Hír topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Ezt nem gondolhatják komolyan, ez kb azt jelenti hogy 30km/h a max sebesség városban, mindig lesz valaki egy zebra környékén, meg aztán honnan lássa a sofõr hogy ki merre van 20 méteres körzetben? Vagy ezt mégis hogy gondolták? 😄
Vajon azzal az MTK-s osszeallitassal tudtak volna legalabb egy olimpiai pontot szerezni?
BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka
ez az MTK
A medve nem játék.
másokat is lehetne vegyi anyagokkal "javítani", hogy az agya tompa legyen hátralevõ életében.
Magda Marinkó ha szabadul, akkor a társadalom értékes, hasznavehetõ tagja lesz, vagy újra gyilkol? utóbbi, s az a gyilkos aki a társadalomra engedi ezeket a senkiket.
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
persze majd járhat a pénze után szerencsétlen :/
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
a böszmeség meg a mutyi közel sem hungarikum 😊
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
A medve nem játék.
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
már csak az észak-nyugati részt kellene összetákolni...
Én pl. alapból be sem megyek olyan vécébe, amelyben nincs papír, nem akkor kezdek el kiabálni, hogy rúgják ki a vécésnénit, amikor sz..ban vagyok.
Sadist: Igaz, mea culpa.
ja de még mehetek a postára befizetni vele sárgacsekket, szerinted mennyire fognak elküldeni a kurvaéletbe ha befizetem a villanyszámlám egy zsák érmével? Csak arra akartam rávilágitani hogy milyen gyerek cipõben van itthon a banki élet, szolgáltatásaik és díjaik nem éppen vannak arányban...
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Ne az országot okold már azért, mert forgalomból kivont pénzt akarsz váltani.
Minden médiában elhangzott, személyesen nem fognak odamenni hozzád, hogy tisztelt állampolgár, legyen szíves az 1 és 2 forintos pénzérméit beváltani.
Jó, hogy nem fillérekkel vagy pengõkkel szaladgálsz.
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Nálunk van két, ellentétes irányú politikai elit, mindkettõ szénné nyúz bennünket, aztán pedig a bulvársajtóban üzengetve egymásnak fenntartják a cirkuszt, ha már kenyér nincs. 😊
Hogy ne merüljünk bele túlzottan a politikába, inkább említek egy hülye példát:
Olyan ez, mint egy juhfarm. Normális esetben megvárják, amíg a bárányoknak jó nagy gyapja lesz, azt lenyírják, eladják, a bárányt pedig visszaküldik legelni, hogytovább éljen, növesszen új gyapjat.
A magyar bárányokról elõször a gyapjat nyírják le, aztán elkerülünk a másik "gazdához", aki a bõrünket is lenyúzza. Ha ezután tükörbe nézünk, persze, hogy nem esik jól legelni. 😊
A medve nem játék.
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.