendencia egyébként azóta emelkedett. Érdekes az alábbi adat is - az USA-ra vonatkozóan, mely jelzi, hogy London nem egyedülálló példa: az Egyesült Államokban 2005-ben 37460 fehér nõ esett áldozatul feketék által elkövetett nemi erõszaknak, míg 0 és 10 közé tehetõ azon fekete nõk száma, akiket fehér elkövetõ erõszakolt meg. Abban a 36.620 esetben, melyben a nemi erõszak áltozata néger volt, az elkövetõk 100 százaléka fekete, míg 0 százaléka fehér.

desigo
irthatnák egymást sûrûbben...
bertino
😄

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Bandee1987
jó szám 😊

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Bandee1987
kár, hogy a rendõrök mondjuk beleavatkoztak, várhattak volna egy kicsit amíg ezek írtják egymást.

0Fritz0

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Bandee1987

0Fritz0
Szégyen, de tényleg így volt...

Ja, meg a hatalmas agyarai voltak és csápjai.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Brolly
nekem ennél a mondatnál gurult el:
"– Magyar tanúkkal fogjuk bizonyítani, hogy nem akartak mentõt hívni, és szándékosan ijesztették meg a motorost, mert látták, cigányok ülnek rajta – folytatja egyre hangosabban a férfi."

\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

Gratulálok, 'zeg.
Az ilyentõl venném el a jogsit egy életre.

a.carkey
"Mi így gyászolunk, hogy sokan összejövünk… – Ha akarnánk, egy pillanat alatt eltüntethetnénk az egész Mezõfalut – mondja a fiatal férfi."

Van egy érzésem, hogy õket fogják eltüntetni, ha ugrálnak.

A medve nem játék.

bertino
bazki 😞(((

a.carkey
"Mi lesz, ha majd elmennek? – sóhajt fel a férfi." ...

A medve nem játék.

a.carkey

A medve nem játék.

5c0rp330n
gyalázatos, hogy ilyen szervezetek létezhetnek, ráadásul "egyház" szó alatt. akasztanám, aki ezt kitalálta.

joebacsi
róla nem fog kiderülni, õ jó pár generációval jobb cuccot használ 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

<#eljen><#eljen><#eljen>

a.carkey
01 F. Massa Ferrari 1:22:59.33
02 N. Heidfeld BMW + 9.400
03 L. Hamilton McLaren + 10.600
04 F. Alonso Renault + 14.500
05 S. Vettel Scuderia Toro Rosso + 14.600
06 R. Kubica BMW + 15.000
07 S. Bourdais Scuderia Toro Rosso + 16.700
08 M. Webber Red Bull + 42.800

A medve nem játék.

a.carkey

A medve nem játék.

desigo
az igen
big respect!
Bandee1987

desigo
Nekünk igazán az lenne a legjobb ha Michael Phelpsrõl derülni ki,hogy doppingolt 😊
a.carkey

A medve nem játék.

a.carkey

A medve nem játék.

Brolly
hát gecc, most azt próbálják megmagyarázni, hogy azért ilyenek ezek a kibaszott gecik, mert a " II. világháborús népirtás utáni történetük legdrámaibb korszakát élik"? Nem hiszem el, hogy van oylan magyar, aki még ezt el is hiszi.
"(Emlékeztetõül: korábban azzal vádolták a miniszterelnököt, hogy a kisebbségi ügyeket meglovagolva akar erõsödni.)" ezzel a húzásával most be is bizonyította, hogy ez a vád jogos, éljen gyurcsány... :@
Akik csatlakoztak, azok meg cumizzanak le minden cigányt.

\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

"Van rá sansz, hogy ha egyszer elszabadulnak az indulatok valamiféle élharcos lesz belõlük"

A gárdistákból? Ne röhögtess.

Ha egyszer elszabadúlnak az indulatok, majd ott lesz a rendõrség, hogy szarrá verje a magyarokat.

a.carkey
Finnek, nyilasok, romák, Charta

"Horváth Aladár, a Roma Polgárjogi Alapítvány elnöke szerint a magyarországi romák a II. világháborús népirtás utáni történetük legdrámaibb korszakát élik: elsõsorban a vidéken élõ cigányságot rasszista erõszak fenyegeti. Azaz már azt sem tudják, hogy kitõl féljenek jobban, a fasisztáktól vagy az uzsorásoktól."

Nevetséges az egész. Kiderült, hogy sok esetben szó nincs rasszizmusról, csak uzsorások (vsz cigányok azok is) lövöldöznek rájuk. Legdrámaibb korszak? Mire gondol? Amikor aranyakkal a nyakukban fehér merdzsóból elugranak a segélyért, vagy amikor egy tök szabálytalanul közlekedõ "motoroscigánypurdét" elkaszál egy szabályosan közlekedõ autós, és erre a feldühödött romák szarráverik az utasokat? Baszki, ilyet a büdös életben nem próbáltak volna meg sem Horthy, sem Kádárék alatt, de korábban sem. Vagy az, hogy rájuk is "kéne", hogy vonatkozzanak a törvények már rasszizmus? Sokan vannak, és tetteikkel sem támasztják alá, hogy képesek kulturáltan viselkedni, élni. Nem nehéz egy ilyen közösségbõl hasonló eseteket kiragadni. A Magyar Gárda sem olyan dolgok miatt alakult, hogy most megruházzák a cigányokat, mert ahhoz van kedvük, hanem olyan események hívták életre, mint Olaszliszka, vagy a töketlen politikai elit ténykedése. Van rá sansz, hogy ha egyszer elszabadulnak az indulatok valamiféle élharcos lesz belõlük, de ez azért még arréb van és sima feltételezés ...

A medve nem játék.

Bandee1987
Ugyanmár. Mai hírekben is mit olvashatsz? Hogy gyf és társai megalapították a Magyar Chartát, ami (még kimondani is szörnyû..) KIREKESZTÉS meg az egyre jobban terjedõ RASSZIZMUS ellen van. Horváth Aladár szerint is "elsõsorban a vidéken élõ cigányságot rasszista erõszak fenyegeti". Atyaúristen, milyen szörnyû. Hálistennek azért 100-nál többen nem jelentek meg ott,és állítólag csak 300-an írták alá még, mégis mekkora sajtóhírnek számít.

Tikal
Nem a levegõbe kellett volna lõni...
Szerintem minden cikkbe oda kéne irni hogy cigányok vagy sem az elkövetõk, a tolvajok, a lincselõk stb....elõbb utobb be fog telni a pohár, jobboldali eltolodásnak nem örülnék, de valakinek lassan fel kéne már emelnie a hangját ezek ellen a mocskok ellen, és nem egy hetes vacsorát rendezni nekik a tv2 bango ide vagy oda, nem ott kéne pöffeszkedni a cigány husleves mögött hanem a fajtársait felvilágositani hogyan kell civilizáltan élni....
remélem az auto sofõrje nem kap komolyabb büntetést, elvégre még jogsija sem volt a motorosnak, se sisakjuk....

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Az éedsanyának sem volt jogosítványa? <#wow1> Kemény!

whiskeyman
"Hát ezekkel tényleg kellene kezdeni valamit mert ebbõl is rendszer lesz 😞"

de most komolyan...mit lehet ezekkel kezdeni? SEMMIT!
én megfogadtam, hogy ha én kerülnék ilyen helyzetbe, akkor bizony elhajtanék és egy biztonságos helyrõl hívnám a yardot és a mentõket.

&#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#771;&#830;)&#1782; CefreTeam&#8482; &#3663;&#865;&#815;&#3663;&#64831;

SHADOWEYES7
hihetetlen mennyire felelõtlenek az emberek

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

SHADOWEYES7

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

a.carkey
Hányan fognak bármit megkockáztatni, ha majd egyszerre többezer emberhez is eljön a bank, hogy elvegye a lakását, házát, stb.? Így is tönkre megy, akkor meg elõtte letörleszti az általa hibásnak vélteken az egészet ...

A medve nem játék.

a.carkey
Sebaj, érik az életfogytig az olaszliszkaiaknak.

