Hír topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295
Az analógiáról annyit, hogy szerintem nem egy nagy becsapódásról beszélünk, hanem folyamatosan történnek kisebb nagyobb dolgok. Az eddigiekbõl biztos nem lehet levonni a tanulságot, hogy hogyan lehet elkerülni a következõket?
Pont ma írtam, hogy 10 éve külföldön élek. Azt mondjuk itt nem írtam még, csak máshol, hogy azt tervezzük, hogy hazaköltözünk. Ezért is gyûjtök információt a hazai viszonyokról. Pl. érdekes dolog látni - és ugye errõl nem írnak a híroldalak -, hogy mennyire egységes az álláspont abban, hogy nincs mit tenni. Túl sok Jennifer Lopezes klipet néztek, szerintem az a baj. <#bohoc>#bohoc>
van egy probléma az analógiáddal..
általában nem a katasztrófát szenvedett utasok elemzik a saját becsapódásuk körülményeit
ha pedig az ejtõernyõs utasokra gondolsz, azok meg idõben megpattannak innen
remélem TE itthon maradsz velünk😉
különben hazaáruló vagy😉
Ha lehet egy megjegyzésem, akkor hadd írjam le azon véleményemet, hogy pontosan a Jennifer Lopezes "dugjatok meg" klipek miatt gondolják ennyire sokan azt, hogy nincs mit tenni.
Ez a véleményem és hogy ezt leírhattam, az nekem megér 20 mínusz pontot is.
úgyse emlékszik rá holnap
ez is valami ilyesmi..
és ha te úgy gondolod, te nem!!!
attól még százan ráugranak (új klippje kábé ilyesmi)
a játékszabályokat nem mi diktáljuk!
ÉBREDJ MÁR FEL!
EZEK A SÜKET FASZOK KIDOBTÁK A REPÜLÕBÕL AZ ÜLÉSTÕL KEZDVE A MOTORIG MINDENT..
MOST SZÍDJÁK A GRAVITÁCIÓT
fááááájjjjjj
és most is azon megy a vita, hogy ki támadott meg...
nem mind!!!!!!!!!!!!
mit tudsz tenni?????
"A Kisérlet az Kisérlet" A&B Sztrugackij:A kárhozott város
Mégis az itt az általánosan elfogadott nézet, hogy aki külsõ okokat lát, azzal valami baj van.
Egyébként én azt sosem állítottam, hogy minden a külsõ okokkal kezdõdött. Mindössze nagyobb jelentõséget tulajdonítok ezen okoknak annál, amekkorát a topik törzsközönsége tulajdonít.
Így azzal sem értek egyet amit itt legutóbb írtál, hogy ezek a külsõ okok, amelyek - hangsúlyoznám - szerinted is léteznek, nem játszottak szerepet a válság kialakulásában. Ennyi erõvel sem a görög mizériában, sem abban nem játszottak szerepet, hogy a németek adósságát nem sikerült értékesíteni.
Mennyivel egyszerûbb mindent egytényezõsnek látni: mindenért a fekák, a Fidesz, a görögök a hibásak.
A fentiekbõl ne vegyél mindent magadra! A témában folytatott eddigi beszélgetéseket foglaltam csak össze.
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Nehezen fogunk 1-rõl a 2-re jutni ha csak tõmondatokban kommunikálsz. Igen tolerállak, már ez sem elég? Értsek is veled egyet?
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
ha nem vityára szavaznának ,akkor kóóósára
pusztulásra vannak itélve
.
De igazából hagyhatjuk. Az kevés, hogy tolerálsz.
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Másik érdekesség, ez tuti tény, nem valaki mondta mert közvetítették a leszavazást:
"A fideszes többség elvetette a polgármesternek a képviselõ-testület feloszlatására tett indítványát."
Pedig ezzel meg lehetne oldani a patthelyzetet. Na ki is a nem együttmûködõ?
Minden amit mond nem igaz.
Inkább arról beszélj hogy tétényi inkább megvonta az étkeztetést a gyermekektõl és az idõsektõl egy kis botránykeltés miatt, aztán mivel már nem volt hova tivább, mert felülrõl a kormányhivatal is közelezte és már a kormánytól is leszóltak, hogy ugyan már ne csinálja a fesztivált megtette, de ekkor azonnal akadályoztatva érezte magát, félbeszakította az ülést, amikor még voltak pontok bõven és rohant fel pestre olgájához az atvbe panaszkodni, ahelyett hogy tette volna a dolgát esztergomban.
Itt csak elhibázott gazdaságpolitika volt évtizedeken keresztül ami támadási felületet ad a "külsõ oknak".
Amúgy ki is égett jobban egy olyan helyzetben, hogy vissza kellett vonnia a saját, kerékkötõ javaslatát és vissza kellett térni az eredetihez?...
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Kegyelmet kaptunk a S&P-tól - egyelõre.
Az utolsó kapcsolja le a villanyt!
Legyen inkább minden városban külon miniszterelnöki és kormányszóvivõ, aki naponta kibérli a mûvelõdési központot, hogy tájékoztassa a népet arról, hogy Atlantisz emelkedik. 😊
Kellene még három-négy Fideszes tévécsatorna is napi két óra minden állampolgárnak kötelezõen nézendõ propagandamûsorral, mert a mostani kettõ nem elég.
Ja, hogy ez drága? Ne törõdjetek vele, majd összeadózzuk.
Az ország ezt már egyszer lejátszotta. Bokros-mentõcsomag, utána négy év orbánkotormány. A hívek azóta is bõszen grafikonoznak. Erre azonban már senki sem emlékszik, mert gyurcsány elkúrta, gyurcsány mnident elkúrt, az egészet gyurcsány kúrta el, mindent.
És ha ezek után birkának nevezem a népet, megsértõdik, és elmegy inkább legelni.
2, A zsindex csináljon olyan rejtett kamerás videót hogy cigányoknak munkát ajánlanak és a reakciókat bemutatják😊
"És ha nem adsz nekik pénzt, és egy nagyobb vihar elviszi a termést, akkor mi lesz?"
Mi lenne talán majd nem vállal a nyomorba 8 gyereket.
Live for nothing or die for something.
"És ez így megy már hatodik éve.
Mármint hogy az aktuális kormány szerint a hitelminõsítõk tévesen értékelnek minket, míg az aktuális ellenzék szerint a leminõsítés egyértelmûvé teszi: mi olyan hülyék vagyunk a pénzügyekhez, hogy csak na."