World Racing 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zozo117
csak most amikor carrier modot betölti

Szildramor
Mikor írja ezt ki? eddig is volt vagy csak mostanában?

zozo117
Sziasztok valaki nem tudna segíteni mi lehet a baj

Szildramor
hát pedig megéri 😄 ez még régi videó. Csak a hang miatt vettem fel. Falcon Sound vid

bency
Hat igazabol engem nem zavar hogy nem veszi a hangot,teszek zenet melle es jo,meg jobb zenevel!😄

:) Semmi okosság :P

Szildramor
Nekem Beppa Fraps FOSI edicion van. Ez a fosi nemtom mit takar, de vesz hangot szal nem annyira szar XD

bency
Nekem regisztralt licenszel van,minden van!De megse veszi a hangot!

Szildramor
Szép csapatmunka és beállítások 😊 jó a zene is szerintem. Az egész vidi hangulatát meghatározza. Ha kell olyan Fraps ami hangot is vesz akkor majd megbeszélhetjük.

bency
Koszi szepen,eleg sokat gyakoroltam a kanyarokat,de nem csak sajat erdem!

Szildramor
Bitangjó lett a vidi Bency .... nem akartam felkiáltójelet, mint Norbi hát így alakult a vélemény XD - a végfletekig el vagyok bûvölve a videótól kérem széppen. Naggyon penge lett XD

Szildramor
Feltettem egy mangamentes verziót is az animeutálóknak XDMangamentes japó géppark

Szildramor

Pár japó géptartalékom 😊

@Norbi: remélem sikerül helyreállitani gépedet. Elkeztem modellert. Hondát úgy vágtam össze egyedi darab. Lenne majd kérdésem részletekrõl 😊

@Bency: nem privát csak nem adom ki 😄 majd átküldöm ha kész és még érdekel

Mindkillers
Gerge! Ment a privire a válasz.

Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.

sovatalevi
koszi.

Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--

asszem The Pass

sovatalevi
ez mejik map lennne?

Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--

bency
Kis HELP: Ha filmet veszek a Fraps-el!Akkor miert nem veszi a hangot?Be van teve hogy vegye!

Monitor jel nincs? vagyis kiír a monitor egy szöveget h : no signal?

Rezs
Fogok kapni szép felkiáltójeles 3szöget😊

Oversteer is when the passenger is scared, Understeer is when the driver is scared.

Rezs
Szerinted nem próbáltam még? Alaplap táp ram videokártya monitorkábel monitor mindent kicseréltem már.
vagy mondjuk felgyújtom az egészet a faszba.

Oversteer is when the passenger is scared, Understeer is when the driver is scared.

próbálj ki egy másik monitorkábelt hátha az a baj.
vagy dugd be a gépbe 😊

Rezs
Nemtudok szedd le valami nyitott mox-osról Ha lesz gépem visszatérek és akkor tudok majd küldeni.

bency
A Drift az en reszem, a video vagas es keszites a haver erdeme!
Nah itt a Driftes video!

bency
Ez privat vagy kiadod majd?

sovatalevi
*ezeket*

sovatalevi
ezt a modelleket hogyan lehet betenni?

tudja valaki h mi nyitja meg a .3da fájlokat?
Xpand rallyból kéne kiszednie pár cuccot. a Zmod 2-nek van olyan pluginje csak nem nyitja meg 😞

Szildramor

- megcsináltam rendesen a belsõnézetet de nem találom a kezeket 😄 Norbi légyszi küldj nekem kezeket kormányra ^_^

Szildramor
Kimentésnél állítsd be hogy minéségi legyen. Alapból nem rendereli csúcsminõségre. Azt neked kell beállítani milyenre akarod. Ha nem zártad be és nemtetszik valami: érdemes újrarenderelni. Mentsél egy munkafelületet a végén minõségjavítási célból érdemes 😊

bency
Kicsit szar a minoseg ,de ez van!

