Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fabio Capello
a 13. havi nyugdíj arról szól, hogy 12 havi támogatás helyett még egy hónapnyit kapsz minden évben, ezért hívják 13. havinak...

Punkerwork
ha tisztességes havi fizetést kapna mindenki akkor nem kellene.....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Indokolás?

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

<#gun><#zavart2>

- Bundesliga Fan

Fabio Capello
<#wilting>

Tudomásom szerint az év 12 hónapból áll...

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

a.carkey
12.5 milliárd dollárról szólnak a hírek. Szép lesz ez ismét ...

A medve nem játék.

joebacsi
Eredménye a bejelentésnek

Közben persze apróbetûvel leírták az IMF feltételeit is, aminek a lényege, hogy a kiadáscsökkentések legyenek véghezvíve. Vagyis pl. a 13. havi nyugdíjra szánt összeg is legyen felszabadítva, és inkább kamatot fizessünk belõle, mint hogy a nyugdíjasok kapják meg...ki van ez találva okosan 😊

A globalizáció az az, mikor a demokratikusan megválasztott kormányok homlokegyenest mást csinálnak, mint amire megválasztották õket.

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Fabio Capello
még így is maradt elég....

a.carkey

A medve nem játék.

Mondassz valamit.. 😊 De most ez megint olyan hozzáállás, hogy "nehogy már ezt gondolják rólunk". És ha nem ezüstérmesek leszünk, akkor pl 10 év múlva bronz. Csak akkor már más tartja a hátát.

- Bundesliga Fan

joebacsi
korszellem.hu...újabb terrorista-csõcselék radikális uszító oldal, pfúj 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

joebacsi
Még csak a hitelkeret biztosításáról van szó, arról nem, hogy élni is akarunk vele.
Pszichológiai oka van ennek: biztosítani akarja a külföldi befektetõket, hogy semmiképp sem leszünk Izland után az ezüstérmes befutó, és hogy ne ítéljék meg még a valóságosnál is szarabbnak az ország helyzetét.

Csak éppen a törlesztõ részlet, és a kamatok egyre növekednek.
Magyarán a gazdaságunkat már nem azért kell fejleszteni, hogy a lakosságot eltartsa, hanem azért, hogy a hitelt törleszteni tudjuk.
Fabio Capello
adóspirál... ebbõl kifizetjük az elõzõ adósságainkat, a következõbõl azt amit most felvettünk, stb stb stb... ebben élünk immáron legalább negyven éve.

Végülis, azt hogy hatalomban maradhasson, vagy ne öljék meg, kicsinyes öncélnak is nevezhetjük.
Ha ugyanis országunk vezetõje éppenséggel ellentmondana az IMF vagy a WB irányelveinek, és javasolt kötelezõ hiteleinek, akkor megbuktatnák õket, és jönne a következõ bábkormány aki szót fogad nekik.
Fel kell fogni, hogy a világot ma már nem kormányok irányítják, hanem a fent említett 2 szervezet, amelyek mögött a világ legnagyobb cégei állnak. Egész magyarország közevetetten ezen cégek kezében van, logikus tehát hogy õk fognak diktálni a háttérbõl. És ha az IMF és a WB nem tudja érvényesíteni a követeléseiket a kormányunknál, akkor megvannak az intervenciós eszközeik is.
Ebben a témában érdemes a Zeitgeist:Addendumot megnézni. Errõl szól.
(btw, nemsokára indul a korszellem.hu, amely többek között ennek a témának ad vita platformot, és információkat)
bertino
<#levele><#levele><#levele>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

a.carkey
Ez a legnagyobb végzetünk. Kicsinyes öncélból a korábbi és mostani politikai elit szépen kiárusította az országot. Adókból - különösen, hogy sokan egyáltalán nem fizetik be, a multik meg (sokszor) mentesülnek alóla -, sosem fogunk semmit visszafizetni anélkül, hogy újabb hitel ne kelljen. Közben meg szarok a jogszabályaink, a btk, csókosok ülnek a közigazgatásban, szóval esély nincs arra, hogy legalább a minimálbéres mercis vállalkozónak valaki 1x utánanézzen komolyan, mert mire ügy lenne belõle, elévül.

