Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mr_no_NaMe
Ahelyett, hogy meghúznád magad még nekem kezdessz el papolni? Ülj le szépen, hamarosan neked is megérkezik a jegyed a banamákra.
Azért ez felettébb érdekes.

"A lap úgy tudja, nem kizárt az osztott felelõsség, vagyis a gyalogos éppolyan hibás volt, mint a figyelmetlen sofõr."

Bezzeg ha mezei halandó ütötte volna el. Nemhogy osztott felelõsség, de még az életfogytiglanról se tárgyalnának. Õ meg majd megússza pár hónap jogsibevonással, és egy vállon veregetéssel. Ettõl függetlenül, lehet hogy az utóbbi a jogos, csak a kettõs mérce ami egy kissé bosszantó.
0Fritz0
"Hírek a saját kedved szerint". 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Neked meg külön szeretnék gratulálni. A modik amúgy is észre vették volna, de neked muszáj volt beleütni az orrod egy olyan dologba amihez kurvára semmi közöd nincs.
0Fritz0
Ide edzett legények járnak, lepattan róluk. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Érdekes, hogy a "telibebaszott kurvaanyád" senkinél nem verte ki a biztosítékot.
Szerintem játsszunk olyat, hogy aki a zebrás témához hozzá szeretne szólni, az pl. ebben a topicban tegye. Esetleg megoldást is kereshetnénk arra, hogyan viseljük el egymást, hogyan kegyelmezzünk meg a másiknak autónk, vagy a zebra védelmébõl.

joebacsi
Igen, és szarért-hugyért dolgoznak, miközben az életüket kockáztatják 😞

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

w77d
ezeken a képeken annyira meghatódtam 😊 Hiába, Õk a legjobb és legönzetlenebb emberek...

joebacsi
Fõúton?
Inkább lámpa.

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

desigo
egy kis különbség...

Sosem lesz nálunk még hasonló sem.
Tõlünk nyugatra mindenütt körgyûrûk,autópályák vannak
Nálunk az autósok rákényszerülnek,hogy keresztül keljen hajtaniuk a zsúfolt településeken.

Fekvõrendõrös megoldás lenne a jó...

Nyugodj békében, Majel!

\"Do not go gentle into that good night.\" (Dylan Thomas)

a.carkey
A gond az, hogy ha 50el jönnek zebra elõtt még meg is lehet állni (ha majd 30al lehet, pláne), de nem 50el jönnek, hanem az esetek 70%ában 70-110 között ...

A medve nem játék.

a.carkey
A dudálás az durva.

A medve nem játék.

GregSB
Pff. Talán ha nem 80-90-el közelítenéd meg a zebrát a legális 50-60 helyett akkor nem kéne satuznod amikor valaki lerakja a lábát "hirtelen". <#wilting>

p15t1

Apu ökölbe szorított keze vagyok

5c0rp330n
"Aki szépen kihúzva közlekedik, megy gyalog kb 30-al, és a legnagyobb magabiztonsággal megy át a zebrán, anélkül, hogy szétnézne."

ez mondjuk baszottul így lenne természetes. vagy a fõúton te minden egyes mellékutca elõtt lelassítasz, hogy esetleg nem jön-e valaki onnan? hát persze hogy nem, mert neked van elsõbbséged. a gyalogosnak a zebrán van ugyanilyen elsõbbsége, ugyanígy kéne mûködnie ennek is, csak itt valahogy nem tud ebben az országban. az más kérdés, hogy pont emiatt aki magyarországon körülnézés nélkül akar átmenni a zebrán, inkább öngyilkosjelölt, mint normális, de ez nem változtat azon, hogy hogyan is kéne mûködnie a dolognak.

Na mi van még senki nem ment sírni a moderátoroknak?

whiskeyman
gratulálok az igényes, választékos kommentedhez <#eljen>

save the world, kill yourself

&#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#771;&#830;)&#1782; CefreTeam&#8482; &#3663;&#865;&#815;&#3663;&#64831;

Mr_no_NaMe
Asszem meg is van a mai banán jelölt. Bár én inkább koponyát adnék az arcodnak nem banánt...
p15t1
Kb ezt vártam tõled😄 Te egy ideggyenge barom vagy akit nem hogy autó de még a járda közelébe se engednélek.De hálistennek az ilyen gyíkokat télleg szájba szokták baszkodni😊

Gratulálok! Cukrot nektek!

bertino
<#shakehead>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

p15t1
Egy egész percig nem indul el?És te magyarázol nekem a frusztrációrol?Én is örülök,hogy ismersz.Te meg majd azon ne csodálkozz ha egy ilyen satufékes akciód után valami frusztrált lázadó magatartásu gyalogos jól szájbabasz.Nyomorék fasz meg az a telibebaszott kurvaanyád.

p15t1
A 70 éves mami nehogy már azért szaladjon mert te integetsz meg villogsz!A magabiztos faszfej meg nehogymár azért hálákodjon mert te megáltál a ZEBRA elött SATUFÉKKEL!És nem mindenki az autósokat szídja hanem az olyan autósokat mint amilyen te vagy!

