19546
World Racing 2 - 2005

World Racing 2 Champion Edition - 2022

banner
  • Szildramor
    Csak a gyűjteménybe csináltam eleinte, de végül ez lett a kedvenc játékom a játékon belül. Olyan mint egy más játék. A menettulajdonságot szeretem benne a legjobban, de persze a modellek is szeretnivalók :)
    És ami megújult: menettulajdonságok finomítva, grillek, gumiszélességek, lámpák és lámpabúrák, alternatív belsőnézet és motorhangolás :) Kedvenc pályám az - Oulton Park Circuit TRD3 - össze vissza dobálja az út és a vonalvezetése is bitangjó. Ajánlom mindenkinek. A kanyarstabilitásuk amire figyeltem
    fejlesztésnél. Olyan szinte, mint egy másik játék ezzel a belsőnézettel. Igazából a kocsik miatt csináltam meg. Imádom a modelleket és kicsit tökéletesítettem a gyűjteménybe :) Jó játékot és természetesen én sem zárok le semmit rajta. Köszönet Adamraganak az engedélyért ^_^ Üdv!
    GT Tuning Cup kettes verzió

• Szildramor
    Nemtom egyezik-e, de Krom bácsié a legjobb közlekedés miatt :) amikor előzgetik egymást az kurvára idegesítő. Minden barom jobb oldalon halad és mikor arra jársz sorba kikanyarodik. Ez a legjobb :) Krom mester honlapja
  • Smicy2
    mégis jó ^^
  • Smicy2
    autópályához tud vki linket adni?
    mert innen vmiért nem tudom normálisan leszedni?!
  • Szildramor
    Diablonek ilyen lesz. CSináltam bele kormányrudat is met elég távol van a vezető. Ferrárinak is kész. Belső nézetben 340 körül nem nagyon figyelgettem, de a hangulata mevan - illetve a hang az tökéletes. Nem tudom hogyan konvertálja Adamraga, de meseszépen muzsikálnak :) A porsche van még hátra. Holnap végére járok.
  • Szildramor

Őket is megszépítem kicsit: grillek rendesen átlátszóak lesznek a hűtő látszon mögötte meg a lámpákat és editcarokat finomítom. Belső nézetet Limuzinnál kifejlesztett módszerrel csinálom meg. Egyrészt mert Adamraga szerint bitangsok meló lenne a teljes belsőt modellezni így viszont ha jó minőségú textúrákkal picit távolabbról nézi az ember: a hatás megvan és azért mégis csk a belső nézetből vezetés az igazi. Valamikot a héten kiadom a csomagot. Engedélyt kérek bár Adamraga nem foglalkozik ilyenekkel. Két hét alatt kiadott 17 pályát és vagy 50 kocsit minden nyitva és semmi fenyegetőzés meg ilyenek ha valaki belenyúl :) ettől függetlenül azért kérek tőle mert jófej és bírom a búráját. Jó éjt!
  • Mindkillers
    Minden ki lesz adva,csaknem akarok fél munkát kiadni. Akina:80%-os,Pikes Peak 35%-os
  • sovatalevi
    Mikor adjatok ki az Akinat?Mar varom :)Ha gondoljatok odaadom az oldalamat..a cim : www.world-racing.atw.hu
  • Bence00111
    jóvanna:D honnan tudtam volna h mit állítottál rajta :D
    Mindkiller, ez kilesz adva?
  • Szildramor
    Javítva, csak felül kell írni Limo mappában. 3 narancs ledből egy baloldalon villogott. De megvolt a kétharmad így is XD Limo V2 mappába
  • Rezs
    Igen később gondoltam erre is de akkor már nem volt gépem. És valaki meg folyamatosan bizonygatta, h én állítottam vizet valahova.
    Más:
    Most van nálam gép épp szedem le a pályát nemsoká megyek és tesztelem.:)
  • Davidson231
    Clamp egy nagyon picike gond van a limo v2-vel az indexxel pontosabban a jobb indexnél mind a két oldali működik de ez csak hátul tapasztalható!
    Én már kijavítottam csak szólni akartam ez ügyben!
  • Szildramor
    Én nem vagyok tag :D Kiléptem még őalapítósága miatt és le is kopott rövidúton. Sajnos a honlap így is törölve lett...
  • sovatalevi
    hasznaljatok .atw-t...az is jo szerintem...
  • Szildramor
    Követkző tuning ez az R8 lesz. Engedély megvan és kormány is össze van legózva már. Belső nézetet kell brlőni még és megosztom őt is nemsokára.
  • gögistar
    t est c nter
    azért írtam (Nemzetközi Geofizikai Év nekem tartózkodás mellett) fogadja el (B u z i kijavitas)a simat
  • gögistar
    A legjobb Verseny: HUMMER H3 dragster ÉS vizsgálati központ 1 balra (CRAZY)
    ha tudjátok próbáljátok MEG. élvezd a hülye ellenfeleket
    Én kormányon játszok, es tartózkodás mellett nyomom tövig! így irányítható !!!!!!!AJÁNLOM!!!!!!!
  • Szildramor
    Sajnos bezárták. Minden ingyenes oldalt bezártak. Fizetni kellene a használatért vagy mit olvastam. Le vannak szarva. Pénzért máshol is lehet... :)
  • gögistar
    egyébként nem
  • gögistar
    kösz de már letöltöttem a krom.reveur.de-ről
    az egyik go kartot (amit games.reveur.de-ről töltöttem le) pack ban volt nagyon feltuningoltam................
    ja és smicy már rég nem engedi és nem frissíti a szerkezstő
  • Smicy2
    hwrmt.extra.hu
    nektek se jön be? :O
  • Davidson231
    Gögistar ha gondolod vegyél fel msn-re és megbeszéljük a gondjaidat: [email protected]
  • gögistar
    mármint az info
  • gögistar
    SEGÍTSÉG!!!!!!! nem tok berakni pályákat a wr2-be. pedig games.rev....-ról
    mindent úgy csináltam ahogy mondta bence0111. azt mondja,hogy nincs frontand/blablablabla......... segírség!!!!???
  • gögistar
    senki sincs fönt?
  • gögistar
    na végre megvan a 24 óra
  • Szildramor
    Elvileg az újabb wr2 managerek a pályákat és a kocsikat is egy gombnyomásra megveszik neked :) WR2 Manager <<

Befejeztem a legális driftpálya modot. Hülyén hangzik, de már lassan 10 éve van ilyen bajnokság japánban. Nagysevességű hajmeresztő félőrülteknek :D Van egy plusz égbolt is, még Laguna Secahoz készítettem, de ide is hangulatos nyarat varázsol. Jó versenyzést és vigyázni a gumifalakkal :D
    D1 GrandPrix map mod
  • GhostR1der
    valaki segítseen!
    szoktam single playerben versenyezgetni, és olyan pályákra is tudok menni amik nincsenek megvéve.. ott a piros karika, és ugyanúgy be tudok menni. eddig nincs is semmi gond, de split screenben csak a megvett pályákat mutatja... :( mit csináűljak, hogy meg tudjam őket venni?
  • Szildramor

Limo v2 - egy szebb belső nézet ami a leglátványosabb változtatás. Minőségi textúrákkal cseréltem le az eredetit: balesetezés esetén leesnek az ajtók, és az ablaktörlők meg tükrök lógnak belsőnézetben is. Kicsit a szineket is változatosabbá tettem meg a lámpákat is finomította. A kocsi súlya 3 tonna, de azért lesöpör szinte mindent ami az útjába kerül. Természetesen driftelésre is alkalmas XD Letöltés itt > Vámpír Limo :)
  • Szildramor

Na újabb rekord született wr2-ben: Adamraga 17 darab pályát adott ki egy hét alatt TIZENHÉT darab vaz :) Összesen 77 darab pályám van már ezekkel együtt. A tizenhetedik nálam van: valamikor kiadom: EXKLUZÍV forumon csak SG fórumon lesz tölthető. A megnyitott útszakaszokkal egy D1 stílusú driftpálya lesz nagy sebességű erődrifteléshez. Katta aképre (remélem beengedi SG :)
  • Mindkillers
    Ja és azért úszott az autód mert lightwave-ben be kell állítani hogy a pálya legalsó pontja a magasságtengelyen 0-án vagy kicsit fölötte legyen,mert a wr2 a 0 alatti koordinátákat víznek veszi és úsztat XD
  • Mindkillers
    Igen,én csinálgatom,és igen rFactor,és igen,tegyünk alá valamit,és igen a jövőhéten átküldöm és megkérlek hogy tegyél alá valamit :)
  • Rezs
    Nem voltam nyelvtanilag teljesen a helyzet magaslatán mikor ezt írtam:)
  • PacsutaTibi
    CMR2-be (nem dirt2!!) van. RBRhez elkezdték de nem fejezték be. Asszema CMR2est átkonvertálták Rfactorra. Illetve valamelyik Gran Tourismoba is van/lesz.
  • Rezs
    Köszönöm de lesz mostmár nemsoká gépem:) Tudom ezt mondom már egy ideje...
  • Rezs
    VÁÁÁÓÓÓÓÓÓÓ nagyon patent:) Te csinálod? Múltkor láttam már hasonló képet én is. Valamelyik autó gr-en ilyen háttérrel volt reklámozva:) Rfactoros? Te csinálod? Én is elkezdtem de feladtam:) kéne dobni alá egy nagy fotót, mint a vizet, hogy ha lenézünk a szakadékba akkor ne a semmit lássuk.
  • Szildramor
    Nem hosszú ez egy kicsit? :) nem látom a végét.
    Ez a modell van valami játékban? Nem nagyon figyelem az újakat
  • Mindkillers
    Norbee!

Meglepetéééééésss!

Nézzd csak mi készül: (Pikes Peak)

• Szildramor
    TISZTELT FÓRUMOZÓK!!!
    Akinek van olyan régi gépe amin elfut a WR2 és nem használja légyszi segítsen csapatunk főmodellezőjének mert leállt az élet!! Alkatrészeket is elfogadunk. Köszönet minden segítségért!!!

• Szildramor
    Norbi de már fél éve nincs géped. Valamelyik barátodnál csak össze tudod ütni. Nem méndom, hogy gyere át a város másik végére, de csak van megoldás. Nekem csak két éve van gépem vagy 3 de előtte is csináltam filmfesztiválos plakátot meg aikidos plakátterveket. A saját gép csak annyiból jó, hogy mindig ottvan. Komolyan mondom támogatókat fogok szerezni neked.