A medve nem játék.

Ebben tényleg minden benne van, megy is a honlapomra, ha nem haragszol.

- Bundesliga Fan

Az a baj inkább, hogy a pénz nem kerülHET jó helyre. Ugyanis még ha tényleg gazdaság élénkítésre menne el, ami tehát adó formájában visszatérül az államnak, a hitelt még úgy sem fogja tudni visszanyögni MO. Magyarán mindenképpen növeli az államadósságot, és az ország kénytelen lesz további hitelekbe, további számunkra kedvezõtlen szerzõdésekbe belemenni, amelyek kiszipolyozzák az ország javait. Igy mûködik a nemzetközi valutaalap. Elõbb adósságba kényszerítenek, aztán annak enyhítése fejében (hiszen törleszteni sosem lehet) mindenünket eladjuk nekik, persze csak közvetetten. És máris külföldi kézben van az összes közmû, multik kezében a nyersanyagforrásaink, és nem meglepõ módon innentõl az ország teljes irányítása is.
A kérdés csak az ugye, hogy mivel mi már eleve túl vagyunk ezen a ponton, hiszen mindenünket eladtuk, és az államadósság az egekben van, hová vezet egy újabb fasza hitel?
(Amely hitel ugye közvetlenül a KÜLFÖLDI cégek zsebébe vándorol vissza, hiszen ha mi gazdaságélénkítést csinálunk, azzal a multik, és egyéb külföldi kézben lévõ gazdaságunkat erõsítjük, vagyis nem(-elsõsorban) Magyarországot.)
a.carkey
A korábbi tartozásokat, max. A többi megjegyzésem meg már politika lenne, így inkább hagyom.

A medve nem játék.

Elvileg azért kapjuk ezt a pénzt, hogy a gazdaság fellendüljön, növekedjen a profit, és szép lassan visszafizethessük a tartozást. Ám az eddigi tapasztalatainkból következtetve nem jó helyre kerül az a pénz...

- Bundesliga Fan

Egyszer majd csak megtanulja az ország, hogy csak munkából lehet megélni...

a.carkey
SHADOWEYES7
Jól mondod.

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

a.carkey
Fene se tudja. Lehet, hogy a légzsákkal kapcsolatos.

A medve nem játék.

Sadist
Véd a légzsák kinyílása ellen. Kellemetlen, ha a kocsi szétvágása közben valakinek 300 km/h-val az arcába robban.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

desigo
ezen a képen mi ez a kormányon?
Nyomokat biztosítanak vele dns vizsgálathoz vagy ?
a.carkey

A medve nem játék.

a.carkey
Chávez bebörtönözné legfõbb riválisát
Avagy, hogy lesz az emberbõl már az indexen is "diktátor". 😄

A medve nem játék.

desigo
nyugodjon békében!
joebacsi
nyugodjon békében 😞

Fabio Capello
RIP 😞

Bandee1987
rip 😞

Tv maci nélkül le se lehetett fektetni engem...Frakk a kedvencem amúgy.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

gz8
Most olvastam én is. <#sir>
Maradandó eszmeiséget teremtett, ami mindig kedves marad nagyon sokak szívének...

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ

5c0rp330n
rip 😞

a.carkey

A medve nem játék.

a.carkey
trident
Csak a margóra.

A melegfelvonulás elõtt amikor egy radikális közösségi oldalra írt meleg, azt senki sem köpködte, oda már számos alkalommal írt, nem is titkolta orientációját; amikor kidumálták gaybear vs pride dolgot, ott sem a személyek ellen mentek; amikor a közösségi oldalon csináltak egy egyszerû kérdéssorozatot, akkor >80% mondta, hogy ellentüntetésen ha jönnek közéjük melegek, akkor nem zavarja õket, abban viszont mind a kismintás, mind szinte mindenki egyetértett (99,9%), hogy amíg valaki a szexualitását magánügyként kezeli és a hálószobában, az a magánügye és úgy kb nem is érdekel senkit, ellenben úgy emlékszem, hogy az exhibicionista, sértõ magatartás esetén nyílt a bicska.

