19546
World Racing 2 - 2005
World Racing 2 Champion Edition - 2022
World Racing 2 Champion Edition - 2022
-
#15609 Túl sok a polygon. Mondjuk a fákat vagy ilyeneket le kell törölni róla és később stkitben betenni őket. Ha így sem megy akkor ha lesz gépem megnézem h modelezéssel lejjebb tudom-e nyomni a számot. -
#15608 Norbee,Clamp! Tudtok segíteni?
A hungaroringet akarnám megcsinálni,de az stkit azt írja importáláskor hogy : Surface count exceeds alwed 256 Akkor most mi van? Túl sok a surface,túl részletes? -
PacsutaTibi #15607 Csakhogy ez még nincs kiadva. -
#15606 Ja és Norbee itt egy Yugo Rally version.
http://www.rfactorcentral.com/detail.cfm?ID=YUGO -
#15605 Ha valaki tud konvertálni rfactorból annak ezt a szép ZX-et ajánlom.
http://www.rfactorcentral.com/detail.cfm?ID=Citroen%20ZX%20Supercopa
Sanyi -
#15604 Kár hogy annyira elfoglat vagy. Összeüthetnénk nálunk is valamelyik este. -
#15603 Mondtam h nincs most gépem esetleg 7végén lesz itt egy kölcsön toplap azon fut a wr2 akkor kitudom próbálni. Összeírom és átküldöm. -
#15602 Norbi meg eltünt. Már összeírtam neki és elküldtem a pályás dolgokat. Mi legyen akkor? Kiadod így? -
#15601 Na modt sikerült,csak túl sok a surface vagy mi van és nem olvassa be az stkit -
#15600 Ezeket annakidején megtaláltam én is csak nem tudtam egyiket sem rendesen kicsomagolni,csak a pannoniaringet. -
#15599 Ez a modell megvan valakinek? Dornier DoX. vagy mi de nagyon állat :D
Dornier Do X. -
Bence00111 #15598 ja igen a 3. az az EMG-s verzió :P -
#15597 Remélem beengedi a képet. Alá teszem linkben is azért :)
Hunga -
Bence00111 #15596 Fú hallod nagyon vágod ezt a témát :D asszem van még 1 hungaroring is rfactorcentralon, de valszeg azsem a mostani:( -
PacsutaTibi #15595 Ez a 88as hungaroring. A gp4es az a 88-2003ig lévő verzió(egy sikánnal kevesebb). Az EMG-s verzió meg a 2003 utáni(husszabb célegyenes, 2 kanyar változott meg).
A pannóniaring teljesen más pálya, sárvár környékén. Osztrák tulajdonú pálya, de 3-4 éve már ott is rendeznek autós gyorsasági futamokat. -
Bence00111 #15594 Ez a Hungaroring? vagy ugyanez a pannoniaring? Innen vagy innen
letölthető rfactorhoz -
#15593 Ati-WRC talán vagy valaki írta, hogy tud valami áttehetőt. Vissza nem olvasok vaz. 16000 lassan XD nem annyira sok, de akkoris :) Közben meg Adamraga kiadott egy raklap pályát. Nem számoltam meg, de nyolc-tíz pályát tuti :) Linkelem a letöltést akit érdekel szedegesse le szép lassan XD
Adamraga pályapack <>
-
#15592 Az sajnos (még) nincs. A Hungaroringre vadásztam én is de csak ezt találtam...
