68
Mi a gond?
-
Vlala #28 Optikai egér alá ne tegyél szövet alátétet, azon ugrálni fog. Nekem az asztalon joban ment. Általában minden optikai egérnek benne van a használati utasításában...
Ja, Tajfun már mondta. Akkor nem szóltam. -
#27 nekem is pont olyan van már 3 éve. igaz 1 évig nem használtam mert külföldön voltam, de kb. 1.5 hónapja jöttem haza és egy ideje úgy viselkedik mint egy mérgezett egér. ide-oda ugrál a képernyőn, mindenhová kattintgat, megnyit bezár ablakokat, aztán meg müxik tovább. aztán megint elkezdi. és egyszercsak nem mozdul többet a kurzor. totál lefagy.
azóta már telepítettem újra xp-t (nem emiatt) és ugyanolyan szar. linux is van fenn azalatt is ugyanez van.
totál kitisztítottam, de az se segített rajta. szerintem ezen már semmi nem segít... -
#26 Jah, és eddig a fontosabb gamék kezelték mind az 5 gombját :) -
#25 nem biztos, hogy greateye, de wop-35, és nekem bevált -
#24 na!mit tudtok mondani az a4tech optical greateye wop-35ösről?most akarok venni(5gomb,2görgö)játékra kell.jó??? -
#23 Melóban Logitech optikai egereket használunk. Lehet, hogy a Linux driver hibája, de néha elugrik az egérkurzor a picsába, és egy-két másodpercig vissza sem jön :D -
Borg #22 Én is meg voltam elégedve az A4tech egeremmel, de azért ezt a mostani MS 4.0 egeret nem cserélném vissza rá :) -
#21 Volt A4tech optikaim nekem is, meg Genius is, de sehol nem volt ehhez képest. Haver fafelületű asztalán zsírul működik. Azt hiszem asztalt kell venni az egeremhez. :D Még az ágyon is jól működik :D -
#20 nono! A4Tech-et ne szidd!!! Ez már a harmadik A4-es egerem. Hogy miért? Az elsőben eltört a föld fezeték (megcsináltam, de randa), a második még mindig jó, de váltottam optikaira. Nem mondom, talán a 4. és 5. gomb túl nagy, de attól még jó -
#19 nekem AMD-s promo egérpadom van azon jól müxik, általában a kemély felületű sokszínű egérpadok zavarnak be. -
tajfun #18 Hat nemtom, sztem egerpad nelkul a legjobb. Asztal, szonyeg, lepedo, padloszonyeg, farmer, mindenen mukodik, csak egerpadon nem. :) -
#17 nem ócska az A4tech, nálam sose ugrált
egyébként 130FT-os textil egyszinűn jó lesz a "nemócska" egérkéd is
Mint oly soxor; márkás hardver, márkátlan felhasználó
(ne sértődj meg, csak vicceltem) -
#16 1 színű szövet egérpad a legjobb optikaihoz. -
#15 Szerintem is az egérpad a hibás. :(
Sima fehér felületen (könyv egyik üres lapja) olyan tökéletesen megy, hogy bexarás. Az asztal meg fekete, és azt nem látja. :D Fa felülettel vajon jól működne? -
orkenyid #14 vidd arrébb a mobilodat tőle! nekem attól hülyül meg teljesen. -
#13 sima a4tech egerem van és semmi baja :-D -
tajfun #12 Minek az? Kidobni a regit sokkal olcsobb (0 buznyak). -
tajfun #11 Van meg1 5letem: vegyel macskat, az megfogja. :D -
#10 Üsd le!:P -
#9 Vagy vegyé profi egérpadot! -
tajfun #8 Baszd ki az egerpadot, 1bol nem fog ugralni. -
#7 vegyel logitech mx rendszeru egeret nem 1 mx 510 van amiben 1 3megapixeles kamera van és soha sehol nemugrál pedig fehér lapon nyomom ... -
#6 De ebbe semmi sincs szétmarva. Egyszerűen meghülyült. De mitől basszus? Kiba ideg vagyok! -
#5 Ja és pont én dolgoztam vele, csodálkoztam is mi volt az a pukkanás. -
#4 a cégnél az egyik ilyen csoda egérben felpukkant az elem a sav meg szétmart vmi áramkört, nesze neked vezetéknélküli egér :) -
#3 Ez minek van?
Hmmmm? -
#2 kezd lemerülni, vagy vmi vírus -
#1 Van egy Logitech Cordless Optical egerem. Ha hirtelen mozdítom, össze-vissza ugrál. Mint egy ócska A4tech. Eddig semmi baja nem volt, gyors mozdítással simán a képernyő egyik végéről a másikra értem. De most ha elmozdítom, egy ilyen körpályát ír le egyhelyben. Nagyon zavar, mert gyorsan szoktam vele kattintgatni, eléggé pontos... ;)
Mit tegyek?