De ez nem is meglepõ, mert teljesen normális dolog, hogy ha valaki teszi a dolgát, tisztességesen viselkedik, azt elfogadod vagy támogatod, az pedig érdektelen, hogy a hálószobában mit mûködik.
(iiiigen, ez azt is jelenti, hogy néhány egyszerû dologgal el lehetett volna kerülni a "pride" körüli cirkuszt, de hát kéremszépen nem a büszkeség volt a cél)

Csurka? Ugyanmár. Raszkolnyikov III/III-as ügynök?😄DD

Ezzel a balesettel kapcsolatban pedig több, egymással ellentétes hír, információ került napvilágra...

Gusztustalan olvasni hogy ki min röhögne. Én például komoly arccal is végig tudnám nézni, ha valaki nem csak az árkokat ássa, hanem vagy átlépi, vagy betemeti.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

a.carkey
Kb. én is így gondolom. De ettõl még lehet igaz, csak Haider Enemy NO1 volt az EUban, így kissé kételkedem. Ráadásul nem kismiskával állt fejre, hanem egy Volkswagen Phaetonnal, ami talán az egyik legbiztonságosabb luxusautó ...

A medve nem játék.

Hát nekem ez kurvára gyanús, pedig nem igazán szeretem az összeesküvés elméleteket. Elõször meghalt autóbalesetben, annyi alkohollal a szervezetében amitõl nemhogy autót vezetni nem tud, de még járni se. Utána meg bejelenti az az ember aki átvette tõle a pártot, hogy a szeretõje volt, ezzel tönkre téve "álmai fériának" az egész munkáját és a családját. Ha tényleg a szeretõje lett volna akkor kurvára nem hozta volna nyilvánosságra.

Így kell tönkre tenni a világ legerõsebb szélsõjobbos pártját. Ez már túl feltûnõ.

Én azt röhögném ki, aki azt mondja, nem az. <#hehe><#hehe>

Különben meg a csõcselék mondjon le. :-] Direkt itthon maradok, hogy megnézzem a meccset a tévében, erre elmarad... hangemberek.

SHADOWEYES7

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

joebacsi
Pedig egyértelmûen bizonyított.

Ha politikusként nem nyalod a multik seggét és bevándorlásellenes vagy akkor egyértelmû, hogy csakis buzi-náci lehetsz.

Majd ha borg vagy sadist autó balesetet(?) szenved, én is nyilvánosságra hozom, hogy dugtam õket 5 évig 😊

"a nagy Hitler imádó"
Érdekes, és eléggé elhamarkodott egy terminológiád van. Ezek szerint aki a saját hazájáért tenni szeretne valamit, az máris szélsõjobbos? Nem kell elárulnom, ma kik használják elõszeretettel mindenre a "náci szélsõjobb" fogalmát.

Mellesleg, valóban nagy szégyen és meglepetés, hogy férfi szeretõje volt a hazafias szólamai mögött, jó nagy álszent volt, a buzik ellen szavazott valami törvényalkotásnál. De nem lehet, hogy a magamutogatók ellen propagált, és az-ágyban-senkinek-semmi-köze híve volt, mint minden normális embernek? Ezt már valószínûleg sosem tudhatjuk meg.

a.carkey
Amivel véletlenül pont szétzúzza majd azt a pártot, amit Haider vezetett egész Európa nagy örömére. Véletlen? Szerintem nem ...

A medve nem játék.

Punker
megnézed a történelmet, a legtöbb diktátor, hadvezér bizony nem teljesen normális kategória volt, buzeráns, perverz, szadista, drogfüggõ akadt minden.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Nade a saját pártjában, a saját utódja mártogatná, úgy hogy közben magáról is bevallja lényegében? Minek? A faszi bizony keményen homokos volt, és mindezt feleség és két gyerek mellett.
a.carkey
Egyelõre még Haider sem bizonyított. A legjobb módszer, hogy valakit a halála után mártanak be, amikor már nem tud védekezni.

A medve nem játék.

banok
jó akkor a Vona. ne veszzünk el a részletekben.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/