Hír topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
Úgyhogy hajrá, lehet Orbánozn!
Ez ugye megint olyan konteós megközelítése a dolgoknak: bizonyíték az nincs nagyon, de valakik valahol egyszer mondtak valamit, amihez más módon nem lehet közelíteni, mint a hit erejével.
Ha neked ez kell, akkor higgy, amit csak akarsz. <#wave>#wave>
Nos, akkor ennyit a belsõ tartásról.
Tudom hogy miért jársz az NWO topikba. De bejársz...
Ebben nem értek egyet! Pont fordítva! A kisember látja, hogy a nagylábon élõ simlis mindíg megússza, és ezért érzi azt,hogy akkor nekem is szabad. Persze nem szabad, de rá is fázik, mert kicsiben nagyobb a lebukás veszélye -ahogy írtad is - és persze nem csak ezért nem szabad, de aki azért ügyeskedik hogy a gyerekének jusson melegétel, az megértem, ellenben az említett gazemberekkel!!
A másik pedig, hogy a becsületes kisember nem juthat magas pozícióba, vagy ha mégis - mert azért van példa rá - akkor sem lesz "hosszúéletû" ha megtartja a gerincet. De gondolom most ki fogsz utasítani a topikból, mert ez "konteo".
Meg aztán el lehet gondolkodni azon, mi volt elõbb, a tyúk vagy a tojás? A becstelen kisember vagy a becstelen vezetõ? A becstelen kisemberek közül kiemelkedõ becstelen vezetõ vagy a becstelen vezetõk láttán becstelenné váló kisember?
Én azt mondom, hogy az elõbbi: ha egy vezetõ azt látja, hogy a kisember büntetlenül tehet meg igencsak sokmindent, akkor - maga is kisemberként indulva - ahogy egyre magasabbra kerül, magasabb pozícióban, több hatalommal a kezében ugyancsak nagyon sokmindent meg fog próbálni, és a több hatalom miatt nagyobb stiklik megúszására lesz módja. Másrészt nem érzem szükségét annak, hogy mások, "odafönt" mondják meg nekem, mi a helyes és mi nem, és nincs szükségem mások példamutatására mindehhez.
Konteózunk, konteózunk? Vagy van valamiamrõl tudnunk kéne? :-)
Minek is? Ami más szerint konteó, az szerinted nem más, mint a koholt valóság mögé való bepillantás, a mögöttes igazság felfedése.
Annak viszont örülök, hogy rendszeres látogatója vagy az NWO topiknak.
Néha benézek röhögni, mik a legaktuálisabb trendek az emberiség rabigába hajtásában. <#wave>#wave>
Mindenki azért felel, amit a saját életében, a saját pozíciójában nyújt vagy nyújtani tud. Én felelek a saját életemért, a saját tetteimért, a - még egy hónapig létezõ - Magyar Köztársaság miniszterelnöke pedig az ezen tisztségben nyújtott teljesítményéért. Csakhogy ha én elkövetek valami tisztességtelent, akkor nem kezdek el veszettül mutogatni "felfelé", hogy de hát õk is, mert "õk" le vannak szarva, amikor az én tettem megítélésérõl van szó.
Viszont ennek a hozzászólásodnak fényében nem értem a nagy Orbánozást. Az ember magáért felel!
Annak viszont örülök, hogy rendszeres látogatója vagy az NWO topiknak.
Ez megint csak a kiember elferdült erkölcsi értékrendje: magát becsületesnek próbálja láttatni, de ha mégis valami stiklit csinál, akkor bõszen mutogat másra, hogy de hát õ is. Ki nem szarja le, hogy más mit csinál? Az ember magáért felel.
Biztos ismered: A kannibálok készen állnak
A kivédhetetlen szuperfegyver neve: negyvenmillió kannibál. Az amerikai társadalom alján (a gettókban, a nyomortelepeken, a periférián) ott lapul ez a munka és otthon nélküli sokaság, melynek semmi köze a többségi társadalomhoz. A világviszonylatban is rendkívül magas bûnözési ráta jelzi azt, hogy már most háborúban állnak a fennálló renddel, és csak a rendõrség hírhedt brutalitása képes valamelyest fékezni õket. Túlnyomó részben négerek, de mexikóiaktól a lecsúszott fehérekig minden náció szép számmal része ennek az analfabéta, a törvényeket és az együttélés szabályait nem ismerõ népségnek. A rend legkisebb megingása esetén viszont azonnal készek az akciókra, mely elsõdlegesen a fosztogatásokban és erõszakos nemi közösülésekben valósul meg, majd ezt követik a rombolások, gyújtogatások, gyilkosságok.
Ha épp nem ellenõrzi õket senki, megjelennek a kannibálok...
Talán õket mentegeted?
De. ORBÁN: SZAURON GYENGÍTI A FORINTOT!<#idiota>#idiota>

A gyárból loptak az emberek... hmmm miután elvettek tõlük mindent? Ja bocs, államosítottak... Emlékeszem, ez valakit mélyen érintett. Kit is? <#fejvakaras>#fejvakaras>
Az, hogy a mi helyzetünket pár spekuláns ESETLEG kihasználja, az abszolút a mi hibánk mert ezeket ki lehet védeni.
