World Racing 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

van ikarusod? vagy egy másik busszal?

gerge93
küldtem privit 😉

AMD Athlon 64 X2 5600+ 2.9 GHz; 2GB Dual Ram; ATI RADEON HD4650 1GB LG GT540 OPTIMUS 8GB microSD ::: ANDROID 2.3.7

bency
Nem is rossz otlet! xDDDD Meg ma kiprobalom!😄

:) Semmi okosság :P

én legutoljára nagyot Hawaiin ugrattam egy ikarussal a híd felett de nem lett jóvége XD

bency
En most is epp probalok osszevagni egy kis vidit,ilyen ugrasok,meg csuszkalasok!

Ejj...de milyen rég jártam erre 😄
Gerge veled mivan, élsz még? Ha jól emlékszem jösz nekem valamivel, amihez énis csináltam 1-2 dolgot, + az én autómat fotóztam le hozzá 😊
Naruto: sikerült már a motorhangokat megcsinálni?

nemszoktam😊
csak kocsikat

bency
Ahoz mar nem sokat ertek!😛
Te nem szoktal csinalni ilyen videokat?

az a lényeg. megpróbálhatsz csinálni neki egy új Editcart, hogy driftelhetõ legyen😊

bency
Hat az a trukk egy jo parkolas kezifekkel,sokat kinlodtam vele es csak manual valtoval sikerult!De osszejott valamennyire!

na az jó😊 a trukk az valami tuningolt,hogy driftelhetõ?

bency
De 2-en csinaltuk,a haverom meg en,o intezi a videos dolgokat meg a rogzitest,en a vegzem a driftet!😄

bency
Hat igy sok kicsi van osszeegetve,de Chevrolet Chevelle,Dodge Charger Superbee 71',es egy trukkot meg a GT500-al!

mivel mész benne?

bency
Holnap elkeszul veglegesen a remekmu!😄😄😄

bency
Most keszul egy nagyon komoly drfites filmecske!😄

bency
De betettem hogy record sound es semmi!😞

Szildramor
Egy kis kézifékhasználat kanyar elött belsõ nézetbõl. Vidi második felében lesz. A motor hangját is figyeld: gázadást is le lehet koppintani 😊 kézifék-> Okinawa street drift
-Bency: Frapsal hangot is tudsz felvenni. Próbáld ki 800x600 ban érdemes

bency
Elso video!
F40

Szildramor
Ea módszer amit vidin látsz: a zöld oszlop a gázadás a piros a fék/kézifék. Kell még hozzá egy kikapcsolt kipörgésgátlójú kocsi és a kanyarba beesés sebessége 90°-osnál 60-70 km/óra, ez minnélnagyobb az ív: annál gyorsabban mész be. Videón vigyeld meg meg a kis golyók mutatják: merre csúszik éppen az autó.
driftlecke Japánból eredeti

atylaRO
nekem is csak ilyen van de nem sikerulnek a driftek:| ...manualon jacasz? es h,csinalod h,a kanyarba csuszon annyit a kocsi?:|

Driver: atyla

Szildramor
Egy van ami javítható: két gamer magazin kell a sarkam alá, de lehet ikeás ujság is XD cserébe viszont könyebb félretenni, ha nem használod

Szildramor
Köszi 😊 sima legolcsóbb Logitech, de precíz és teljesen meg vagyok elégedve. Driftelni pont jó: úgyis szétkormányzom XDLogitech Formula

atylaRO
milyen kormanyod van tennel egy kepet?😊 gratulalok jo driftek😊

Driver: atyla

bency
Milyen programmal csinaltad a video-t?

Szildramor

Szildramor
Pozitívan vagyok elfogult: nekem nagyon tetszik 😄 erdõépítést vállalok. Imádom az erdõt. egy szakaszocskát hagyj nekem is plíz ^_^

Mindkillers

Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.

Mindkillers
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/Nz34M_O3PM0&hl=en&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/Nz34M_O3PM0&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>

Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.

Szildramor

BMW m3 gtr Most Wantedes - videó itt <·>
Mindkiller kerekei meg matrica 😊

Szildramor

AE trueno drift F-touge belsõnézet + kormány itt

@Mindkiller: Köszi 😊 Norbi remélem ki tudja szedni csak a kasznit. A többi kuka XD
@Robi25: innen a wr2-es részen addonok >> GR

Sziasztok.Honnan tudnám leszedni a mappokat a játékhoz?????????????? pl:polish roads... És a forgalmat betenni a plusz pályákba Elõre is köszi
Mindkillers
@Naruto: Az autót becsomagolom és elküldöm priviben,a belsõnézetet csináld meg és akkor lesz egy pofás kis verda,tetszik az ötlet!

