Hír topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A lap úgy tudja, nem kizárt az osztott felelõsség, vagyis a gyalogos éppolyan hibás volt, mint a figyelmetlen sofõr."
Bezzeg ha mezei halandó ütötte volna el. Nemhogy osztott felelõsség, de még az életfogytiglanról se tárgyalnának. Õ meg majd megússza pár hónap jogsibevonással, és egy vállon veregetéssel. Ettõl függetlenül, lehet hogy az utóbbi a jogos, csak a kettõs mérce ami egy kissé bosszantó.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Inkább lámpa.
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Sosem lesz nálunk még hasonló sem.
Tõlünk nyugatra mindenütt körgyûrûk,autópályák vannak
Nálunk az autósok rákényszerülnek,hogy keresztül keljen hajtaniuk a zsúfolt településeken.
Fekvõrendõrös megoldás lenne a jó...
Nyugodj békében, Majel!
\"Do not go gentle into that good night.\" (Dylan Thomas)
A medve nem játék.
Apu ökölbe szorított keze vagyok
ez mondjuk baszottul így lenne természetes. vagy a fõúton te minden egyes mellékutca elõtt lelassítasz, hogy esetleg nem jön-e valaki onnan? hát persze hogy nem, mert neked van elsõbbséged. a gyalogosnak a zebrán van ugyanilyen elsõbbsége, ugyanígy kéne mûködnie ennek is, csak itt valahogy nem tud ebben az országban. az más kérdés, hogy pont emiatt aki magyarországon körülnézés nélkül akar átmenni a zebrán, inkább öngyilkosjelölt, mint normális, de ez nem változtat azon, hogy hogyan is kéne mûködnie a dolognak.
save the world, kill yourself
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
Az egyik tipus az amikor 70 éves mami, lelép a zebrára és megáll. Megállok én is integetek neki mint egy hülye, villogok, stb, az meg csak néz ki a feje elé és 2 perc után talán elindul.
A másik típus a középkorú magabiztos faszfej. Aki szépen kihúzva közlekedik, megy gyalog kb 30-al, és a legnagyobb magabiztonsággal megy át a zebrán, anélkül, hogy szétnézne. Ha megálok miatta satufékkel, akkor még arra se méltat, hogy odanézzen és intsen egyet, csak megy tovább kihúzva, mintha csak õ létezne. Egy ilyet azért én is szívesen elütnék.
Egyébként tegnap kipróbáltam a harmincazást, minden zebra elõtt lassítottam, akár volt ott valaki, akár nem. Ki lehet bírni, egyetlen autós sem dudálta le a fejemet.
A férfi a szemtanúk állítása szerint ittas állapotban lehetett, amikor átvágott a közutat átszelõ vágányokon.
Az éjszakai órák és a vasutassztrájk miatt eleve gyér a vonatforgalom, ezért a helyszínelés nem okoz forgalmi akadályt.
így vezetik le páran a feszültséget, hogy zebrán gázolnak, nem elég, hogy basznak arra, hogy ott van a zebra?
A medve nem játék.
A tervek már tavaly meg voltak, mostmár meg van az engedély is.
Ha valaki nem vágná mirõl van szó: innen fognak indulni a Virgin Galactic túrista gépei az ûrbe.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
<#wow2>#wow2>
"A tudósok szerint a napviharok többsége a 11 éves napciklus második felére várható, fõként a 2012-es évre."
Váá, már megint ez a 2012. Mostmár tuti meghalunk mind <#hehe>#hehe>
A zebrán gázolt halálra egy autós egy 89 éves, idõs asszonyt szerdán kora este. A baleset a XIII. kerületi Fiastyúk utca és Esküvõ köz keresztezõdésénél történt. A baleset pontos körülményeit szakértõkkel vizsgálja a rendõrség - közölte szerdán este a Budapesti Rendõr-fõkapitányság a Független Hírügynökséggel.
Te mindenkirõl beszéltél, aki ebben az országban él. Én meg azt írtam leszarom, ha magadról vagy egy kisebb környezetedrõl írsz lesújtó dolgot, de abba a mindenkibe beletartozok én is, meg még csomó másik normális ember, úgyhogy legalább egy "tisztelet a kivételnek..."-ot illik írni.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem