Egy okos autó ismeri a jelzőtáblát
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ühüm. Akkor te vagy az egy % mert 99%-ot pedig az öv megment vagy megmentett volna.
Kara kánként folytatom tanításom.
5 év múlva:
Ezt ma már minden GPS alapú navigációs progi tudja.
Megvalósult.
Kipipálva!
<#taps>#taps>
Sõt, a haverod egy fényképezõgéppel melléd ülhet és villogjon a vakuval....
), az érdi lejtõn...
Általános tapasztalat, hogy a kis teljesítményû jármûvel (Trabi, P126, stb.) közlekedõk sokkal kevésbé hajlamosak a gyorshajtásra, mint a bömössel meg mergával csapatók. Istenem, mit nem adnék egy jól irányzott traffipaxért az ilyeneknek!

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
Másik megoldás: a jelenlegi verdádat elvesszük, kapsz helyette egy lepukkant 126-os Polskit, azzal gyorhajtsál!
A harmadik gondolatom: ezt hívják úgy, hogy természetes szelekció (gy.k. aki hülye, haljon meg)...

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
De pl. egy olyan HUD-nak tudnek orulni, ami pl. kijelezne, hogy mennyivel megyek a sebesseghatar felett, meg hogy itt lehet-e parkolni es ha igen, mennyibe kerul?
Ebben az esetben a fát kellene megbüntetni, nem?
Ilyen rendszer már van, nemrég volt róla cikk az sg-n... Amúgy vicc, de az I, Robot-ban is volt ilyen rendszer a kocsikban.
Az, hogy nem kötöd be az övet, végülis a te dolgod, ha szerinted úgy kényelmes, ám legyen, max. ottmaradsz a saját ostobaságod miatt.
Ha volt frontális karambolod, és túlélted öv nélkül, akkor iszonyú szerencsés ember vagy, de nem biztos, hogy mindig ilyen szerencsés leszel, és a tévhittel szemben nem csak frontális ütközésnél számít: az öv abban is megakadályoz, hogy kiessél a kocsiból. Ilyet (is) láttam. A srácot a saját kocsija nyomta agyon, mikor egy kanyarban besokalt.
A gyorshajtásról annyit, hogy addig jó, amíg miattad valakit nem fekete zsákban visznek haza (utána esetleg próbálhatsz magyarázkodni a családtagjainak...). Vagy esetleg ha egyszer egy kamionra kenõdsz fel ilyen miatt.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Az egész utca tele volt szabálytalanul parkoló autókkal...
Die Hard 3 ugye... Bruce Willis.
Én sosem kapcsolom be az övet pl, és soha nem is fogom. És ne jöjjön nekem senki azzal, hogy mennyit számít egy balesetnél, mert vétlen kocsiban már volt részem egy frontális karambolban, és annak köszönhetem az életemet (valószínüleg), hogy nem voltam bekötve.
Persze nem tudhatom, mi történt volna ellenkezõ esetben, ezt is rendben van. Sokszor segíthet, sokszor viszont épp ellenkezõ hatást fejt ki. (Ez viszont tény) Ergo, a kényelmesebb=50% ban jobb.
Az önmagát vezetõ autó ötletét pedig nevetségesnek tartom. Bár az utakon közlekedõk 90% nak nem ártana, ha segge alá tolnának egyet. De én idegenkedek ettõl az ideától. Jobb szeretek én irányítani😊
Gyorshajtás....lenne mit mondani,de azt hiszem itt meg is állok, mert még megköveznek 😊
Lényeg, hogy bárhol, bármikor.. mert úgy a jó.. 😊
Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
"Hamarosan azonban jobb kifogást kell találniuk az autósoknak." - Azért ez a hamarosan elég erõs túlzás.
Tesztelo.hu -- Hardver, digit.fényképezőgép, MP3-lejátszó, mobiltelefon, autó és sok minden más... Csengőhang, oplogó, képüzenet, háttérkép, hangos üdvözlet, videó, JAVA játék. Írható CD és DVD
Persze ez csak a különdéle nemzeti elõírások egységesítése mellett mehet (ami az EU-ban ugye egyenlõre egy kicsit döcögõsen megy...).
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"