World Racing 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AMD Athlon 64 X2 5600+ 2.9 GHz; 2GB Dual Ram; ATI RADEON HD4650 1GB LG GT540 OPTIMUS 8GB microSD ::: ANDROID 2.3.7
:) Semmi okosság :P
Gerge veled mivan, élsz még? Ha jól emlékszem jösz nekem valamivel, amihez énis csináltam 1-2 dolgot, + az én autómat fotóztam le hozzá 😊
Naruto: sikerült már a motorhangokat megcsinálni?
csak kocsikat
-Bency: Frapsal hangot is tudsz felvenni. Próbáld ki 800x600 ban érdemes
F40
driftlecke Japánból eredeti
Driver: atyla
Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.
Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.
AE trueno drift F-touge belsõnézet + kormány itt
@Mindkiller: Köszi 😊 Norbi remélem ki tudja szedni csak a kasznit. A többi kuka XD
@Robi25: innen a wr2-es részen addonok >> GR
@Djsaman: Bocsi még csak most olvastam a 8.-án írt prividet <#szomoru1>#szomoru1>
Egyetértek és köszönöm segítséget!
@ Bency: mi az a fekete? Japán valami? 😊
@ Mindkiller: Norbi ki tudja szedni wr2-bõl azt a tuningolt truenot. Belsõ nézet ajánlatomat még mindig tartom. Ha sikerül összeházasítani a kettõt az nagyon jó lenne 😊
az én videóm és büszke is vagyok rá!!!