bency

Szildramor
Rákattintasz vidire jobbgomb egér - van ilyen hogy loop regio vagy mi azt bekapcsolod. És azt a mezõt ahová azt ráhúzod - renderelésnél amikor mented pipáld ki a csak a loop regio mentését és ennyi. A zene lehalkítása a végénegérrel S betüvel levágod kb hól legyen vége aztán a végénél mikor odamész egérrel csak visszafele kell húzni mikor aktív lesz. Na majd kitapasztalod. Loop regio a lényeg 😊

akár a windows movie makerral is ami alap videóvágó progi xp-n

bency
Aham ertem,hat most atvan konvertalva,es kiderult hogy 1.50 lenne a video,de a video 3.50 mert a zene megy tovabb!😄 sajnos! Hogy tudnam levagni 1.50-ol arrafele!?

Szildramor
Stereomix csak akkor kell ha zenét akarsz leszedni és nincs program ami befogja 😄 Mindent felvesz ami a gépen hallatszik. Néha jól jön

bency
Nah sikerult az egesz mindenseg!😄,mindjart belinkelem!A Driftes csak kesobb !

bency
Jah megsem,mar megcsinalja a video-t ,de hang nincs,nem talalom hol kell bekapcsolni a stereomixet!?Azt is ott a render-nel?

bency
Nagyon koszi!Mostmar ok!

Szildramor
Renderelni kell: bal felsõ sarok - render as. A record az hangfelvételre van - strereomixet bekapcsolod akkor mindent felvesz a géprõl vagy mikrofonbemenet és akkor ének, koncert stb 😄 Rendereld és válasz ki egy vidiformátumot mert hangvágásra is jó ezért lehet hogy csak azt menti ki

bency
Feltettem a Sony Vegas-t a 8.0-at!Es betettem a video-kat,zenet hozza,es mikor inditom hogy record,akkor megcsinalja,de mikor megneznem ahova elmentette,ott csak valami szar fajl van aminek se hang se kep!😞(((

Szildramor
Jó kis tempós 😊 Forgalmad nincs hozzá?

zozo117
Sziasztok nem tudom nem volt ki írva hogy warez tilos cracket valaki nem tud World Racing 2 höz elõre is köszönöm

Privát ment!

Bocsi, az elírásokéet, de közben sietek melózni... 😉
Sziasztok! Olvastam sok régebbi üzenetet, egy napomat erre szántam, mivel én is imádom a WR2-õt. Az lenne a kérdésem, hogy Barast, Wartburgot valahonnan lehet-e letölteni? a HWRMT oldalán a WIP cars-nál pedig láttam egy régebbi üzit, hogy készülõ félben vannak: Dacia 1310, Zastava, Suzuki Ignis, Stb... Ezek az autók ha készen vannak valahonnan le tölthetõk-e? Vagy valamilyen úton-módon át küldhetõk-e ha valakinek meg vannak? Nagyon érdekelnének, és ha még nincsenek kés még mindig türelmesen várom õket. 😉 Lécci jelezzetek visza, elõre is nagyon szépen köszönöm a segítséget! Jó modolást, AddOn-ozást, Jó játékot mindenkinek! Sziasztok!
Megõrültem kicsit csapattam az Audival.
World racing 2 Drift & Slide

GIGABYTE GA-Z170X-Gaming 7 | Intel Core i7 6700K | ASUS GTX 1080 Strix 8GB OC | Corsair 16GB | Logitech G27 + Thrustmaster Th8rs| Asus Xonar Essence STX II | Asus MX279H | Samsung 250Gb 850Pro

Szildramor

Adamraga Gallardo

jó8😊

bency
Nah ma inkabb nem!Nincs kedvem,elbasztam itt a dolgokat!Holnap ujra kezdem,nem tom meg jol kezelni a Vegas-t!:|
Nah jo8!

bency
Van sok buszom,de most neztem meg es meg a 100at se fogom be veluk!😄
Igy inkabb egy Lada-val ugrottam,perceken belul fent van a vidi a youtube-on!Eleg erdekesre sikerult az ugras!😄