Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bandee1987
Ja, hogy a transzparens meg a skandálás már ok arra, hogy brutálisan összeverjünk valakit? Értem...

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Ne viccelj már, láttad a transzparenseket, meg hogy miket skandáltak? Ezután azért odáig nem mennék, hogy ok nélkül... (max túlzóan)
Bandee1987
A gond csak az, hogy ok nélkül támadtak a szlovák rendõrök...

"A botrány a mérkõzés 17. percében tört ki, amikor minden elõzmény nélkül a szlovák rendõrök benyomultak a magyar szurkolók szektorába."

ezt írja a kossuth rádió. Inkább hiszek nekik, mint a szlovák rendõröknek...

Szerintem ha szlovák nacionalista drukkerek egy MO-i meccsen így viselkedtek volna, akkor nálunk is botrányba fullad a dolog... persze nem biztos hogy a rendõreink verik szét õket, de valakik biztos.
Bandee1987
Brutális rendõrattak Dunaszerdahelyen

Arra tippelek, hogy magasan fejlett külülgyminisztériumunk megint szart se tesz emiatt az esemény miatt, a szlovákok meg röhögnek a markukba.

<#eljen>

FrezeR
Boldog szülinapot neki! nagyon nagy kedvenc <#worship>

Dragooon
boldog szülinapt neki
régebben mennyire szerettem a filmjeit, hál'Istennek gyakran láttam õket a tévében<#smile>

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

birdo
léccike

A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.

Németet tanított? Most kezdjek el poénkodni a nyelvleckékkel?

Bandee1987

bertino
😊

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Bandee1987
A Sun is lehozta a sztriptíztanárnõs storyt

"Az iskola vezetõje szerint a némettanárnõ értékes munkaerõ, a diákokat pedig nem érte nagyobb megrázkódtatás, mint bármelyik strandon - írta a Sun."

Bárcsak engem ért volna ilyen megrázkódtatás.

a.carkey
Május 1?
"Csak sok köcsög van." 😄

A medve nem játék.

joebacsi
Annyira nem, a médiának nagy hatalma van.
Árpádsávos zászló -> náci vagy
nagymagyarország -> náci vagy
hordj inkább csegevárás pólót, mer az örömboldogságszabadságot fejez ki, mint május1 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Ilyenkor szégyellem, hogy ehhez a nemzethez tartozom. Illetve nem. Szégyelljék inkább õk.

birdo
<#taps>

A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.

GregSB
<#eljen><#worship>

banok
nálunk ilyen miért nem volt soha??!! 😞

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Bandee1987
sztem egyébként friss tanár lehetett, sztem még bennevolt a régi fõiskolai egyetemi bulik hangulatában 😄DD

whiskeyman
így van 😄DDD

&#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#771;&#830;)&#1782; CefreTeam&#8482; &#3663;&#865;&#815;&#3663;&#64831;

Bandee1987
korrekt, nagyon korrekt, szívesen látjuk a tanárnõt a fõiskolai gólyabálokon, bulikon 😊

whiskeyman
az elején már azt hittem, hogy tonna Donna vetkõzik, de kellemesen csalódtam 😊
a tanárnéni érti a dolgát...telefonszámot htx -.-

&#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#771;&#830;)&#1782; CefreTeam&#8482; &#3663;&#865;&#815;&#3663;&#64831;

Sadist
Meg a mávosok, bkvsok, postások, pecsétnyalogatók...

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

qtab986
Kevés, kevést. De több a semminél. Nos az adatokból kiindulva és több bonyolult algoritmust felhasználva erre az eredményre jutottam:
Eredmény.

😞
"Melltartóban táncolt és a nadrágját is majdnem letolta a diákok elõtt egy tanárnõ az egyik zalaegerszegi középiskola gólyaavató ünnepségén néhány nappal ezelõtt. A játékos vetélkedõ közben bemutatott sztriptízt az egyik diák rögzítette a mobiltelefonjával, és a felvételt nyilvánosságra hozta az interneten, a videó azonban már nem elérhetõ."

😄

- Bundesliga Fan

qtab986
Akkor próbáljuk megnézni, hogy megvan-e még a videó.
Mibõl tudunk kiindulni?