Hát beszarok, hogy mindenki az autósokat szidja. Én elég sokat vezetek naponta és olyan nyomorék gyalogosok vannak, hogy hihetetlen.

Az egyik tipus az amikor 70 éves mami, lelép a zebrára és megáll. Megállok én is integetek neki mint egy hülye, villogok, stb, az meg csak néz ki a feje elé és 2 perc után talán elindul.

A másik típus a középkorú magabiztos faszfej. Aki szépen kihúzva közlekedik, megy gyalog kb 30-al, és a legnagyobb magabiztonsággal megy át a zebrán, anélkül, hogy szétnézne. Ha megálok miatta satufékkel, akkor még arra se méltat, hogy odanézzen és intsen egyet, csak megy tovább kihúzva, mintha csak õ létezne. Egy ilyet azért én is szívesen elütnék.

Be volt csiccsentve, zebrának nézte a talpfákat.

Egyébként tegnap kipróbáltam a harmincazást, minden zebra elõtt lassítottam, akár volt ott valaki, akár nem. Ki lehet bírni, egyetlen autós sem dudálta le a fejemet.

desigo
és ha zebra volt a síneken keresztbe ? <#vigyor3>
p15t1
azért akit egy vonat gázol el az elég felelõtlen ember lehet.normális ember nem néz körül ötször?

desigo
>Halálra gázolt a személyvonat egy 60 éves ecseri férfit, aki a tilos jelzés ellenére kelt át a település egyik vasúti átjáróján.

A férfi a szemtanúk állítása szerint ittas állapotban lehetett, amikor átvágott a közutat átszelõ vágányokon.

Az éjszakai órák és a vasutassztrájk miatt eleve gyér a vonatforgalom, ezért a helyszínelés nem okoz forgalmi akadályt.
5c0rp330n
ez akkor mostmár tényleg új divat lesz?
így vezetik le páran a feszültséget, hogy zebrán gázolnak, nem elég, hogy basznak arra, hogy ott van a zebra?

Õ is csak ember...

a.carkey

A medve nem játék.

GregSB
A Virgin Galactic "Spaceport America" nevû repülõtere megkapta az építési engedélyt.

A tervek már tavaly meg voltak, mostmár meg van az engedély is.
Ha valaki nem vágná mirõl van szó: innen fognak indulni a Virgin Galactic túrista gépei az ûrbe.

GregSB
A cikk egyébként nem errõl szól, ezt csak én tettem hozzá. Érdemes elolvasni, mert tényleg egy k nagy lyukat találtak rajta :o

joebacsi

Már megint? Basszus, 10 éven belül ez az ötödik világvége.

Tikal

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

desigo
teljesen mindegy
egy tolókocsisnak is biztonságban át kellene tudnia menni...
joebacsi
Mekkora az átlagéletkora az elgázolt embereknek a zebrán?

hát igen, ez a zebra elég szar Szekszárdon :SSSSS

desigo
Halálos gázolás a zebrán Szekszárdon

lassan minden napra jut egy
szucsy89
GregSB
Kilyukadt a Föld magnetoszférája

<#wow2>

"A tudósok szerint a napviharok többsége a 11 éves napciklus második felére várható, fõként a 2012-es évre."

Váá, már megint ez a 2012. Mostmár tuti meghalunk mind <#hehe>

desigo
Szerencsétlen néni,hogy így kell végeznie :/

A zebrán gázolt halálra egy autós egy 89 éves, idõs asszonyt szerdán kora este. A baleset a XIII. kerületi Fiastyúk utca és Esküvõ köz keresztezõdésénél történt. A baleset pontos körülményeit szakértõkkel vizsgálja a rendõrség - közölte szerdán este a Budapesti Rendõr-fõkapitányság a Független Hírügynökséggel.
5c0rp330n
ezt vedd automatikusnak. ha emberekre általánosítást mond bárki bármi alapján, szinte biztos, hogy mindig lesz kivétel.

Sadist
Szövegértelmezés. Olvasd el még egyszer, hogy mire válaszoltál.
Te mindenkirõl beszéltél, aki ebben az országban él. Én meg azt írtam leszarom, ha magadról vagy egy kisebb környezetedrõl írsz lesújtó dolgot, de abba a mindenkibe beletartozok én is, meg még csomó másik normális ember, úgyhogy legalább egy "tisztelet a kivételnek..."-ot illik írni.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Sadist
"ebben az országban? viccelsz? eltaposnak, hülyének néznek, ha kultúrember módján viselkedsz, ezért te is ugyanerre kényszerülsz. ez egy ördögi kör, itt senki sem tisztességes."

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem