Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Istencsászár
Dehogy mondtad, tudom min leptõdtél meg, az oltári hülyeségen😄

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Tikal
? mondtam hogy változtat ? nem azon lepõdtem meg.....

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Istencsászár
Ez rendben van oltári hülyeség, de ez a 30km/hn mit sem változtat...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Tikal
20méteren belül gyalogos....

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Istencsászár
Elvileg zebra közelében alapból nem mehetsz 30nál többet ( ez eddig is igy volt, vagy legalábbis nekem igy tanították ) szóval ezen semmi meglepõ sincs...

Tikal
Nem találtam rola linket, de ma volt a híradoban hogy gyalogos átkelõhely elõtt 30km/h-ra kell lassítani akkor is ha 20 méteren belül gyalogos van...

Ezt nem gondolhatják komolyan, ez kb azt jelenti hogy 30km/h a max sebesség városban, mindig lesz valaki egy zebra környékén, meg aztán honnan lássa a sofõr hogy ki merre van 20 méteres körzetben? Vagy ezt mégis hogy gondolták? 😄

atomboy
-_-
Vajon azzal az MTK-s osszeallitassal tudtak volna legalabb egy olimpiai pontot szerezni?

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

nem,
ez az MTK

a.carkey
teljesen normális...
másokat is lehetne vegyi anyagokkal "javítani", hogy az agya tompa legyen hátralevõ életében.
Magda Marinkó ha szabadul, akkor a társadalom értékes, hasznavehetõ tagja lesz, vagy újra gyilkol? utóbbi, s az a gyilkos aki a társadalomra engedi ezeket a senkiket.

gz8
Ez már gyalu rendesen :x

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ

desigo
Fegyvernek minõsítik a micsodáját, és elveszik tõle. Csak így tovább. 😊

Punker
nem a BKV-nak, a biztosítóval küzdhet, lehet tippelni melyik a rosszabb.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Punker

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

desigo
BKVnak minimum egy újabb autót kellene vennie neki...
persze majd járhat a pénze után szerencsétlen :/
Szegény Hondás taxis most mesélte hogy mi volt vele aznap, nem kis pechszéria 😊 Reggel durrdefekt az autópályán, utána elszállt az ablaktörlõje pestre menet, majd a mûszakja lejárta elõtt 5 perccel épp az óráját nézte hogy mindjárt indul haza, amikor a busz legyalulta. A munkaeszközét, amivel a pénzt keresi. Nem lennék a helyében...
bertino
A😄A:SDA?:F?ADF?F

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

joebacsi

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Most idézhetném a Tankcsapda Bárány c.számábóla kedvenc két soromat, de akkora banánt kapnék trágár beszédért, hogy a lábam sem érné a földet. 😊

Tikal

joebacsi
külföldön csak annyi a különbség, hogy nem ilyen látványosan csinálják (de legalább ekkora méretekben)

a böszmeség meg a mutyi közel sem hungarikum 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Na végre, egy igazi hír.

a.carkey

A medve nem játék.

Miniszterek? Elõbb még bank volt... azaz vécé, mert nem politizálunk.

Tikal
PErsze könnyebb beletörödni, de sajnos mindenki beletörödik, az emberek már megszokták hogy bármit lehet, holott te is tudod jol hogy más országokban már sokkal kevesebbért is mondanak le miniszterek mint itt amiket megusznak egyfolytában...

matyi0323
jól mondtad.. szó szerint összetákolás amit csinálnak...^^

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

desigo
Szerintem azt csinálnák az üzenettel, amit a vécével. Náluk a pénz, õk diktálnak. 😊 Könnyebb beletörõdni, mint megváltoztatni, de ha harcolni akarsz a szélmalommal, hát tessék. 😊

Tikal
sajnos ez nem ilyen egyszerû mikor 386 másik ember egyfolytában teleszarja, de mindegy, probálkozzunk... hozzászolásom is talán jobb lenne elküldeni egy két bank igazgatónak, hogy ne csak az uj merciket vásárolja hanem szolgáltasson is.....

Húzd le magad után, hogy az utánad érkezõt tiszta, kultúrált illemhely fogadja.