Viszont ebben a következmények nélküli töketlen országban majd egyszerre fog minden terítékre kerülni: amikor többszázezer, saját de sokszor önhibáján kívül többmillás adósságot összeszedett, ill adóssággal rendelkezõ emberre egyszerre küldik rá a végrehajtókat (nem, ezek nem a cigányok, hanem a tényleg dolgozó, ált. békés emberek), na akkor ha tetõfokán lesz a közhangulat (szar politikusaink is rátesznek egy lapáttal), na akkor lesz itt "mészárlás" és behajtás, és az ilyen helyzeteket keményen meg fogják torolni. Nem kell hozzá sok idõ. Szerintem 2009-2011 között ez bármikor megtörténhet (lassan beérnek és végrehajtási szintre kerülnek a többmillás adósságok visszakövetelései, amit a jónép durván 3-4 évvel ezelõtt vett fel). Ha ez a behajtási hullám október környékén lesz, akkr az egész politikai elitet elkergetik, bárki is kormányzik majd ...

A medve nem játék.

desigo
Hát ezekkel tényleg kellene kezdeni valamit mert ebbõl is rendszer lesz 😞
guardian hero
Közéjük kellett volna lõni, sõt, a helyszínen lemészárolni mindet.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Bandee1987
majdnem Olaszliszka 2(jó, itt nem elütöttek, hanem ütköztek)

A csoportos garázdaság elkövetõi közül egy embert már azonosítottak és elfogtak. A leadott lövések jog- és szakszerûségét pedig megvizsgálják - tette hozzá a rendõrségi szóvivõ.

Szóval 1, azaz EGY embert elõállítottak a 10-15-bõl (aki sztem garantáltan otthon lesz már reggelre), illetve a figyelmeztetõ lövések jogosságát vizsgálják...szerintem a rendõr rasszista lehetett, hogy a levegõbe merészelt lõni, hisz békés, ártatlan emberek akartak meglincselni ott két embert.

Bandee1987
Addig nincs gondom az egésszel igazából, amíg nem kapnak arra jogot, hogy örökbefogadhassanak.

Sadist
Ha célzottan keresed, akkor egészen biztos találsz...

Amúgy meg szó nem volt a melegekrõl úgy általában, hanem csak az új törvénnyel kapható jogaikról, amin páran valamiért felháborodnak.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Bandee1987
Meg ezt miért kell hirdetni úton-útfélen? Én se állok oda a hõsök terére vagy akárhova büszkén, hogy ma mekkorát sz*rtam, mert tudom, hogy az emberek nagy része ezt nem jó néven venné. És a homokosok többsége szerintem ezzel pontosan ugyanígy van, õk se akarnak felhajtást, stb. Csak van egy kis százalékuk, akik azt hiszik, hogy ha mutogatják magukat meg felvonulnak(és nem ám normális keretek között), attól az emberek toleránsabbak lesznek velük szemben. Pedig szerintem akkor lennének az emberek igazán toleránsak, ha nem ezt hallanák mindenhol úton-útfélen.

Bandee1987
Nem, de ha bekapcsolod, találsz olyan témájú mûsort (fõleg az rtl-en és társain), ahol elõbb-utóbb tuti felbukkannak a melegek. Najó, van a discovery channel is, de nem tudod állandóan azt mondani a kölyöknek, hogy csak azt nézheti.

Sadist
Mert TV-ben/újságban/egyéb médiumban be szokták minden este mondani, hogy aznap kik kötöttek élettársi viszonyt, és ezzel milyen jogokat kaptak, ugye?

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Bandee1987
Azért mert pl. nem szeretné, ha a gyereke ezt a példát látná a tv-ben/utcán/újságban/egyéb helyen?

Sadist
Mi nem ugyanaz? Érdekes mód én még soha nem láttam/hallottam, hogy valakit a környezetemben sértõ módon leheteróztak volna, a buzizás viszont valahogy mindennapibb.
Ha valaki ezzel az életben nem fog kapcsolatba kerülni (hacsak nem anyakönyvvezetõ), meg egyébként is magasról leszarja, akkor miért zavarja annyira?

bertino
azért ez nem teljesen ugyanaz...