Punkerwork
az köztisztviselõ, amit én még még mindig nem értek.....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Bandee1987
Micsoda magyaros ízek, mi? 😊)))

Bár sztem a fasírt az azért nem igazán magyar találmány...vagy tévedek?

joebacsi
#10175-ben említett kategóriára gondoltam

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

No politics, de Magyarországon ma nincs olyan párt, amely fájdalom- és megszorításmentesen ki tudna húzni minket a válságból. Nyakig benne vagyunk, és azzal, hogy egymás ellen kapálózunk, csak mélyebbre süllyedünk. Összefogás kellene, de ez elég naiv gondolat.

desigo
Az igaz
de az önkormányzatokban ücsörgõ,semmittevõ idõs nõket felesleges túlfizetni...
akár napokig is, de már volt rá példa hetekig is.

qtab986
A google mennyi ideig õrzi meg az oldalak tartalmát a törlés után?

Punker
csókos közalkalmazott? hát nézzétek már meg milyen éhbéreket kapnak a a tanárok rendõrök orvosok tûzoltók.....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

GregSB
Videót, vagy meg se történt 😄D

joebacsi
ez naív gondolat, van, mikor egy év 3 napból áll 😊
(ingatlan eladása utáni adózással kapcsolatban bizonyos esetekben dec. 30 és jan. 2 közötti idõszak egy teljes évnek számít)

De nem ez a lényeg. Inkább kapja meg egy csókos közalkalmazott, mint hogy a végeláthatatlan kamattörlesztéssel kitoljuk az országból.

joebacsi
ez a "magyaros ízek" mekdonálc reklám kész <#wow3>

Dragooon
ez csak akkor fail, ha a tanárnõ már túl van a hetvenen...<#wow3>

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

Mr_no_NaMe
pont.
Arról mit gondolsz, hogy mi történne, ha egy olyan párt kerülne a kormány élére, aki azt hírdeti, hogy rendbe tenné a gazdaságot (más kérdés, hogy van-e olyan, akinek ez sikerülne is)? Itt most nem volt olyan, aki egyetértett volna azzal, hogy kölcsönt kapjunk. Na de mi lenne, ha valaki nemet mondana? Arról is írtatok, hogy tulajdonképpen nekünk már a EU diktál, tehát nincs olyan, hogy "nem". Vagy nincs EU. Jól látom az összefüggést?

- Bundesliga Fan

Bandee1987
Diákjai elõtt sztriptízelt egy tanárnõ Zalaegerszegen

Kapják be, rohadt mázlisták. Errõl ennyit.

Magyarországon nem. Az év vége úgy néz ki, hogy november, december, gazember.

Rövid távon jobb lesz. Hosszú távon faragunk csak rá.
Szinte menetrend szerûen jön majd x év múlva az újabb válság, ami még súlyosabb lesz.

És magyarországon a fizetések nem a gazdasági helyzet miatt ilyenek. Egyszerûen ezzel van kordában tartva az ország, hogy olyan pozícióban legyen amit az IMF elképzelt neki. Vagyis hogy a multi cégeik viszonylag olcsón, ÁM még az EU-n belül elõállíthassák a termékeiket. Nekik nem érdekük az, hogy itt a bérek növekedjenek. És végsõ soron nekünk sem, mert abban a pillanatban EU tag lesz ukrajna, és költözik oda az összes nagyobb cégünk.

Modern kori rabszolga sors. És milyen jól csinálják. Régen ugye aki rabszolgát tartott, annak etetnie kellett, meg fedelet adni a feje fölé. Manapság a rabszolgának az éhbéren felül magának kell gondoskodni a megélhetésérõl.
a.carkey
Ha 18% adót kéne fizetnem, felõlem maradhatna a keresetem ...

A medve nem játék.

Sadist
Elég buta vagy, ha nem érted az iróniát.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Az elõbb még azt sem tudtad, hogy van. Most meg már arról beszélsz, mennyire nyert teret? Érdekes...

Tisztességes havi fizetésrõl nem érdemes addig álmodozni, amíg Magyarország gazdasága ilyen állapotban van. Ettõl a pénzügyi csomagtól sem érdemes sokat várni, mert valószínûleg nem látunk belõle semmit. Azaz látunk pár évtized múlva, ha jó kezekbe kerül, és okosan gazdálkodnak vele. Azonban inkább valószínû az az elmélet, amikrõl az elõzõ postokban olvashatunk: Ettõl a kölcsöntõl csak rosszabb lesz az országnak.

- Bundesliga Fan

Ezt elég sokan elmondhatnák ebben az országban, a 13. havi fizetés intézménye - a közszférán kívül - valamiért nem nyert teret...

És tessék mondani, mi a tisztességes havi fizetés? A minimálbér + X Ft zsebbe? Vagy 200-300 ezres fizu olyan munkáltatótól, aki nem úszhatja meg a korrekt járulékfizetést, és így ugrik a bruttó bér fele? (Ráadásul a tõle levont nyugdíjjárulék és a jövendõ nyugdíja közt semmilyen összefüggés nincs.)

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."