Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

immovable
Ej, sehol egy jó kis személyeskedés, amivel megtámaszthatnád a butaságaid. Nekem nem kell magyarázni, hogy mi történt, én végignéztem, pont úgy, mint az összes többi testületi ülést. 😊 Ez az ülés kb. annyit magyaráz meg, mint egy recept elsõ sora. Semmit. 😊 De gondolom a fidesz.hu-n nincsenek részletek, mint pl. ki is adósította el a várost, ennek milyen következményei vannak, ki volt/van szavazati többségben a testületben, ergo ki(k) is irányítja a várost. 😊
Ennyit arról, hogy ki törekedett a helyzet rendezésére, a történtek pedig megmutatták, kinek mi volt a valdi célja.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Ez volt az a szavazás, amelyen a FIDESZ-frakcióval eredetileg leegyeztetett, 19 és 27 millió helyett Meggyes rajtaütésszerûen beterjesztett, 10-10 milliós határozatáról döntöttek?

Azért kíváncsi lennék a magyarázatodra, hogy szerinted vajon miért kellett felrúgni a frakciója megállapodását és 10-10 millióra csökkenteni a kifizetést: miért kellett újabb konfliktust generálni?

Szerintem errõl is a gyurcsány tehet! ...vagyis nem, hanem a nyugati pénzvilág! ...dehogyis, a zsidrákok! ...vagyis izé, szerintem a koponyányi-minyimonyók!

És ez legyen kielégítõ válasz az összes megmaradt fidesz-fannak! Egyúttal köszönöm, hogy még mindig narancssárga kerületben lakhatok!
Totti5
Persze, persze.

Nézzük meg miért is ordibált a csürhe 3 órán át? szerintük hogy a fidesz ne vegye el a gyermekek étkeztetését, hogy ne éhezzenek.

Nézzük meg hogyan szavaztak arra hogy hétfõtõl, azaz ma újra legyen étekztetés:

Segítek éretelmezni

Zöld a fideszes frakció, akik megszavazták hogy át legyen utalva a pénz, a tétényi, nyíri mszp és a buta jobbikus a stámusz pedig nem szavazta meg ergó õk nem akarták hogy hétfõtõl legyen étkeztetés.

Persze persze 😊))

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Alkotmány-illusztrációk Index-módra

A konteós vendéglvasóknak ajánlva:

A kedvencem:

Jesszusom, mi lesz most, hogy fognak Brüsszelbõl irányítani mindent és mindenkit, hogy fogják így elrabolni a gazdasági függetlenségünket, hogy fogják így ránkerõlteti az ESM-et, jajjjajjjajj, mi lesz az eddg kifundált jó kis konteóinkkal?

immovable
matolcsy azt mondta, hogy olyan könyvbõl nyomatja a "gazdaságpolitikát" amit még meg sem írtak. Van egy sanda gyanúm, hogy még olyat sem olvasott, amit már megírtak.

Gondold el mekkora brainstorming mehetett a viktorka és skicc pali aLamfõ gazdasági tárgyalásán.<#idiota>

-Szeva Palikám. Mi újság?
- Szeva viki. Nem sok. Bemaggoltam az abc elsõ fellét. Tudta', hogy van elipszilonos jénk izs. o.O
- Ja tudtam. Még a kiszben nekünk is elmondták. De más téma. Szerinted mi legyen? Gyuri elkúrta.
- Hát nem'tom. szarok rá.
immovable
Persze, persze. 😊
2004. május 1. - Magyarország teljes jogú taggá válik az Európai Unióban.
2012. május 1. - Felbomlik az Európai Unió.

A történelem nem hazudtolja meg önmagát! Amibe mi egyszer belépünk, amihez mi egyszer csatlakozunk, az rövid idõn belül biztos, hogy tönkremegy! 😄
1. Hófehérke nem kicsit van elszállva. Hogy csak szimplán be van baszva, vagy esetleg más tudatmódosító hatása alatt van, azt nem tudom, de teljesen készen van.

2. Néha nekem is tele volt a hócipõm egy-egy tömött buszon Londonban, hogy bármerre néztem, csak sötét(ebb) bõrû, angolul nem nagyon beszélõ ember vett körül. A csajnak godolom elég nyomorult az élete, mellesleg valamit ivott/szippantot is, és hát pont a villamoson szakadt el a cérna. Mivel az angolok amúgy is rasszisták (bizony-bizony! utálnak õk mindenkit), ezért az ilyesféle dumák egyáltalán nem ritkák arrafelé.
Black Ghost
Óriáscsomaggal mentené Olaszországot az IMF

Az eurózóna felbomlására készül a világ

Európai lázadásoktól félnek a britek
"...A minisztériumok ezért felkészülnek a legrosszabbra, és úgy kalkulálnak, hogy csak idõ kérdése a közös európai pénz megszûnése...."

Ezek a csúnya "NWO, konteós hülyék" mit össze nem hordanak! 😊
Hegi90
Azok a mocskos bevándorlók meg niggerek... <#circling>

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Totti5
Egyrészt "ismeretlen támadók" szerepel ott, másrészt tétényi valóban lincselésre szolította fel a kint ordibáló csürhéjét. So, what is the problem?

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Sírhatnékom van...

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

immovable
Szakadár mandíner. 😊 Talán már arrafelé is oszlik a köd. 😊

Egy találó komment.

alterways2 2011.11.28. 08:45:21
én is folyamatosan keresem, mi lehet a mögöttes tartalma a fidesz kormányzásának, mi lehet a rejtett nagy terv, mert amit látunk, az egyszerûen elborzasztó. mostanra jutottam odáig, h nincs semmiféle rejtett tartalom, azt kapjuk, amit látunk. megyünk mindenkivel szemben, paranoiásan rettegünk mindentõl és mindenkitõk, mindenkit a világon sértegetünk, megalázunk, bûnbaknak, bûnözõnek kiáltunk ki embereket, szervezeteket, akiktõl függünk, majd a legszebb: Orbán Schmitt Pállal tanácskozik a kialakult kritikus gazdasági helyzetrõl (ekkor szakad ki belõlem az elsõ Yossarian-i sikoly : - Micsoda?!), majd Orbán és Matolcsy összehív 11 közgazdászt, és érdeklõdve hallgatja elõadásaikat alapvetõ közgazdasági összefüggésekrõl, mint pl. hogyan mûködik a jegybank és mi a hatásmechanizmusa a döntéseinek, hogyan mûködnek a világ pénzpiacai, stb. (Már jön is a második sikoly: - Micsoda?!) 2011-ben kell nekik ezt elmagyarázni? 4 év kormányzás, 8 év ellenzékiség, majd második ciklusuk felének letelte után?! Vagy úgy gondolják, hogy a választók felé célszerû azt kommunikálni, hogy most ismerkednek ezekkel az alapfogalmakkal, de ezentúl most már jó lesz, mert most kész, kiokosodtak teljesen?
immovable
Annál, hogy a magyar miniszterelnök nem érti a nyugati világ vagy a pénzügyi piacok mûködését, csak az elszomorítóbb, hogy elképzelni sem tudja, hogy valahol valami ne pártutasításos rendszerben vagy politikai-gazdasági összeesküvések eredményeként történjen.

Szegény Gyenge elméjû bagázs azaz NWO, konteós hülyék nagy kedvence lesz viktorka. 😊

A dõlt betûk idézetek, egy nwo-s, konteós okostojás hír topikosokra adott jellemzésébõl. A sértõdés elkerülése végett mondom. 😄
Willenbrock
Amúgy egyfajta felsõbbrendûségi érzést vélek feledezni az ifjoncban-attól hogy "bekerült" máris õ lett a világ közepe úgy érzi.Pedig még csak ezután kell majd letennie valamit az asztalra-nem tartom jónak hogy ilyen korán elszállnak maguktól.
A politikusok is ilyenek:bejutnak a parlamentbe aztán el is szállnak maguktól ahogy a nyakukba szakad a kánaán,onnantól kezdve csak elvannak,nem kell senkinek semmirõl komolyabban számot adni,elég ha hízik a bankszámla.