Valójában ebben nem értünk egyet. Nem pár spekulánsról van szó, akik esetleg kihasználnak valamit, hanem olyan tényezõkrõl, melyek aktívan befolyásolni tudják az eseményeket. Amíg ez nem válik világossá az emberek többsége számára, addig a kormány tehetetlen, mert hiába hozna meg olyan döntéseket, melyek az ország számára jók, a külsõ tényezõk erre válaszul felboríthatják az ország normális mûködését. És itt jön a probléma: mivel a többség nem tudja hogy mi is okozta a problémákat valójában, így az egyetlen okolható tényezõ a kormány marad. Összefoglalva két véglet létezik: vagy az ország érdekében járnak el, és azzal teszik tönkre az országot, vagy nem veszik figyelembe az ország érdekeit, és azzal teszik tönkre az országot. A legtöbb, amit eddig itt fórumon mástól hallottam, az az volt, hogy az optimális az lenne, hogy megpróbálva a külsõ tényezõkhöz alkalmazkodni kellene egyben a magyar érdekeket is képviselni. Tõlem akár csinálhatjuk ezt is, itt most nem ez a kérdés. Hanem az, hogy egyetértünk-e abban, hogy kb. ez a három út létezik. Mert ha igen, akkor lehet elbeszélgetni arról, hogy melyik út mivel jár, melyiket hogy lehet megvalósítani stb. Amíg úgy teszünk mintha egyféle út létezne, addig mindenki aki más utakról magyaráz az le van torkollva. Ebbõl meg egy dolog biztos nem lesz: összefogás.
A védvonal kiépítésében egyetértünk. De amíg nem ismert az, hogy mi ellen is kellene védvonalat építeni, addig hogy akarunk nekilátni a munkának? Te teljesen pozitívan állsz a felvetésemhez akkor, mikor egyáltalán hajlandó vagy beszélni róla. Legalább megfogalmazol ilyeneket, hogy a világgazdasági válság ránk jobban hatott. Nagyon szemléletes a példád is, mikor a török támadásához hasonlítod a "külsõ tényezõk" mai tevékenységét. Igen, ezek aktívan támadnak. Lehet arra koncentrálni, hogy dehát ha nem lennének gyengeségeink, akkor nem tudnák kihasználni azokat. De attól még tény marad, hogy a külsõ tényezõk nem inaktívak, hanem aktívak mint ahogy a törökök is aktívak voltak. Nem látom, hogy ennek megfelelõen lennének kezelve ezek a külsõ tényezõk.
"év végén jelentõs jutalmakat osztanak ki a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóságnál. A szervezet kérdésünkre azt közölte: átlagosan 2,5 havi jutalmat, összesen 561 millió forintot osztanak ki 2011-ben. Az NMHH arra nem válaszolt, hogy hány dolgozó részesül jutalomból, és a hatóság honlapján sem találtunk adatot a foglalkoztatottak számáról.
A szervezet 2010-es költségvetési beszámolója (pdf) szerint a létszám akkor 480 volt. Ha ez az adat nagyságrendileg nem változott, és minden dolgozó jutalmat érdemel, a médiahatóság dolgozói átlagosan bruttó 1,17 millió forint jutalmat kapnak."
rohatt szegfû, erre is õk kényszerítik a "szegény fideszt" 😊
---
Manonegra:
"Mindenki magából indul ki?"
részben igen 😊
- viszont nyilván nem 1 magyar fosztogatta a boltokat, ami miatt kikerültek a táblák Bécsben ...
- nyilván nem a véletlen mûve a vicc sem a traktorgyárból hazaszervált "t72"-rõl ...
Forza.
Mikor régen?
'89-ben már táblák voltak bécsben, "Ne lopj" felirattal. Elõtte 40 évig mindenki hármasával hordta el a vállalati cuccot haza.
Netán az elõzõ századokra gondolsz? 😄
Forza.
Szokásos hazugságod 😊 Nem Tétényi vonta meg, hanem meggyes, amikor "elkártyázta" a város pénzét.
Forza.
nem a szegfû kényszeríti õket tõzsdézésre, idiota külpolitikára, tákolt költségvetésre, haverok-kampányszponzorok elõnyökhöz juttatására! ébresztõ!! 😊
Forza.
anno 1987
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Pontosan ebben nem értünk egyet. A jelenlegi és az elõzõ kormányok is tolják maguk elõtt a problémákat, látszatintézkedéseket hoznak és minél tovább tolják annál nehezebb lesz egy erõs, fejlõdõ gazdaságot létrehozni. Én úgy értelmeztem, hogy te a külsõ okokkal kvázi felmented a jelenlegi kormányt. Na most a jelenlegi kormány kommunikációjába(ami nem mellesleg bicskanyitogató) ez tökéletesen beleillik. Az, hogy a mi helyzetünket pár spekuláns ESETLEG kihasználja, az abszolút a mi hibánk mert ezeket ki lehet védeni. A világgazdasági problémák is minket sokkal jobban érintenek mint mondjuk a környezõ országokat, ennek is az az oka, hogy évek óta csak a mutyizás megy. Mohácsi vészhez tudnám hasonlítani az állapotunkat, ott is köztudott volt, hogy a déli védvonal nem képes feltartoztatni egy komolyabb török támadást, mégse erõsítették meg a várakat még sem küldtek több katonát, csak mikor már megtörtént a baj kapkodva, szervezetlenül reagáltunk. Én így látom a jelenlegi helyzetet.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Mazochista vagy? Vagy nincs munka kint?
Te felére csökkentenéd az életszínvonalad hogy két cigány család ösztöndíjat kapjon???
Live for nothing or die for something.
Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295
Ha cigányt felveszel ügyfeleket veszítesz. Ezek mindenáron ki akarnak csinálni minket.
Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295