Tikal
sajnos ebbe a vécébe születtem, most mit csináljak? 😊

Megoldás: Perselymalac. Ha valami nem jó, ne használd.
Én pl. alapból be sem megyek olyan vécébe, amelyben nincs papír, nem akkor kezdek el kiabálni, hogy rúgják ki a vécésnénit, amikor sz..ban vagyok.

Sadist: Igaz, mea culpa.

Tikal
Nem azzal van a baj hogy meddig lehet beváltani, hanem azzal hogy milyen bénán van megszervezve, hogy nincs egy szerencsétlen érmeszámlálo legalább minden megyeszékhelyen...képzeld a skandinávoknál minden bankba találsz egyet, nem egy nagy szám, itt meg nekem kell berollnizni, meg felszállitani pestre, vagy pénzért váltják a postán, ez normális szerinted? pénzért váltják be a pénzem, mi van? ha neked ez a normális akkor sajnállak, bocs. Azt hiszem nem érted a problémát...
ja de még mehetek a postára befizetni vele sárgacsekket, szerinted mennyire fognak elküldeni a kurvaéletbe ha befizetem a villanyszámlám egy zsák érmével? Csak arra akartam rávilágitani hogy milyen gyerek cipõben van itthon a banki élet, szolgáltatásaik és díjaik nem éppen vannak arányban...

Sadist
Médiumban.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Százszor elmondták, hogy áprilisig van 1 és 2 forintos. Szeptember van.
Ne az országot okold már azért, mert forgalomból kivont pénzt akarsz váltani.
Minden médiában elhangzott, személyesen nem fognak odamenni hozzád, hogy tisztelt állampolgár, legyen szíves az 1 és 2 forintos pénzérméit beváltani.

Jó, hogy nem fillérekkel vagy pengõkkel szaladgálsz.

GregSB
Tikal
1 és 2 forintosok beváltása: hogy a francba van az hogy nincs a bankokban érmeszámlálo, most azért hogy beváltsam a felhalmozott apropénzem felkéne utaznom Pestre az MNB székházba, mi van?! Ha postán váltom, be kell rollniznom, de még átváltási díj is van, mi van?! Ilyen szerencsétlen országot, a citibank reklámozza most az ingyen bankszámláját, el mehet a picsába, tõlünk nyugatabbra nem kérnek számlavezetési díjat és csak nagyon kevés tranzakcioért kérnek egyáltalán pénzt, elvégre ez lenne a normális, hamár náluk tartom a pénzem, amibõl õk tömik a zsebeüket.. na bocs 😊

gz8

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ

HAHAHAHA <#hehe>

Sadist
takarodj

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

bertino
hjajistenem...

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

a.carkey
Na, Dávid ismét kihívó nélkül marad. Szép ez a demokrácia.

A medve nem játék.

5c0rp330n
sajnos.

Igen. Más országokban van egy politikai elit, ami lefölözi a tejet, és egy részét fejlesztésre fordítja.
Nálunk van két, ellentétes irányú politikai elit, mindkettõ szénné nyúz bennünket, aztán pedig a bulvársajtóban üzengetve egymásnak fenntartják a cirkuszt, ha már kenyér nincs. 😊

Hogy ne merüljünk bele túlzottan a politikába, inkább említek egy hülye példát:
Olyan ez, mint egy juhfarm. Normális esetben megvárják, amíg a bárányoknak jó nagy gyapja lesz, azt lenyírják, eladják, a bárányt pedig visszaküldik legelni, hogytovább éljen, növesszen új gyapjat.
A magyar bárányokról elõször a gyapjat nyírják le, aztán elkerülünk a másik "gazdához", aki a bõrünket is lenyúzza. Ha ezután tükörbe nézünk, persze, hogy nem esik jól legelni. 😊

a.carkey
Egy fokkal jobb, mint a fekete, leszbikus, feminista, vegetáriánus, környezetvédõ, szõke ... 😄

A medve nem játék.

Istencsászár
"vegetáriánus környezetvédõ" 😊) ez valami elvetemült faj ebben a kombinációban...

SHADOWEYES7

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

a.carkey
Ez hülye. Különöesen Olaszliszka és társai után ...

A medve nem játék.

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.