Egérhiba
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Msi p43 neo-f,q8400,8gbram,gtx460 1gb
\"Kokain inhalációt követõen a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztetõ terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
Van egy Labtec egerem és a bal gombja nem úgy mûködik ahogy kellene
pl. ha kijelölõk egy ikont vagy bármi mást akkor egyszerûen elinditja
néztem az egér beállitásainál a dupla kattintás sebességét de azzal semmi gond nincs
lehetséges hogy driver probléma?
Dell 7567 - i7 7700HQ, Nvidia GTX 1050 Ti 4 GB GDDR5, 8 GB DDR4, Samsung 850 EVO 250 GB M.2, 1 TB SSHD ; Xiaomi Mi9
Dell 7567 - i7 7700HQ, Nvidia GTX 1050 Ti 4 GB GDDR5, 8 GB DDR4, Samsung 850 EVO 250 GB M.2, 1 TB SSHD ; Xiaomi Mi9
Az egerem görgõje megbolondult..amikor lefele görgetek, akkor néha fel ugrik pár sort....s rohadtul idegesítõ..jelenleg 2 egér is a géphez csak csatlakoztatva 1 USB-s, 1 ps/2 es s mindkettõnél ugrál a görgõ..
tudtok vmi tanácsot adni?
Mindig így kezdõdik, aztán jön a futás meg a sikítás...
És mit lehet ez ellen tenni?
Köszi.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Genius sima Serial portos egerem van egy Win98-as rendszeren. Egyik nap megprobaltam mas egeret radugni de nem mukodott igy visszaraktam ezt. Nos mar ez sem mukodik. Sefa Mode-ba termeszetesen megy es fel is ismeri de a Win98 rendszer allat egyatalan nem megy. Probaltam ujra feltelpiteni a drivereket es neha sikerul is megmaradni es elindul de restart utan megint halott. Micsinaljak? :((
Nem masert csak ez a fonok gepe es naon kivan :(
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
--------------------------------
www.izbsystem.hu
--------------------------------

Win alapdriverrel csak a "Rámutatás pontosságának javítása" pipát kell kivenni, ami egyébként nincs az A4Tech drivernél, de attól még be van kattintva.. Grat a programozóknak..
Na ennyi, meg kellett osztanom a tapasztalatot. Registry-buherálás következményeiért felelõsséget nem vállalok.
Persze lehet elvittek az ufok...aztan....<#vigyor3>#vigyor3>
Kb 3eve hasznalok radios egeret (Logitech), es tegnap hajnalban meghulyult, ugy 2.5 fel ora hosszara! Mar kezdtem elkonyvelni hogy kesz vehetek ujat (radugtam a gepre egy normal kabeles egeret es azzal semmi baj nem volt)...
A hiba az volt hogy megakadt, kihagyott, mintha a radio resze tonkre ment volna..(frissen toltott akuk, stb..szoval minden rendben volt)
Aztan par ora utan minden helyreallt! Nem tudom mi zavarta a radiojat(?)! Mert ebben a hullamsavban nem sugarozhat senki! (bar tudom hogy a varosomban sok a radioamator, es katonai bazis is van...de akkor is)
Szet is szedtem (legalabb kitisztitottam ;))...de semmi javulas...itt hagytam a gepet(2 ora szenvedes/hibakereses utan), es mikor visszatertem ele kb fel ura utan lattam hogy minden rendben!...
Hat ilyen tapasztalatban sem volt meg reszem! Pedig a szakmaban dolgozom, es lattam mar sok erdekes dolgot!
Ezt en is tapasztalom sima A4Tech golyos egerrel. Veletlenul nekem is SP2 van fent!
Nekem mx1000-em van és mindenhol jól müködig.
Csak akkor van gáz ha mellette van a mobilom és valaki felhi engem.
Akkor aztán van táncolása az egérkének.
Megoldás:Arrébb a mobillal és nem lessz semmi gondod.
Jó konfig.
Az egyik A4 tech-es egeremmel volt az hogy elszakadt benne a vezeték de össze lett forrasztva de már semmi baja.
Fogadd meg egy tapasztalt vén róka tanácsát. Ha borbélyhoz mész, jól nézd meg hogy kinek a kezében van a borotva!
ez azóta van, hogy SP2-t feltettem a gépre, mi lehet a gond? (nagyon idegesítõ a dolog)
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
Idegesito orankent lehajolgatni az asztal ala (valamikor 20 percenkent is, neha orakig semmi).
Mitol lehet ez a hiba? Szerintem szoftveres a gond, az XP-m mar jo "oreg".
az az egérnek a hibája lehet, hogy néha (naponta 1x, 2x) lefagy? Elkezd akadozni, majd egyszercsak nem mozdul többet. Újraindítás segít csak.
Vagy valami más hardverrel lehet gond?
Windows XPSP2 angol és Linux alatt is...
Amúgy venni fogok egy újat amint lesz rá keret (nem most lesz), de eléggé idegesít ez így. Persze mindig akkor fagy le amikor nagyon nem akarom ujraindítani a gépet...
Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
Másik problémám van... Ha egérmozgatás közben gombot nyomok a mutató elugrik hirtelen. Ez mitõl van? Játszani gyakorlatilag így nem lehet. Suliban a retkes õs vezetékessel nem volt ilyen gond, ezzel meg van. Kezdek berágni!
Ja, Tajfun már mondta. Akkor nem szóltam.
azóta már telepítettem újra xp-t (nem emiatt) és ugyanolyan szar. linux is van fenn azalatt is ugyanez van.
totál kitisztítottam, de az se segített rajta. szerintem ezen már semmi nem segít...
Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitõl, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitõl, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"