Az tesztelés - javítás hogy áll? -
#15591 Hungaroring megvan? Ennek is szép a vonalvezetése de forma1 miatt hozzászoktam már. Ezer évvel ezelőtt még belenéztem néha :D -
#15590 -
#15589 Amúgy van a tarsolyomban pannoniaring is ,csak elég széles lett és nincs kedvem újracsinálni,de abból is csinálhatnánk egy driftpályát :) -
#15588 Történelmi nap a mai politikai szempontból: a választások tisztaságát a japán nagykövet és küldöttsége személyesen ellenőrizte nagy meglepetésre :D El is mentettem a videót, mert ilyet még nem igen láttam kishazánkban. Ennek tiszteletére pályát adok ki tisztelt uraim XD Megtudakolom a nevét és valahová beteszem mert ennyit megérdemel. D1 - Grand Prix pálya, Adamraga megnyitotta rajta a lezárt útszakaszokat. Így már tényleg alkalmas driftversenypályának. Ki kell cserélnem a mindent rajta hogy japános legyen, de amennyire talán a képen is látszik nagyon szép íveket lehet menni rajta nagysebességgel és erős gépekkel persze mert az ívek néha nagyon nagyok. Mellette készül még két kocsi is. Kaptam engedélyt már az R8 tuning kiadására Audi4ever-től így napokban azt is kiadom :) Lesz még egy peugeot 205 ralligép is meg pár apróság. Norbi majd írj valami választ, hogy küldhessem Mindkillernek a vélyeményezést. Jó éjt ^_^
-
#15587 Egy limuzint is megosztok. Sikerült helyretennem a kerekeit, mert c11-ben kicsit zavarosak a dolgok wr2-höz képest. Erős, hangos és nem kicsi, de azért lehet vele tépni. Driftelésre is alkalmas persze lendület azért kell hozzá, mert nem 2 kiló :D Na majd nézek még valamit. Kampánycsendre is legyen valami szórakozás. Minden nyitva: szabadon modolható! Jó éjt!
C11 - Limuzin -
-
#15586 Jaj szépen feltöltöttem egy alkatrészet hajnalban és a többit meg töröltem :D Csodálkoztam is mért ment föl egy pillanat alatt. Vigaszdíjként teljesen befejeztem a CLS-t is. Belsőnézettel nem kevés munka volt De megérte mert szép :) Holnap lehet teszek még fel egyet XD Csáó!
Ferrári gétéó remélem tölthető verzió :)
- és a plusz vigaszdíj: CLS merci tuning
Mercedes CLS AMG -tun- Jó hétvégét!
-
#15585 reklamálnék!! a ferrari rosszul került fel, a modell maga van kilinkelve... -
köszönöm!! -
#15583 Na így kerek a történet: mert ahogy a mondás ís tartja nálunk 3 az igazság XD Klasszikus, kicsit régiesítettem, szineket meg rendszámot meg mindent. Így talán gyűjtőknek is elfogadható a kerék. Hangot érdemes felülírni, mert Adamraga feljavított hangpatch-éből legóztam össze. Minden nyitva és minden modolható és megosztható. Következő vagy R8-as tuning lesz vagy RX8-as :) Jó éjt!!
Ferrari 250 GTO -mod- -
#15582 Befejeztem a Veyronokat is: spoilerrel és nélkül. Tapadás és szinek meg driver amire így hírtelen emlékszem. Lehet még pár dolog. Ja meg lámpák. Teszteltem kanyargóson és versenyezhető. Már csak Mexico pálya kellene és teljes lenne az örömöm :) Szép napot!
Veyron pack -
#15581 Összeraktam végre a csomagot. Adamraga engedély meg minden :D Teszteltem editcarokat és kerekek meg féktárcsák, gumifelirat és szinte minden textúra meg lett újítva. Részletek mellette olvashatók. Összes UK-packban lévő editcart hozzáigazítottam, így nem fog elhúzni a gép és kiegyenlített a üzdelem. Szerintem ez a TVR olasz formaterv lehet bár vannak szép angol kocsik is, de ez egy toszkánai tályra hasonlít leginkább és Tuscan névre hallgat. És aki tudja, hogy mennyire egyeduralkodóak a digók formatervezésben talán igazat ad nekem az előítéletemért :) Jó tesztelést mindenkinek és jó hétvégét!
TVR Tuscan 400R pack -
#15580 Kaptam engedélyt a TVR-ekre Jipiééé :D -
lordt0m #15579 SziasztoK!
