Hír topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Londonban csak az idén 36 késelõs gyilkosság történt. Ebbõl 35 esetben az elkövetõ fekete-afrikai, a maradék egy pedig török. A 2004-es évben a csoportosan elkövetett nemi erõszak (gang rape) elkövetõinek 49 százaléka karibi-, vagy afrikai fekete, míg további 13 százaléka indiai/pakisztáni. Ugyanebben az évben a csoportos nemi erõszak áldozatainak 59 százaléka fehér nõ. A tendencia egyébként azóta emelkedett. Érdekes az alábbi adat is - az USA-ra vonatkozóan, mely jelzi, hogy London nem egyedülálló példa: az Egyesült Államokban 2005-ben 37460 fehér nõ esett áldozatul feketék által elkövetett nemi erõszaknak, míg 0 és 10 közé tehetõ azon fekete nõk száma, akiket fehér elkövetõ erõszakolt meg. Abban a 36.620 esetben, melyben a nemi erõszak áltozata néger volt, az elkövetõk 100 százaléka fekete, míg 0 százaléka fehér.
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Ja, meg a hatalmas agyarai voltak és csápjai.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
"– Magyar tanúkkal fogjuk bizonyítani, hogy nem akartak mentõt hívni, és szándékosan ijesztették meg a motorost, mert látták, cigányok ülnek rajta – folytatja egyre hangosabban a férfi."
\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
Az ilyentõl venném el a jogsit egy életre.
Van egy érzésem, hogy õket fogják eltüntetni, ha ugrálnak.
A medve nem játék.
A medve nem játék.
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
02 N. Heidfeld BMW + 9.400
03 L. Hamilton McLaren + 10.600
04 F. Alonso Renault + 14.500
05 S. Vettel Scuderia Toro Rosso + 14.600
06 R. Kubica BMW + 15.000
07 S. Bourdais Scuderia Toro Rosso + 16.700
08 M. Webber Red Bull + 42.800
A medve nem játék.
A medve nem játék.
A medve nem játék.
A medve nem játék.
"(Emlékeztetõül: korábban azzal vádolták a miniszterelnököt, hogy a kisebbségi ügyeket meglovagolva akar erõsödni.)" ezzel a húzásával most be is bizonyította, hogy ez a vád jogos, éljen gyurcsány... :@
Akik csatlakoztak, azok meg cumizzanak le minden cigányt.
\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
A gárdistákból? Ne röhögtess.
"Horváth Aladár, a Roma Polgárjogi Alapítvány elnöke szerint a magyarországi romák a II. világháborús népirtás utáni történetük legdrámaibb korszakát élik: elsõsorban a vidéken élõ cigányságot rasszista erõszak fenyegeti. Azaz már azt sem tudják, hogy kitõl féljenek jobban, a fasisztáktól vagy az uzsorásoktól."
Nevetséges az egész. Kiderült, hogy sok esetben szó nincs rasszizmusról, csak uzsorások (vsz cigányok azok is) lövöldöznek rájuk. Legdrámaibb korszak? Mire gondol? Amikor aranyakkal a nyakukban fehér merdzsóból elugranak a segélyért, vagy amikor egy tök szabálytalanul közlekedõ "motoroscigánypurdét" elkaszál egy szabályosan közlekedõ autós, és erre a feldühödött romák szarráverik az utasokat? Baszki, ilyet a büdös életben nem próbáltak volna meg sem Horthy, sem Kádárék alatt, de korábban sem. Vagy az, hogy rájuk is "kéne", hogy vonatkozzanak a törvények már rasszizmus? Sokan vannak, és tetteikkel sem támasztják alá, hogy képesek kulturáltan viselkedni, élni. Nem nehéz egy ilyen közösségbõl hasonló eseteket kiragadni. A Magyar Gárda sem olyan dolgok miatt alakult, hogy most megruházzák a cigányokat, mert ahhoz van kedvük, hanem olyan események hívták életre, mint Olaszliszka, vagy a töketlen politikai elit ténykedése. Van rá sansz, hogy ha egyszer elszabadulnak az indulatok valamiféle élharcos lesz belõlük, de ez azért még arréb van és sima feltételezés ...
A medve nem játék.
Szerintem minden cikkbe oda kéne irni hogy cigányok vagy sem az elkövetõk, a tolvajok, a lincselõk stb....elõbb utobb be fog telni a pohár, jobboldali eltolodásnak nem örülnék, de valakinek lassan fel kéne már emelnie a hangját ezek ellen a mocskok ellen, és nem egy hetes vacsorát rendezni nekik a tv2 bango ide vagy oda, nem ott kéne pöffeszkedni a cigány husleves mögött hanem a fajtársait felvilágositani hogyan kell civilizáltan élni....
remélem az auto sofõrje nem kap komolyabb büntetést, elvégre még jogsija sem volt a motorosnak, se sisakjuk....
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
de most komolyan...mit lehet ezekkel kezdeni? SEMMIT!
én megfogadtam, hogy ha én kerülnék ilyen helyzetbe, akkor bizony elhajtanék és egy biztonságos helyrõl hívnám a yardot és a mentõket.
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
A medve nem játék.
Viszont ebben a következmények nélküli töketlen országban majd egyszerre fog minden terítékre kerülni: amikor többszázezer, saját de sokszor önhibáján kívül többmillás adósságot összeszedett, ill adóssággal rendelkezõ emberre egyszerre küldik rá a végrehajtókat (nem, ezek nem a cigányok, hanem a tényleg dolgozó, ált. békés emberek), na akkor ha tetõfokán lesz a közhangulat (szar politikusaink is rátesznek egy lapáttal), na akkor lesz itt "mészárlás" és behajtás, és az ilyen helyzeteket keményen meg fogják torolni. Nem kell hozzá sok idõ. Szerintem 2009-2011 között ez bármikor megtörténhet (lassan beérnek és végrehajtási szintre kerülnek a többmillás adósságok visszakövetelései, amit a jónép durván 3-4 évvel ezelõtt vett fel). Ha ez a behajtási hullám október környékén lesz, akkr az egész politikai elitet elkergetik, bárki is kormányzik majd ...
A medve nem játék.
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
A csoportos garázdaság elkövetõi közül egy embert már azonosítottak és elfogtak. A leadott lövések jog- és szakszerûségét pedig megvizsgálják - tette hozzá a rendõrségi szóvivõ.
Szóval 1, azaz EGY embert elõállítottak a 10-15-bõl (aki sztem garantáltan otthon lesz már reggelre), illetve a figyelmeztetõ lövések jogosságát vizsgálják...szerintem a rendõr rasszista lehetett, hogy a levegõbe merészelt lõni, hisz békés, ártatlan emberek akartak meglincselni ott két embert.
Amúgy meg szó nem volt a melegekrõl úgy általában, hanem csak az új törvénnyel kapható jogaikról, amin páran valamiért felháborodnak.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Ha valaki ezzel az életben nem fog kapcsolatba kerülni (hacsak nem anyakönyvvezetõ), meg egyébként is magasról leszarja, akkor miért zavarja annyira?