Hír topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
- Bundesliga Fan
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Közben persze apróbetûvel leírták az IMF feltételeit is, aminek a lényege, hogy a kiadáscsökkentések legyenek véghezvíve. Vagyis pl. a 13. havi nyugdíjra szánt összeg is legyen felszabadítva, és inkább kamatot fizessünk belõle, mint hogy a nyugdíjasok kapják meg...ki van ez találva okosan 😊
A globalizáció az az, mikor a demokratikusan megválasztott kormányok homlokegyenest mást csinálnak, mint amire megválasztották õket.
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
A medve nem játék.
- Bundesliga Fan
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Pszichológiai oka van ennek: biztosítani akarja a külföldi befektetõket, hogy semmiképp sem leszünk Izland után az ezüstérmes befutó, és hogy ne ítéljék meg még a valóságosnál is szarabbnak az ország helyzetét.
Magyarán a gazdaságunkat már nem azért kell fejleszteni, hogy a lakosságot eltartsa, hanem azért, hogy a hitelt törleszteni tudjuk.
Ha ugyanis országunk vezetõje éppenséggel ellentmondana az IMF vagy a WB irányelveinek, és javasolt kötelezõ hiteleinek, akkor megbuktatnák õket, és jönne a következõ bábkormány aki szót fogad nekik.
Fel kell fogni, hogy a világot ma már nem kormányok irányítják, hanem a fent említett 2 szervezet, amelyek mögött a világ legnagyobb cégei állnak. Egész magyarország közevetetten ezen cégek kezében van, logikus tehát hogy õk fognak diktálni a háttérbõl. És ha az IMF és a WB nem tudja érvényesíteni a követeléseiket a kormányunknál, akkor megvannak az intervenciós eszközeik is.
Ebben a témában érdemes a Zeitgeist:Addendumot megnézni. Errõl szól.
(btw, nemsokára indul a korszellem.hu, amely többek között ennek a témának ad vita platformot, és információkat)
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
A medve nem játék.
- Bundesliga Fan
A kérdés csak az ugye, hogy mivel mi már eleve túl vagyunk ezen a ponton, hiszen mindenünket eladtuk, és az államadósság az egekben van, hová vezet egy újabb fasza hitel?
(Amely hitel ugye közvetlenül a KÜLFÖLDI cégek zsebébe vándorol vissza, hiszen ha mi gazdaságélénkítést csinálunk, azzal a multik, és egyéb külföldi kézben lévõ gazdaságunkat erõsítjük, vagyis nem(-elsõsorban) Magyarországot.)
A medve nem játék.
- Bundesliga Fan
A medve nem játék.
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Nyomokat biztosítanak vele dns vizsgálathoz vagy ?
A medve nem játék.
Avagy, hogy lesz az emberbõl már az indexen is "diktátor". 😄
A medve nem játék.
Tv maci nélkül le se lehetett fektetni engem...Frakk a kedvencem amúgy.
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Maradandó eszmeiséget teremtett, ami mindig kedves marad nagyon sokak szívének...
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
A medve nem játék.
A medve nem játék.
A melegfelvonulás elõtt amikor egy radikális közösségi oldalra írt meleg, azt senki sem köpködte, oda már számos alkalommal írt, nem is titkolta orientációját; amikor kidumálták gaybear vs pride dolgot, ott sem a személyek ellen mentek; amikor a közösségi oldalon csináltak egy egyszerû kérdéssorozatot, akkor >80% mondta, hogy ellentüntetésen ha jönnek közéjük melegek, akkor nem zavarja õket, abban viszont mind a kismintás, mind szinte mindenki egyetértett (99,9%), hogy amíg valaki a szexualitását magánügyként kezeli és a hálószobában, az a magánügye és úgy kb nem is érdekel senkit, ellenben úgy emlékszem, hogy az exhibicionista, sértõ magatartás esetén nyílt a bicska.
De ez nem is meglepõ, mert teljesen normális dolog, hogy ha valaki teszi a dolgát, tisztességesen viselkedik, azt elfogadod vagy támogatod, az pedig érdektelen, hogy a hálószobában mit mûködik.
(iiiigen, ez azt is jelenti, hogy néhány egyszerû dologgal el lehetett volna kerülni a "pride" körüli cirkuszt, de hát kéremszépen nem a büszkeség volt a cél)
Csurka? Ugyanmár. Raszkolnyikov III/III-as ügynök?😄DD
Ezzel a balesettel kapcsolatban pedig több, egymással ellentétes hír, információ került napvilágra...
Gusztustalan olvasni hogy ki min röhögne. Én például komoly arccal is végig tudnám nézni, ha valaki nem csak az árkokat ássa, hanem vagy átlépi, vagy betemeti.
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
A medve nem játék.
Így kell tönkre tenni a világ legerõsebb szélsõjobbos pártját. Ez már túl feltûnõ.
Különben meg a csõcselék mondjon le. :-] Direkt itthon maradok, hogy megnézzem a meccset a tévében, erre elmarad... hangemberek.
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Ha politikusként nem nyalod a multik seggét és bevándorlásellenes vagy akkor egyértelmû, hogy csakis buzi-náci lehetsz.
Majd ha borg vagy sadist autó balesetet(?) szenved, én is nyilvánosságra hozom, hogy dugtam õket 5 évig 😊
Érdekes, és eléggé elhamarkodott egy terminológiád van. Ezek szerint aki a saját hazájáért tenni szeretne valamit, az máris szélsõjobbos? Nem kell elárulnom, ma kik használják elõszeretettel mindenre a "náci szélsõjobb" fogalmát.
Mellesleg, valóban nagy szégyen és meglepetés, hogy férfi szeretõje volt a hazafias szólamai mögött, jó nagy álszent volt, a buzik ellen szavazott valami törvényalkotásnál. De nem lehet, hogy a magamutogatók ellen propagált, és az-ágyban-senkinek-semmi-köze híve volt, mint minden normális embernek? Ezt már valószínûleg sosem tudhatjuk meg.
A medve nem játék.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A medve nem játék.