Nekem ez a multi nem akar összejönni. Amikor csatlakozok egy szerverhez, akkor egy fekete ablak jön ki, és azt írja, hogy Failed to connect multiplayer vagy vmi hasonló. Ugyanezez van, ha valaki hozzám csatlakozik.
-
#15578 Regelsz az oldalra és megkérded - vagy segítenek, vagy nem. Lezárják a modelleket vagyis taknyok lehetnek szerintem, de próba -> cseresznye :) -
lordt0m #15577 Én a Dirt 1-re tippelek. Mellesleg a Subaru Impreza WRX STI a GR-en(az új) Dirt 2-tes modell? Ha igen akkor hogyan lehet onnét konvertálni? -
#15576 Honnan lehet áttéve? Melyik játék? -
#15575 Most nézem h féltik a képeiket... Az escudo pikes peak képeit tessék nézni GR-en. :) -
#15574 Aztaa!!!
Ez a pálya remélem az a pálya:) -
#15573 Régi játék ez, de gazdagabb mint bármelyik az újak közül :) Az Aston martin nemsokára ki lesz adva. Koce készíti. RX8-at meg belsőnézettel szeretném. Van már és nincs lezárva. Kérek engedélyt GR-e és kiadom őt is. Végre minőségi belső is lesz hozzá :) Héten valamikor kiadom. Spoilert még Norbee vágta nekem. Szerintem egyik legszebb RX-ek közül ezzel a seggel :)
-
#15572 Teljesen új Editcar fejlesztés. Eddigi legprecízebb a hátsókerekesek közt. Forgalomban is egy sávban bőven driftelhető hibátlanul. Talán ennek van legtöbb köze az igazihoz. Nyomatékleadás és lóerő egyensúly plusz egy új tapadási együttható ami miatt ilyen megbízható. Csak belső nézetből teszteltem, kormánnyal és váltóval. Adamraga semmi tíltást és kikötést nem ír kocsi mellé, de azért megkérdeztem tőle, már csak azért is, mert GR-en gyakran levelezünk és így azért mégis más :) A Koce féle GT-R is kész van csak át kll néznem majd. Mindkiller Akináról összeírtam és átküldtem észrevételeket Norbinak. Valamikor egyeztetünk neten vagy személyesen. Addig még kiadok pár ezt-azt. Rajzot nem linkelek nyugi :) Jó hétvégét és jó nosztalgiázást WR2-vel!!
Nizmo 350Z Drift spec
-
#15571 A rajz egyébként elég komoly. Takenashi Eri a manga készítője súlyos beteg lett és műtéten esett át. Most tudtam meg a hírt. Remélem visszatér és folytatni tudja munkáját és nem töri derékba karierjét. Lassan egy éve visszavonult családjához. Ennek a tudomásomra jutott hírnek állít emléket ez a rajz. Norbi kiegészítése nagyon jó és tényleg jó érzékkel egészítette ki a rajzomat. Mindezzel együtt gondoltam jó tudni, hogy mi van a hátterébe, mert a szomoruság Tsugumi arcán sajnos valódi. A kép csak SG-re került fel. Valójában töröltem a galériámból és csak devi adatbázisában aktív még. Gondoltam elmondom mi van a hátterében. És jöjjenek az autók: Adamraga Nismo - HWRMT tuningcenterben készült a fotó CT-Autópályán
-
#15570 És kéremszépen: HWRMT produkció - megihlettem Norbee művészurat és csinált neki izléses harisnyát. Ez az igazi csapatmunka kéremszépen XD Én sem hagytam annyiban: gif animációt szerkesztettem belőle és beszineztem hogy ha már japán és ennyit esik az eső mostanában legyen egy kicsit szinesebb. Már nem csak mint modder csapat, hanem mint animációs különítmány is beírtuk magunkat a történelembe. Katt a képre :)