@Djsaman: Bocsi még csak most olvastam a 8.-án írt prividet <#szomoru1>

Egyetértek és köszönöm segítséget!

Szildramor
Hát nemtom: lehet eltévedtél kicsit: nem mi fejlesztettük és gyártjuk a játékot a látszat ellenére. Fejlesztõ honlapja itt Contact-ra kattintava érhetõ el a mail-cím vagy Andreas Leight nevíû német úriembert hívd fel telefonon a következõ számon +49(0)5241-400990-0

sziasztok!Nemtudja valaki létezik e esetlek egy 900 fokos patch a játékhoz amiben belsõ nézetbe is elfordul jobban a kormány,ha nincs hogy lehetne ezt megoldani.Elõre is köszönöm.Ja és ha már van belsõ nézet akkor az irányjelzõket meg a váltást azt bonyolult lenne megoldani benne?????????????????
Szildramor
A kihívás belsõnézetes driftre vonatkozik 😄 az az igazi halál: Fantasy Tougen csontnélkül helmuttal XD

Szildramor
Az editcar viták valodisága és hamissága semmissé vált. Driftelés a következõ szisztéma szerint megy a synetic-nél: Jürgen aszongya Helmutnak: ezek a fogyasztók lehet hogy ügyesek, de ha mégse: drifteljen helyettük a wr2 XD kormánnyal driftelek belsõ nézetbõl és majd figyeljétek meg ha tehetitek: nyom kanyar elött az ember egy kéziféket. Semmi mást sak ezt és a kocsi elkezd pózolni vazze XD nem értettem mért olyan nehéz a belsõ driftelé kormánnyal: hát mert ketten vezetik a vasat. Belsõ nézetbõl a kormány mozgását figyeli az ember akkor tuti jó íven haggya el a kanyart nem fejjel a szalagkorlát felé. Sima versenynél nem zavaró mert ott kifejezetten jó, de ha itt valaki megtanul rendesen driftelni akkor egyszer megtanul driftelni másodszor meg összedolgozni és figyelni a gépre. Ez már nem könnyû de sokkal jobban tetszik így XD olyan mintha nehezítve lenne a feladat. esõdrift mondjuk 😄 ki kell küszöbölni pillanatok alatt a gép segítségét és akkor lesz jó. Billentyûzettel tényleg segítség. Lehet ogy Helmutnak nem volt kormánya annakidején így az editcar amit fejlesztettem tényleg egyensulyt teremt Helmut zavaros logikája és a játékban driftelhetõ realisztikusabb ívek között. Azt is mondhatnám: Helmut ellenkormányoz én meg ívre állítok és befejezem amit ez a NFSU rajongó elgányolt XD ez a nehezítés kifejezetten vonzóvá tette a gyakorlást. Mert belsõ nézetbõl csak az fog tudni szépen driftelni aki Helmuttal együtt fog tudni mûködni. Fantasy Hill billentyûzettel rekordom 900 körül van kormánnyal 460 körül járok. Ha valakit érdekel és tud driftelni valamennyire: akkor csiálhatunk ilyen videókihívást 😄 Autó lehet bármi csak csússzon
@ Bency: mi az a fekete? Japán valami? 😊

bency
A Quad-al imadok ket kerekezni!Csak kar hogy nehezkes!

bency
Vadultam! 😄

Szildramor
Ati-wrc most mondta meg a belsõ nézetet hogyan lehet kiszedni. Elküldtem Sámánnak mert neki van meg a játék. Ha lesz ideje kiszedni akkor biztosan ki lesz adva.

@ Mindkiller: Norbi ki tudja szedni wr2-bõl azt a tuningolt truenot. Belsõ nézet ajánlatomat még mindig tartom. Ha sikerül összeházasítani a kettõt az nagyon jó lenne 😊

ja tényleg a swiftet mikor adjátok ki???

ha valiknek megvan a suzuki swift vagy egy zastava vagy egy wartburg kérem hogy jelentkezzen itt: [email protected]

Mindkiller mikor szokott fent lenni msn-en???

szívesen

Szildramor
Mindig sejtettem hogy az amcsik hülyék. Köszi a bizonyítéket XD

pedig magam töltöttem le és nincs meg a neve!!!

Valaki nem tudja az imént említett videómban levõ zene címét mert nekem csak annyi van 05 01254.mp3

http://www.youtube.com/watch?v=8J8JRFtxta4
az én videóm és büszke is vagyok rá!!!

Szildramor
Néger

De tomwin milyen nemzetiségû???