Willenbrock
Õk a jövõ bürokrácia katonái,azokat a közhelyeket fújják már most is amit hallottak innen-onnan.
Erõsen spiccesek a fiatalok de ez minden gólyabálon így szokott lenni egyébként.

immovable
Gazdaság fehérítés mi?

Két szomszédos építész mérnök is feladja az irodát és megy svarcba. Egyik helyi termelõ cég meg kiveszi az egyik mûszakot, így kompenzálva a minimálbér-emelést, adójóváírást, bérkompenzációt.

viktor, viktor! 😄
immovable
Józsi bácsi elmegy a zaciba, hogy beadja a TV-t.
Útközben találkozik az Orsós Vityával. Mondja neki a Vitya:
- Józsi bácsi hát ne adja be a TV-t a zaciba, mert jövõ héttõl nagyon jó mûsorok lesznek benne!
- Tényleg?! - kérdezi az öreg - és milyen mûsorok fiam?
- Hétfõn én leszek,
Kedden a feleségem,
Szerdán a családom,
Csütörtökön a pártom!
Péntek-Szombat-Vasárnap - az emberek!
Na az öreg hazamegy, az asszony meg kérdezi tõle, hogy miért nem adta be aTV-t a zaciba? {nl}
Mire Józsi bácsi:
- Találkoztam az Orsóssal, és azt mondta, hogy jó mûsorok lesznek, ezért inkább visszahoztam!
- És milyen mûsorok lesznek?
- Hétfõn: A Félkegyelmû,
Kedden: A makrancos Hölgy,
Szerdán: A rém rendes család,
Csütörtökön: Ali Baba és a 40 rabló,
Péntek-szombat-vasárnap: A Nyomorultak:-))))

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Köszi az újabb egyértelmû bizonyítékot, hogy a FIDESZ hazudik.

A rendõrség az elsõdleges adatok szerint kizárta a Molotov-koktélos támadást – közölte a megyei fõkapitányság sajtóügyeletese. Hablicsek Nikoletta tájékoztatása szerint a képviselõ elsõ emeleti házának ablakát valamilyen folyékony anyagot tartalmazó tárggyal megdobták. Az ablak nem tört be, anyagi kár és személyi sérülés nem történt. Az eset körülményeit vizsgálják.

És hogy egy kicsit nyelvtannácizzak: a "Molothow" (eredeti: Вячесла́в Миха́йлович Мо́лотов😉 szó leírása sajtóközleményben is szépen minõsíti a helyi FIDESZ-t.

pedobear
A cigányok loptak akkor akik lomizni voltak kint és hozták be a sok szemetet az országba amiket utána (ami eladhatatlan volt) a helyi erdõkbe hajigáltak ki.

Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295

Ezek "békés tüntetõk, városukért, jövõjükért aggódó polgárok" voltak.

Legalábbis orbáni szlengben így mondják a vandál huligánt.

Most õszintén, Te melyik meccset nézed? Fizetnek ezért?

Elõbb néztem, odabasz 😄
Szóval azt írtam, hogy csak az elsõ bekezdésig jutottam. A Sorossal kapcsolatos képzavarra akartam rámutatni. Hogy lehet az, hogy Sorost egy "egyszerû kis" spekulánsnak tartjuk, miközben õ Európa meghatározó kormányai támogatását élvezõ, egy erõs Európáért dolgozó szervezet alapítója?

Most vagy védekeznie kell az "ilyenfélék" ellen az európai kormányoknak, vagy azért a közös szép Európáért harcol Soros is, melyért maguk az európai kormányok is. Kettõ együtt nem nagyon fér meg egymás mellett, hacsak... hacsak nem csak mi hisszük azt, hogy a kettõ nem fér meg egymás mellett. <#heureka> Ezen a vonalon elindulva meg lehet próbálni értelmet adni annak a kijelentésnek, hogy a szép új egységes Európához vezetõ utat egy kis pénzügyi betámadással próbálják meg egyesek egyengetni.

Az ECFR egyébként szépen leírja, hogy mi az akadálya a szép erõs Európának, és leírják a megoldást is, ahogy azt az itt és az NWO-ban is ajánlott írásból kiderül.

Ezt nem hiszem el. Hova tûnt megint amit neked írtam Narxis? Kizárt hogy én vagyok ennyire béna. Ez az elõzõ ez erre ment!

De én vagyok béna. Tudom mi történt...

A te válaszod is tipikus. Szürreális.

Jah, itt nincs három kívánság! 😄

Én szívesebben venném fordítva, azaz ha az ilyen nulla jelentõségû ügyfélleveleket kúrnák el úgy, ahogy mostanában a gazdaságpolitikát és a gazdaságpolitikai problémákat oldanák meg úgy, ahogy az ilyen levelekre válaszolnak. De hát az élet nem egy Dévényi Tibi bácsi...

Bronx South
Azt hiszem ez az elsõ jól kidolgozott, ésszerû érv amit olvastam ebben a topikban a kg fidesszel és konteózással való sárdobálás helyett. <#eljen>

Végre egy helyes lépés a kormánytól, ugye? Nem én vagyok a levélíró.

NYUZGA
"de amíg mindegyik párt egyik ciklustól a másikig él és felmarkolja a pénzt addig nehéz arra gondolni, hogy õk a dolgukat teszik"

A pénz pedig elfogyott és az alsóbb néprétegre, már nem igazán lehet nagyon adókat kivetni. Talán nem MOL részvényt, hanem termelõüzemeket kellet volna létrehozni. Ebbõl lesz a nagy baj.

"A Kisérlet az Kisérlet" A&B Sztrugackij:A kárhozott város

A KÜM teljesen jól helyrerakta a kedves levelezõt. Az Osztrák Pénzverde ismertetõjébõl is egyértelmûen kiderül, hogy a Szent Korona tulajdonosának kit tekintenek, a cikk egy tipikus "kössünk bele az élõ fába" írás.

NYUZGA
<#eljen>

"A Kisérlet az Kisérlet" A&B Sztrugackij:A kárhozott város

Narxis
Mivel nem szélsõségesen állsz ehhez a témához(mindenki a magyarok életére tör stb.) ezért valamennyire közelít az álláspontunk és ezért tudunk beszélni errõl. A kivédésben én hiszek jelenlegi tudásom alapján. Én úgy tudom, hogy a hitelminõsítõk garanciát akartak a magyar kormánytól, ezért azt kérték, hogy kössünk az IMF-el egy ún. biztosítékot. Ez nem azt jelenti, hogy hitelt kell felvennünk hanem csak egy lehetõség a remélhetõleg távoli jövõben. A spekulánsok ellen sok mindent nem lehet tenni, Soros és társait nehéz megfogni, az, hogy õk spekulálhatnak a forinttal az részben azért van mert gyengék vagyunk gazdaságilag és mert nincs eurónk. Tudom, hogy az EU és az euró megítélése most nem a legjobb, de Kína, USA, Oroszország és az arabok mellett szükség lenne egy erõs Európára is mert egyedül nem boldogulunk. Kína egyenként felvásárolja majd az európai országokat aztán az IMF helyett majd õk diktálnak.

Összefogás, igen ez kellene helyi szinten és európai szinten, de a jelenlegi kormány retorikája homlokegyenest mást mutat. Helyi szinten még csak-csak, ugye pl. Orbán és Matolcsy leült 11 közgazdásszal egy asztalhoz megvitatni a problémákat. Ez jó, de kevés. Eredetileg minden hónapban beszéltek volna, de októberben nem találkozott Orbán velük és most is csak a Moody's miatt.

Az, hogy a tömeg mit hisz teljesen lehetetlen megváltoztatni. Orbán szépen ellevelezgetett az alkotmánnyal majd pedig a nyugdíjakkal kapcsolatban, de ez ablakon kidobott pénz. Az alkotmánnyal kapcsolatban idióta, egyszerû kérdések voltak nyilvánvaló válaszokkal, a nyugdíjasok megnyugtatása pedig egy vicc. A tömeget egy dolog érdekli, az, hogy mennyi pénze marad hó végén. Nagyon nehéz hitelt törleszteni és adót csökkenteni, de pontosan azért nehéz mert a gengszterváltás óta senki nem mert a sarkára állni, csak a korrupció virágzott(pl. hazai cukoripar tönkretétele). Míg Nyugat-Európa problémája az, hogy egy túlzott jóléti rendszert hozott létre és így verte magát adósságba, addig a volt szovjet tagállamok problémája az, hogy késve és rosszul felkészülve kapcsolódott a kapitalista rendszerhez. Nekünk minden évben elmondják, hogy megszorítások lesznek miközben nincs hova megszorítani, csak, hogy tényleg annyi hitelünk van ami már kezelhetetlen.

Én nem nézlek butának mert külsõ okokat is felelõsnek tartasz a mi rossz gazdasági helyzetünkért, de a külsõ okok ellen épp azért nehéz tenni mert külsõk, a kormány viszont nekünk tartozik felelõsséggel, mindent meg kellene tennie azért, hogy nekünk jó legyen itt élni, de amíg mindegyik párt egyik ciklustól a másikig él és felmarkolja a pénzt addig nehéz arra gondolni, hogy õk a dolgukat teszik. A "jó legyen itt élni" alatt nem arra gondolok, hogy segélybõl ingyen hanem, hogy valaki dolgozni akar akkor dolgozhasson és ne keleti bére legyen a nyugati árakhoz viszonyítva. Hogy ezt hogyan csinálják meg az az õ dolguk, de én azt látom, hogy hosszú évek óta egy helyben toporgunk miközben mindenért mást hibáztatunk.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

A Szent Korona, mint a Habsburgok koronája?

Az Osztrák Pénzverde új százeurós névértékû érmét bocsátott ki, mely a magyar Szent Koronát ábrázolja.
Az érme a "Habsburgok koronái" címû sorozat egyik darabjaként jelent meg - csakhogy a magyar Szent Korona soha nem képezte az uralkodóház tulajdonát.
...

Ugye a jogos kritika és a "puffogás" között van különbség, de ha ezt az elvet követnéd, akkor nem szidnál itt sem senkit. Persze szidhatsz, nem zavar, meg ha zavarna sem tehetnék semmit, csak akkor az én puffogásom miért zavar, nem értem. Hiszen ha csak az dobálózhatna kõvel aki bûntelen, akkor sivár lenne ez a topik...

Cséfalvay: Nem játszunk az IMF-fel

Cséfalvay szerint a kormány számára továbbra is a növekedés a központi kérdés, még akkor is ha 0,5 és 1 százalék közé csökkent a jövõ évre várt bõvülés a korábban tervezett 1,5 százalékról. Ugyanakkor, ha a kormány veszélyben érzi a költségvetést, nem fog hezitálni, hogy olyan további bevételnövelõ lépéseket tegyen, mint amilyenek például a most szeptemberi jövedékiadó-emelések voltak - tette hozzá az államtitkár.

1. Akkor mégiscsak lesznek megszorítások, vagy még mindig meg tovább a mostani kommunikációs téboly? Vagy mindez Cséfalvy száján csak kicsúszott, amiért hétfõn reggel a minisztérium egyik jelzés nélküli, alagsori szobában várni fogja Szíjjártó egy 30 centis mûpénisszel, szigorúan vazelin nélkül?
2. Mint adófizetõ állampolgárnak melegséggel tölti el a szívem, hogy ezeknek a köcsögöknek a "hiánycsökkentés" szó hallatán pavlovi reflexként azonnal a bevételnövelés ugrik be, és fel sem merül bennük a kiadáscsökkentés. Bokros, Oszkó, hol vagytok?

Amit lentebb leírtam, azt úgy is gondolom: nekem sem kell elõírás ahhoz, hogy ne öljek, de bérletet sem az ellenõrök miatt veszek, és közben nem szalayeleonórázok puffogva.

*Viszont HA nem, akkor nem értem mi a baj a kritikával.

Hátööööö Azért ha a Te életedben is csak ennyire tér el az elv és a gyakorlat mint a parlametben, akkor nincs jogod kritizálni. Viszont akkor nem értem mi a baj a kritikával

Ez az ígéret az nwo topikra nem vonatkozik, hiszen az úgyis csak konteó... :-)

<#worship>